Şimdi Ara

Exanima (Erken Erişim) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bare Mettle'nin bestecisi Bethain'ın kendi eserleri;










  • Dün gece tesadüf eseri bir sitede rastladım. Bir yerden hatırlıyorum diyordum ki konuyu gördüm. Bir seneden fazla olmuş yazalı. 15 dakika kadar oynadım, fizikler müthiş olmuş. Zor ama, zaman zaman hantallığa kaçıyor. Biraz daha devam etmeye çalışacağım bugün. Gamepad destekleseymiş keşke. Sahi tam sürüm oldu değil mi bu oyun? Steamde hala erken erişim yazıyor.

    Bir de neden ilgi yok konuya? Uzun zamandır yazılmamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 23 Ağustos 2015; 13:45:15 >
  • Tam sürüm çıkmadı henüz Exanima erken erişimde hala;

    http://store.steampowered.com/app/362490/
    http://steamcommunity.com/games/362490/announcements/detail/106184279235503559

    Oynadığın versiyon büyük ihtimal eskidir Zebercet; versiyonun kaç ?

    İlginin olmamasına şaşırmıyorum insanlar beynini yormayacak oyunlara alışıklar hele ki yeni jenerasyon, çocuk ne yapsın inovatif rpg oyununu, 0'dan yazılmış motorlu; gerçek zamanlı fiziği falan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 23 Ağustos 2015; 13:59:46 >




  • 0.5.3.1 yazıyor. İki gün olmuş paylaşılalı. Öyle cidden, dün bir meşaleyi elime almak için üç dakika uğraştım mesela.
  • Hmm ben birisi sızdırdı öyle oynuyorsun sandım da. Çevre ile etkileşim olabildiğine var olacağından envanter sistemi de o şekil; sürükle bırak mantığıyla çalışıyor gayet sade aslen. Tabi günümüz oyunlarında olmadığı için insana farklı geliyor.

    Forumda aktif misin ?
  • Eskisi kadar değil. Tadı kaçtı sanki forumun. Geçen kitap bölümünde bir konuyu üç kişi birbirinin bol fotoğraflı yorumlarını alıntılayarak berbat etmişler, özelden yazışsanız daha iyi olmaz mı dedim diye yorumumu sildi yönetici, onların mesajlar hala duruyor. Oyun bölümünden de konularını takip ettiğim bir kaç isim var, biri de sensin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Eskisi kadar değil. Tadı kaçtı sanki forumun. Geçen kitap bölümünde bir konuyu üç kişi birbirinin bol fotoğraflı yorumlarını alıntılayarak berbat etmişler, özelden yazışsanız daha iyi olmaz mı dedim diye yorumumu sildi yönetici, onların mesajlar hala duruyor. Oyun bölümünden de konularını takip ettiğim bir kaç isim var, biri de sensin.
    Yok yok, ben baremettle forumunu kastetmiştim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobafett

    Yok yok, ben baremettle forumunu kastetmiştim

    Hahaha. Yok ilk kez duydum hatta.
  • Uzuuun bir aradan sonra, epey değişiklikler gerçekleşmiş arena kısmında ve birçok konuda, aşağıdaki gibidir liste; ve ayrıca şuan arkadaşım Tony stream yapmaktadır, yapımcı Madoc da kanalda yazmaktadır;

    https://beam.pro/tony

    New Arena (v 0.6.1.0 Beta)

    "Most of the planned features for the first iteration are implemented or almost, notably the following things are still incomplete:

    ● You cannot yet hire NPCs to fight with you or for you
    ● Only some of the match types are implemented
    ● Things like values, ranks and points still need adjustment
    ● Some assets are incomplete, missing or placeholders
    ● Many tweaks and ease-of-use enhancements to come

    In case you missed the original post, here's the list of features we promised:

    ● Persistent arena mode with progression
    ● Create a main character who manages your affairs, but can also fight
    ● Bid into matches and lose your bid or win more money
    ● Numerous match types with varying participants and teams
    ● Character and equipment rank system for match participants
    ● Hire NPCs to participate in matches with you or for you
    ● Recruit additional player characters to play
    ● Shop for items using the money you earned
    ● Skill progression for player and NPC characters
    ● Permanent death. Rest characters who are seriously injured or risk their death
    ● Procedural characters. There are always new characters to fight or hire
    ● A variety of arenas for matches to take place in
    ● Pugilism matches

    There are numerous other improvements to the game in general. We've improved lighting and other effects, made optimisations, improved AI, fixed many issues and added many new items and nice little features."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 1 Ocak 2016; 15:53:21 >




  • karakterin yaşlı ve göbekli olmasının etkilerini görebilecekmiyim:)

    dün öyle birşey yaptım da ben fark göremedim daha erken sürümde olduğundan dolayı galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VII_outLaw

    karakterin yaşlı ve göbekli olmasının etkilerini görebilecekmiyim:)

    dün öyle birşey yaptım da ben fark göremedim daha erken sürümde olduğundan dolayı galiba.

