Şimdi Ara

Goodyear EfficientGrip performance vs Conti Premium Contact 5 Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. Aracımda eskiden Conti Premium Contact 2 vardı ama kışlıklara geçerken kanallarda çatlamalar olduğu için lastikleri attık. Şimdi malum yaz geldi artık yazlıklara geçmek isitiyorum ama bu iki lastik arasında kaldım. Daha önce de forumda bunlar hakkında yazılar yazılmış ama onlar eskide kaldığı için bir güncel bilgi istedim. Ayrıca kullanıcı deneyimlerini de duymak isterim. Bu arada ebatlar 205/55/R16.



  • Sizin mantığınıza göre o zaman hiç bir arabayı almamamız lazım bizim Türkiye dışındaki herhangi bi ülkeden ülkemize girmiş hiç bir malı almamamız lazım ?

    Avrupa sevmiyor amerika sevmiyor orta doğu zaten hepsi amerikanın piyonu olmuş bi tek azerbeycanımız var ordanda ne mal geliyo belli değil yani şuan ülkede kıyafet haricinde türk malı bişey bulamassın kardeşim. Sen istesende istemesende bu heriflerin mallarını kullanıyorsun kullanacaksında!

    Sen Türkiyesin çünkü dışarıya resmen bağımlı olmuş üretimini yapamayan tlsi değer kaybetmiş alım gücü düşmüş senin seçme şansın bile yok bi kere

    Kusura bakmada adamlar Türkiyeyi haritadan sildi diye milliyetçi duygularımı harekete geçirip kendi canımı ve ailemi Petlasa Lassaya falan emanet edemem bu böyle biline. Sen vatan millet ooo hadi hede hödö sen kimsin amerika eyyy almanya dersin kanın kaynadıkça kaynar sonra bi boykot ederler ambargo koyarlar herifler bi atom bombası atar lafta kalırsın . Bükemediğin eli öpeceksin. Adamlar mükemmel lastik yapıyor ve bende hiç almam etmem demiyorum
    Bu düşünceyi tamamen yanlış buluyorum. Bundan 7 sene önce Fransada ermeni soykırımı tasarısını kabul etti diye Türkiye, yok gemileri geçemeyecek yok ticaretimiz askıya alıncak yok şöylede böylede yaptırm yapılcak denildi yapılmadı ve ak koyunlular dahil bir tane bile herif çıkıp Peugeotu Citroeni Renaultu boykot ettimi veya bu araçları almayın diye bi imza kampanyası bi eleştiri vs yapıldımı ?

    Psa grubu ve renault hala peynir ekmek gibi satıyor ? Bu millet niye şimdi bu Fransızları alıyor ermeni soykırımı tasarısını kabul ettikleri halde ?

    Adamlar Türkiyeyi haritadan sildi almam falan diye bahane olmaz. Ona bakılırsa hiç bir ülke Türkiyeyi sevmiyor bütün Avrupa düşman bize hadi söylesene 80 milyona araba almayın diye ? Geçiniz bu işleri
  • Continental firması reklamında Türkiye'yi haritadan silmiş dedik ama hala bu firmadan lastik almaya çalışıyorsunuz. Tabi tercih sizin yine de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulentcandan B kullanıcısına yanıt
    Belki haberi yoktur?

    Ben de bu saatten sonra Continental alma yanlısı değilim ama sorunuza cevap olarak; CPC2'den CPC5'e geçtik. 2 lastiğimizde üretim hatası olduğu için 2 tane aldık, önler CPC5, arkalar CPC2. Lastik değişiminden sonra uzun yol yaptım ve yol neredeyse hep yağmurluydu. Hissimin psikolojik olduğunu sanmıyorum; virajlarda ve düz yolda daha stabil hissettim, frenlemede de daha başarılı.



    4 lastikte de CPC2 varken yağışlı havada rampa yukarı otobanda 130km/s'ten 70-80km/s gibi bir hıza ani fren yaptım ama araç resmen durmadı, halbuki önüme fırlayan araçla aramda ciddi bir mesafe vardı.



