Şimdi Ara

dün taburcu olduk, iyi dilekleriniz için teşekkürler. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
5
Favori
22.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pepe7115 kullanıcısına yanıt
    Özel hastanelerin sut fiyatlarının üzerine 2 kat ücret talep etme hakkı vardır. Bu hizmet AKP hizmetidir.
    Daha fazlası istenmediyse hiçbirşey çıkmaz. Bu parayı istemek kanuni haktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayihani -- 13 Nisan 2018; 7:59:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadım oncelijle çok geçmiş olsun sakin soylediklerimi yanlış anlamayın tıp ve cerrahı de böyle formel bir durum olmadığı için bazen olabiliyor böyle şeyler elbette haklisin iki canın hastanede senin burada kendini dusunmedigine de eminim aslında.esin ve çocuğun iyi ise böyle ufak sınavlardan dolayı allaha şükret.. Çok geçmiş olsun acil sifalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehalet paçadan akıyor. Böyle bir toplulukla işimiz gerçekten çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halisünasyon

    Benimde basima soyle bir olay geldi, istanbul da via hospital diye bir hastane var, orada normal dogum icin doktor tugba diye biri var ona muane oluyorduk. neyse bu doktorun tavirlari bana supheli geldi, 38.hafta da bize dedigi sey isterseniz hemen sezeryan ile cocugunuzu kucaginiza verebiliriz diye ifade kullandi. Bizde hayir normal dogum istiyoruz diye israr ettik, 39.hafta esimde kanama meydana gelince apar topar cocuk geliyor diye sezaryana almak istedi, biz hala normal doguma direttik, lakin hanimi aldi ameliyathaneye gitti bebek kakasini yiyor hemen sezeryana alalim riskli dedi kabul ettik. Cocuk dogdu kazasiz belasiz hanimda sikinti yasamadi, ama hanim sezaryan aninda uyanik oldugu icin hemsireler demis tugba hanim bu kacinci sezeryan bugun 4 dogumdan 3 sezaryan demisler, bunu hanim benimle paylasti ayni gun diger hastalarada bebek kakasini yapti bahanesi ile sezeryan yapmis, saglik bakanligina yazdim, tehdit vari konustum, delil istiyorsaniz o gun tugba hanimin dogum kaydini arastirin dedim 1 ay sonra saglik bakanligi muamele dogrudur herhangi bir hata yoktur diye dondu. kimi kime sikayet ediyoruz bos yani
    Sancaktepe Via hospital uzak durun



    http://m.yurttahaber.com.tr/genel/sancaktepe-via-hospitalde-supheli-olum/10637

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçmiş olsun.

    işini layıkıyla yapmayan herkes cezalandırılmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi hastane hangi il ve ilçede bizler decoraya gitmeyelim artık madem durum böyle oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de yazmayı bilsen neler neler söyleyeceksin :p

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beylikdüzü Medilife'da %200 fark alıyor Ortopedi kısmında. Ama SGK sitesinde %0 fark alabilir diyor, doktor bölümünde?. Ne iş anlamadım. SGK sayfası da doğru düzgün çalışmıyor. Fark hesaplayamıyorum.
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Sağlık personelinin yaşadıklarını ve uğraştıkları insan portföyü bilmiyorsanız bu şekilde konuşmanız normal diye düşünüyorum. Hastaların büyük bir çoğunluğu sanki özel hastaneye gelmişler gibi özel ilgi bekliyorlar. İnsanlardaki ego ve kibir o kadar yuksek ki karşısındaki sağlık personelinin bütün gün hatta 24 saat boyunca inşanlarla ve çok değişim talep ve tavırlarıyla çalıştıklarını düşünmüyorlar. Sanki hastanede tek hasta o gibi tavır ve davranışlar gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor.



    Sonuç olarak sağlık personeli bu tarz insanlarla çok fazla karşılaştığı için bu tarz şikayetler olabiliyor. Sonuçta onlarinda bir insan olduğu unutulmamalıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeye şikayet, her şeye 'doktor yannış yabdı', hep bir ağlama sızlama halleri...

    Yara olan yerin kanamasına şaşırıyor adam.

    Zor kardeşim, Türkiye'de insana temas olan her iş zor çünkü insanımız CAHİL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 13 Nisan 2018; 10:29:43 >
  • Ne diyim ki kardeşim burası Türkiye.Her ay maaşimizdan herşeyden vergi alıyorlar.Ne adam gibi eğitim görebiliyoruz ne sağlık ne vb...E afrikadan iyiyiz işte çok şükür...

    Geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasabalı türk

    tamam bu olanlar bir yakının başına allah korusun gelirse ameliyat sonrası dikişlerin altında 1 litre civarı kan birikip karnı komple patlıcan gibi mosmor olursa siz komplikasyon deyip geçin ozaman.

    Alıntıları Göster
    Yok komplikasyon demeyip dağdan inme gibi dövmeye gideceğiz. Doğrusu budur zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strongergo

    Gözünüz aydın hocam. ALLAH bağışlasın.



    Doktor üzerinden size laf atanlara bakmayın.doktorlari darp edenler çok yanlış. onu kesinlikle yanlış buluyorum.



