Şimdi Ara

ERKEKLER METRO İSTANBUL'DA ÇALIŞAMAZ!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
3
Favori
15.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dengeli bir ortamda pozitif ayrımcılık yapılmaz.


    Dengesiz bir dağılımdan dolayı pozitif ayrımcılık yapılır, ki denge tekrar sağlansın.


    IBB'nin bu hareketi çok iyi olmuş.

  • ERKEKLER METRO İSTANBUL'DA ÇALIŞAMAZ!!!
  • Vatan millet sakarya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali® kullanıcısına yanıt

    Bu konudaki sjw arkadaşlar aynı belediyedeki tipler gibi gerçeklerden o kadar kopuk ki sadece ezberletilenleri kafalarına kazınan propagandaları tekrarlıyorlar.


    Adamlar çıkmış OECD ulkelerinden bahsediyorlar ardından bizi OECD ulkelerinin yanına koyup bizde niye yok diyorlar. Yanıt veriyorum bi gidin oECD ülkelerine bakın Japonya , Almanya , Amerika , Kanada buzim ne alakamız var OECD ulkeleriyle de bizden aynı standardi bekliyorsunuz !


    Biz Güney Afrika , Brezilya , Endonezya vb grubundayiz ancak ve son yıllarda bütün makamlara cahil insanlar torpille getirildiği için bu klasmanda dahi dusebiliriz.


    Heriflerin saydığı ülkelerde İşsizlik diye bir kavram yok ! Adamlarda işsizlik olmadığı gibi yüksek sanayileşme , büyük ekonomi ve eriyen nüfus probleminden ötürü çözümü kadınları da çalıştırmaya bulmuşlar. Tabi bu aile kurulmasını geciktirir kadınların çocuk istememesine dolayısıyla nüfusun yaşlanması ve erimesini uzun vadede hızlandırarak ekonominin demografi yüzünden bozulmasına ve çocuk sayıları çok düşük olduğu için sosyal alanda başa bela olmasına karşın mecburl göçmen ihtiyacına yol açıyor.


    Fakat bizim ülkemizde zaten bir işgücü ihtiyaci yok. Ülke nüfusunun yüzde 30u ıssız. Birakin kadınları erkekler bu ülkede iş bulamiyorlar. Sağlıklı düşünebilen insanlar ( kısacası solcu olmayanlar ) kadınların iş dünyasına katılmasından çok daha önce ilk olarak ülkedeki işsizlik sorununun ortadan kaldırılması gerektiğini anlarlar. Bir ülkede işsizlik sorunu çözülüp sanayi - ekonomi büyüdükten sonra ekstra işgücü ihtiyaci nedeniyle ekonomi zaten doğal olarak kadınları da işgücü içine almak isteyecektir. Fakat siz bu doğal süreci görmezden gelip zaten işsizlikten kırılan bir ülkede yapay bir kadın işgücü meselesi ortaya atıyorsunuz. Ne hayatla ne gerçeklikle zerre alakası olmayan bu absürt problemle debelenirken gerçek sorunu yani o ülkede zaten işgücü için yeterli iş alanı yokken birde ekonomiye ekstra iş gücü pompalayarak işsizlerin durumunu agirlastiriyorsunuz.


    Solcular okumuş cahiller oldukları için kitaplarda veya medyada onlara ezberletilenleri gerçek hayata nasıl uygulanacağını ve uygulanma olasılığı olup olmadığını veya hangi şartlarda verimli olup hangi şartlarda verimsiz olduğunu dusunmedikleri için sırf gösteriş uğruna sorunları sacmasapan bir bicimde derinleştirirler daha büyük problemlere yol açmaktan başka birşeye neden olmazlar.


    Umarım ülkemizdeki şu an cahil yönetim seçimle gittiğinde yerini bu sjw zihniyeti almaz. Umudumuz bu konuda Mansur Yavaş bana kalırsa bu sol cahilligini sapmadan veya daha dincilerin idolojik sacmaliklarina bulaşmadan ülkeyi modern ve doğru bir biçimde yönetebilecek tır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 21 Haziran 2021; 11:29:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

    Bu ülkenin gençlerinin bu ülkeye bir borçları yok,bu ülkenin,bu ülkenin gençlerine bir gençlik borçları var.

    Alıntıları Göster

    anlatamazsın hocam adamlar devletçilikle büyümüş

  • Belediyenin kadınlara pozitif ayrımcılık kılıfında yaptıgı torpile tamamen karşıyım, günde 2 kere metro kullanıyorum bu afisi her gördügümde sinirleniyorum. Kim bilir kac kisinin hakkını yediler bu istihdam oranını yakalamak icin %92 y miş haram olsun !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 21 Haziran 2021; 11:37:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan ve mesajlarıyla katkıda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim ,


    Bir an olsa da kendimi iskandinav ülkesinde hissettim, derde bak


    bu duyguyu yaşamak üzere önümüzdeki hafta da " Restoranlarda ketçap ve mayonez masada bırakılmamalı, bakteri ürüyor" konusuna değinmeli.


    İyi iskandinavlar !!!!

