Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
2.353
Cevap
212
Favori
410.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Babamın kirpiklerinden bazıları göze dönük ve göze batıyor. Bu da tahrişe ve enfeksiyona sebep oluyor. Göz doktoru mikroskopla bakarak batan kirpikleri cımbızla çekiyor. Gözler rahatlıyor. Antibiyotikli damla kullanarak enfeksiyon tam gidecekken 15-20 güne kadar çekilen kirpikler yeniden geliyor ve batmaya başlıyor. Beyoğlu Göz Hastanesinde koterle bu kirpikler yakıldı ama bir süre sonra yeniden çıktı. Kalıcı bir yöntem arıyoruz.


    Sizin iğneli epilasyon yönteminin göze uygulananı var mıdır? Bu batan kirpikleri elektrikle kökünü yakılarak çıkması engellenemez mi? Bu konuda bizi yönlendirebileceğiniz bir doktor veya hastane var mı? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.


    @naturel erkek epilasyon

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Bu işlemi göz doktorları yapıyor sadece. O nedenle alternatif merkez yok maalesef. Çam sakura şehir hastanesini deneyebilirsiniz. İnşallah çözüm bulabilirsiniz. .
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim hocam.

  • merhabalar hocam. ben beyaz tenli siyah ve yogun kıllı birisiyim. şuan boyun ense ve yüz olmak üzere alexandrite elite plus cihazıyla lazer tedavisi görüyorum yüzümde ilerleme yok boyun ve ensede incelme ve seyrelme var 6.seans olmasına ragmen çok az açıkcası. siz igneli epilasyon yapıyordunuz sanırsam iğneli epilasyonda bir kıla kaç defa işlem uygulanırsa ömür boyu cıkmaz? sanırsam daha önceden sizin instagram ve youtube paylastıgınız iceriklere bakmısdım yanlıs hatırlamıyorsam igneli tek seansda bi bölgede %80 %90 yok ediyordunuz? ve lazer yapıyormusunuz orjinal buz lazer dedikleri lazerden bilgi alabilirmiyiz

  • TenB T kullanıcısına yanıt
    İğneli epilasyon ile işlem yapılan alandan 3 tur geçilmesi gerekir. Bunun nedeni tüm kılların aynı anda aynı uzunlukta olmamasıdır. Dökülen ve yeni çıkmaya başlayan kıllar seans anında görülemeyeceği için 3 kez geçilmesi gerekir. İşlem %100 garantili bir işlemdir. Kurumda buz lazer uygulaması da mevcuttur.
  • teşekkürler hocam kısa zamanda iletişime gecicem anladıgım kadarıyla bu sistemde örnek veriyorum yüzümüzde 200 tane kıl var onlara igneli uygulandı 60-70 tanesi yok oldu kalanları geri geldi 2.. seansdada uygulandı 50-60 tane kaldı 3. seansdada hepsi bitio yani?

  • Ense ve boyun sakal vs çevresi lazer yaptırmak istiyorum.


    Yüz gibi alanlar sıkıntılı zararlımı ? Yaptıran varmı?

  • TenB T kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru. Yalnız yüzde iz riskini azaltmak için ilk iki tur genelde ikiye bölündüğü için 4-5 kez gelmeniz gerekiyor.
  • yurdakull kullanıcısına yanıt
    Sayın yurdakul yüz bölgesinde ayva tüyü şeklinde kıl olan alana yapılmadığı sürece zarar görmezsiniz. Eğer yapılırsa bu kıllar kalınlaşacağı için eskisinden kötü bir görünüm ortaya çıkması riski vardır. O nedenle işi bilen bir uzmana yaptırmak gerekir.
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

    Hocam bir lazer epilasyon firmasından böyle bir bilgi aldım sizce güvenilir doğru mudur cihazlari

    * FDA onaylı,

    * YENİ NESİL, SON TEKNOLOJİ,

    * 3 Dalga boyuna sahip, Orijinal FİBER OPTİK DİODE (755nm Alexandrite, 810nm Diode, 1064nm NdYag), Leaflife marka

    * BUZ BAŞLIKLI (Buz Lazer yöntemi)

    Cihazlar kullanıyoruz.


    Bu özelliklerin yanı sıra; Ekstra soğutulmuş steril ve homojenize edilmiş ultrasonik jeller ile tam eğitimli, deneyimli ve sertifikalı uzmanlarımız ile GERÇEK LAZER EPİLASYON uygulaması yapıyoruz efendim.


