Şimdi Ara

Exanima (Erken Erişim) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Bu teknolojiyi pazarlasalar keşke, motorun isim haklarını kiralayarak bile güzel başarı elde edebilirler.


    Eklenti: PoE nin şu motorla olduğunu hayal ettim bir an :)

    Bu önermeyi yapanlar oldu lakin Madoc, bu motoru oyun ile tanıtmayı amaçladığını söyledi. Bu daha güzel bir haber bence, oyuna tutkuyla sarıldıklarını gösteriyor.

    Bu arada siberarmi, senin tester olarak içinde bulunduğun bir oyun var mıydı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 26 Kasım 2012; 11:35:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

    quote:

    Orijinalden alıntı: utku191

    ben acaba dedim diger başarıya ulaşmış kickstarter projelerden arkdasları var mıdır bi yardım eli uzatırlar mı?çünkü onların kazandığının yanıda geri kalan 70 000 çok ufak kalıyor :D keşke iptal olmasa bu proje ama hani son gun coşsa bile max 120 fln olur gibime geliyor umarım ağzıma tıkarlar bu lafı da 2013 2014 rüya gibi gibi geçer rpg dolar etraf( hatta hatta topdown rpg dolsun ya fps/rpg istemiyom biraz eskiyer dönüş olsun :D)


    Böyle birşey olmayacak utku. Ne olursa olsun projenin durmasının söz konusu olmadığını baş yapımcı Madoc bizzat söyledi.

    150 K pound diğer KS projelerine bakıldığında çok yüksek değil. Her ne kadar kat edecekleri uzun yolları da olsa tek başına getirttiği teknoloji başlı başına takdire şayan bir başarı. Hatta rahat 200 K pound hedeflenebilirmiş bile !

    proje durmucak derken motor hakkında bişey mi ? yoksa sui generis olayı mı ??? oyun her türlü yapılcak yani başarı ya ulaşsa da ulaşmasa da kickstarter ?




  • Oyun ile zaten en mantıklısı tanıtmaları, çoğu firma kendi bir tarafından garip garip motorlar üreterek saçma sapan şeyler çıkarıyor ortaya. Uzun süreli motorlar üzerinde uğraşanlar az.


    Eskiden çok vaktim varken testlerden testlere koşardım ama şu sıralar yok. Sadece KS den bağış yaptığım için The Banner Saga nın betasındayım, gene bir kaç KS oyununun betasına gireceğim beta sürecine girdikleri zaman. Neredeyse bütün adı sanı duyulmuş MMORPGlerde beta testerlaık yaptım hatta WAR da alpha testerdım (ah WAR vah WAR) Heroes 6 nın da testlerine katılmıştım ama çözülemeyen bir sorun yüzünden çalışmadı oyunun test versiyonu O zamandan belliydi birşeylerin kokuştuğu.
  • OYun motorunun dinamikleri fizik efektleri ışıklandırma ve renk paletleri olarak güzel.Muhtemelen sadece fizik efektleri için satabilirler.Oyun motoru için proje durmayabilir ama oyun için kaynak ayıracaklarını pek sanmıyorum.Kaplamalar optimizasyonlar ve yapay zeka için zamana ve paraya ihtiyaçları var ama bu fizik efektleriyle neverwinter,diablo,torchlight vb oyunları oynamak isterdim.
  • 113k/150k

    52 saat kaldı, 4 saat sonra favorileyenlere bildirim gidecek dolayısıyla yüksek bir şanla olmasada Maia gibi hızlı bir momentum yakalayıp başarıya ulaşma şansları var. Total Biscuit güzelce bir tanıtsaydı daha iyi bir şansları olabilirdi.

    Başarıya ulaşılmazsa daha sonra tekrar yeni bir kickstarter ile relaunch yapmayı yada en kötü ihtimalle kendi kaynakları ile daha kısıtlı bir şekilde de olsa oyunu tamamlayıp piyasaya sunmayı düşünüyorlar.
  • sanırım ulaşacaklar .Şimdiden sadece dövüş dinamikleriyle oyun piyasasında bomba etkisi yapacaktır çıkarsa
  • Biraz zor gözüküyor ama bakalım. Sırf şu oyun sıradan oyunculara hitap etmediğinden böyle sürünüyor. Yoksa değil 150, 200 k pound çok rahat bulunurdu. Hep hak edenlerin başına böyle durumlar gelir zaten...

