Şimdi Ara

Discovery sport aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eşime, kuzenimin satmayı düşündüğü discovery sport 2016 aracı aldım. Hatasız tramersiz sadece bölgesel boyalar var kadın kullandığı için, 2016 1.4 Polo otomatik + müşteri çeki verdim ve takas yaptık, ortalama 1.5-1.6M civarlarına patladı. Baş ağrıtacak mı göreceğiz sanayiden çıkmazsın tekerlemeleri çok duydum çevremde. Fikriniz nedir? Allah utandırmasın

    Discovery sport aldım







  • Hayırlı olsun . Bu aracın kasko ve sigortasi ne kadar tutuyor acaba ayrıca araç kaç km de aldınız
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam 78 binde, ara ara kullandığım bir araç ikimiz de esnaf olduğumuz için 3 ay vadeli Çek’e yok demedi. Kasko ve sigorta fiyatını yarın şirket sigortacımdan alacağım araç devir işlemlerini son dakika yetiştirdik bugün. Ucuz çıkacağını sanmıyorum hanım trafik magandası gibi sicili kabarık.

  • Hayırlı olsun, dışı bizi yaksın içi sizi yakmasın inşallah..

  • Araç ve araç sahibinin geçmişinde sorun yoksa, kasko 22.000/30.000TL arası bir rakam çıkar. O fiyata güzel bir araç, güle güle kullanın. 150'lik mi 180'lik mi motor?

  • x646633277 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam en güzellerine siz binin inşallah. Kafamı bulandıran tek mesele bu açıkçası moralimi bozdu bir iki kişi sağ olsun, galiba önyargı var bu markaya karşı.

  • zotacing kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim 180’lik versiyonu, aracı ara sıra kullanıyordum bu büyük bir etken oldu zaten karar vermemde. Dediğiniz gibi kasko ve sigorta pahalı çıkacak muhtemelen eşimin sicili kabarık, aslan aldıysak bunlara takılmamak lazım. Tek çekincem dediğim gibi sanayide çadır kurdurtmasın bana, bizim milletin moral bozmakta üstüne yok kafama takılan tek konu kronik sorunlu mu değil mi o oldu.

  • Turcopolo kullanıcısına yanıt

    Tekrardan hayırlı olsun araç çok güzel duruyor . Temiz kullanılmışsa hiç bir sıkıntı da çıkarmaz merak etmeyin .

  • Hayırlı olsun, yıllardır almaya niyetlenip asla alamadığım marka. Hele discovery serisinin tüm modelleri masamın üstünde, uzaktan bakışabiliyoruz. Kullanan arkadaşlarımdan çok korkutucu hikayeler dinledim, bir gün kenarda unutacağım 2 discovery param olduğunda 1 discovery alacağım 😃
  • Turcopolo kullanıcısına yanıt

    Üstünde sanırım Ingenium diye tabir edilen motor var, 2015 öncesi Ford, sonrası Jaguar ve Land Rover üretimi olan bir motor, aslında BMW'yle çok uzak motor değiller çünkü V değil sıralı sistem kullanıyor.

  • Turcopolo kullanıcısına yanıt

    Marka ile sınırlı değil, tüm İngiliz arabaları için söylenir bu. Ama denemeden de bilemeyiz. Siz cesaretiniz ve koca yüreğinizle deneyip, en azından kendi özelinizde sorun yaşamadığınızı, bize bildirirsiniz artık   

  • Hayırlı olsun güle güle kullansın eşiniz,arada zaten aşinasınız siz de kullanırsınız.

    Eşinizin sicili kabarıksa bu aracın kaskosu 40 bin liradan aşağıya çıkmaz tahminen.

    Arkadaşınız ilk sahibi ise araç zaten 7 yaşında olduğunda kroniği olsa da yaptırmıştır diye tahmin edip,sıkıntı yaşama ihtimalinizin düşük olduğunu tahmin ediyorum.

    Tekrardan güle güle kullanınız.

  • Sanayiden çıkmazsın olacağını sanmam, bu disco sport'lar eski gerçek discovery'ler gibi baş belası değil diye biliyorum.. insanlar konuşurken genelde marka üzerinden gider model üzerinden gitmezler.. sorunlu araç oldu mu onu daha yeniyken anlıyorsun zaten, hemen gösteriyor sıkıntılarını bu araçta vardıysa bile çözülmüştür artık.. ama ufak tefek sorunlara da hazır olmak lazım. tüm landrover/jaguar'lar ışık yakmayı beyne arıza kodu kaydetmeyi çok sever. Dpf falan mutlaka sıkıntı olacaktır mesela bunlara hazır olun ama ağır bir sorun yaşamanız yüksek ihtimal değil bence.

  • x646633277 kullanıcısına yanıt

    başka ingiliz arabası mı kaldı? land rover -range rover- dahil tüm modelleri için böyle söylüyorlar.

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Jaguar, Aston Martin, Lotus, Bentley vs..?

  • Sanayiden çıkamazsın ne demek para varsa çıkarsın gayet. Sandık motor için kenara 400-500 bin tl ayırmanı tavsiye ederim.
  • Aracı çok fazla zorlamayın yeter
  • zotacing kullanıcısına yanıt

    İngenium serisi ise 2.7tdv6 faciası sonrası iyi motor, fakat iyi usta ister

    Zaten bütün dizeller böyle

    2.0 tdi kırılmaz derler, ver acemi bir ustaya kucağa alırsın

    Hayırlı olsun güzel araç

    İyi bir usta veya servis lazım sadece

  • Merhaba;
    Aracınız hayırlı olsun. 2017-2019 yılları arasında sıfır km alıp 65 bin kilometrede sattım.

    Turbo haricinde bir sorun yaşamadım o da garantiden değişmişti, Ford tabanlı motor olduğu için Turbo revizyonu da iş görüyor Allah korusun ama olası bir problemde illa sıfır Turbo almanıza gerek yok.

    Bir kaç kişiden DPF ve enjektörle alakalı problem duydum ama bu arkadaşlar rastgele her yerden yakıt alan kişiler eğer yakıt konusunda seçici davranırsanız bu problemleri yaşayacağınızı düşünmüyorum.

    Bir de belki uzun yolda sürekli dipgaz gittiğim içindir bilmiyorum ama çok sık yağ ve su kaçağı/terletme problemi oluyordu benim aracımda, kafaya takan biri değilseniz önemli bir problem değil ama hassas biriyseniz serviste sürekli 300-500 liralık conta ve oring değiştirirsiniz
  • Podgoritsa kullanıcısına yanıt

    Nasıl yani ingenium serisi 2.0 TDCİ ile benzer mi hocam

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.