Şimdi Ara

Exanima (Erken Erişim) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyun çıksın bir an önce lütfen.
  • Güzel video, koşma animasyonun biraz elden geçmesi gerekiyor sadece (ceylan gibi sekiyor :))

    Bir de hep savurma var şu an gördüğüm kadarıyla saldırma stili olarak, batırarak saldırma da vardır umarım beya eklemeyi düşünüyorlardır.
  • thrusting var, sen dikkat etmemişsin :P
    Ben de dahil olmak üzere birçok kişi koşma animasyonundan bahsetmiş, ve bacaklar biraz fazla dolanıyor dövüşte, bu konu insider'lar arasında da dile getiriliyor. Pre-Alpha olduğu için düzelteceklerinden kaygım yok.
    Bunun sebebi zeminin tanımsız olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, mesela kumda ayak izleri eklenmemiş henüz, ve su içindeyken...

    Yalnız hatunu soyarken arkasını çevirmesine çok güldüm xD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 18 Kasım 2013; 16:41:13 >
  • Yuh fizikler ve kamera kullanımı nasıl birşeymiş öyle İlk yayınlanan videoya göre geliştirmişler baya.Özellikle karakter animasyonlar biraz daha iyi gibi.Ama hala yürüme/koşma animasyonlarında bir problem var ama daha pre-alpha'da olduğu için her türlü düzeltilir .En azından betaya kadar.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Oyun motoru tek bir kişi tarafından 0'dan yazıldı, baş tasarımcı Madoc. 175K £ bütçeyle bu kadar sağlam sonuçlar alınıyor ve bu inanılmaz gerçekten..
  • Grafikler güzel ama combat berbat Witcher gibi yapmaya çalışmışlar ama olmamış 3-4 düşmanla birlikte savaşırken nasıl olacak bu iş çok merak ediyorum hangi birine yetişecek kadıncağız.
  • Witcher mı ? SG'nin sunduğu hemen her özellik devrimsel niteliktedir, başka hiçbir oyuna benzemiyor hiçbir yönüyle. Fare ile vuruş açısını ve hassasiyetini ayarlıyorsun, önceden belirlenmiş animasyon değil gördüklerin, zira izlediğin farklı bir vidyo değilse..

    Combat yönü için Die by the Sword desen ya da Severance hadi bir derece..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 18 Kasım 2013; 22:44:23 >
  • Aslında demek istediğimi tam anlatamadım orada nasıl desem video daki combat bana daha çok Witcher 2 tokluğu verdi,yeni bir şey çıkarmaya çalışıyorlar onu rahatlıkla görebiliyorum ama combat da henüz bir şey oturmamış onu da pre-alpha olmasına veriyor.Bu arada eleştirdiğime bakmayın böyle combatı olan bir rpg yi yıllardır bekliyorum.

    Şimdi benim sorunum yıllardır süre gelen içinde medieval silahlar geçen bütün rpg lerinin combatının saçmalıktan öteye gidememesiydi.
    Örneğin:Elinde tek bir kılıçla savaş alanına girmek intihardan başka bir şey değildir.Dual wield intihardan başka bir şey değildir.

    Böyle bir şey yok.(Gereksiz eğer düşmanın kolunu koparmak istiyorsanız baltanın çift taraflı olması baltayı hem ağırlaştırır hem de tek taraflı olması ağırlık noktasının daha mantıklı olmasını sağlar.
    Exanima (Erken Erişim) [ANA KONU]

    Her tarafından dikenler çıkan zırhlar hiç bir işe yaramaz aksine kılıcın baltanın miss leme şansını düşürür.Oturamazsınız, kolunuzu kaldıramazsınız vs.

    Exanima (Erken Erişim) [ANA KONU]
    Böyle zırhlarla etrafta koşuşturmak için herkül olmak gerekiyor.

    Uzun yayları smg gibi kullanmak ?

    Gibi gibi uzayan giden bir listem var böyle oyunları görünce heyecanlanıyorum çünkü istediğim şeyleri bana verebilecek bir oyun geliyor diye ve bu oyundan çok şey bekliyorum doğal olarak bu riski aldıkları için de kutluyorum çünkü içinde silahların geçtiği oyunları yapmaktan çok daha zor bir iş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 18 Kasım 2013; 23:31:24 >




  • Şimdi anlaştık sanırım, sen de ben gibi mükemmelliyetçisin hele ki böyle 40 yıl başı adam gibi oyun çıkarmak için yoğunu varını ortaya koyan firmalar var ise karşında.

    ortaçağ silah ve zırhlarına meraklıysan foruma üye ol derim, Elric von Rabenfels'in hemen her yazısı bu konuda bilimseldir, bu alanda tecrübesi olduğu ve eğitim aldığı biliniyor hehe.

