Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
21
Favori
75.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anime: Mao Gakuin no Futekigosha
    Puan: 8/10
    Konusu: Rearkarne olan şeytan kral, tekrar kral olmaya çalışıyor.

    Yorumum: Harry Poter'a benzeyen yerler vardı. Baykuşlar'ın okula davet etmesi olsun, yerden kılıç kaldırmaları olsun bunları benzettim. Uzun zamandır ben böyle cool ana karakter görmemiştim. Gerçekten karakteri sevdim. Anime 13 bölüm bu sıkıntı çünkü baya baya atlayarak gidilmiş. Hatta öyle ki bu anime de 1 bölüm başka animede 3 bölüm olur. İzlerken ya ne oluyor biraz hızlı gitmiyor muyuz diyorsunuz. Özellikle ilk 3 bölüm. O yüzden 13 değil de 24 olsaymış bölüm sayısı iyi olurmuş. Opening çok iyi. Ana Karakter de bir Ainz sama'lık sezdim. Güzel çerezlik anime olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anime:The 8th Son? Are You Kidding Me?

    Puan: 7.1

    Konusu: İsekai animesi. 25 yasında bir eleman baska bir dünyaya ışınlanıyor. Bir tane Fakir soylunun 8. oğlu olsrak doğuyor. Sonra büyü yeteneğinin olduğu fark ediyor ve yükselmeye başlıyor.

    Yorumum: Anime isekai olmsana rağmen fight yok. Sonlarına doğru anime de işin içine politika giriyor orayı sevdim. 1 puanı ordan verdim. Normalde 6 puan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sezon 26 bölümden oluşuyor. Hades ve Athena arasındaki savaşı inanılmaz etkileyici biçimde işlemişler. 2009 yapımıymış, devamını eklememişler.

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankara03 -- 19 Kasım 2020; 23:9:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maybe4you

    Fate/Zero konusunda tam tersini diyebilirim ve konuda benim gibi düşünenlerin olduğunu da biliyorum. Herkesin zevki farklı sonuçta.



    Alıntıları Göster

    Fate/zero izlemedim o nedenle yorum yapmam yanlış olur.


    Vakit bulursam izlerim, umarım ilk bölümden itibaren içine çekiyordur. Sanırım yaş itibariyle artık pek sabırlı davranamıyorum animelere.

  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    İlk bölümden sarıp sarmaması sana bağlı. Fate/Zero shounen animeler gibi full aksiyon başlamaz çünkü seinen bir anime. Fakat ilk bölümden yine de baya bi gizem barındırıyor. Şunu da demek isterim ki fate serisine fate/zero ile başlanmasına karşıyım ben. O da ayrı bir tartışma konusu. Başlangıç noktası hep tartışma konusu olmuştur çünkü kesin doğru diye bir şey yok. Fakat "ben tüm fate evreni ile ilgilenmiyorum, başı sonu belli olan tek anime yeter" diyorsan fate/zero yeterli gelecektir. Fate serisiyle ilgili soruların olursa seve seve cevaplarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    Anormal zirve kullanıcısına yanıt

    Fate serisi ile yanlış animeyi izleyerek başlarsa muhtemelen evrenle olan ilgisi başlamadan biter, unlimited blade works gibi. Gerçi ben sadece ikisini izledim birde Kara no Kyokai fakat o ne kadar fate sayılır emin değilim.


    Kara no Kyokai ve Fate Zero başarılı animeler, Unlimited Blade Works'un iki uyarlaması da çok kötü. İlki teknik olarak dökülüyor, ikincisi ise işleniş olarak.


