Şimdi Ara

HAYATI BOYUNCA LİSESİNİN + SINI GÖREN OLDU MU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-276EF851F

    türkiyedeki sayılı fen liselerinden birinden mezunum teogda %0.07ye girmeme rağmen iel,kel yerine fl tercih ettim. asla aradığımı bulamadım. bilim adamı yetiştiriyoruz dedikleri yerde 4 yılda max 5 kez laboratuvara gitmişimdir.

    lisenin hayat boyunca bi önemi olmadığı kanaatindeyim. üniversite de sadece ilk işe girerken veya kurumsal yerlere girerken önemli olduğunu düşünüyorum.

    çfl?

  • kültürel anlamda çok sey kattı ama akademik anlamda hiçbir şey

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pertevniyal mezunuyum bu sene. okulun bana katkısı çok oldu, daha sosyal, olgun biri haline geldim. Öyle sanıldığı gibi full inek ortamlar değil ayrıca. hem çalışılır hem etkinliklere katılınır, eğlenilir böyle okullarda. OBPmi düşürdü maalesef, en büyük eksisi bu oldu. KEL, ÇFL, Vefa, CAL gibi bu çevredeki liselerde en büyük sorun bu oluyor zaten. OBP'yi yerle bir ediyorlar. Onun haricinde akademik olarak üniversiteye geçtiğinizde okulun bir anlamı kalmıyor o yüzden sadece devletten mezun olmak için geçiş yapmanıza gerek yok bence.

  • Henry Morley H kullanıcısına yanıt

    kaç yaptın sınavda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav kaç k


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Henry Morley

    çfl?



    Alıntıları Göster

    yok hocam çfl değil

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FEC8BB1EA

    sınav kaç k

    kötü geçti, 10k civarı gelse iyi yani.

  • OBP’si 95 üzeri olanlar görmüştür.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Egolu ve kibirli hocaların yüzünden obpmiz mahfolmuştu. Performanstan sınav notumuz neyse onu alıyorduk. 72 75 aldığım edebiyat sınavının performans notuna hoca 70 75 vermişti.

    Proje ödevime sırf nereden puan kırdınız sorusunu sormayayım diye hoca 2.sınavlardan sonra okula gelmemişti. Tek bir eksik yoktu projede adım kadar eminim.

    Ohoo anlatsam roman olur daha ne rezillikler vardı. Hepsine her bir hocaya lanet olsun acısı kendilerinden çıkmazsa çocuklarından çıksın. Başları belalardan kurtulmasın. 9. Sınıfta haftada 9 10 saat ingilizcemiz vardı afedersiniz bi s*k öğretemiyordu. Paso yazıyorduk elde var 0. Yüksek alanlar bile ingilizcenin i sini bilmiyordu.

    Eğer top anadolu liselerinden birine gitmeyecekseniz hiçbir anlamı yok al a gitmenin. Ben ortalama bir anadolu lisesine gitmiştim. Gidin şehrinizin baba semtlerinden varsa köklü veya sağlam olanlardan bi meslek lisesine gidin (örneğin istanbuldaysanız semt olarak kadıköy beşiktaş üsküdar gibi) hem obpniz yüksek olur hemde ortamınız emin olun bin kat daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.