Şimdi Ara

Esenyurt'ta fare istilası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Esenyurt'taki fare istilası görüntülerinden nasıl köpeklere pay çıkarılmış anlamıyorum. Sözde köpekler toplatıldığı için fareler çoğalmaya başlamış!. Ne zamandan beri Köpekler fare avlar oldu? Sokağa dökülen onca kemik mama yemeklerden sonra gün yüzüne çıkmaları normal değil mi? Köpektaparlar iyice çığırından çıkmaya başladılar.



    Esenyurt'ta fare istilası!
    Esenyurt'ta fare istilası!Mavi 🐾🦋🫧 on Xtwitter
    Şimdi bu videoyu dikkatli izleyin,köpeği gören varlığını hisseden fareler bir ileri bir geri yapıyor.Merdivenden çıkmaları köpek sebebi ile zor. Arkadan bir tane atak yapıp köpeğin patisini ısırıyor. Köpek/kedi Türkiye coğrafyasında şarttır. Toplatmaya devam ederseniz bu…
    https://twitter.com/darkbluechild/status/1709862961299202297



  • Nüfusu neredeyse 1.5 milyon olmak üzere bir sürü yabancı yaşıyor bu kadar nüfusun olduğu yerde ve kaosun hüküm sürdüğü bir yerde fare istilası şaşırtmadı.
  • Seçimler yaklaştıkça yerin altından Dabbe çıkarsa şaşırmam...

  • 4 mevsimi yaşayan mis gibi ülkeyi çöplüğe çevirdiler.

  • iyi tahmin...




    evet zaman geldiğinde yerin altında yemek artıklarınızla çoğalan milyarlarca fare yer yüzüne çıkacak o gün ne yemek bulabileceksiniz ne de su...



    Esenyurt'ta fare istilası!


    Esenyurt'ta fare istilası!




    israf ettiğiniz yiyeceklerle besleniyorlar onları pek göremiyorsunuz ama oradalar...milyonlarcası...yakında sığamayıp su baskınlarına dayanamayıp çıkacaklar o gün kediler bile kaçacak çünkü kediler suyu sevmezler.size israf ettiklerinizin sonucunu anlatacaklar.


    hiç bir canlı boşuna var değildir...insan olmayanları ancak köpekler ayırabilir...vakti geldiğinde çok lazım olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Ekim 2023; 2:53:12 >




  • Oha lan o kadar farenin orada ne işi var! Yuh anasını! Oraya kedi ordusu yığman lazım ki baş edebilesin. Zehir de çözüm olabilir ama bu sırada sokaktaki kedi köpek de karambole gider. Köpek fare mare avlamaz. O fareleri her kedi de avlamaz ayrıca. Videoda algı yapmaya çalışmışlar.

  • Bu semtler zaten göç alan yerler, memleketlerinde hiç fare görmemişlermi?

    Eczanede zehirli buğday alıp bir kaç yere 2 kutu dökseler, bi tanesi kalmaz, hepsi mefta olur 1 günde.

    Ayrıca kedilere zararı olmaz, koklarlar ve kendilerine yaramayacağı için buğday yemezler.
  • Köpek denen saldirgan canliyi sokaktan toplayip kedileri korumazsan kediler de üreyip fare yakalayamaz

    Paris new york londra vb yerlerde de ciddi fare sorunu var nüfus artip kedi sayisi azaldıkca bu hasereler turer

    Kediler ayrica yilanlardan da koruyor insanları ozellikle bizim Antalya gibi yerlerde kediler olmasa fareler yilanlar kurbagalar icimizden geçer
  • Farelerin bu kadar artmasının sebebi, sokak köpeklerini besleyeceğiz diye kaldırım kenarlarına, köşelere yemek artığı ve mama bırakanlardır.


    Köpekler sokaklarda katlede katlede kedi de bırakmadılar.


    Fareler artık hem kendilerine kolayca besin bulabiliyorlar ve üreyen farelerin yaşamasını engelleyebilecek olan kediler de sokaklarda çok azaldı. Sonuç bu.

  • Sokakta sahipsiz hayvan olmamali, kopek de kedi de, boylece yemek de konmamali ama burada baska bir sey var, ya kanalizasyondan bir cikis yeri falan var, ya da bir sekilde farelerin barinabilecegi bir alan. Dolayisiyla o tarafa gitmeseler de baska tarafta yemek arayacak bu fareler.

    Bu kadar fareyi kediyle mediyle halledemezsiniz. Evcil kedi fare avlamaz, avlasa da yavrusunu anca, onu da yemez oldurur birakir, hatta bazen oyun oynar sade. Bunun mamayla falan ilgisi yok. Evcillesmis bu hayvanlar artik. Yabani kedi avlar ancak, Esenyurt'ta eksik olan da bi onlar var sanirim.

    Su sahipsiz hayvan sorununa da azicik akilcil bir cozum uretmeyi akil edin ne olur, yeni evcil hayvan satisini tamamen devlet tekeline aldirin, ve fahis fiyat cekilsin, insanlar sokaktan sahiplenmek zorunda kalsin, devlet ve emeginin karsiligi verilen gonulluler gerekli bakimi yapsin, tesvik edilsin. Itlaf mitlaf gibi olmayacak duaya aminle yormayin parmaklarinizi.
  • ORalar hep site, ve siteler kedileri istemediği için kedileri bir şekilde yok ettiler, kediler de mahalle ortamı gibi olmadığı için yollarda öldüler. ve malum çok pis bir kitle orada ikamet ediyor, fare basması çok normal.

  • selamivural kullanıcısına yanıt
    Hayvan hakları dernekleri fareleri zehirleyenlere karşı dava açabilir aman dikkat. Farelerin doğal yaşam alanını işgal ettiniz, bir de katliam yapıyorsunuz, onların da canı var, can bunlar can diyebilirler.
  • Fare köpeklerin umurunda olmaz ki. Kedi lazım kedi
  • Milyonlarca adami 5 metrekareye koyarsan godzilla da cikabilir.

  • Koyun çiftliğine gittik, çiftlikte yavrularla birlikte rahat elli köpek var. Çoban evin kapısını kapatın fare giriyor dedi. Sordum, köpek fare yakalayamıyormuş. Kedi al dedim, köpekler bırakmıyormuş. Köpek sevenlerin ortak özelliği bilgisizliği.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.