Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.351
Cevap
211
Favori
409.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Coskaantoprak C kullanıcısına yanıt
    Fiyat bilgisi için 506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden bölgenin fotolarını gönderirseniz yardımcı olabilirim. İşlem kıl miktarına göre ücretlendirilen bir işlem olduğu için görmeden fiyat vermek mümkün değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam seanslara siz mi giriyorsunuz yoksa başka ekip arkadaşlarımı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Coskaantoprak C kullanıcısına yanıt
    İşlemler uzmanlar tarafından yapılır. Alanında en tecrübeli uzmanlardır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhabalar. Bulunduğum şehirdeki soprano ice platinum lazer yapan bir yere lazere gitmiştim 7 hafta önce. İşlem sırasında değil ama işlem sonrasındaki iki gün çok fazla canım yanmıştı. Geçen hafta 2. Seansıma gittim (ilk seanstan 6 hafta sonra). Seans sırasında canım çok yandı. Bacaklarım, kollarım. Göğsüm öyle çok acıdı ki göğüs ve karın bölgeme atış yapamadılar. Göğüs ve karın bölgesi hariç tüm vücuda acısa da atış yapabildiler 2. Seansta. Göğüs ve karın yapamadan bitirdik seansı. Bana istersen ücret iadesi yapalım kalan seanslar için istersen Göğüs ve karın hakkını bacak ve kol hakkı olarak aktaralım dediler. Yani ben 6 seans tüm vücut almıştım. Göğüs hakkımı bacak ve kola aktarirsam 8 seans kol ve bacak yaptırmış olacağım.

    Niye bu kadar canım yanıyor anlamadım, yapanlar da anlam veremedi. Bacaklarım da çok acıdığı için ben komple iptal ettirmek istiyorum. Ama sadece 2 seans atış yapıldığı için çok kötü bir görüntü olur mu uzayınca? Yani kolun bir yerinde uzun kıl olacak bir yerinde hiç kıl olmayacak şeklinde bir görüntü olur mu? Sizce kol ve bacaklarım için devam etmeli miyim? Göğüs için devam edemeyeceğim. Çok fazla acıyordu atış yapılınca. Cihazın ayarını çok fazla düşürürsem bir işe yaramaz dedi yapan kişi.

    Esmer tenliyim. Kıllarım sert ve siyah. @naturel erkek epilasyon

    Not: 1. Seansta işlem esnasında değil, işlemden sonraki 2 gün boyunca canım acımıştı batma şeklinde. 2. Seans bittikten sonra hiçbir acım olmadı. Sadece atış yapılırken canım yanıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 23 Şubat 2024; 16:22:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Lazer epilasyonun mantığı kılın ışığı emerek ısınması ve oluşan bu ısı vasıtası ile etrafındaki dokuların yanmasıdır. Tanıma bakarsak lazerde acı olmaması demek kılların etraf dokuyu yeterli yakmaması demektir. Buda işlemin başarısızlığını getirir. Evet enerji düşürürlerek acı azaltılır ancak başarı da azalacaktır. İşlem yapan kurum bu bağlamda doğru yaklaşımı gösterdiği için düzgün iş yapıyor denebilir. Eğer biraz daha acıya dayanabilirseniz çok güzel sonuçlar alabileceksiniz. Ama hiç dayanamıyorum dediğiniz noktada işlemi acısız hale getirip başarısız işleme para vermek yerine kesmek daha doğru olur. Kıl dağılımı konusunda birşey söylemem zor ama homojen bir çalışma sağlanmışsa bir sorunla karşılaşmayacağınızı tahmin ediyorum. Eğer sorunlu alanlar olursa sadece o bölgelerde lokal alanlarda yapılacak atışlarla dengeleme yapılabilir. Son söz olarak acı yoksa kazanmakta yok atasözünü hatırlatarak biraz daha dayanarak işleme devam edin dicem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhaba iğneli epilasyon kaç seans gerektiriyor ortalama bi sayı var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mortalmahluk M kullanıcısına yanıt
    İşlem 3 tur yapılır. Yani tüm bölge 3 kez taranır. Her tur bölgedeki kıl miktarına göre farklı sürelerde biter. Diyelim ilk tur 40 saat sürse ve her seans 4 saat çalışsak 10 seansta biter. Sonraki turlar ise çok daha kısa sürer.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Güncel fiyatlarmi hocam. Zam geldimi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OMREG O kullanıcısına yanıt
    Malum enflasyon nedeniyle herşeyde olduğu gibi bizde de fiyatlar yerinde duramıyor maalesef. Tüm vücut kalça kasık dahil fiyat 18.000 e çıktı en son. Güncel fiyatlar için 506 114 91 11 nolu telden yardım alabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Kadir Hocam, güncel iğneli epilasyon paket fiyatlarınız nedir? Yanlış hatırlamıyorsam vücut için 10 saatlik paketiniz vardı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • terabyte_ kullanıcısına yanıt
    Paketlerimiz 20 saatliktir. 20 saatlik paket ücreti peşin 14.000 TL şuan. Toplu alımlarda %10 indirim ve elden taksit yapıyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.