    Ama öyle doktorlar var ki doktor değil başka bir şey sanki. Annemin sırtında şişlik vardı ameliyat olması gerekiyordu.

    Devlet hastanesinde ameliyat oldu. Genel ya da lokal anestezi var. Doktor genel anestezi yapabilirim dedi. Şekerin vs. var kanama v.s. olmasın dedi.



    Annemde de sürekli nefes kesilmesi oluyor. Geceleri bile öksürüyor. Kalp rahatsızlığı v.s. de olabilir. Sirttaki şişlik için bu riski almaya gerek olmayabilir

    Çünkü genel anestezi Annem için bu durumda cok gerekli olayabilirdi. Ben de ameliyat öncesi doktorumuza annemin nefes kesilmesi v.s. bir şeyler anlattım. Genel anesteside riskli olmazmi gibi bir şeyler söyledim. Sonuçta doktora bilgi vermek durumu anlatmak iyi bir şey bence. Haberi olması iyi degilmidir sonuçta. Peki doktor ne yaptı?



    Bana ve anneme ameliyat öncesi herşey olabilir ölüm de olabilir. Ameliyat istemiyorsaniz gidebilirsiniz gibi sert bir şekilde bir sürü şey söyledi. Yani anlamsızca çıkışlar yaptı alakasız şeyler soyledi. Herşey olabilir sorumluluk kabul etmem v.s. İnsanı strese soktu. Halbuki ne gerek vardı boyle şeylere.. Deseydi gerek görmezsem lokal, gerekliyse genel anestesi yapmak durumdayım şöyle böyle derdik, konusurduk. Biterdi. Ne insani strese sokuyorsun ki.

    Niye boyle şeyler söylüyorsun, niye sert çıkışlar yapiyorsun.



    Ki o doktor da sonra gitti lokal anestesi yapti. Ameliyatta da Genel anestesi olmaz riskli v.s. demiş yanındakilere. Bir de anneme demiş ki senin oğlun sana düşkün demiş. Dalga gecmis. Cennet Annelerin ayakları altındadır doktor.. zaten ameliyattan sonra da doktor yuzume bile bakmiyordu bile. Ne desem ki artik.... Başka yerlerde de boyle var. Egolari tavanda olan hastaları azarlayanlar, bir sürü şey...



    Ayrıca öyle hemsireler var ki. Vay vay. Bazıları kocaman iğne ucunu getiriyordu seker ölçecek parmaktan kan almak için.Bu nedir simdi!

    Bir de bazıları var ki uzaktan parmağa batirıyor iğneyi. Yakından niye batirmiyorsunuz. Daha çok acitir diye bir şeyler dedim. Sonra hicbir şey demedi cevap da vermedi. Ama yakından da igneyi batirmaya basladi





    Yahu o da iyi gene. Bazıları var resmen aşağılıyorlar doktor da hemşire de öyle.

    İyi niyetli, İNSANLIK taşıyan bir doktor, hemsire olunca çok mutlu oluyorum inanır mısın..

    O Ameliyattan sonra anladım ki paran varsa belki kurtarirsin. Paran yoksa aha, iyi birine denk gelsen iyi.



    Hele o doktorun dediklerinden sonra.. Resmen diyor ki elime düştün, ölüm de herşey olabilir. Sorumluluk kabul etmem. Kabul etmiyorsan cikabilirsin. Çok stresliydim o zaman.

    Ayrıca muayene de bile olsa iletisim çok önemli bana gore. Hasta ilaç ver gönder yerine belki hastaya bilgi versen, o hasta belki kendine daha da dikkat edecek hastane hastane dolasmayacak. Bence bu cok cok onemli. Ayrıca şunu da söyleyeyim, tabiki her meslekte boyle şeyler vardır. Ama olur olmaz muayenelerde bile böyle hastalara kötü muamele yapanlar var. Üzülüyor insan. Üzülmez mi.. İyileseyim diye gidiyorsun stresle iyice hasta olup cikiyorsun. Ne gerek var güzel canım kardeşim. Doktorluk bence cok degerli , parasal ölçülemeyecek kutsallıklardandır. değil sadece meslek olarak görmek.. ALLAH iyi doktorlara, insanlık taşıyan gerçek doktorlara huzur sabır güç versin inşallah.
    ALLAH korusun herkesi. ALLAH herkese şifa versin.



    Haberlerde sorun yasayan insanlar da oluyor. Çok ama çok zor bir durum. ALLAH korusun herkesi.



    ALLAH iyi insanlara rast getirsin. ALLAH eşinize de bebeklerinize de şifa versin hocam.
    Doktorun uygulayacağı prosedür hakkında size bilgi vermesi gerekir. Ameliyat öncesi imzalanan kağıtlarda doktorun yapılacak işlem konusunda hastaya bilgi verdiği maddesi var, ona da imza atılıyor.

    Diyelim ki o doktorun işlem yapmasını istemediniz, adama akıl vermek yerine gider başka doktora yaptırırsınız. Siz elli tane soru sorunca doktorun 'ölüm dahil her risk var' demesinin nesine şaşırıyorsunuz? Pimpirikli hastaların hepsine bunlar üstüne basa basa söylenir, çünkü insanlar en ufak bir sıkıntı çıkınca ortalığa saldırıyor.