    CPC2'den sonra CPC5 pişman etmez, Efficientgrip Performance kullanmadığım için yorum yapamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • good year kullandım
    cpc5 kullanmadım bi fikrim yok ,iyide olsa almam artık o ayrı

    215 55 16 mercedes di aracımız eski lastikleri dunlopdu
    dunlopa göre daha iyiydi gegp
    yoltutuş bariz artmıştı
  • Good Year egp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki, Goodyear egp ile deneyimi olan var mı? Deneyimlerini anlatırsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechCar07

    Peki, Goodyear egp ile deneyimi olan var mı? Deneyimlerini anlatırsa sevinirim.
    var uzun süre kullandım yine ondan aldım tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • conti almayın aldırmayın

    goodyear efp için 308 aracımda 3 kanallı ukrayna malını kullandım sezsiz ve konforlu lastiktir sonradan ceed aracıma 4 kanallı alman malı kullandım o daha iyi geldi size tavsiyem bulursanız 4 kanallı yoksa 3 kanallıda olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki dayanıklılık ve ömür için ne diyorsunuz? Duyduğuma göre cpc5 diğerlere nazaran daha sert hamur kullandığı için daha dayanıklı ama konfordan da ödün veriyor.
  • benim aracımda fabrika çıkışlı cpc5 vardı. memnundum bir sıkıntı göremedim. değişiklik olsun diye efficient performance aldım. daha 2 hafta falan oldu. bir falso görmedim.
  • Biraz ses rahatsız etmezse bridgestone t001 ıslakta kuruda fren mesafesi ve tutuş olarakçok iyi bi lastik.



    Goodyear egp kullanmıştım sessiz ve konforluydu fakat bridgestone kadar güven vermiyordu bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egp kullanıyorum memnunum. Bundan önce conti kullanıyordum. Memnun kalmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Continentalı sildiğim için Goodyear tercih ederdim ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goodyear EGP kuulanıyorum 205 60 16 ölçü 4 kanallı 25 bin km oldu bir sıkıntısını görmedim, fakat çivi vida türü mamulleri pek güzel topluyor
    Ekleme: Bir daha yenilersem Falken Ziex 914 yada Dunlop Sp Sport Fm 800 (Çankırı üretim), alacağım. F/P lastiği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 11 Nisan 2018; 9:28:20 >
  • Conti ıslakta A puana sahip. Goodyear C. İki gün önce Conti tercih ettim bu yüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Good year egp kullanıyorum.Yol tutuş yakıt ekonomisi açısından güzel ama frenlerde başarısız bir lastik bence.Fren yaparken korkuyorum güvenemiyorum.Durmuyor çünkü araç.

    Muhtemelen bir sonraki lastikte farklı bir marka alacağım.
  • Hızlı ve sert kullanırım derseniz Continental. Ben yavaş kullanıcıyım, 120'yi çok geçmem, virajlara normal hızımda girerim, konfor önemli benim için derseniz Goodyear. 2'sini de kullandım tecrübeyle sabit.
  • Benim içim lastikte en önemlisi güveliktir. Ayrıca yolda da 120 yi pek geçmem. Islak zeminde fren performansı olarak ikiside A diyor ama benim en takıldığım nokta hamurları. Galiba cpc5'in hamuru daha sert. Ayrıca benim oturduğum yerde yollar pek düzgün değil o yüzden yumuşak hamurun çok iyi olacağını da düşünmüyorum. Lakin egp'nin yakıt tüketimi daha az gösteriyor ve daha konforlu o yüzden de çok arada kaldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesmuru

    Conti ıslakta A puana sahip. Goodyear C. İki gün önce Conti tercih ettim bu yüzden.
    https://kolayoto.com/goodyear-efficientgrip-205-55r16-91v-11414.html

    A diyor yanlış olmasın ? ben 225 ebatlısını aldım o da A idi ıslak da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bianconera

    https://kolayoto.com/goodyear-efficientgrip-205-55r16-91v-11414.html

    A diyor yanlış olmasın ? ben 225 ebatlısını aldım o da A idi ıslak da.

    Alıntıları Göster
    Ben yanlış lastiğe mi baktım acaba. Evet A'ymış. Hayırlısı olsun almış oldum artık Contiyi Araştırmaktan beynim sulanmıştı zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.