Şimdi Ara

HAYATI BOYUNCA LİSESİNİN + SINI GÖREN OLDU MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Q_lmUyUWGIo
    "öldü saatlerimiz, gitti zamanlarımız"
    ×2 de izleyin vaktiniz varsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neomargusausmatrix -- 3 Temmuz 2021; 0:25:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • %30 dilimli lisede okudum 3 sene geçirdim yemin ederim bir araya gelip anıları konusuyoz bazen resmen zaman su olup akıyor.Hala da buluşuyoz zaten sağlam muhabbet sohbet vs dönüyor,inek insanlarla aynı yerde okusam hiç böyle bir çevrem olmazdı.


    Akademik anlamda ne artısı hocam.


    Görsel sanatlar hocayi Mona Lisa'ya güldüm diye 48.75'de bıraktı 2 sene falan güldük.Babama karneyi verince adam kızamadı.

    Obp olarak bunlar komik geliyor anlatırken ama belamıza koydular valla.Acık liseye geçtim ancak 85 ortalamaya geldi ki ea oldugum için çok şükür geriye atmıyor pek.


    Ama dediğim gibi gerek karı kız ortamı olsun gerek agalarla yapılacak aktivite olarak olsun(buradaki çoğu insanın ünide yapacagi şeyleri yaptık.) O yüzden tek artısı bu


    Bazen şunu diyorum ama keşke iyi lisede okusaydim da şu kadar emeği iyi bir temeli olan sağlam Anadolu Lisesinde okuyan çocuk verseydi ilk 100 yapmıştı ben hala 2500 gelecek mi falan diye düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • igotajetblkheart kullanıcısına yanıt

     meslek lisesinin karşısındaki internet cafede oyun oynuyordum,Fen lisesinde okuduğumdan zeki biri sanıp bir şeyler sormuşlardı ben de biraz mutlu olmuştum o gün

  • bu da güzelmiş hocam :D 4 senede 1 kez de olsa yüzümüzü güldürmüş şu fen lisesi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevre olarak evet, akademik olarak hayır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlık dişinda bi boga yaramadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vefa'da okudum. İngilizce öğretti, kafa insan oranı görece fazlaydı onlarla tanıştırdı, MUN gibi etkinliklerle kalabalık önünde konuşma, stres yapmadan düşüncelerimi dillendirme gibi konularda az biraz yardım etti. Fakat bunların hepsi o lisede dört/beş yıl okumakla alakalı, lisenin adıyla alakalı değil. Vefa adının etkili olacağını sanmıyorum hayatımda.

    Lise sonrasında sadece lisenin adıyla (çok über bir lise değilse) çok bir şey yapılmaz gibime geliyor. Bence nakil aldırmanıza gerek yok o yüzden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 3 Temmuz 2021; 1:44:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usagiskitty

    kişilik olarak olgunlaşmamı sağlayan insanlarla tanıştım akademik olarak 0

    Aynı şekilde akademi bende de 0. Ne biliyorsam evde youtubedan, kitaplardan veya internet sitelerinden araştırarak öğrendim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseye gitmesem şu an ODTÜ deydim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 3 Temmuz 2021; 2:21:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat olarak çok büyük +sını gördüm. ama diğer anlamlarda 0. hayat faktörü bence her şeyden önemli karakteri gelişmemiş bir sürü 18 yaşında veled dolacak git lisene liseyi yaşa bari 1 yıl pişman olma ilerde her şey sınav değil.

  • Lisede öğrenemediğimi 2 yılda YouTube’de öğrendim. Hiçbir faydasını görmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 3 Temmuz 2021; 8:27:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

    Dogru degil mi hocam 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akademik olarak kattı gibi de olsa okul tek başına yetersizdi, bazı hocalar kendi alanından bihaberdi anlatamadıkları konuları performans ödevi verip kurtuluyorlardı, zor sınav ve ağır ödevlerin öğretici olduğunu düşünüyorlardı ama öyle olmadı, ben de dahil birçok kişi çalışmaktan soğudu 12. Sınıfta çoğu kişi çalışamadı. obp de emeğin karşılığı/performansa göre düşüktün sözel ve dil hocalarıyla zır anlaşamazdım.

    hayat ve tecrübe olarak gerçekten çok fazla insan tanıdım, birçok sosyal etkinlik ve yarışmaya katıldım, okuldan kaçmak için nerede ne kadar saçma etkinlik varsa katıldım burada tuhaf insanlarla tanıştım okuldakilerin çogu sıradan ortalama ama çalışkan insanlardı.

