Şimdi Ara

Filinstililer topraklarını sattı saçmalığından vazgeçin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
7.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kendi ülkesindeki satışları görmezden gelenler Filistin'i aklamaya çalışıyor. Uyanın heyyy! Karadenizin inci yaylalarından Kanal İstanbulunuza kadar her yeri Araplar satın alıyor!


    Devletin özelleştirmeden arta kalan tüm şirketleri Varlık Fonu'nda toplanmıştı ya; o fon Swap Anlaşmaları karşılığında rehin tutuldu uyanın eyyy!

  • Boşuna tartışıyorsunuz.

    Bu konuyu niye açtı? Bu adamın acayip sorunları var. Böyle bütün gün forumda tartışma neredeyse oraya dadanıyor. Konu farketmez koronavirüs, 3. köprü şimdide filistin. Bilse de bilmese de birşeyler sallıyor. İlgi çekmek için uğraştığı işlere bak 30 bilmem kaç yaşındaki adamın. Bir de bunun dünyanın her yerinde bitmek bilmeyen akrabaları vardır. Sıkıştı mı onlardan birini örnek gösterir tabi o numarayı yiyen kalmadı.


    Konuyu kimin açtığına bakında öyle yazın. Birde o tepecikli var o da bunun gibi. O da gitmiş filistin konusu açmış.

    Şu forumda mesaj gelince biriyle tartışınca ne oluyorsa artık. Mutlu mu oluyorlar, özgüven mi geliyor anlamadım. 15 yaşında ergenler yapıyordu konu dışında.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    burası muhalif gündemimi,sizin konu açmanız serbestte bizim yasakmı,akrabımıda verirrim vermem örnek olarak, hatta az once bir konudada verdim, sana sorucak değilim elbette deneyimlerimi yazarım diktalığını başka yerde yap.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Mayıs 2021; 1:41:44 >
  • alın izleyin, bu kadının belgeselleri iyiydi Uygur zulmünü ilk o gidip çekti, Abd niye Uygurları destekliyor diye anlattı sonra eskinin cemaati bugünün fetö'sü baskı yaptı kadın ekranlara çıkamadı.


    ayrıca Elon daha ilk tesla'yı ürettikten sonra bu adam manipülasyon ustası demişti, arada çok abartı söylemleri de oluyor ama yine de iyidir.






  • Satan olmuş mu bilmem ama satmasaydı da o yahudiler oraya bir kısım toprakları alıp sonra barış içinde yaşamak için gelmedi.Herifler nilden fırata kadar almayı kafaya koymuş.Senin ülkende o topraklara dahil.Sanki satmasa başka yol bulmayacaktı.Bi örgüt kurarlardı batı devletlerine saldırtırlardı.Sonra terörü bitirme bahanesiyle gene topraklara çökerlerdi.Sanki bu senaryoyu hiç görmedik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 13 Mayıs 2021; 2:10:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

    Tamam üzülme satmadılar hibe ettiler yüce gönüllü davranıp verdiler yeter ki sen üzülme.

    Arkadaşlar lütfen arapları biraz övelim

    Biraz övelim :)) süpersin dostum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    sülalesini bile satarlar rahat elit paralı hayat için,para tapkanı dolu bu ülkede(siyasi görüş ayımıyorum),trt belegesel izlemiştim 6-7 sene once bir amcanın ve ailesinin kapısına bıkmadan usanmadan zengin yahudi iş adamları geliyormuş. mescidi aksayı tepeleme gören güzel biryerdeydi adamın evi ve arsası, yahudilerin sunmadığı fırsatlar teklifler kalmamış yani adam kabul etse ultra zengin olucak ailesiyle, yani oda hafif dokandırarak bazı komşularımız sattı ama ben satmam dedi bizim gibi dayanıklı olamdılar diye sitem etti hafifden amcada zaten, boyle insanlar cidden çok değerli insanlar kalben ve iman olarak.



    Alıntıları Göster

    Ya bırak elit hayatı forumda bana ayfon aldırtmayan devlet batsın minvalinde şeyler söyleyen birini görmüştüm.Bi tane ayfona satarlar.Tabi genelleme yapmıyorum ama avrupa avrupa diye zırlayanları görünce bi acaba da demiyor değilim.Anladık bi avrupa kadar zengin değiliz ama her gün de ağlanmaz ki.Lafa gelince de kurtuluş savaşı edebiyatı yaparlar.Atan bilmiyor muydu göçüp rahat yaşamayı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 13 Mayıs 2021; 2:25:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atını Öpen Kovboy

    bunlara ne yazsan boş kardeş uğraşma, millete arap sevici derler, millet ona yahudi yalayıcısı sevicisi dese çıldırırlar. boş işkembeden sallıyorlar, birbirlerini eğlendiriyorlar.



    Alıntıları Göster

    Doğu Türkistan'a gıkını çıkartmayıp, sadece Filistin'e yorum yapanlara ne diyeyim peki sen söyle hadi.. Mahmut mu diyem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    burası muhalif gündemimi,sizin konu açmanız serbestte bizim yasakmı,akrabımıda verirrim vermem örnek olarak, hatta az once bir konudada verdim, sana sorucak değilim elbette deneyimlerimi yazarım diktalığını başka yerde yap.

    Boş yapma.


    Senin derdin muhalif falan değil. Burası akpli dolu olsa sen chpli olursun. Senin derdin tartışma olması. Kalabalığı gördüğün yere dalıp tezgahını kuruyorsun. Bu konularda hikaye. Gündemde ne varsa o konuya dadanıyorsun.


    Senin akraba örneğini takan, umursayan yok ancak güzel dalga konusu oluyor. Sabah akşam burada millete mesaj yetiştiren birinin ne deneyimi olacakmış? 30 bilmem kaç yaşında olup 15 yaşındaki konu dışı ergenleri gibi ilgi çekmek için konu trollemek çok zavallıca.


