Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.351
Cevap
211
Favori
409.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Kadir Bey, uzun zamandır iğneli epilasyon yöntemlerini araştırıyorum iğneli epilasyon da 3 yönetme kullanılmakta galvanik, termoliz, ve bu ikisinin kullanıldığı yöntem
    Galvanik sistem: Elektroliz yolu ile iğneli epilasyon, küçük miktarda elektrik akımının çok ince bir iğne ile kıl kökünde bulunan ve kılın büyümesinden sorumlu foliküllere iletilmesi ile yapılır. Elektrik akımına mazur kalan folikül ölür ve kılın deri ile olan bağlantısı tamamen kopar. Tek fda onaylı yöntemdir ve ciltte hasar oluşturma riski en düşük sistem
    Termoliz yöntem: Bu yöntemde foliküllere elektrik akımı yerine yüksek frekansta radyo enerjisi verilir.
    Kıl folikülüne batırılan iğne, yüksek frekans sebebi ile folikülü titretir. Folikül tabanında bulunan hücrelerdeki su molekülleri oluşan ısı ile beraber hücre dokusunun yok olmasına sebep olur.
    Bu işlem kısa sürede yapılmakla birlikte, galvanik elektroliz kadar etkili bir yöntem değildir ve genellikle çok ince kıllar için kullanılır.
    Benim öğrenmek istediğim siz termoliz sistem kullanıyorsunuz ve her tip kıl şekli olsun kalın ince 3 turdan sonra tamamen biteceğini ve bir daha çıkmayacağını söylüyorsunuz. Yanlışım varsa düzeltin bu konuda. Bir diğer merak ettiğim termoliz sistemde ısı olduğu i için ciltte yanmalar skar ve leke oluşum riski çok yüksek ve bu sorunlar kalıcı olma ihtimali çok yüksek yani bir tarafdan kaş yapayım derken göz çıkartmış olmuyor musunuz? Lütfen yanlışım varsa beni düzeltin çok uzun süredir iğneli epilasyon yöntemlerini risklerini araştırıyorum. En önemli husus iğneli epilasyon sonrası kalıcı iz leke oluşmaması birçok kişi bunun için mağdur oluyor veya vazgeçiyor bunlardan biri de benim işlemi yaptırmak istiyorum fakat riskleri fazla sizden dürüstçe cevap vermenizi bekliyorum bu işlemler sıradan işlemler değil insanların psikolojileri bozuluyor ve toparlayamıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rock5823 R kullanıcısına yanıt
    Flash yöntemi denilen işlem galvanik akımla yapılan yöntemdir. Bu yöntemde galvanik akım su ile tuz moleküllerin kimyasal reaksiyona sokarak NAOH ve HCL oluşumuna neden olur ve oluşan kimyasal reaksiyona bağlı oluşan ısı vasıtası ile kıl folükülleri yakılır. Termoliz yönteminde ise doğru akım kullanılır ve akımın dokudan geçerken dokunun direncine bağlı oluşan ısı kıl folükülünü yakar. Blend yöntem her iki yöntemin karışımıdır. RF yönteminde ise iğne ucundan çıkan radyofrekans dalgaları ile su molekülleri titreşime girerek ısınır ve kıl folükülünü yakar. Flash yöntemi dokuya en az zarar veren ve uygulayıcı açısından çok fazla tecrübe gerektirmeyen bir yöntemdir. Çoğu kurum bu nedenle flash yöntemini seçer zira piyasada iğneli epilasyon ustası bulmak oldukça güçtür. En tehlikeli sistem termoliz yöntemidir ve çok iyi bir usta uygulamazsa iz riski neredeyse kaçınılmazdır. Bu yöntemler arasında epilasyonun en başarılı olduğu sistem termoliz, en başarısız olduğu sistem ise flash yöntemidir. Benim tavsiyem ise eğer kesin başarı istiyorsanız ustalığından emin olduğunuz termoliz kullanan bir kurumdur. Flash yöntem kullanan kurumlar genelde pekte usta olmayan uygulayıcılar kullandığı için başarısız oluyor. 8-10 kıl için 3 dakikalık çalışma yapan kurum, usta bir uygulayıcı maaşı ödemek istemediği için bu özellikte uzmanları bünyesinde tutmuyor. Lazer uzmanı elemanlardan birine tevdi ediyor işi. Termoliz rutin yapan bir kurum ise mutlaka elinde uzman birini bulundurmak zorunda. Bu denli tehlikeli bir işi acemi birine tevdi etme şansı yok. Elbette usta bir uygulayıcı ile risk flash yöntemdeki risk kadar az oluyor bu durumda. Yani acemi bir flash uygulayıcısı pekala termolizde olan iz kadar iz bırakabilir. Uzun lafın kısası kesin sonuç ve usta bir uygulayıcı istiyorsanız termoliz en iyi tercihtir. Biz kurumda termoliz+RF sistemi kullanıyoruz. Elbette alanının en ustalarıyla çalışıyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geri dönüşünüz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Kadir bey. Kendi fikrim blend yönetimi uygulansa hem iz leke olma ihtimali çok düşer hem de kıllardan kurtulmuş olmaz mıyız? Blend ile termoliz rf arasında ki fark nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rock5823 R kullanıcısına yanıt
