Şimdi Ara

Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
0
Favori
19.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: analitikduzlem

    Uyuz oluyorum böyle kendi vatandaşı yerine elin firmasını savunanlara..



    Alıntıları Göster

    Ben emek yediğim kaba pislemem birader.Pürü pak tutarım ki tekrar o kabdan yiyebileyim.Uyuz oluyorsan blokla geç. Boş yapma

  • Valla hem sevmeyip hem kullanıyosan beleşçisin. Başka birşey gelmedi aklıma.

    Ben epic gamese bu kadar laf soksam kullanmam :)

  • Lautreamont kullanıcısına yanıt

    İnsanlar steam ucuz sağlam indirim yapıyor diyorlar ama öyle değil genelde tüm oyunların fiyatları aynı hatta bazen epic gamesdekiler daha ucuz olabiliyor.

    Ayrıca steamın yaptığı indirimler hep belli, ısıtıp ısıtıp milletin önüne koyuyorlar hep aynı indirimler falan.

  • ozanbey86 kullanıcısına yanıt

    Sanmam

  • ağır epic fan boy, hiç cevap vermeyin.

    Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

    O zaman neden epic games ile steamdeki aynı oyunun fiyatları birbirinden farklı olabiliyor ?

    Oyunun yapımcıları steam pahalıya satsın sen ucuza sat falan mı diyor ?


    Alıntı

    metni:
    "bırak gta 5 i gta 4 versin steam görelim" yazmış. hatta o da yetmemiş "kaç sene olmuş gta 4 ü kaça satıyor hala" demiş onu satan steam mi? cidden bu kadar konudan uzak olunur. o fiyatı belirleyen rockstar, steam ile alakası yok.

    Gta 5 i ücretsiz vermek isteyen epic games bu arada sanarsın rockstar geldi dedi ki al sen benim gta 5 i ücretsiz dağıt.

    Bu teklifleri genelde firma yapıyor. Sanarsın epic games verdiği oyunları hep satıcı istedi diye bedavadan dağıtıyor. Komik olma kendin steamın ağır fanboyu olmuşsun biz birşey bilmiyoruz zannediyorsun.


    Steamde gta 4 versin görelim yazdım çünkü epic games gta 5 gibi bir oyun verebiliyorsa steam neler neler verir.





  • KurtPanzerMeyer kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle ama adam steamı başarımları ile, leveli ile profili ile hava atmak için kullanıyor yani başarım olmazsa olmaz onun için. Steam bir sosyal medya platformu, epic games ise oyun platformu.

  • Fazladan launcher sevmiyorum. Her şey topluca steamde olsun daha iyi.

    Steam iade politikası muazzam. Ne alsam kafam rahat.

    Steam fiyatları sabit kuru sayesinde hep iyi. İndirim beklemeden uyguna alınabiliyor.

    Topluluk grubu, atölye, pazar vs gibi artılar mevcut. Misal atölye çok zengin olmasa da en azından otomatik update etmesi sebebiyle çok kullanışlı. Pazar yeri benim çok işime yaramasa da cs ve dota oynayanlar epey ekmek yiyor galiba.

    Ayrıca Epic ekibi toplanıp epey kafa yormuş nasıl inanılmaz derecede kötü bi launcher yapabiliriz diye. Haklarını vereyim bu kadar emeğe değmiş amaçlarına fazlaca ulaşmışlar.


    Bi arkadaş ortamı vardır ve buna dahil olmaya çalışan istenmeyen uyuz birileri bulunur hep. Habire bi etrafta dönmeler, çay çorba ısmarlamalar falan. Aha epic bu istenmeyen eleman. Beleşe bir şeyler dağıtarak kendini sevdirmeye ortama girmeye çalışıyor. Millet Epic'e haftada bir oynamayacağı oyunları kütüphaneye eklemek için giriyor. Ortada verdiği bir şey olmasa kimsenin hatırlayacağı bile yok.





  • Profes124 kullanıcısına yanıt

    Hocam senin gibi olan kesim ayrı ama benim dediğim gibi olan kesim ayrı. Ben biraz fanboy gibi gözükebilirim çünkü epici savunuyor gibi oldum ister istemez. Bende steam kullanıyorum ve diğer kullanıcıları görüyorum adam rozetleri profilinde görünsün diye resmen şov yapıyor, profilinde arkadaşlarına yorum kastıranlar falan, envanterini herkese açık sergileyip hava atanlarda var, illaki sen de denk gelmişsindir bu konuda yalan diyemezsin bence.

    Böyleleri epic gamesi görünce çok kötü diyorlar alışkanlıkları millete rozet sergilemek olduğu için olmayan bir platformda yapamıyorlar ve sövüyorlar. Anlatmak istediğim nokta bu.

    Şahsen çoğu oyunu epicten aldım çünkü aynı oyun steamde 20-30 lira fazla olabiliyordu. Bana göre hem daha ekonomik geliyor hem de kimse kimseye şov yapamıyor bak bende ne rozeti var bak bende kaç küsür oyun var diyerek.