    @Anormal zirve


    Mao Gakuin no Futekigosha bu animeyi listeme aldım teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Kasım 2020; 0:50:58 >
  • Samurai 7. Çok eskiden izlemiştim, yeniden döndüm. Güzel dizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 20 Kasım 2020; 1:3:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anime izlerken hep türkanime'den izlerim. Ben de her türkanime kullanıcısı gibi ara sıra 404 sayfasına denk geliyorum. Türkanime'ye helal olsun 404 sayfası bile anime usulü. 😄 Arka planda hangi anime olduğunu, hangi müziğin çaldığını merak etmiştim ama çok da değil. Buyrun link.
    https://www.turkanime.net/404

    Eee bende bir şey çıkmadı diyenler varsa size de youtube linki atayım. Sırf bunu görüp animeye başlayanlar var.
    https://www.youtube.com/watch?v=ApmDVDkLLS8&feature=youtu.be

    Attığım linklere baktınız mı? Merak ettiniz mi hangi anime diye? 😄 Öyleyse devam ediyorum. Attığım linkten de anlaşılacağı üzere bu animenin ost müzikleri baya güzel. Zaten bir tanesini az önce dinlediniz. Müziklerden sorumlu Hiroyuki Sawano'nun AoT'de de oldukça başarılı işleri var. Aksiyonuyla gerilim ve akıcılık yönünden de oldukça iyi bir anime.

    Aldnoah Zero
    Bölüm sayısı: 12+12
    Türü: aksiyon, bilim kurgu, mecha, uzay

    Bu animeye sırf Gen Urobuchi imzası taşıdığı için başladım. Konusunu kısaca Mars ve Dünya arasındaki savaş diye özetlemek istiyorum. Savaş nasıl başladı, savaşın sebepleri ne gibi soruları animeyi izleyip görün derim. Zaten böyle şeyler olduğu için animenin biraz felsefi özelliği de var. Ama pek bir az. Daha çok aksiyona odaklanmış ve ilk 3 bölümü bana baya klişe geldi. Devamı ise
    o kadar klişe değildi ama animenin temposuna alışınca, seni sürekli ters köşe etmek isteyen bir yapısı olduğunu anlayınca neler olup bittiğini aşağı yukarı tahmin ediyorsun. Yine de ilk sezonu sevdim. Vurucu bir sezon finali yapmışlar. Ama gel gör sen ikinci sezona bak! Ölenler geri dirilince sezon finalinin bir anlamı kalmadı... Mars ile Dünya değil sadece Inoha savaştı sanki. Geri kalan Dünyalıların ve ülkelerin hiç özelliği yoktu. 2. sezon Slane bir anda taktik dehası oldu bi de.
    bu nedenlerle müziklerini (özellikle Kalafina) ve çizimlerini sevsem de animeyi akıcı bulsam da ne yazık ki tutarlılık konusunda sınıfta kaldı bu anime. Konu çok süperdi ama daha farklı işlenebilirdi bence.

    6/10

    Bu arada animedeki Asimov etkisini de unutmamak gerek.
    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi sizi büyük bir dertten kurtaracağım

    Anime: Kenja no Mago

    Puan 4/10

    Konusu: Bir elaman rearkarne oluyor. Merlin diye büyücü bunu alıyor yetiştiriyor. Sonrasında büyü okuluna kaydoluyor. Şeytanlarla kapışıyor.

    Yorumum: Bu kadar leş bir anime olamaz. Sırf bitirmek için izledim. Öncellikle animede Karakter gelişimi yok. Çocuksu şakalar bayıyor. Hele hele memen küçük memem büyük şakaları. Bir tane kız var benim neden sevgilim yok diye ağlıyor. Bildiğin dh'linin kız versiyonu. Gelse buraya konu açsa şaşırmazsınız. Oysa kız güzel ha. Neyse Dede ve Nine var çocuk çocuk hareketler var. Yanda adam ölüyor diğerleri meme tartişması yapıyor. Bir yerde kusasınız geliyor artık. Espiriler bayat. Harem yerine romantizm yapmışlar bu iyi bir şey. Ama yaptıkları romantizm iyi olmamış. Karakter ismini söylüyor kekelemeye başlıyor sevgilisi. Şeytan karakter iyiydi. Aklı selim bir o vardı. Ana karakter çok güçlü o da sıkıcı olmuş(Overlord dışında yapan olamadı şunu) 100 anime izlediysem 50'si isekai'dir. İzlediğim en kötü isekailerden. Sanırım artık klişelerden bıktım. Bir daha isekai izlemeyeceğim sanirım. Overlord,Sheild hero yeni sezonlarını izlerim artık. Valla içimi iyi boşaltım he.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arada farklı şeyler izlemek gerek. Cadı okulu ve tecrübesiz Akko'nun maceralarını anlatan anime oldukça keyifliydi, tavsiye ederim.