    Blend yöntemi flash yöntemdeki az olan başarıyı arttırmak ve termoliz yöntemdeki riskleri azaltmak için galvanik akım ve doğru akımın miks edilerek kullanıldığı bir sistem. Ancak blend yöntemi de uzmanlık gerektiren bir yöntem olup bu denli uzman olan bir kişi tarafından termoliz yapabilecek iken yetinilen bir yöntem değil. Dediğim gibi termoliz en başarılı yöntem iken daha az başarılı olan yöntemleri iyi bir uzman pek tercih etmez. Sonuçta işin özü kıllardan kurtulmak ve bunu en az riskle yapmaktır ve bu şartları iyi bir uzman termoliz ile sağlayabilir. Farazi bir söylemle flash ile 8 turda biter desek blendle 6 turda termolizle 3 turda biter diyebiliriz. Eğer tüm bir sırt yapılacaksa maliyet hesabı yaparsanız flash ile termolizin neredeyse 2-3 katı ücret ödemeniz gerekir. Bir sırt termolizke neredeyse 30-40 bine çıksa geri kalanı siz hesap edin. Bu maliyet 10-15 kıl olduğunda pek göze gelmez ama iş çok geniş alanlara gelince durum farklı olur. Hem zamandan hemde masraftan tasarruf istiyorsak, etki olarak daha iyi bir sonuç istiyorsak termoliz en iyi tercihtir ve fakat iyi bir uzman olmazsa olmazdır. Termoliz+RF sistemi doğru akım yanısıra radyofrekans dalgalarının miks edildiği sistemdir. Başarı olarak saf termolize göre daha başarılı bir sistemdir. Elbette termolizde olduğu gibi çok iyi bir uzman gereksinimi vardır. İşi kısaca özetleyecek olursak flash çok geniş alanlarda işlem yapmaya pek ideal bir yöntem değildir. Başarı şansı daha fazla olan yöntemler bu hastalar için tercih edilir. Risk açısından da acemi bir flas uygulayıcısı usta bir termoliz uygulayıcısından daha fazla iz bırakabilir. Tüm bu bilgiler ışığında ya usta bir flash kullanıcısı yada usta bir termoliz kullanıcısı tercih etmenizi tavsiye ederim. Yani işin özü uzmanın kalitesinde saklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 13 Temmuz 2023; 11:38:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cevabınız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Kadir Bey. Bir sorum daha olacak diyelim termoliz rf sisteminde tedavi olmayı kabul ettik işlem bölgelerimiz kollar; ense; sırt tamamı; omuzlar söylemiş olduğum bölgelerde kalıcı iz veya leke olma ihtimali en yüksek hangi bölgeler ve iz; lekeler için bir açıklama yapar mısınız? İnanın iğneli epilasyon yaptırmak isteyen bir çok kişi de sadece kalıcı iz leke oluşur mu sorusu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rock5823 R kullanıcısına yanıt
    En yüksek risk omuz bölgesinde olur zira en derin yerleşimli olan ve köklerin yeri en zor bulunan alanlar bunlardır. Sonrasında risk kollardadır ve nedeni sürekli hareket nedeniyle çarpma ve sürtmelere bağlı kabuklarını erken düşmesidir. İzler çukur veya küçük birer kabartı şeklinde olur. Küçük kabartı şekli izler genelde doku iyileşmesi bozuk olan allerjik cilt tiplerinde olur. Çukur şekli izler ise iyi korunmayan yara kabuklarında meydana gelir. İz konusunda inanın birçok hasta özellikle sırt ve omuz bölgeleri için eski kıllı haline göre çok daha memnundur. İşlemlerden sonra hiç iz kalmaz diye garantili konuşmak imkansızdır. Bizim hastalarımızın %90 ından fazlasında hiç iz kalmaz ama kalan da vardır elbette. Dediğim gibi eski kıllı haline göre birkaç adet sivilce izi kadar bile olmayan izi sorun etmeyeceğinize eminim. Ama iş kollarda can sıkıcı olabilir. O nedenle kollarda yapılan çalışma biraz daha az travmatik yapılır. Özellikle üst kolda güneşe maruz kalırsanız beyaz renkli lekeler oluşur. Bu lekeler genelde zamanla azalır ancak tam anlamıyla geçmez. Çok dikkatle incelenmedikçe de fark edilmezler. İğneli epilasyon kıllar için %100 tek çözümdür ve fakat riskleri nedeniyle güle oynaya yapılacak bir işlem değildir. Ben kurumum adına en az riskle çalıştığımızı garanti ederim ama riakaizdir dersem etik olmaz. Bu