Şimdi Ara

Filinstililer topraklarını sattı saçmalığından vazgeçin! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
7.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • paraya ve metaryalizme tapan beyinlerlede vatan savunulmaz ,sizin o mükemmel kafanıza görede burası çoktan ingiliz toprağıdı,bu ülke kuru ekmekle sofradan kalkan,yamalı don çorapla dolaşan,5 kuruşu dahi olmayan halkın ferasetiyle gözünü kırpmadan canını vermesiyle kurtuldu iphoneyle, yüksek limitli kredi kartıyla değil.Filinstililer topraklarını sattı saçmalığından vazgeçin! 

    üstte bir üyenin yazdığı gibi kurtuluş savaşı diye anlatırlar sanırsın ama millet ferrariyle yalıyla gitti savaşmaya ingilize ya sabır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Mayıs 2021; 12:49:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    paraya ve metaryalizme tapan beyinlerlede vatan savunulmaz ,sizin o mükemmel kafanıza görede burası çoktan ingiliz toprağıdı,bu ülke kuru ekmekle sofradan kalkan,yamalı don çorapla dolaşan,5 kuruşu dahi olmayan halkın ferasetiyle gözünü kırpmadan canını vermesiyle kurtuldu iphoneyle, yüksek limitli kredi kartıyla değil. 

    üstte bir üyenin yazdığı gibi kurtuluş savaşı diye anlatırlar sanırsın ama millet ferrariyle yalıyla gitti savaşmaya ingilize ya sabır.

    özetle yavuz sultan selim hazineyi nasıl doldurdu? diye sormuş üsteki üye

    kısaca osmanlının GÜÇLÜ ORDUsuyla mısır ve memlük seferini kazandıktan sonra diye cevap vermiş.


    osmanlının 1908 den 1918 e kadar toprak kaybetmesinin sebebi zenginlik değildi aksine zaten osmanlı çok daha evvelden iflas etti, ingiltere ve diğer ülkeler bu durumdan faydalanıp İŞGAL etti. kendimizi savunabileceğimiz kadar savunduk. gene güç gene para değil mi arkadaş?

    biz türkiye olarak neden zengin ülke olmaya çalışmak yerine neden TEKRARDAN HASTA ADAM olmaya çalışıyoruz? bi taraftan kürtler bi taraftan sayısız arap göçmen. ya sabır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 13 Mayıs 2021; 12:57:53 >




  • Semerkantta 100 binlerce Türk ü katleden kavme mi acıyacağım.

    Bence Filistin dua etsin İsrailin başına Hülagü Han karakterli biri geçerse işte o zaman yandılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum partinin oyları ne zaman düşse radikal terörist gruplar israil i kaşıyıp filistine saldırtmaya başlıyor. Tesadüf mü? Bilmem.
  • Osmanlıcıyım diyen için

    • Filistin Osmanlı'ya ihanet etti


    Türkçüyüm, milliyetçiyim diyen için

    • Filistin yıllarca Beka Vadisi'nden bize pkk lı terörist gönderdi
    • Kıbrıs konusunda Yunan tarafında
    • Doğu Türkistan konusunda Çin tarafında
    • Ermeni soykırımı konusunda Ermeni tarafında
    • Hiç bir konuda bizim yanımızda olmadı


    Bana ne Filistin'den! Hiç umrumda değil !