    Okulda akademik olarak çabalamada sonuç elde edemeyince derslere neredeyse hiç özen göstermedim, sınavlara okuldaki tenefüslerde çalışıp girdim tek çalıştığım ders matematikti ,lisedeki egitim hayatim boyunca tek bitirdigim kitap karekök 9. Sınıf matematikti.

    Hiçbir şey katmıyor gibi dursa da az çok birşeyler kattığını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Artıları 4-4 lük ortam, çok iyi arkadaşlıklar ve olgunlaşma.
    Eksileri ise egolu hocalar yüzünden hakketmediğimi düşündüğüm obp ve uzak olduğu için her gün harcadığım para

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2021TytAytYolcusu 2 kullanıcısına yanıt

    Hayır

    Gsl ve roberti haric tutuyorum, bunlar turk okulu degil ve digerleri ile kiyaslanmalarinin dogru oldugu dusunmuyorum, buna belki ieli ekleyebilirim ama nasil olduklarini tam bilmiyorum, tanidigim pek insan yok orada. Ancak dediginiz argumanlardan yurumem gerekirse bu uclu de dahil olmak üzere dil farki disinda yapisinin/amacinin getirdigi farklari saymazsak herhangi bir geride kaldigi nokta yok fl veya ifl nin, ki hazirlik mevzusu da dediginiz durumda degil, ogrenci profili iyi oldugu için cogu iyi ingilizce ile mezun olup hazirligi rahatlikla atlicak seviyede oluyor. Sosyallik ve kültür mevzusuna zaten girmiyorum, girmediginiz ortamlarla ilgili bu kadar iddiali konusmamanizi öneririm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TED mezunuyum. C1 ingilizceyle mezun oldum, en büyük katkısı bu. Bir de MUN, EYP gibi etkinlikler de bayağı katkı sağlıyor.

  • Bulunduğum şehirde en iyi al’sine gittim fl’ye gitmedim çünkü he şehir dışındaydı hem (babam öğretmen tanıdıklar falan soruşturup baktıl) öğretmenleri çoğu kötü moruk doluydu full bir de benim gittiğim al’nin binası 70-80 yıllık olmasına rağmen fl’nin 10 yıllık binasından daha iyidi. Mezun kısmı da gelmemi sağlayan kısımlardandı ny’da berlin’de bile mezunlar kulübü var gelecekte network açısından işime yarayabilir.

    Artıları güzel arkadaşlar oldu, ingilizceci iyidi ama fakat bana pek faydası olmadı çünkü benim İngilizcem iyidi zaten. Bir de fizikçimiz çok kral adamdı tübitak o bu şı hepsine proje hazırlamamda yardımcı oldu. Ama dersler konusunda çok olmadı okulda sadece temeli alabildim onun dışında evde tekrar en baştan bakmam gerekti hep düzgün oturtmak için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5C4619C1 -- 3 Temmuz 2021; 10:42:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanım vefayı pertevniyali burak borayı tutuyordu.Teog 2015 2016 ilk ayak sınavı full ikincisi 4 y idi.Obp puan kırdı yaşadığım yerdeki fl ye giremedim anadolu öğretmene girdim.Allah bin belâlarını versin aşağılık köpekler özgüvenimi yerle bir ettiler.Yuzume karşı fulleyip buraya nasıl geliyorsun mal mısın diyen adam mi ararsın başka cinslikler mi ararsın.Vefadan beşıktaş anadoludan , gazi ankaradan kötü liseye gitmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal hayatta +sını gördüm çoğu öğretmen de rol model insanlardı benim için müzik öğretmenim özellikle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hep engeldi awk. Bir s2me yaramadı. Beni geriye çekti hep hocalardan da nefret ediyordum keske direkt açık lisede okusaydım tabi sinav bilinci de olacaktı. Ah ah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.