  • Doktorlara karşı bir nefretiniz artniyetiniz olsun bence çünkü bunu hakediyorlar, bu ülkede haketmedikleri kadar çok para kazanıp haketmedikleri kadar çok saygı görüyorlar ve bunun karşılığını kesinlikle vermiyorlar.
  • muratkaya kullanıcısına yanıt
    boş boş konuşma biz dövmeye gideçeğiz filan demedik uydurma bir yerlerinden hak aranacak yer belli kaba kuvvet senin gibi cahillere yakışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratkaya kullanıcısına yanıt
    sence ameliyattan 11 gün sonra kanayan dikiş yeri normal mi? bi git allahını seversen ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa

    10 sene evvel çocuğum olmuyor diye uzmanlaşmış devlet hastanesinde ürologa gittim
    tahlil sonrası sende grade 2 varikosal var şu an çocuk şansın %40 ama varikosel ameliyatı olursan %60 a çıkar deyip hemen kartvizitini verdi
    ben bu ameliyatı sana dışarıda 1.500 liraya yaparım 2 saat sonra yürüyüp çıkarsın

    ben bir düşüneyim dedim ayrıldım oradan
    internette bulduğum başka bir doktora tahlilerimi gönderdim herşey normal dedi
    yine de çocuğum olmuyor dersen bana gel sana ilaç veririm dedi

    çok şükür ameliyat veya tedavi olmama gerek kalmadan sorunum olmadığını kısa sürede öğrenebildim
    aile ameliyat için baskı yapıyordu az kaldı kestirecektik

    Alıntıları Göster
    Var yaa öyle tipler bizim komşu var amcayı prostat ameliyatı yapcaz doktor demiş risksiz filan kafaya almışlar.. kızları para vermiş doktora aman gözünü sevim doktor birşey olmasın diye prostatı almışlar birde kanser heryere dağılmış adam şimdi daha beter.. Yok ülkemizde insan sağlığına gerçekten hiç değer verilmiyor.. Bakın doktora gittiğinizde hep prosödür aynıdır.. kafasına eserse ultrosana bakar bir tedavi yönlendirmez! ilaç verir.. yada derdini söylersin ilaç yazar.. Ya arkadaş bir teşhiş koy ilk önce ne ilacı yaa




  • Kardeşim doğum için özel hastanelere gitmeyin gereksiz yere para için insanları sezeryan yapıyorlar.Tanıdıklarımızdan hiç birini özel hastaneye gidip normal doğum yaptığını görmedik. Benim eşimde 8 ay önce sezeryan olmamak için durumumuz iyi olmasına rağmen devlet hastanesine yattı. Tamam orda sizi poh pohlayan çalışanlar bulamazsınız üstelik her yer suriyeli kaynıyordu. Normal doğumunu yaptı çok çokta memnun kaldığını söyledi. Doğumdan sonra ebler, eşime teşekkür etmişler. Bize hiç zorluk çıkarmadın diye. Eşim ebeler ne söyledilerse harfiyen yaptım diyor. Bence işin püf noktası bu siz gidip hastanedekilere insan gibi davranırsanız onlarda size öyle davranıyorlar. Şimdi insanlar sağlık söz konusu olduğu zaman parası neyse bastırıp en iyi hizmeti almak istiyorlar durumu olmadığı halde borç harç devlet hastanelerinin kıyısına yaklaşmayip, özel hastanelere koşan yüzlerce tanıdığım insan yazabilirim. Bunu çok iyi bilen özel hastaneler de gerekli gereksiz bahanelerle insanları kasap gibi doğrayıp sonra tekrar birleştirip yollarını buluyorlar. Bu kanıya nerdenmi vardım. Yukarda bahsettiğim 8 ay önce doğum yapan eşime özel hastanede bir doktor, ameliyat olmazsan çocuk sahibi olamazsın olursan da çok riskli bi ameliyat işler yolunda gitmezse rahmin alabiliriz demişti. Eşimin nasıl günden güne uykusuz gözü yaşlı gözümün önünde eridiğini ben bilirim. Bana sana çocuk veremesem boşanalım falan bile dedi. Sonra doktor doktor gezip bunun bir yalan olduğunu anladık. Dışardan müdehale olmadan çocuk sahibi olduk. İşin özü ben özel hastanelere karşıyım arkadaş, devlet hastanesinde ilgi alaka çok yükseklerde olmasada en azından seni gerekliyse ameliyat, gereksizse ameliyat masasına yatırmazlar. Bu fikrime ister katılın ister katılmayın. Biz eşimle çok zor duruma düşmedikçe özel hastanelere gitmiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slh3772 -- 13 Nisan 2018; 11:23:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasabalı türk

    sence ameliyattan 11 gün sonra kanayan dikiş yeri normal mi? bi git allahını seversen ya.
    Sen bakma böylelerine abicim.Valla iyi yine durmuşsun birşey yapmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, insanlık ve karakter gerçekten çok önemli.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.