  • yakup13 kullanıcısına yanıt
    olur mu kardeşim, Osmanlı gittiği yerlerde konuşarak, rıza ile, ikna ile, diyalog ile fetihler yapmıştır. Cariye dediğin genç kızların mekteplerde bilim eğitimi verilmek üzere yönlendirilmesidir, kadın hakları için. Arap'lar İspanya'ya kadar fetihler yaparken diyalog ile ve insanları İslam'a ikna ederek ilerlediler. bir damla kan akmadı.

    zaten peygamberimiz, sahabeleri, ve ailesi, ve diğer ünlü Arap siyasilerin çoğu da, suikast ile, birbirlerini zehirleyerek, birbirlerini boğazlayarak ölmediler, hepsi de dostluk içinde ecelleriyle öldüler.

    geçen bi arkadaş yazmış: "İslam 1400 senedir var, o topraklarda Yahudilerle Araplar 3000 yıldır savaşıyor" diye, inanmayınız efendim, tek mesele İslam'dır. Arap'lar herkese çiçek dağıtan son derece ilerlemiş bir toplum oldukları için bunu kıskanan Yahudiler kıskançlıktan savaş başlattılar.

    Efendim diyorlar ki işte İslam'ın yayılış döneminde Beni Kureyza olayında Yahudi kabilesini kalede sıkıştımışlar, teslim olanlardan erkeklerin kafalarını kesmişler, kızlarını cariye olarak almışlar, hatta efendim işte tüm bunlar 1400 yıldır bütün İslam kitaplarında açık açık ve detaylı şekilde yazmaktaymışmış, 1400 yıldır bütün islam alimleri bunu zaten kabul etmekteymişmiş, neymiş efendim 1400 yıldır bilinen gerçekler günümüz Arap dünyasında bile kabul edilirken sadece günümüzde TR islam camiasında hiç dillendirilmez olmuş. Yalandır efendim inanmayınız. Peygamberimiz aslında o Yahudi kabilesine çiçek uzattı ama onlar durup dururken intihar etmeyi seçtiler, kendi kızlarını teslim ettiler alın diye. Diyeceksiniz ki kardeşim peki 1400 yıldır yazılmış kitaplar ne olacak? Yazılı ve herkesin 1400 yıldır kabul ettiği İslam tarihi ne olacak? efendim o 1400 yıldır yazılı kitapları Fedoncular yazmış olmalı, 1400 yıldır yazılı olan İslam tarihini kabul etmeyiniz, gerçeği günümüz tatlı su müslimanları biliyolar, onlara inanınız. diyeceksiniz ki Arap'lar bile onu kabul ediyo, efendim Arap'lar kendi dinlerinin tarihini 1400 yıldır yanlış kabul ediyolar, 2021 Türk tatlı su müslimanları biliyo gerçek dinin ne olduğunu.

    Allah dinimizi iftiradan saklasın amin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Mayıs 2021; 15:14:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Filinstililer topraklarını sattı saçmalığından vazgeçin!


    yorumsuz..

  • Sözde soykırım konusunda yanımızda olan, milyarlarca dolar ticaretimiz olan, saçma sapan hamlelerimiz olmasa Doğu Akdeniz konusunda aynı tarafta çok rahat olabileceğimiz güçlü bir ülke varken. Bizi daha önce satmış, kendi topraklarına sahip çıkamamış, uluslararası arenada bize hiçbir faydası olmayan Filistin yüzünden İsrail ile ilişkileri yıpratmanın bir anlamı yok.

    Dünya çok farklı yerlere gidiyor ama İslam dünyası hala eski kafalı liderler tarafından yönetiliyor. Hristiyan dünyasında eski kafalı Evangelistler ve Ortodokslar dışında dine politikada yer veren yok. Ümmetçi politikalar boş hayallerden ibaret. Politikada din olmaz, ülkenin kaderini etkileyecek kararlar alırken duygusal yaklaşamazsın. Ölenlere üzülmeyelim mi, elbette üzülelim hangi taraftan öldüğü farketmeksizin. Elimizden geliyorsa insani yardım da yapalım ama İsrail ile ilişkileri yıpratmak aptallıktır. Bir şey yapabiliyorsak gidip ara bulucu olalım. Ama bizim totaliterler gidip yine saçma sapan kararlar alıp oy toplamak için yeni saçmalıklar yapacaktır.


