Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.351
Cevap
211
Favori
409.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Güncel fiyatlarımız tüm vücut kalça kasık dahil 8 seanslık paketlerimiz 12.000 TL dir. Kemer üstü için ise 6500 TL dir. Elden peşin fiyatına 3 taksit imkanı vardır. Diğer fiyat bilgileri için 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
  • Hocam merhaba ben farkli bir ilde 8 Seans sirt ense omuz yarim kol icin lazer uygulamas yaptirdim. özellikle ense omuz da cok iyi verim aldigim düsünüyorum ama sirt bölgesinde tam ortada diye tabir
    edebilecegim yerde azalmista olsa hala var. gittigim yer bi 8 seans daha gelirsen daha da azalir diyor bu konuda hakli madir? Devam etmek etkiyi arttir m1 yoksa lazer için 8 seanstan sonrasi bosa midir?
  • ozdenf O kullanıcısına yanıt
    Sayın özdenf eğer orjinal bir lazere girmişsiniz 4 ila 6 seans içerisinde lazerin öldürebileceği kılların %90-95 i öldürülmüş olur. Bundan sonra yapılacak işlemlerde %5-10 daha fayda görmeniz mümkündür. Ancak değerlendirme en az 6 ay en fazla 2 yıl olacak şekilde yapılır. Yani seanstan 1 ay sonra yeni seansa girmeden önce işlem çok başarılı gibi durur ama 6 ay işlem yapılmayınca daha fazla kılla karşılaşmamız olasıdır. Biz 6. seanstan sonra minimum 3 ay ara vererek etkinin nasıl olduğuna, kıl dağılımının homojen olup olmadığına bakıyoruz. Kurumunuz bu araları vermiyorsa talep edin mutlaka.
  • Merhabalar Hocam. Pandemi öncesinden eski bir hastanızım.

    Sormak istediğim; saç çizgim çok önde, hatta aşağıda, alnımı büyük ölçüde küçültüyor. Bu sebeple saç çizgimi 2,5-3 cm kadar üst hatta getirmek istiyorum.

    30’uma geliyorum ve saçlarımın maşallahı var, ailede de saç dökülmesi vs hiç yok. Geri dönüşü olmadığını biliyorum ve ölçerek düşündüm. Denemek için, çok muntazam olmasa da, öndeki saçları tıraşladım ve daha iyi durduğunu gördüm.

    İğneli ile bu işlem sizce ne kadar fizibildir? Zira yeni oluşturulacak saç çizgisinin estetik durması elzem. Daha önce bu şekilde saç çizgisi belirlediniz mi? Cevabınız için şimdiden teşekkürler. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MdEndırsın -- 2 Kasım 2023; 23:46:25 >
  • MdEndırsın M kullanıcısına yanıt
    Saç çizgisi geri çekilmesi veya kontur belirlenmesi iğneli epilasyon ile kalıcı olarak mümkündür. Müsait bir zamanda 0506 114 91 11 nolu telden randevu alırsanız değerlendirir neler yapılabilir bakarız.
  • nkara batıkentte tavsiye edebileceğiniz epilasyon merkezi var mı? ense sakal altı sakal üstü

  • oguz_nmcal O kullanıcısına yanıt
    Sayın oguz_nmcal orjinal buz lazer kullanan bir kurum tercih edebilirsiniz. Ten renginiz beyaza yakın ve kıllar siyah renkli ise alexandrite kullanan bir kurum da olabilir. Spesifik olarak şu kurum diyemiyorum zira işini düzgün yapan diğer kurumlara haksızlık olacaktır. O nedenle bu platformda kendi kurumumdan başka bir kurum adını anmam etik olmaz. Orjinal lazer kullanan bilindik kurumlara gitmenizi salık veririm. Piyasada çok ucuza buz lazer adı altında IPL cihazlara buz tutan başlık takarak insanları aldatan kurumların olduğunu biliyoruz. Bu konuda dikkatli olursanız bir sorun yaşamazsınız. Bir atasözü ile bitirmek gerekirse kaliteyi ucuza asla alamazsınız..
  • hocam ipl hakkındaki görüşünüzü merak ediyorum

  • hannibal kullanıcısına yanıt
    Sayın hannibal bir üst mesajımda çok net bir şekilde görüşümü açıkladım. Epilasyon için elinizde en iyisi varken azı ile yetinmek bana göre doğru değil.
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

    ipl derken piyasayı değil de philips lumea gibi cihazları kastetmiştim

  • hannibal kullanıcısına yanıt
    Ev kullanımı ıpl lazerler profesyonel ıpl lazerlerden daha zayıf etkiye sahiptir. Profesyonel ıpl cihazlar ise orjinal lazerlerden(alexandrite, diyod, nd-yag) daha zayıf etkiye sahiptir. Bu bilgi ışığında bu tip cihazlar ile erkek epilasyonda başarı sağlanması hakkında; bırakın profesyonel ıpl cihazları orjinal buz lazerlerde bile başarı sınırlı iken bunlarda başarı olur demek bilimsel olarak mümkün değildir. Ancak ev kullanımı lazerleri, küçük alanlarda ağda, jilet, traş makinesi gibi sair yöntemlere göre kıyaslarsak elbette çok daha verimli bir yöntemdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 29 Kasım 2023; 15:28:19 >
  • İstanbul Anadolu yakasında, tercihen Kartal, Pendik bölgesinde fiyat performans olarak önerdiğiniz bir yer var mı acaba?