    13. Güncelleme:http://www.kickstarter.com/projects/1473965863/sui-generis/posts/357473



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 28 Kasım 2012; 10:52:14 >
  • KS ler genelde son saatlerde çoşuyorlar ama bu proje baştan beri fazla ilgi görmedi. Son anlarda sırf sınırı geçmeleri için bir kaç yüksek bağış alabilirler.
  • 15. Güncelleme geç kalınmış olsa da bağış yapmakta kafasında soru işaretleri olanlara ilaç gibi gelecektir. Güzelce bilimum şey açıklanmış:http://www.kickstarter.com/projects/1473965863/sui-generis/posts/358438?ref=activity

    150 K'ya 16 saat kaldı. Benden başka yapan yok sanırım burada ama en azından 10 pound luk yapın derim, oldukça hak ediyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

    15. Güncelleme geç kalınmış olsa da bağış yapmakta kafasında soru işaretleri olanlara ilaç gibi gelecektir. Güzelce bilimum şey açıklanmış:http://www.kickstarter.com/projects/1473965863/sui-generis/posts/358438?ref=activity

    150 K'ya 16 saat kaldı. Benden başka yapan yok sanırım burada ama en azından 10 pound luk yapın derim, oldukça hak ediyorlar.

    muhtemelen başaracaklar 14 saat kalmasına rağmen.




  • 6 binden az kaldı ulaşmalarına ulaşacaklar yükek ihtimalle.
  • 10 bin fazlası oldu sevindim açıkcası iyi proje çünkü
  • ohh ohh. ben askerden gelmeye buralar hep şenlenecek hade bagalım.
  • Konuyu başlatan arkadaş sanırım vakit ayıramadığından diplere düşmüş konu, ben buraya 18. harika ötesi güncellemeyi haber vermek istedim:http://www.kickstarter.com/projects/1473965863/sui-generis/posts/421050?ref=email&show_token=fd98f8385e664a72

    Böyle teknik hangi oyunda var, fps lere taş çıkartır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

    Konuyu başlatan arkadaş sanırım vakit ayıramadığından diplere düşmüş konu, ben buraya 18. harika ötesi güncellemeyi haber vermek istedim:http://www.kickstarter.com/projects/1473965863/sui-generis/posts/421050?ref=email&show_token=fd98f8385e664a72

    Böyle teknik hangi oyunda var, fps lere taş çıkartır.

    evet 100.000 dolar yardımla bu işe girdiler ve çok güzel bir oyun çıkartacak gibiler.




  • proje tam tıkırında devam ediyor, yakında herkesin görebileceği bir vidyo hazır edeceklerini belirtmişti yapımcılar. (Normalde 20£ veren destekçiler 'Insider' dedikleri herkesin göremediği alanda vidyolar üzerine beyin fırtınaları ve eleştriler yapılıyor.) Fakat düzenli vidyolara vakit harcamaktansa bu zamanı oyun yapımında harcamayı tercih ediyorlar, ki katılmamak mümkün değil.

    Ben size baş yapımcı Madoc'un 'İblis.ler ve Ejder.ler' konusuna attığı bir mesajını paylaşmak isterim;
    A few things I thought I should remind / inform you of:

    1) You will not see any dragons in SG.

    2) There will be "demons", or at least that's what people call them.

    3) We have plans for rare large monstrous creatures but these will likely not appear until late in the game's development.

    Finally, If you think you can beat something just because it's there you've got another thing coming, in the end you're still just one puny little human. This goes for "successfully completing" the game too, it's not necessarily going to happen. There's no saving and loading and you're probably going to lose a lot of the fights you get into. You won't be able to follow a fixed narrative. A lot of people are initially taken aback by this but you have to forget everything you know about games and start from scratch. Also, hopefully you're not too keen on happy endings.