    ÖZET: Globalleşen Dünyada sebebi ne olursa olsun sınırlar çizmek politik açıdan aptallıktır. Gücün varsa taraf olmak yerine gidip arabulucu olacaksın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Baktım konu sahibi kim diye ve arap aşığı ak oğlan olduğunu görünce bir gülme aldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cerade

    Ya bırak elit hayatı forumda bana ayfon aldırtmayan devlet batsın minvalinde şeyler söyleyen birini görmüştüm.Bi tane ayfona satarlar.Tabi genelleme yapmıyorum ama avrupa avrupa diye zırlayanları görünce bi acaba da demiyor değilim.Anladık bi avrupa kadar zengin değiliz ama her gün de ağlanmaz ki.Lafa gelince de kurtuluş savaşı edebiyatı yaparlar.Atan bilmiyor muydu göçüp rahat yaşamayı.



    Alıntıları Göster

    Senin partinin elemanları her ay araba değişecek diye pudra şekerleri burunlarından eksik olmayacak diye.


    1000 arabalı konvoy yapabilecek diye. Her gün farklı bir şölen verebilecek diye.



    Ben niye ceremesini çekiyorum?



    Kurtuluş savaşı belliydi biz şimdi kimle savaş veriyoruz?



    Ben kiminle savaş verdiğimizi çok iyi biliyorum da bunu dedim mi banlamıyorum habire.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: trader12

    Kerimcem le hayatımda ilk defa bir konuda hemfikirim.

    Filistin'deki masum sivilllerin ölmesini istemediğimiz için Arap sevicisi,aktroll iftiralarında bulundunuz.İsanları böyle isim takarak,genelleyerek kutuplaştırdınız.

    Her vicdani olan insan masumların ölmesini istemez.Bunun partisi, siyaseti olmaz
    Filistin'de İngiltere İsrail'e topraklar verdi.Devlet kurulmasına destek verdi.Orada 3-5 tane toprak şeyhi toprağını birilerine sattı diye İsrail'in yaptığı herşey gayrimeşru mu oluyor.

    E bizim ülkemizde de yabancılar rekor seviyede toprak alıyor.Yarın birgün birşey olunca Türklerde arsalarını evlerini sattı derlerse zorunuza gitmez mi ?

    Ulen biraz empati yapın sizinde çolugunuz çocuğunuz vardır ayıptır be günahtır

    Satanlar bu kanunu çıkaranlar belli zaten.



    Soylarında bile Türk lafını geçmesinden utananlar çıkardı bu toprak kanunu.



    Yazık ettiler güzelim memlekete. Halen de daha doymadılar.




    Bir gün olur da buralarda çöreklenirse ve bu lafı derlerse hiç bir Türk zaten gıkını çıkarmamalı.



    Yapılanlara birebir şahit olduk ve sesimiz çıkmadı.





  • Abd İngiltere Fransa Almanya Hollanda Avusturya vb birçok Hristiyan ülke bize kucak açmış bayılıyordu sanki. Yıllar öncesinde bizim soyumuzu kurutmak için sanki biraraya gelmemiş ve ülkemizi işgal etmemişler gibi. Bu batı ülkelerinde bir terör olayı olduğunda içimizdeki malum çevreler el açıp acılarını paylaşıp dua etmekte herhangi bir sakınca görmezken çoğunluğu müslüman olan ülkelerde benzer durum yaşandığında acılarını paylaşmak bir tarafa forumda gördüğünüz malum başlıkları açmaktan da geri durmuyorlar. Bu tip varlıkların düşmanlığı kesinlikle Müslümanlarla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arap devletleri birleşip İsrail'i yok etmeye çalıştılar. İsrail bunların içinden geçti 6 gün savaşında, topraklarını 2-3 katına çıkardı. Daha niye ötüyorsunuz anlamıyorum? Savaşı açan İsrail bile değil xDDDDD 4 bir yandan saldırmaya çalıştıkları Yahudiler Araplara savaş dersi verdi, hak ederek aldılar o toprakları. Gidip geri almak isteyen varsa buyursun gitsin savaşıp alsın alabiliyorsa.

