Şimdi Ara

dün taburcu olduk, iyi dilekleriniz için teşekkürler. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
5
Favori
22.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizci535

    Bu ulkede 80bin 150bin ameliyat parasi alan son model mercedeslerde tur atanlar var ki sorma ama doctorlarimiz ac...

    Gecmis olsun kardes. İnsan hayati doctorlar icin artik onmeli degil para para gelsin bugun mercedes sbilmem ne yarin bwm sbilmem ne.
    Bana 1 tane doktor ismi söyle 80bin 150bin lira ameliyat parası alan ve o ameliyat parasının hepsi cebine giden.

    Ulan elin futbolcusu,şarkıcısı,oyuncusu tonla para kazanır doktorlardan 10larca kat fazla...

    Belkide Türkiyede en fazla çalışan kesim,aha bu konuda görüldüğü gibi birsürü risk barındıran bir meslek olan doktorluk kazandırdı mı köpürüyorsunuz...

    Neyin çekememezliği bu?

    Doktordan fazla çalışan bir meslek grubu söyle bana? Doktorlar zengin falan değil,bi anlayamadınız şunu. Hakettiği paranın 1/3ünü bile almıyor. En top doktorluk acıbademde kardiyologlar falan aylık maksimum 50k alıyor,o da en iyisi. Ortalama alınan ücret 8-10k arası değişiyor. Hadi 10k diyelim, yıllık 120k yapar. Maaşının yarısını kenara atsa 20yılda 600bin lira para anca biriktirebiliyor,daha da tatava yapmayın. Türkiyede esnaflar falan nekadar kazanıyor haberin var mı? Ticaretçiler vs... 10K dan fazla kazanıyorlar...

    ABDde bir doktor ABD asgari ücretinin en az 10-15katı para alıyor haberin var mı? yıllık 250-1milyon dolar arası değişiyor bunlar ortalama rakamlar.3yıllık bir kardiyolog 1milyon ve üzeri alıyor... Bu arada Türkiyedeki doktorların çalışma saati daha fazla.
    Asistanlık sürecini saymıyorum bile.

    Rezil insanlarsınız vesselam..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpika

    Haklısınız zaten. Dr size ikisini de herseyiyle anlatmalıydı. Onam da o zaten herseyi anlatip o kagidi imzalatmasi gerekir. Bu yaklasim dogru degil. Ben biliyorum boyle olacak degil. Size anlatsa zaten kabul edeceksiniz.
    Hocam anestezi konusununda diyorsanız doktorla konuşmuştuk önceden. Ama seker .v.s kanama olabilir diye genel anestezi yapabilirim demişti. Ameliyat için hastanede olduğumuzda hatta ameliyat günüydü. Ameliyat olunacağı gündü tahminim, doktorla konuşmak istedim. Anestezi konusunda v.s. çünkü nefes kesilmesi v.s oluyordu bu konuda bilgi vermek ve doktordan bilgi almak istemistim. Ama doktor böyle çıkışlar yaptı onu söylemek istedim. Diğer konuların dışında bunu belirtmek istedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 14 Nisan 2018; 23:51:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Birader babam da annem de doktor. onlarca doktor arkadaşları var evimize gelip giden hepsini de tanıyorum. Gel gidelim uzman değilse özel hastane değilse aldığı para 5-6 bindir. Türkiyeyi ne sanıyorsunuz siz acaba
  • Nerede oturuyorsun açık adresini P.M at arkadaşlarla gelelim. Eskiden doktor 5 bin TL alıyordu artık o parayı hemşire alıyor. Bir kere babanla annen doktor sadece kıdem tazminatı olsa bile çok 6 binden yüksek alır. Benim babam devlet memuru 21. yılı 5.500 TL alıyor. Doktor değil Mühendis değil.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Üstte hastane adı verdim haftaiçi dr.sadi konuk hastanesine gelin bana haber verin ben de geleyim tek tek göstereyim size doktorları.
  • Tamam hocam hangi bölüm söyleyin ben gelirim. Ama lafta söylemekle olmaz. Bende ayda 12 bin TL alıyorum derim kim inanır?
  • Merak edenler için emekli doktor maaşıhttp://m.hurriyet.com.tr/gundem/-65te-ekmek-kavgasi-40805303#yorumlar



    6/2 doktor maaşı







    Bir doktor yukarıda yorumlarda yazılan paraları almış olsa gazetelere manşet olur paragöz doktor vs diye oysa bir avukat bu parayı hatta daha fazlasını bir davadan kazanabilir ve kimsenin de ilgisini çekmez bu durum.



    Doktor yemeğe yarım saat geç gitti diye doktorun hata yaptığını düşünenler; biliyor musunuz üniversite eğitim araştırma hastanelerinde asistan/uzman doktorlar nöbet ertesi mesaiye devam ediyor, asistanlar ayda 300-350 saat bazen daha fazla mesai yapıyorlar? Hanginiz ben mesaisinin 30 saattindeki doktora ameliyat olmam, muayene olmam dediniz? Kaçınız bu durumdan şikayetçisiniz? Sizce hangi durum hata olasılığını artırır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba beyler dün aynı doktora kontrole gittik bizim şikayet doktora gelmiş, beyefendi tutuşmuş komplikasyon filan dedi hadi dedim ki hemetom komplikasyon, bu ameliyat yeri ne böyle enfeksiyonda yok çuval diker gibi dikmişsiniz filan dedim, bu kem küm etti sonra cerrah bir arkadaşım var 2-3 ay sonra gelin sizi ona göndereceğim güzel bir estetik yaptıralım dedi, sağlık bakanlığına komplikasyon diye geri cevapını yazmış zaten. şimdi lanet olsun içimde ki insan sevgisine doktor bizi zora sokma bu burada kapansın dedi,, benim kimseden tazminat filan gibi bir beklendim yok başka kimsenin başına gelmesin bunun için sağlık bakanlığa bildirdiğimi söyledim, olay tam olarak kapanmış da değil sağlık bakanlığı daha tekrar bana bilgi verecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasabalı türk -- 19 Nisan 2018; 11:41:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakanlıktan ne cevap geldi?Son durumu yazar mısınız?@kasabalı türk
  • Son durum hakkında bilgi verince beni de mesaja ekler misin? Bildirim gelsin gözden kaçırmayalım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin yara yeri iyileşmiştir eskisi gibi olmuştur, yaygara koparttığı ile kalmıştır konu sahibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.