    Ben de birçok şeyi yanlış biliyormuşum tıpkı çoğunluk gibi, oysa ki yukarıdaki gövdeliği giymek için herkül olmaya gerek yok.
    Paylaşmış olduğu birkaç vidyoyu burada paylaşmak isterim;

    35.sn'den sonra neler oluyor bak


    Görebileceğin en hardcore sahnelerden;




  • Usta yapmayın etmeyin bazı oyunların başında 20-30 kg full plate armor bulan deneyimsiz bir herif bu zırhı giyiyor üstüne üstlük depar atabiliyor koşabiliyor vs.Üstüne üstlük okçulardan bir kaç ok yiyip hasar da alabiliyo.Her neyse konuyu fazla uzatmayalım.He bu arada eğer skyrimi requiem moduyla denemenizi tavsiye ederim çoğu şeyi gerçekçi yapıyor mod.
  • Birçok kişinin eleştirdiği koşma animasyonunu bir nebze olsun tölerans edilebilecek seviyeye getirdiler.
    Ve herkesin beklediği kontroller açıklandı !

    http://www.kickstarter.com/projects/1473965863/sui-generis/posts/668960




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 20 Kasım 2013; 23:59:20 >




  • Çoheyi kontroller, fake olayı da güzel ama yapay zeka ne kadar yer o numarayı :)
  • Çok değişik ya farklı bir şey çıkarmışlar ortaya cidden kondisyon olayını da ekleseler harika olur muş:)
    Kılıç savurmaktan yorulup düşecek karakter.
  • Oyun gerçekteş çok iyi olacak çok hoşuma gitti.Koşma halen kabul edilebilir düzeyde bile değil.Loki'nin koşma animasyonu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 21 Kasım 2013; 15:14:56 >
  • kalça, omuzlar ve kafa oynuyor olsa tam olacak, lakin doğru animasyonun ne olduğunu bilmediklerinden değil, uyguladıkları teknoloji gerçek zamanlı olduğu için bunu gerçek yaşamdaki gibi oyuna adapte etmekte zorlanmalarından kaynaklanmaktadır. Unutmayın ki oyundaki hiçbir fiziksel hareket önceden belirlenmiş/kaydedilmiş değil, zaten en büyük devrimselliği de bu SG'nin.

    İleride zamanları ve bütçeleri kalırsa geliştirmek için uğraşacaklarını belirtmekten kaçınmıyorlar, neticede katetmeleri gereken çok şey var, daha pre-alpha..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 21 Kasım 2013; 16:08:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ronakai

    Oyun gerçekteş çok iyi olacak çok hoşuma gitti.Koşma halen kabul edilebilir düzeyde bile değil.Loki'nin koşma animasyonu




    Loki'yi çok oynayan biri olarak söylüyorum vuruş hisse ve diğer gerçeklikler çok güzeldi. Ama oyun çok monotonlaşıyor ben sabredenlerdendim bayağı oynadım yani.




  • 8 Mart günü ilk sürüm alfa dövüş testi başladı lakin ben 2 gün önce ilk test sürüşlerini yapabilmiş bulundum zamansızlıktan dolayı.

    Öncelikle dövüş sistemi eşsiz olmuş, lakin ille de benzetmek gerekirse Die by the Sword temelli olmuş diyebiliriz. Bunun dışında gerçek zamanlı fizik kuralları işliyor ve hiçbir haraket daha önceden kaydedilmiş değil. Şöyle ki elinizdeki silahı savururken X ve Y değerlerini istediğiniz zaman aynı değerler üzerinden vurmanız pek sık olmayacaktır çünkü mekanikler rakibinizin ve sizin momentum değerinizi hesaba katıyor vuruşunuzun etkisini ve açısını hesaplarken.

    Ben birçok kapışmamda rakiple beraber yuvarlanmışlığım bile oldu. Toplam 10 rakibimiz bulunuyor bu çılgın arenada ve ben en fazla 6. rakibe kadar dayanabildim sonra o beni gözünü kırpmadan harcadı

    Vidyo kayıt işini halledebilirsem haftasonuna kısa bir vidyo hazırlamak isterim. Lakin kaydettikten sonra dosya boyutunu vidyo kalitesinden ödün vermeden nasıl düşürebilirim bir fikrim yok, deneyimli arkadaşlar yol gösterirse sevinirim şimdiden.

    Şimdilik, yapımcılardan Kieran'ın örnek oynanış vidyosunu paylaşmak istiyorum;


    Burada eleman mekanikleri hatmettiği için temiz darbeler yapıyor çok kolay gibi gözüküyor dışarıdan bakınca; halbuki hiç te değil.
    Alışmak biraz zaman alacak ortalama alışma sürelerine göre, ustalaşmak ise daha fazla...


    * Vaktim olduğunda rakiplerimizi burada tanıtacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 18 Mart 2014; 11:09:21 >




  • Vay be...Roma sinavina calisirken ezbelemistim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa üyelerden biri speedrun tarzı en kısa süre içinde 10 rakibi yendiği vidyoyu bizle paylaşmış;




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 27 Mart 2014; 10:50:58 >
  • Bağımsız programında görüp koştum geldim. Harika bir şey olacak gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.