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ore Monogatari!!


    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    İzlediğime pişman olduğum serilerden birisi oldu. 14 bölümde bitecek animeyi 24 bölüm yapmak için zorlamışlar gibiydi. Birçok espriye de maalesef gülemedim.


    Puan: 6.5 / 10




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 23 Kasım 2020; 16:42:45 >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

    Hocam her şeye katılıyorum ama bu kadar leş bir anime olamaza katılmıyorum. "Anneni ve annenin 2 vuruşlu çoklu-hedef saldırılarını seviyor musun?" diye bir anime var.

  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

    Ben bu animeyi güncel yayınlandığı zaman izlemiştim. Animeyi izlerken her hafta bırakacağım diyordum ama başladık bitirelim mantalitesi ile zar zor bitirmiştim.

    4 puan bile fazla bence bu animeye ben 3 verirdim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

    Ben bu animeyi güncel yayınlandığı zaman izlemiştim. Animeyi izlerken her hafta bırakacağım diyordum ama başladık bitirelim mantalitesi ile zar zor bitirmiştim.

    4 puan bile fazla bence bu animeye ben 3 verirdim.

    Zaten benim verdiğim puanlar genelde 1 puan fazla oluyor. Hani derler ya dram filmlerini 1 puan düşük komedi filmlerini 1 puan yüksek sayın diye benimkileride 1 puan düşük sayın. :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    En Son Jojo'yu bitirdim, genel olarak güzel ilerleyen bir seri insanı içine çekiyor tabi bunlara part part bakmak gerekiyor, malum olarak seri sülaleden farklı farklı kişileri ele alıyor, hepsini genel almak haksızlık olur o yüzden part olarak yazıcam, spoiler olacak ona göre :D yine de genel olarak zorlarsam 7,5 ideal gibi


    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Phantom Blood (PART I)


    Pek anime izleyen birisi olduğum söylenemez ama şöyle bir bakacak olursam, code geass ve re zero ikilisiyle beraber en sevmediğim yapım olabilir, zaten anakonusunda da 2017de yazmıştım ve bırakmıştım 3.-4. bölüm gibiEn Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız . Hamon(Dalga) işini öğrenip hızlıca ilerlemek en iyisi(sevenler normal devam edebilir) o arkadan açıklamalı savaşlar, vampirin ne olduğunu anlatan anlatıcı(evet vampir nedir onu anlatıyor :d) çekilecek dert gibi gelmemişti bana, jonathan ise açık ara farkla en kötü jojo, dio için denecek bir şey yok dayak yiyip duruyor neden sevildiğini anlayamadıklarımdan. zaten 9.bölümle beraber part bitiyor, sıkın dişinizi.

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    2.5/10





    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Battle Tendency (PART II)


    Ortaya çıktığı ilk andan itibaren bu kadar etkileyici bir karakter görmemiştim, Joseph Joester gerçekten en iyi anime karakteri olabilir. Her konuda muazzamdı, bu part joseph'in tek kişilik gösterisi olmuş resmen. binlerce yaşında olan aztek tanrılarını mal etmek herkesin harcı değil. Sıradaki sözüm 'bu part'a puanım 8.5' olacak En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız 


    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    8.7/10



    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Stardust Crusaders (PART III)


