Şimdi Ara

dün taburcu olduk, iyi dilekleriniz için teşekkürler. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
5
Favori
22.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence ailece bebek dahil selfi atmalısın
  • alpika A kullanıcısına yanıt
    Esas sen adam olmazsın. O kadar mahremini düşünen adam borcunu öder biz parası olupta ödemeyenleri de çok gördük. Onlarda senin gibi insanlarmış işte.

    Adamın çıkar yolu kalmamış sinir krizi geçiriyor bağırıyor çağırıyor ben yine şikayetçi olmuyorum. O borçlularla hasta yakınları da aynı kategoride ama doktorlar napıyor sürekli bir üstten bakmalar geleni gideni azarlamalar. Empati yoksunluğunda tavan yapmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Hahaha.Kendi mesleğine laf edilince nasıl cıyaklıyor. İnsanlara hepiniz şöylesiniz, dayağı hak ediyorsunuz demeden önce bir düşün, kendine yapılmasını ister misin? Benim senin mesleğin hakkında bilgim az.Merak etme hiç icralık olmadım şükür. Sadece bi kaç arkadaşım var onlardan biliyorum ne biliyorsam.Şimdi ben sana bilmeden konuşunca nasıl da hiddetlendin değil mi? Sana yapılmasını istemediklerini başkasına yapma bu 1. Bilgi sahibi olmadan da fikir sahibi olma bu 2. Bize neler yapılıyor biz de sesimizi çıkarmıyoruz merak etme.Gören de her gün hasta dövüyoruz sanacak.Hadi kal sağlıcakla,dr a da inşallah işin düşmesin...
  • alpika A kullanıcısına yanıt
    Ben kendi düşüncemi söyledim faşistçe saldıran sensin. Merak etmeyin biz vatandaşa tepeden bakmıyoruz sizin gibi en kısa yoldan işini halletmeye çalışıyoruz her zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Dövmek lazım diyo sonra bana faşist diyo. Yeter bu kadar akşam akşam güldürdün
  • Tamer Bey malesef geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
    Muhtemelen sizin şikayetinizde tozlu raflarda kalacak :(

    Kaba bir benzetme olabilir belki ama nasıl ki arabayı götürdüğümüz serviste ustasından danışmanına kanka muhabbeti yapıp işimizi gördürüyor isek
    Sağlık sektörüde o şekilde olmalı ( aslında olmamalı ama bizim iyiliğimiz için olmalı).

    Bizimde ilk doğumdan bir buçuk ay önce can ciger kanka doktorumuz işi bırakmış sekreteri orada burada seminerde bu ğun gelecek bizi on gün salladı.
    Planlı doğumdan bir ay kadar önce öğrendik doktor neredeyse şehir değiştirmiş gitmemiz vs sıkıntılı.
    Yine yakından tanıdığımız bir hemşire sayesinde başka bir hastane ve Dr'a bir ton dil dökerek hasta olduk.
    çünkü hiç bir hekim takibini yapmadığı hastayı kabul etmiyor doğum yakın ise.

    Ebe hemşire yakın arkadaş doktorda zaten sıcakkanlı bir arkadaştı ufak tefek sizinkine göre hiç sorunsuz atlattık doğumu. Sorun olğunda da doktoru gece bile aradıgımızda ya kendisi geldi acile yada acil hekime benim hastam diye telefon açıp ilgi alakayı sağladı.

    Fakat yine aynı hastanede bir arkadaşımın ikinciye hamile eşi dr hemşire ihmali ile öldüler fakat ispatladığımız halde otopsi vs yapılan saglık bakanlığının adli tıp biriminden çıkan raporlar hastaneyi haklı kılıyor. Tüm dr ve yetkililer ile görüşmelere rağmen çıkan raporlar hep hastane tarafı. Yıllardır dava sürüyor. Hastanedeki arkadaşlar ile arada lafı olup konusuyoruz hastane asla kaybetmez yazık oldu diyorlar :(

    siz siz olun tatil günleri,
    mesai giriş çıkışları saatleri, bu gibi operasyonlar için gitmeyin hastanelere.

    ikinci cocğugum da aynı hastanede sorunsuz doğdu ama tüm yenidoğan servisinden kadın doğum bankodakiler ile bile muhabbetimiz vardı neredeyse.

    eskiden hastanede işimiz olduğunda annem hemşirelere patik vs götürür. Babamda çıkışta doktoru görürdü.( devlet hastanesi tabi 20 yıl önce).