    FDA onay numarası K202980 'dir. www.fda.gov adresinden sorgulama yaparak doğruluğunu teyit edebilirsiniz.

  • Mancuxxxx M kullanıcısına yanıt
    Cihazı daha önce duymadım ama fda onayı olması orjinal sistem kullandığını gösterir. Bu durumda güvenebilirsiniz.
  •  svs markası diode buz başlık erkek için nasıl sonuç verebilir?

  • 1aaba 1 kullanıcısına yanıt
    Takdir edersiniz ki buradan her makine için bir yorum yapmaya kalksam cihaz üreticileriyle ve kurum sahipleriyle birbirimize gireriz. Çünkü kötü bir yorum yaptığımda özelden o makineyi kullanan birçok kişi bana yazıyor. Ben bu kadar işimin arasında birde mahkemelerde uğraşmak istemiyorum. Bu nedenle artık cihazlarla alakalı soruları yanıtlamama kararı aldım. Fakat genel olarak cihazın fda onayı veya ce sertifikası varsa, yani orjinal lazer ise güvenerek girebilirsiniz diyebilirim.
  • Kadir hocam ben aralık ayında yaza güzel bir görünümle girmek için lazer işlemine(alexandrite cynosure) başladım asıl amacım bacak ve göğüs kıllarından kurtulmaktı ama o 2 bölgenin fiyatıyla tüm vücut arasında çok fark yok diye tüm vücut başladım işleme başlamadan önce ensemde boynumda sırtımda omuzlarımda yüzümde çok çok az tüy vardı onlardan da kurtuluyum dedim ama bu 3 seanslık işlemden sonra çok felaket derecede bir artış olduğu için gitmeyi bıraktım tek bacağımda olumlu bir sonuç oldu şimdi nasıl bir yol izlemeliyim direk iğneli ile halledir mi yoksa buz lazer ile seyreltme yapılıp ondan sonra mı geçilir ne yapacağımı bilmiyorum tişört giyip dışarı çıkamıyorum o bölgeleri tüy dökücü ile alsam daha mı kötü olur yoksa olduğu gibi mi bıraksam iğneliyr başlayana kadar whatsapp üzerinden de iletişeme geçtim fotoğraflarımı attım ortalama fiyat bilgisi için hala dönüş yapılmadı hocam insan içine çıkacak halim kalmadı yaşım 19 yaşla ilgilide bir sıkıntı olmaz inşallah forumda biraz zaman geçirdim ayva tüyler normal kıla döndüğü için bir sıkıntı olmuyormuş galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgun.gokalp_ -- 19 Haziran 2023; 15:49:32 >
  • akgun.gokalp_ A kullanıcısına yanıt
    Sayın Akgün Gökalp, ayva tüyleri terminal kıla dönüştükten sonra lazerle yok edilir yaklaşımı maalesef yanlıştır. Zira kıl kökündeki melanosit sayısı aratmadığı için kıl kök rengi değişmeyecektir ve bu nedenle de gereken enerji transferi yapılamayacaktır. Bu nedenle kurtulmanızın tek çözümü iğneli epilasyondur. Bahsettiğiniz bölge yaz aylarında güneş göreceği için işlem yapılması riskli olur. O nedenle Ekim ayı gibi iletişime geçerseniz daha sağlıklı olur. İğneli epilasyon %100 bitme garantili bir işlemdir. O nedenle paikolojiniz bozulmasın kesin kurtulacaksınız. Sadece biraz daha beklemeniz gerek. Bu bekleme sürecinde en emniyetli olarak ense traş makinesi veya vücut traş makinesiyle kısaltma yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 19 Haziran 2023; 16:18:47 >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim birde size zahmet ortalama bir fiyat çıkartabilirseniz size zahmet ona göre bütçemi ayarlamaya çalışıcam şu an şehir dışındayım da üniversite için istanbula gelicem eylül gibi
  • akgun.gokalp_ A kullanıcısına yanıt
    İğneli epilasyon için fiyatlar bölgedeki kıl miktarına göre değişir. O nedenle bölgeyi görmeden fiyat vermem imkansız. 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden foto gönderirseniz ortalama bir maliyet verilebilir.
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Attım hocam zaten numaraya fotoğraflarımı 5 gün felan oluyor
  • akgun.gokalp_ A kullanıcısına yanıt
    Gözden kaçmış olmalı kusura bakmayın. Ben ilgileniyorum şimdi.
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.