    Japonya'dan Mısır'a uzun bir yolculuk, Serinin de en uzun partı ve standlar da bu partla geliyor, stand güç olarak düşünürsek uzun shounen güçleri arasında heralde en fazla açığı olan güç olabilir(üzerinde düşünsen 10 tane hatası sayılır) ama düz olarak bakınca gayet iyi bir olay, partı bitirdikten sonra düşününce de gereksiz uzun olduğu anlaşılıyor baya filler izlemişiz gibi giden sezon, ilk 5 bölümden direkt son 10 bölüme atlayan biri bir şey kaybetmez denebilir senaryo olarak, ama senaryodan daha da öte bir şey var, Yaşlı Joseph En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız gençliğine doyamayanlar için torunuyla olan maceraları büyük zevk, komedisi yerinde olsa da Jotaro ön plana çıksın diye çok güçsüz göstermişler, o Stand nedir allasen. Dio Vs Jotaro ise serideki en iyi Vsydi bence. Keşke Jotaro'nun powerupı daha iyi bir şekilde olsaydı demeden de geçemiyor insan.

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    8.3/10


    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Diamond Is Unbreakable (PART IV)


    Part 3 ile yaptığımız dünya turundan sonra küçücük bir kasabaya sıkışınca sıkıcı olacağını düşünüyor insan ve part 4'ü izleyince de pek de haksız olmadığımız görülüyor En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız . Sıkıcı demeyelim de sıradan geçiyor diyelim. Josuke çok silik kalmış (karakter olarak silik değil ama işleyiş olarak çok geri plana atılmış bu yüzden de Joseph sonrası en sevmediğim jojo, İnsan Joseph'ten böyle birisi nasıl çıkmış merak ediyorEn Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız ) komplike standların ortaya çıkması ise zevk vermekten ziyade bayıyor insanı. Yoshigake Kira en sevdiğim villain oldu veremediniz adama huzuru En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız . Okey Master Lets Finish the Ho Partu En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız 

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    7.5/10


    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Golden Wind (PART V)


    Üç part aradan sonra tekrar İtalya görmek iyi geliyor bünyeye, karakter dizaynları ve kostümleri çok yapay durmasına rağmen içine girince baya iyi geliyor. Bruno'da serideki en iyi jobro'dur. Diavolo ise en değişik Villaindir En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız  dürürürüd dürürürüd. En acımasız Part olduğunu söylesem yanılmamış olurum.


    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    8.1/10





  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Toradora!


    Derin bir anime deseniz derin değil. Karakterleri çok mu ilginç deseniz ilginç değil, konusu çok mu orjinal deseniz orjinal değil. Kısacası Toradora animesi oldukça sıradan bir seri fakat bu animeyi o kadar çok beğendim ki anlatamam. Herşeyi sıradan ve özel bir yanı yok ama kimyası çok güzel tutturulmuş, animeyi izlerken genelde içinizin burkulacağına emin olabilirsiniz.


    Animenin konusundan bahsetmem gerekirse bir grup liseli gencin aşk maceraları denilebilir kabaca. Konunun işlenişinde herhangi bir orjinallik yok ama animenin başarısı bir yerde karakterlerle sizi özdeşleştirebilmesinde yatıyor diyebilirim. Sahne belki bilindik ama duygular gerçekmiş gibi hissettiriyor. İnsanların kalplerindeki o soğukluk ve hepimizin çektiği acılara güzel dokunduruyor. Bir şeylere rağmen yaşamak güzel gösterilmiş. Fedakarlık ve yalnızlık gibi duygular etrafına örülmüş bir hikaye var.


    Çizimleri yaşına göre güzel, müzikleri de atmosfere gayet iyi uyuyor. Teknik tarafında bir aksama yok zaten elimizde genel olarak durağan bir anime var ve sanat tarafının da güçlü olmadığını bildiğimize göre burada pek fazla birşey beklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.


    Kötü yanlarından bahsetmem gerekirse sanırım ana karakter diyebilirim. Çok pasif ve bazen çok aptala yatıyor. Nasıl davranması ve ne bilmesi gerektiğini bildiğimiz yerlerde kendisi aptalı oynayınca veya harekete geçmeyince her yerde pasif kaldıkça tabi animeyi aşağıya doğru çekiyor. Onun dışında animenin genelinin basit olması, biraz çocuksu bir havası olmasını eksi olarak sayabiliriz.