    On the topic of giant creatures, I find that beyond a certain size the fights just become less and less fun. The larger the creature the more mechanical the fight becomes. A good example of combat against large creatures in my opinion is Vindictus. It has great action gameplay (especially with some classes) and the boss fights in that game can be ridiculously good fun but with time they added larger and larger creatures and the fights became stupid to the point where it's almost reduced to a classic tab targeting MMO raid. Yuck.


    Tam tamına hayal ettiğim gibi gelişen bir rpg olduğunu bilmek bile çok iyi haz veriyor , bu oyun birçok yapı taşını değiştirecek gibi apaçık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 20 Ağustos 2013; 10:36:34 >




  • Güzeeelll. Zalım bir oyun olacak aman ne hoş. İlk haftalarda göz yaşı nehirleri akar gider net üzerinde, bizde keyfimize bakarız :)

    5-6 ayda bir video yayınlasalar yeterliydi aslında. Beyin fırtınası ve geri bildirim güzel bir şey ama her oyuncudan farklı bir ses çıkacağı için biraz yavaşlatır, aksatır yapım süreci gereksiz yere.
    Ama şu backers only olayına gıcık kapıyorum ne yazık ki. Bu ve Dead State kaçıtdığım yegane KS projeleri, ikisi de "backer inclooooosive" veriyor her yeni bilgiyi...
  • kaçırmak diye birşey söz konusu değil iyiki de !

    http://www.baremettle.com/sg/contributions/

    halen destek olabilirsin, yapabiliyorsan 40£ lık pakedine üye ol derim alfa testine de dahil olabileceksin, yalnız yapım aşamasında olan vidyolar dahil değil bölüme, gerçi o sorun değil
  • İş yerinde açılmıyor mendebur :) Evden artık.
  • Vee yeni güncelleme 21.si !
    Insider'lar için yeni olmasa da resmi olarak az evvel duyuruldu:http://www.kickstarter.com/projects/1473965863/sui-generis/posts/603636

    Bir süre önce SG oyun dünyasını kurmamıza yardımcı olmak için ek ortam sanatçısı kiralamaya karar verdik. İlgili reklamın ilanını verdik ve 100'ü aşkın başvuru aldık, içlerinden en iyilerini seçtik ve bir sanat testine tabi tuttuk, ve o kişilerle röportaj yaptık ve nihayet ekibimize katılacak 'Leonid Kuzyakin' adlı sanatçıyı seçtik.

    Eskaza Leonid kayda değer Kickstarter destekçilerimizden biri olarak karşımıza çıktı. Bu bize zaten proje için tutkulu olduğunu göstermiş oldu ve görüşme sırasında bahsettiği her şeyi çok sevdik. Leonid oyun tasarımında bizim görüşlerimizi paylaştı ve eğitimi ona mimari ve tarihsel olayları anlamasında önemli ölçüde etkisi oldu; bizim de detaylara ve otantikliğe gösterdiğimiz detayla mükemmel şekilde örtüşüyordu. Sanatsal yeteneklerini işlerini ortaya koyarak göstermesini istedik;


    Bizim motorumuzda render edilmiş Leonid'in sanat testi bu. Temel bir görsel referansı sağlandı, kırık modüler özelliği kendi insiyatifince eklendi;

    Exanima (Erken Erişim) [ANA KONU]


    Exanima (Erken Erişim) [ANA KONU]


    SG için Leonid'in yapmış olduğu ilk model. Kasaba ortamı için yapılmış olan ev serilerinin ilki. Tüm texture lar kendisinin orijinal işidir;

    Exanima (Erken Erişim) [ANA KONU]


    Exanima (Erken Erişim) [ANA KONU]


    Leonid bizim sanat tarzına ve metotlarına çok hızlı şekilde adapte oldu ekibimize aldığımız için çok memnunuz. Ekibe hoşgeldin Leonid !

    Bare Mettle

    ** Yeni vidyoyu çekmek için neredeyse hazırız, çok yakında !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 19 Eylül 2013; 16:33:23 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.