    Steamın yeri zaten ayrı ancak burada benim amacım epic games daha iyi algısı oluşturmak değil zaten.





  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

    Ya konu benim mecbur birşey diyenlere cevap veriyorum konuyu oku da öyle gel, kaç defa epic zaten kötü arayüzü geliştirilirse iyi olabilir gibisinden yanıtlar yazdım. Git adam gibi yanıtları oku da öyle gel.

    Kendi kendine şuan steamın fanboyluğunu yapıyorsun, steam zaten epicten daha iyi bunu biliyoruz. Ben neden sevilmiyor diyorum adam steam daha iyi diyor ama yine de sen bilirsin.

  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

    Yav diyecek birşey bulamayıp hadi naş falan :DD

    Dediklerim mantıklı değil mi tarafsız olarak bir baksana olaya.

    İnsan gibi fikirlerimi söylüyorum adam iyice steam fanboyu çıktı


    Bu arada her mesajınla beni gömme çaban çok çocukça, insanların fikirleri farklı olabilir herkes birbirine saygı duymalı.

    Sen ferrari seversin ben daha kötü bir marka, ama sen bana neden bunu seviyosun diyemezsin.

    Git başka yerde fanboyluğunu yap ya da doğru düzgün insanların fikirlerine ve tercihlerine saygı duymayı öğren.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 20 Aralık 2020; 15:29:56 >
  • Dediğinizde haklısınız hocam. 30-40 level yapıp pavyon gibi profilleri olan arkadaşlarım var. Elbette bu biraz onlarla alakalı. Adamı reelde de tanıyorum. Evi de pavyon gibi her yerde ledler TV arkasından tut rgb kasasına kadar içerisi ışıl ışıl. Benim şahsi görüşüm bu durumun platformdan ziyade şahsiyet olduğu kısacası. Şahısın kendisinin facebook ve instagram hesapları da aynı vaziyette.

    Muhtemelen epic store da yakında benzer bir hal alacak. Güncellemeler bu yönde olmalı ki oyuncu kitlesinin de isteği bu yönde zaten. Genel kesim oyundan başka oyunun eklentileri, pazarı, canlı yayını vs'si olan bir platformu istiyor. Hele ki şuanki kullanıcı profilinin 10-13 arasının ağırlıklı olduğunu düşünürsek bu normal. Zira biz dvd gibi şeyler satın alarak ya da crack yaparak geçirdik o dönemlerimizi. Bizim gibi olanların da genel tercihi de steamde sade bir profile sahip olup, en ucuza oyunu denk getirebileceği bir yerden satın almak.

    Toparlamak gerekirse ben epicten bedava oyunları hoşuma giderse alıyorum. Ancak ne zaman epic steam'i arayüz ve pratiklik olarak geçer, işte o zaman steam'i satarım.




  • Profes124 kullanıcısına yanıt

    Bende sizin gibi düşünüyorum, steamı da seviyorum ve aktif kullanıyorum ancak çoğu kişi steam kullanmayıp epici kullandığımı zannetmiş. Ben ikisini de kullanıyorum ancak yiğiti öldür hakkını yeme demişler, epicin hakkını yiyemem.

    Çok kötü olduğu kadar iyi yanları da var elbet. Benim hangisi işime gelirse oradan alışveriş yapıyorum.

    Bu konuyu açmaktaki amaç steam kötü epic iyi demek değildi ancak öyle anlamışlar, olsun.

  • Aynen öyle. Rekabet bizim işimize gelir. Epic de olsa steam de olsa olan bize oluyor yine. Para bizden çıkıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 20 Aralık 2020; 15:40:42 >
  • bence arayüz kullanışlı değil diye sevilemiyor. steam arayüzüne alıştı herkes

  • Epic'in arayüzü kağnı gibi ama onun dışında şu bedava oyunlara para veren kitle de sürekli çamur atıyor, o yüzden sevilmiyormuş gibi görünüyor. Haklılar, ben de 200 lira verdiğim oyunu bedava görsem ben de tilt olurdum Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi 

  • Ben sevmek istiyorum da sevemiyorum Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi Steam'da saniyeler içerisinde kolayca ödeme yapabiliyorum ama Epic'e ödeme yapamıyorum nedense. Kredi kartım yok, banka kartı ile ödeme yapmaya çalışıyorum. Sanki paramı almamak için işlemi yokuşa sürüyor devamlı.

  • Steam'de en çok hoşuma giden şey oyunlarla ilgili yazılan incelemeler. Bu sayede bir oyunu almadan önce fikir sahibi olmuş oluyorum. Tabi steamden incelemesine bakıp epictende alınabilir ama artı yönünü söylemek istedim. Onun dışında bazı insanlarda koleksiyon hobisi vardır film seven adam internetten istediği filme istediği zaman ulaşabileceğini bildiği halde film arşivi yapar, oyun sevende oyun arşivi yapıyor işte hepsi bir platformda olsun istiyor bu gayet normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Keysi -- 20 Aralık 2020; 16:15:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.