    Toradora göründüğünden daha fazlası olan ve izleyen herkesin beğeneceğini düşündüğüm güzel bir komedi-romantizm animesi. Herkese sonuna kadar tavsiye ediyorum.



    10/7.5




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 30 Aralık 2020; 16:2:21 >




  • İlk sayfa güncellenmiştir. Gözünüze çarpan hatalar olursa özelden yazmaktan çekinmeyin.


    Herkese iyi forumlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 2 Aralık 2020; 18:7:51 >
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Great Pretender


    Anime kıtlığı çektiğimiz bir dönemde ilaç gibi gelmiş bir seri. Beğenmediğim tarafı çok olsa da finali gibi yine de kendini izlettirmiş ve diğer serilerden farklı bir konsepte sahip. Her animenin aynı konuya sahip olmasından sıkıldıysanız ve izleyecek anime arıyorsanız öneririm.


    8/10


    Not: Netflix'de garip bir şekilde 2 bölüm 160p kalitesindeydi. Şaka gibi netflix hizmet ver.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 4 Aralık 2020; 14:40:11 >
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!


    Bölüm sayısı: 12+1 ova
    Türü: slice of life, okul, komedi


    Evet anime ismi çok uzun. Kısa ismi watamote.Türkçe anlamı "Nereden bakarsan bak popüler olmamamın tek sebebi sizsiniz" Asosyal bir kızın neden popüler değilim dediği komedi animesi bu. Ayrıca başka animelere ve mangalara baya baya göndermesi var. Hepsini yakalamak zor. Mesela ilk bölümde death note ve parasyte göndermesi var. Sonraki bölümlerde Miyazaki filmlerine, Kuroko no Basket, Relife, K-On, Another, Noragami ve daha fark etmediğim bir sürü animeye göndermesi vardı. Bu anime benim için "cringe" dedikleri utanç komedisi konusunda 1 numara oldu. Öyle ki birçok sahnede animeyi durdurmak zorunda kaldım. 😂 İzleyecekseniz ona göre izleyin derim.
    7/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Musaigen no Phantom World - Hayaletler Dünyasının Sayısız Renkleri


    Bu animenin pek bir olayı yok, yani çok derin ve önemli hikaye veya iyiyle kötünün muazzam savaşı vb. birşeyler beklememek gerekiyor. Dünyaya yayılan bir virüs sonucu insanların beyinlerinin değişmesiyle herkesin çeşitli hayali varlıkları görebildiği bir dünyada geçiyor Musaigen no Phantom World. Tabi bu varlıkların geneli zararsızken bazıları huzursuzluk ve taşkınlığa neden olabiliyor ve yine bu fenomen sonucu bazı yetenekler kazanmış insanlar bu varlıklarla ilgileniyor.


    Daha önce yazdığım gibi animenin en sonu ayrı tutulursa gerçek bir kötülük veya ciddi bir kurgudan ziyade insanların ve bu varlıkların iç dünyası ve basit sıknıtıları, duygusal problemlerinin çözülmesini izliyoruz. Anime genel olarak güzel, çizimler olsun hikaye ve karakterler olsun beğendim. İnsanı sıkmıyor ve yormuyor. Basit üzerine çok düşünülmemesi gereken ve dozajında duyguları verip işini güzel yapan ve güzel bir biçimde biten bir anime olmuş.


    Aksiyonu fena değil, karakterler fena değil, duygusal bölümleri fena değil. Kısacası fena değil : )


    Tam anlamıyla aldığı puanın karşılığını veren ve boş zamanlarınızda izlediğinizde sizi pişman etmeyecek ortalama kalitede bir anime.


    Not: Animenin her bölümünün başında bilimsel bir teori açıklanıyor ve bölüm o teori ile ilgili oluyor keza animenin geneli içinde bilimsel bir altyapı kurulmaya çalışılmış.


    10/7




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 6 Aralık 2020; 13:46:10 >




  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.