    Zaten burada senle böyle tartışmak için değil kiminle tartıştıklarını bilsinler diye yazdım. Senin gibi bir tane daha var eskilerden onu da yazdım boş geçmedim.





  • İsrailin meşru konumunu desteklemeye devam edeceğiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer çocuklar ölüyorsa bu işin haklısı haksızı olmaz. Arapları sevmem ama Filistinliler orada sıkışmış kalmış ve yıllardır zorluk içinde yaşıyorlar. Ölenlerin büyük bir çoğunluğu küçücük çocuk. Bu savaş taraf tutulacak, artıları eksileri tartılacak bir savaş değil. Acil bir şekilde durdurulması gerekiyor. Kimsenin yardım edebildiği de yok. Kendilerini de savunamıyorlar doğru düzgün. Savaşın içinde yetişip büyüdüğünüzü düşünün. Biz akşam sıcak evlerimizde karnımız tok uyurken küçücük çocuklar bomba ve silah sesleriyle çatısız evlerde uyumaya çalışıyor. Kimse gelip bana arap seviciliği yapma demesin anasına avradına dümdüz giderim, özellikle ÇOCUK lafını kullandım. ÇOCUĞUN DİNİ YA DA MİLLİYETİ OLMAZ. Çocuk çocuktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerimcem le hayatımda ilk defa bir konuda hemfikirim.

    Filistin'deki masum sivilllerin ölmesini istemediğimiz için Arap sevicisi,aktroll iftiralarında bulundunuz.İsanları böyle isim takarak,genelleyerek kutuplaştırdınız.

    Her vicdani olan insan masumların ölmesini istemez.Bunun partisi, siyaseti olmaz
    Filistin'de İngiltere İsrail'e topraklar verdi.Devlet kurulmasına destek verdi.Orada 3-5 tane toprak şeyhi toprağını birilerine sattı diye İsrail'in yaptığı herşey gayrimeşru mu oluyor.

    E bizim ülkemizde de yabancılar rekor seviyede toprak alıyor.Yarın birgün birşey olunca Türklerde arsalarını evlerini sattı derlerse zorunuza gitmez mi ?

    Ulen biraz empati yapın sizinde çolugunuz çocuğunuz vardır ayıptır be günahtır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 13 Mayıs 2021; 7:12:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan etrafta Osmanlı torunuyum diye gezerler, ama Osmanlıya ayaklanmış, ihanet etmiş tüm götü boklu Araplarında savunuculuğunu yaparlar. KArdeşim tarih de mi bilmiyorsunuz? ÜMmetçilik oyunun işe yaramadığını ne zaman göreceksiniz?

  • Bu işin soyu, dini yoktur İsrail Filistinlilere karşı insanlık suçu işlemektedir, katil İsrail!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afrika ve Asyayı talan etti, işgal etti e aralarında paylaşmadı mı o Uygar Avrupa'lı özendiğiniz Büyüüük , insan hakları şampiyonu Devletler..


    1nci harpte üzerimize çullanıp topraklarımızı işgal etmediler mi ? Hakimiyetimiz altındaki topraklara el koymadılar mı, hala bunun sıkıntısını çekmiyor muyuz ?


    Bizde mi toprak satmıştık ha ? Afrikalılar da mı toprak satmışlardı, ya Kızıldereliler, Afganlar, Vietnamlılar, Bosnanılar, Suriyeliler gelin size toprak verelim mi dediler, cevap verin cevappp?


    Hayırlı bayramlar..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 13 Mayıs 2021; 9:53:30 >
  • İsrail'in meşru konumunu destekleyeceğiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

    Bu mesaj silindi.

    İsrail teröristse ozaman neden İsrail'in nato ya girmesinin yolunu açtılar İsrail'e yapılan vetoyu kaldırarak ?


    https://www.milliyet.com.tr/dunya/turkiye-israil-vetosunu-kaldirdi-natodan-da-onay-cikti-2239309




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C9B63C59 -- 13 Mayıs 2021; 12:33:6 >
  • filistin hiç bir şey yapamaz yemez 1973 yılında gördük filistin dahil 5 arap ülkesi aldı boyunun ölçüsünü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakup13

    savaş bu arkadaşlar


    özellikle osmanlıyla övünen cumhuriyete burun kıvıran tayfaya sesleniyorum


    savaş savaş savaş


    güçlü olan kazanır


    osmanlı viyana kapılarına gittiğinde çiçek dağıta dağıta gitmedi , topla öldüre öldüre gitti , kalelerin içinde çocukta var.


    barbaros hayrettin paşa efsanesi seferlerinden dönerken sadece altın getirmedi , köle kadınlarda getirdi.


    güçlü olan kazanır


    osmanlı neden güçlüydü , bunu örnek alın


    dönemin arap orduları neden güçlüydü , bunu örnek alın


    sanmayın sadece iman gücücüyle kazandılar.


    adamlar 6 günde bütün ortadoğuyu yendi , ders alın


    katil amerika katil israil diye boş boş bağırmanın kimseye faydası yok


    neyse öyle bi yazasım geldi , boş muhabbete devam edin siz.

    helal olsun ben de toplumun tamamını beyinsiz zannediyordum umudum arttı şöyle kafasını çalıştıran numune insan görünce.

    duayla muayla olmaz bu işler fakirler dahil olmak üzere herkesin en az birer tanrısı var azerbaycan ile savaşan ermeninin bile.

    varsa paran, teknolojin konuş yoksa kapa çeneni sus. yeter bir yerden milletin kafası kaldırmıyor ağlaklığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 13 Mayıs 2021; 12:36:12 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.