  • bence gayet basarili




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenimo -- 21 Haziran 2021; 13:48:49 >
  • Çözüm belli SJW yönetimini oluşturan Kaftancıoğlu gibilerin partisine değil, aslan gibi MEMLEKET Partisine oy verilir, sorun çözülür ERKEKLER METRO İSTANBUL'DA ÇALIŞAMAZ!!! 

  • Askerlige de bekliyoruz kadınları madem oyle !!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş, kudurun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    Önce ilk amacın olan karşı tarafa laf sokarak ve küçük düşürmeye çalışarak lafa başlamıssın, bu forumun olmazsa olmaz kuralı,


    Sonra alakasız bir biçimde oecd ülkeleri ile Türkiye'yi kıyaslamıssın,


    Sonra Türkiye'yi kötü diye düşündüğün ülkeler ile bir göstererek ülkeni yerin dibine sokmaya çalışmıssın,


    Sonra kadınlar çalışırsa güç kazanır, erkeklere kafa tutarlar ve aile düzenleri bozulur demeye çalışmıssın.


    Bu paragrafta kafan çok karışmış, ne demek istediğini anlatamamıssın, normal.


    En son da solcu muhabbetine girip herkese laf sokmaya çalışmışsın,


    Yani kardeş sen bayağa nefret ve saldırı halindesin. Muhtemelen yaşın genç, kafan karışık, zamanla toparlar.

  • hiç düşünmedin mi bu yanıtı verirken, kaç insanın hakkını yediler demek kadınlar insan değildir mi demek? erkeklerin hakkı yenince insanoğlu sıfatını kayıp mı etmesi gerekiyor


    konuya yorum da yapayım, herkes hak ettiği işi aldığı sürece hepsine çalışma hayatlarında başarılar dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termose -- 21 Haziran 2021; 15:52:9 >
  • İki yüzlü olmanıza gerek yok. Ne var bunda? Cidden şunu neye göre eleştiriyorsunuz anlayamıyorum. Olay iş hayatında kadınlara yeterince yer verilmemesi. Bunu başka bir konu ile karşılaştırıp eleştirmeye gerek yok.


    Kadınların iş hayatında nelere maruz kaldığını biliyor musunuz? Bunu gidip yok erkeğe şiddet uygulayan, kadınlar yok bilmem ne, yok askerlik gibi konularla lütfen kıyaslamayın...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 21 Haziran 2021; 16:26:52 >
  • İşe alımlarda %92 kadın %8 erkek alınması erkeklere karşı yapılmış bir cinsiyetçiliktir. Erkek düşmanlıilğıdır.

    Pozitif ayrımcılık savunucuları için şunu şuraya bırakıyorum. Hâlâ anlayabilme yetilerini kaybetmedilerse bişeler kaplarlar https://www.youtube.com/watch?v=D1Kg5dAAZec&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 21 Haziran 2021; 16:31:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden yüzde 100 erkek çalışırken sorun yoktu dimi lo ahahhaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro İstanbul genel müdürü Özgür Soy'un istifa ederek pozitif ayrımcılığa katkı sağlaması yerinde olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milesbroke

    Metnin kendi içinde çelişiyor, öncelikle diyorsun ki nerede eşitsizliği eşitsizlik ile çözme, sonra diyorsun ki neden kadınlara öncelik verilmesin ki. Sen eğer işe aldığın 100 kişiden 92'sini sırf belli bir gruba ait diye işe alıyorsan evet ayrımcılık yapıyorsundur çok basit değil mi bunu anlamak? Donanımları eşit olan insanlardan bir kısmını sırf bir gruba ait değil diye işe almıyor diğerlerini almayı tercih ediyorsun yani işe alınma şansını sırf o gruptan değil diye elinden alıyorsun. İşe aldığımız her 100 kişiden 92'si AKP'li, CHP'liler de vatman olabilir diye propaganda yapmakla şu yapılan arasında bir fark olmadığını anladığınız zaman cinsiyet eşitliği gibi konular üzerine de konuşmaya başlayabiliriz. Tabi ki kadınlar da güvenlik görevlisi olsun vatman olsun veya her ne olmak istiyorsa olsun ama bu işlere sırf bir gruba ait oldukları için girmesinler, senin benim önüme sırf bir gruba ait diye geçmesinler. Senin de bir kadının da o işe girme ihtimali aynı olmalı yani cinsiyet senin işe girme ihtimaline etki etmemeli. Bugün bazı büyük şirketler CV'lerde fotoğraf istemiyor örneğin, bir şekilde İK'lar görselden etkilenerek karar verir diye, bence artık cinsiyet de belirtmeme vakti geldi geçiyor. Her neyse fazla uzattım, sonuç olarak %92'ye %8 oranla bir grup lehine işe alım farkı avantajı varsa orada ayrımcılık vardır, rastgele alımda bu kadar fark olmaz, olamaz.

    boş yorum . ne yazdığımı anlamamışsın bile.


    ayrıca paragraf kullan.





  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt
    Haklısın benim hatam (!), insan yerine koyup cevap yazdım sana. Bu arada cümleye büyük harfle başlanır, muhtemelen paragraf bırakmaktan daha önemli bir yazım kuralı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.