  • yakup13 kullanıcısına yanıt

    Eh doğru söyledin sayılır, sen de adam olaydın da kazanaydın derler adama, genel açıdan doğru. 2 noktadan itiraz ediliyor. 1.si taraf olayı. Herkes yakın olduğu tarafı savunur. 2.si insaniyet olayı. Eskiden savaşlar açıkca yapılır kazanan bölgeyi fetheder ama aynı zamanda da sorumluluğu alırdı, yani orayı yönetir, sorunlarıyla uğraşır, imar eder, para harcardı. Ama artık kim bu felsefeyi kim geliştirdiyse, mertçe savaş da yok, fethetme de yok sadece sömürme var. İsrail'in durumunda ayrıca süründürme de var. Abd bile o kadar gücüne rağmen girip Irak'ı fethettim Suriye'yi fethettim bura benim mantığıyla gitmiyor. Öyle olsa bu kadar kimse birşey demezdi herhalde. Yakıyor, yıkıyor, gizli idareyi kuruyor, beyni ele alıyor, başlıyor sömürmeye. İtiraz edilen şeyler bunlar daha çok. Dünya bu kadarını beklemiyordu o yüzden İngiliz-Yahudi A.Ş. dünyayı ele geçirdi. Ama bu devran dönecek. Her sistem ister başta adil olsun, ister zulm ve hile üzere olsun mutlaka yıkılmıştır bu dünyada.





  • Sende aklını kullan sende git keşke bende gidebilsem. Sıla hasreti çekiyorum dönebilsem keşke diyip oy atarım. Almanyada yaşayan akrabalarım var 2019 model passatla işsizlik maaşıyla Türkiye'ye tatile geliyo görüşüyoruz bana akp anlatıyor.
    Filistin niye umrumuzda al ümmet suriyeliler dükkan açıyor mahallede belki 30 senelik kebapcıda 2 motosiklet var surinin açtığında 11 tane niye yeni açtı vergi indirimimi var acaba neden mahallede mersoya biniyoda suri ,bizim kaç senelik esnafımız egeaya biniyo bi düşün. 26 yaşındayım çevrem geniş bayram için bi çok kamuda müdürü aradım bana hepsi kabine devleti olduk memur ol sonra müdür diyo ama alım az evde oturuyorum. Başlıcam filistinine atmasınlar madem kutsal gördükleri yerden taşları söküp atmasınlar madem molotof çok bile yaşama hakkı veriyor israil onlar eylem yapıyor derdi bize memlekette iş yok insanlar intihar ediyor. Madem bu kadar çok seviyorsun git filistinlilerin yanına israile eylem yapta öttürsünler senide.

    Hadi sen git işsizlik maaşıyla arabana bin gaz al mazot al kaç km gidicen savunma yapıyon bide git antalyada tatil yap bakalım yapabilen mi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarleyDavidson -- 14 Mayıs 2021; 6:39:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bu toprak satma meselesi özet olarak şudur;


    Bölge Osmanlıdan kopunca İngilizler ele geçiriyor Siyonist para babalarının teşviki ile Bölgede ki İngiliz yönetimi toprak vergileri vb... unsurlar akıl almaz seviyede artırıyor bunu ödeyemeyen halkın toprağına el koyuluyor daha sonra Siyonist yahudilere satılıyor parasıda vergi olarak İngilizlerin kasasına giriyor cüzi bir miktarı da Filistinli araplara veriliyor ardından bunun adınıda FİLİSTİNLİLER KENDİLERİ SATTI TOPRAKLARINI PROPAGANDASINA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR. Kimse gönül rızası ile satmadı o toprakları ha satan vardır belki bilemem ama olayın genel özeti budur isteyen araştırsın