  • epamuk E kullanıcısına yanıt
    Sayın epamuk kurum tavsiyesi yapmıyorum. Civarınızda işini düzgün yaptığı bilinen dürüst kurumlar mutlaka vardır. Sizin dikkat etmeniz gereken ten rengine bakmaksızın siyah veya koyu kahve kıl rengi varsa orjinal buz lazer tercih etmektir. Beyaz tenli ve siyah kıllarınızın varsa alexandritede tercih edebilirsiniz. Kıl renginiz açık renk, sarı veya beyaz kıllar mevcutsa tek seçenek iğneli epilasyondur. Bu durumda bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar. Bulunduğum şehirde yer alan soprano ice platinum ile dün tüm vücut ilk seansa girdim. Dünden beri 8 10 dakikada bir bazen yarım saatte bir özellikle bacaklarımda batma oluyor. Hani üşüyünce vs tüylerimiz diken diken olur ya. Öyle bir diken diken olma söz konusu. Ama kıl olmadığı için tüm kıl kökleri iğne gibi batıyor. 10 15 saniyeye geçiyor. Dün akşam özellikle dayanılmaz bir acı oldu. Yani 10 üzerinden neredeyse 9luk bir acı. Dayanılmayacak bir acı.

    İşlem sırasında öyle dayanılmaz bir acı hissetmedim. Bacaklarımda hiç acı hissetmedim özellikle. Bu batma olayı neden olur? İnternette hakkında bir bilgi bulamadım. Yaptırdığım yer ile görüştüm. İlk kez karşılaşıyoruz, bekleyelim dediler. Herhangi bir kızarıklık, renk değişimi vs de yok.

  • QRX kullanıcısına yanıt
    Lazer epilasyon sonrası kıl kökünde olan yanık nedeniyle oluşan bir tablo. Özellikle kalın kıl yapısına sahip bireylerde yüksek dozda çalışma sonrası oluşan bir durum. Buz lazerlerde kıl dipten yandığı için kızarıklık oluşmaz ancak güneşlenme sonrası olan yanıklara benzer acıma, iğnelenme tarzı batma ve genelde 3 gün sonrasında kaşınma hissi olacaktır. Bunlar geçici sorunlardır ancak rahatsız edicidir. Bir teselli olacak ise çalışan kişi kıllarınızı yok etmek için var gücüyle çalışmış diyebilirim. Her ne kadar işlem sonucu için olumlu bir durum ise de ilk seanstan, bu tip bir durumla karşılaşmamak için aşırı yüksek çalışmamak ve fakat acı olması diye çok düşük dozda da çalışmamak gerekir. Herşey de olduğu gibi lazerde de ölçüyü kaçırmak bazen bu gibi sevimsiz durumlara neden olabiliyor. En geç 1 hafta içinde şikayetleriniz geçecektir. Kaşınma evresi başlayınca bir hekime giderek kaşıntı için antihistaminik bir ilaç alabilirsiniz. Bu dönemde ağrıları dindirmek için yine bir hekime giderek amtienflamatuar aneljezik olarak tabir edilen ağrı kesicilerden alabilirsiniz.
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler hocam. Acıya dayanamayıp acile geldim.


    Edit: Acildeki doktor jiletten olmuştur yanık görünmüyor dedi. Bir tane alerji hapı bir de anestezik krem verdi. Krem bir işe yaramadı. Hapı dün aksam 5 gibi içtim. Dün akşam 10 gibi acım azaldı. Bu sabaha geçmişti. Jilet acısını biliyorum ben. Bu bambaşka bir şeydi. Jiletten olduğunu sanmıyorum. Yani tüm vücudum kasılıyordu ve jilet izi olmayan yerlerdeki kıl kökleri bile batma şeklinde acıyordu. Acıdan yerlerde kıvranıyordum. 2. Seansa gitmeye çok korkuyorum.

    Jilet acısı bu kadar fazla olmaz. Ya sizin dediğiniz gibi yanık içten olduğu için anlayamadı acildeki doktor ya da alerjik bir yan etki oldu bende.


    Artık hap mı işe yaradı yoksa zaten geçmesi gerektiği için mi geçti bilmiyorum.


    Size de ilginiz için teşekkürler hocam.


    Dip not: ben hocamın merkezinde lazer olmadım başka bir şehirde yaşadığım için. Yanlış anlaşılmasın. Bilgi almak için kendisine sordum.

    @naturel erkek epilasyon




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 31 Aralık 2023; 9:58:49 >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Sağlığınıza kavuşmanız beni mutlu etti. İşlem yapan arkadaşa daha düşük bir doz tercih etmesini söyleyin ve işlemden sonra bir ağrı kesici alın. Bir sonraki seans umarım daha rahat geçecektir. İşlem yapan kişiye de kızmayın zira başarılı olmak adına elinden geleni yapmaya çalışmış gibi görünüyor. Elbette bu durumu yaşamanızı istemeyiz ama piyasada işlem yeteri kadar başarılı olmasın da ikinci paketi de satalım diye elini oğuşturan o kadar çok kurum var ki onları işini sağlam yapmaya çalışanlardan ayırmak çok kıymetli. Bu nedenle her ne kadar size acı çektirmiş olsa da çalışan kişi başarılı olmak adına işlem yaptığından ötürü affedilmeyi hakkediyor diye düşünüyorum. Elbette takdir yine size ait.
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Yok kızmadım zaten. Bünyeden bünyeye değişir sonuçta bu işler. Yapan kişi de üzüldü, yardımcı olmaya çalıştı zaten durumu öğrenince. İlginize tekrardan çok teşekkürler hocam. İyi çalışmalar, bol kazançlar.
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Herkese mutlu yıllar dilerim.
  • İyi seneler hocam tüm kol iğneli ve lazer fiyatları nelerdir güncel
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.