    Bu gibi detaylar Sui Generis'de gözükecektir.
  • Combat cok zor yav Durup tıklamıyoruz sanırım.Once tab basıyorum rakibi karsıma alıyorum wasd seklinde bana yapan atacklari dodgeluyorum fakat iş vurmaya gelince
    Sacma sapan hareketler yapıyorum fareylen Bir omzumdan diğer omzuma cekiyorum kaydırıyorum 2 defa tıklayp basılı tutuyorm filan sarhoş gibi oynuyorum resmen.Oyun tamamen bu sekildemi combat? Cunku cidden fare bir saga bir sola sallayp duruyorum etrafımda donuyorum filan. adama vuracagım die boylemi gercekten benmi yanlis oynuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Troll Warrior

    Combat cok zor yav Durup tıklamıyoruz sanırım.Once tab basıyorum rakibi karsıma alıyorum wasd seklinde bana yapan atacklari dodgeluyorum fakat iş vurmaya gelince
    Sacma sapan hareketler yapıyorum fareylen Bir omzumdan diğer omzuma cekiyorum kaydırıyorum 2 defa tıklayp basılı tutuyorm filan sarhoş gibi oynuyorum resmen.Oyun tamamen bu sekildemi combat? Cunku cidden fare bir saga bir sola sallayp duruyorum etrafımda donuyorum filan. adama vuracagım die boylemi gercekten benmi yanlis oynuyorum.

    Başta çuvallamak gayet olası, alışagelinmedik bir sistemleri var ve bu duruma alışmak zaman alıyor, ama bir kere alıştıktan sonra kendinizi izlerken bile zevk alır hale geliyorsunuz. Biraz kendinize zaman tanıyın derim. Aşagıdaki stream linkindeki arkadaş gibi oynayabilir duruma gelebilirsiniz, pes etmemeniz gereken zamandasınız

    https://beam.pro/tony

    https://beam.pro/Madoc/profile (baş yapımcı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 6 Ocak 2016; 17:13:17 >




  • Seneler geçti oyun hala 0.7 sürümünü geçemedi. Bugün biraz oynadım grafikler bir tık daha iyi gibi geldi hatırladığımdan. Onun dışında aynı. Amaçsız oradan oraya koşturduğumuz garabet yapıda bir oyun. Küçük ekip falan tamam da şu oyunun beş senede tamamlanmayacak nesi var anlamadım.
  • Grafiklerden ote epey bircok sey degisti, ben de uzun sure uzak kaldigim icin say dersen sayamam. Bence sen yenilikleri gorecek kadar oynamamissin. Madoc kendi kendine oyunu oynayip rapor veren yapay zeka gelistirdi daha kisa surede hatalari ayiklayabilmek icin. Bu basli basina takdir edilecek bir olay ve suan bir kimyaci danismanla calisiyorlar oyuna nasil ekleyeceklerine dair ve siradaki buyuk gunceleme Thaumaturgy, yani sihir sistemi icerecek.

    Gundemde kalmak isteyenler su konuyu takip etmeli:https://steamcommunity.com/app/362490/discussions/0/2595630410186495076/

    Bu oyunu takip eden ozellikle 'insider' paketi sahipleri (bilmiyorum burada var mi?) yapimi daha yakindan takip etmek icin Discord kanalina bekleriz:https://discord.gg/M6KKcd

    Not: Ana mesaji guncel tutmaya calisacagim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 20 Haziran 2019; 16:52:2 >




  • Böylesine yüksek potansiyele sahip bir oyun neden hala tam sürüme geçemedi aklım almıyor doğrusu. Yıllar önce büyük bir heyecanla bu konu sayesinde takibe almıştım, ancak bir türlü gelemedi.

    Early'de dene diyeceklere: Bu tür oyunları da early'de oynamak istemiyorum, görevlerin ortasında ortaya çıkabilecek bir bug bütün hevesi kırabiliyor.
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    Akil almayacak birsey yok, adamlar denenmemis isler deniyor ve ustte birkac ornegini verdigim isleri kendilerinin silbastan yazdigi motorunda basariyorlar. Butceleri kadrolarini genisletmeye musait degil (KS'den £160K elde edebilmislerdi) ki uzerinden kac sene gecti. Gel gelelim tum bunlari 6 oyun yapimcisi ve 1 website/muhasebe sorumlusu ile goturuyorlar. Buraya kadar gelebilmis olmalari bile bir mucize. Benim garibime giden esas insanlarin bu durumu hafife almalari cunku ne bu bir AAA yapim ne de siradan bir indie oyun.

    Kaygina gelecek olursak, siradaki buyuk yamanin cikmasini bekleyebilirsin ama suanda bile cogu tam oyundan cok daha fazla icerik arz ediyor Exanima, kesinlikle denemelisin cunku zaten alismak bir sure zaman alacak tadini aldiktan sonra birakamiyor hale gelebilmen olasi.

    Ekteki grafige dikkat cekerim.

    Exanima (Erken Erişim) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 30 Haziran 2019; 19:54:50 >




  • Iki guzel haberim var;

    1. Zincirli gurzler onaylandi! Madoc'un oynadigi twitch videosunu izlemek icin tiklayin. Kalkan kullanan rakiplerle dovusmek enfes olacak! Zira guncelleme daha build'e yansimadi.
    2. Dun itibariyle oyuncu degerlendirme notu uzun sureden sonra very positiveye donmus.


    Edit: Madoc, yeni build'in 'yakinda' cikacagini belirtti, ama her zaman oldugu gibi isler oldugundan daha cok zaman alir ve bu yuzden bir zaman temmuz ayi icerisinde gorebilecegimizi tahmin ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 2 Temmuz 2019; 11:10:13 >




  • Selam millet, ilk mesaji bayagi bir adam etti, neredeyse tamamini bastan ele aldim ve nihayet duzgun ve okunasi bir hal aldi.

    Eklememi istediginiz birsey olursa belirtin ya da akliniza takilan birsey olursa yardimci olmak isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 3 Temmuz 2019; 20:42:8 >
  • Oyunun yeni versiyonu çıktı isterseniz başlığı güncelleyebilirsiniz, şu an 0.8 versiyonunda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.