    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




    SİYONİST PROPAGANDAYA TEMEL OLUŞTURMAK İÇİN ORTAYA ATILAN İDDİA

    Son günlerde sosyal medyada ve Türk Kamuoyunda özellikle kendisine belli bir yer edinen bu yanlış bilgi, Siyonist propagandaya temel oluşturmak için ortaya atıldı. 1903 yılında Basel'de yapılan 6. Siyonist kongresinde militarist siyonizmin kurucusu Theodor Herzl, kongreye "Uganda Şeması" isminde bir öneri sundu. Bu öneriye göre Avrupa'daki anti-semitist hareketlerden kaçmak isteyen Yahudiler'in yeni bir anavatanı olmalıydı. Öneriye göre tıpkı o günün Filistin'i gibi İngiliz kontrolünde bulunan Doğu Afrika'da, Uganda'da, Yahudilere yeni bir anavatan kurulmalıydı. Bu öneri sert bir şekilde reddedildi ve yeni anavatan olarak Filistin seçildi. Eğer öneri kabul edilseydi bugün Uganda'lılar İsrail Hava kuvvetleri tarafından bombalanıyor ve Afrikalı çocuklar siyonistler tarafından katlediliyor olacaktı.



    FİLİSTİN HALKININ FİKRİ SORULMADI

    Önerinin reddedilmesi sayesinde büyük bir beladan şans eseri kurtulmuş oldular. Yani ne Uganda halkının ne de Filistin halkının bu süreçte fikri sorulmadı, sosyolojik hatta teo-politik bir ön araştırma yapılmadı. Ne Ugandalılar ne de Filistinliler kendi topraklarını İsrail'e para kazanmak için devretmek istemezdiler ve istemediler de. Deyim yerindeyse vatansız kalmış Yahudiler, İngiliz şemsiyesi altında kendilerine Dünya'daki yurtlardan yurt beğendiler. Başta İngilizlerin desteği ve yurtdışındaki ELAD gibi kendi organizasyonları sayesinde örgütlenerek yaptıkları lobicilik faaliyetlerinin sonucunda Filistin topraklarına göç etmeye başlayan Yahudiler, bölge nüfusunu ciddi oranda arttırmıştı.



    FİLİSTİN HALKINA SON DARBE: ARTAN FİYATLAR, AKIL ALMAZ VERGİ ORANLARI

    1930'larda başlayan bu göç sonrası bölgede insan başına düşen arazi alanları giderek azaldı ve önce arsalar İngilizlerin belirlediği arz-talep temelindeki fiyatlar ile değer kazandı. Pahalanan ve alımı zorlaşan arazilere ise sadece tüm birikim ve zenginlikleriyle bölgeye gelen Yahudilerin maddi gücü yetmeye aşikardı. İngiliz denetimi altında gerçekleşen Yahudilerin bu "uluslararası nitelikli dolandırıcılık" süreci, topraklarına sahip çıkmaya çalışan Filistinlileri yıldırmak için uygulanan akıl almaz vergi oranlarını beraberinde getirdi. Bu da Filistin halkı için yaşama şansı bırakmayacak son darbeydi. Arazisinden kazandığı gelirin neredeyse üç katı kadar vergi vermeleri beklenen bölgede, Filistinliler'in ise zaten haczedilecek duruma gelen arazilerini satmaktan başka çaresi kalmamıştı.

    Sonuç olarak, özellikle sosyal medyada propagandası yapıldığı gibi Filistinliler para hırsı içinde topraklarını "peşkeş" çekmediler. Onlar kurulan oyunun sonucu olarak topraklarından çıkmaya zorlandılar.



    https://www.sondakika.com/haber/haber-meselenin-asli-ortaya-cikti-filistinliler-14128497//




    https://www.haberler.com/filistinliler-topraklarini-yahudilere-satti-mi-14127946-haberi//





  • bizde diyoruz ki topraklarınızı araplara satmayın sonumuz allah korusun filistin gibi olur.

  • Akp hükümeti araplara deli gibi toprak sattı. Farkında mısın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.