nedenle sizin bu riski göze alarak işleme başlamanız gerekir. Daha önce de dediğim gibi en masum flash yönteminde bile iz riski vardır ve biz o riskten bile daha düşük riskle çalışıyoruz. Bunun sebebi dediğim gibi alanın en iyi ustalarına sahibim. Dikkat ederseniz 10 yılı aşkın süredir burada bilgilendirmeler yapıyorum ve binlerce hastam oldu forumdan. Eğer dürüst bir söylemde bulunmasaydım şuan çoktan bu mecrada yazı yazamayacak duruma gelmiştim. Dilerseniz 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden randevu alarak yüz yüze bir tanışma imkanına ulaşalım. İnanın burada yazdıklarımdan çok daha verimli bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Bizde işlem yaptırmasanızda ayrılırken konu hakkında kafanızdaki tüm soru işaretlerinin sonlandığını göreceksiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kadir hocam görüşmek için randevu oluşturucağım ama numaraya ulaşılmıyor size zahmet ilgilenebilir misiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akgun.gokalp_ A kullanıcısına yanıt
    Telin şarjı bitti ve şarj cihazı yanımda değil maalesef. 0212 590 44 42 den ulaşabilirsiniz veya özelden telinizi yazarsanız şarj edince biz arayalım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • işlem tamamlandıktan sonra belirli periyotlarda (6 ay veya 1 yıl) tekrar işlem yapılması gerekiyor mu?

  • hannibal kullanıcısına yanıt
    Lazer sonrası genelde işlem yılda 2 veya 3 kez tek seans şeklinde yapılması gerekir zira incelen kıllar zaman içinde kalınlaşacağı için zayıf kalmaları açısından lazere ihtiyaç duyar. Ancak bazı kişilerde sonuç kalıcı olur ve hayat boyu mevcut durumu korur. Bunu söylemek için 2 yıl lazer yapılmadan ortaya çıkan sonucu görmek gerekir. Biz yıllık seanslarda yapılan kontrollerde eğer kalınlaşma tespit etmezsek işlemi erteleriz. Erteleme 2 yıla kadar çıkar ve ortaya çıkan sonuç memnun edici düzeydeyde olursa tekrar lazere ihtiyaç yok diyebiliriz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhabalar kemer ustu icin guncel fiyatlar nedir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Avengement kullanıcısına yanıt
    8 seanslık paket ücreti 6500 TL dir. Elden 3 takside kadar bölebiliyoruz. Randevu için 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akgun.gokalp_ A kullanıcısına yanıt
    Gökalp bey yurtdışındayım. O nedenle ulaşamıyorsunuz. Watsaptan mesaj atarsanız ben sizinle döndüğümde irtibata geçeceğim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Bitirme ve çıkmama garantisi veriyormusunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    İğneli epilasyon için bitme garantisini yazılı olarak veriyoruz. Çıkmama durumu ise işlem yapılan kıl öldükten sonra asla çıkmaz zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Laser epilasyon ense kıllarında işe yaramıyor diyolar. Boşuna hayal kırıklıgı olmasın diye yaptırmadım bu güne kadar. Dogrumudur bu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zupper79 Z kullanıcısına yanıt
    Sayın zupper79 ense kılları genelde derin yerleşimli kıllar olduğu için lazerle bitmesi oldukça nadirdir ancak imkansız değildir. Bu nedenle genel anlamda en başarısız bölge diyebiliriz. Bu bölgede, özellikle kulak arkası boyun bölgesinde lazer sonrası kıllanma artışı oldukça sık karşılaşılan bir koplikasyondur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar, yıllardır takip ediyorum. Gerçekten net bilgi veriyorsunuz. Ankara’da tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? Maalesef İstanbul’a gelemiyoruz. Keşke burda hizmet verseniz..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ment kullanıcısına yanıt
    Sayın ment ankarada bildiğim veya kefil olabileceğim bir kurum maalesef söyleyemem. İsteğiniz iğneli epilasyon ise mütevazi olmayarak bizden başkasını tavsiye etmem🙂🙂. Ancak lazer ise buz lazer kullanan ve erkek epilasyon konusunda tecrübesi olduğunu teyid edebileceğiniz her kurumu tavsiye edebilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel fiyatlarınız nedir acaba ve ödeme koşulları ?

  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.