    Tekrar geçmiş olsun.




  • Geçmiş olsun hocam ailenizle sağlıklı mutlu günler dilerim. Bebeğim gözlerinden öpün benim için
  • alpika A kullanıcısına yanıt
    Adamın profilinde bile nitelikli dolandırıcı yazıyor,dediklerinin çoğu da boş,kofti laflar niye bu kadar taktınız anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklisiniz insan oyle gorunce sinirleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

    Ne 5-6 bini. Hastanede 5 bin maaş alan doktor bul ben sana çıkarıp 5 bin vericem. Bizim bölümde 7-8 binden aşağı alan yok. Yeni mezun hemşire 4- 4.500 TL alıyor.
    Babam Dr.Sadi Konukta çalışıyor parayı al gel 10 tane doktor göstereceğim sana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 13 Nisan 2018; 18:33:17 >
  • Çok geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlarımız mesleklerini kendi "değerleri ve ilgileri" doğrultusunda değil de "para kazanmak ve statü" için seçtiği sürece her meslek grubunda sorumsuz insanları çoklukla görmeye devam edeceğiz. Öyle kafaya böyle tarak....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 13 Nisan 2018; 19:8:12 >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Pendik eah , Kartal eah ve Koşuyolu yüksek ihtisas hastanesinde ben bulamadım 5 bin tlye çalışan. Acilde çalışan hemşire 4.500 TL maaş alıyordu. Yeni mezun hekim 6.500 TL alıyordu. 5000 TL her zaman hazır yeter ki maaş bordrosunu at.
  • Lafla olmaz o iş maaş bordrosunu at tüm ek ücretler dahil 5.000 TL ise çıkartır veririm. Kartal, pendik de ea hastanelerinde sordum en az 6 bin alan gördüm yeni mezunlardan. Gelirim ama sende hazırla 10x5.000 TL
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Ben hazırım gel hatta silivri devlet de çalışan arkadaşım var evlenmek için para biriktiriyor arkadaş bana da uğrasın dedi:) Eah lar fazla alıyor ona lafım yok ama söz konusu olan e ahlar değil sen herhangi bir doktor alsın 5000 vericem dedin,al parayı gel laf yapma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Tamam işim düştüğünde uğrayacağım İstanbul Bakırköy 112de çalışıyorum yoğun bakım nakil vs. olursa gelirim. Yalnız devlet kadrosunda çalışan doktor için söylüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpika

    Hocam dr olarak sizi haklı buluyorum.Dr ameliyattan önce bilgi vermeli ve kararı hastaya bırakmalıdır.Daha sonra da o formu hastaya ve bir yakınan imzalatmalıdır.Ayrıca kağıt imzalatmaya laf edenler olmuş.O yasal zorunluluk imzalatmak zorunda.Hekimler olarak da bizim eksikliğimiz bilgi vermemek bence.Özellikle hocalarımızda bu durum dikkatimi çekiyor.Eski sistem alışmışlar.Ben hasta için en iyisini bilirim bilgi vermeme gerek yok kafasındalar.
    Hocam iyi niyetli olduğunuza güvenerek yazayım. Öncelikle bir onceki ve sizin alintiladiginiz yazılarimin tamamini okudunuz mu bilmiyorum. Bunu dememin sebebi mesele kâğıt evrak v.s. değildi. Doktorların ve hemşirelerin muamelesi idi. Zaten ameliyattan once kâğıt imzalanmışti. Ama mesele bu degil ki. Ben Annemin durumun anlatip genel anestezi ya da lokal anestezi konusunda bilgi vermek ve almak istedim. Yoksa ben de biliyorum ameliyatların kucuk de olsa riski olduğunu.



    Doktorların ve hemşirelerin ve varsa diğer bölümlerin yaptığı muamele güzel değil. Hoş degil. Onceki mesajlarımda da belirtmistim bunlari. Tekrar yazmaya gerek yok sanırım cunku o mesajlarda belirtebildigim kadar yazmistim. Ameliyat dışında da dediğim gibi muayenelerde bile doktorlar bilgi verse hastalığıyla ilgili ve ayrica güzel bilgilerde verse belki o hasta bu sağlık sorunlarına önem verecek. İletişim kurarken karşıdaki insan, denek değil sonucta..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 13 Nisan 2018; 20:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alpika A kullanıcısına yanıt
    Daha uzatıyorsun daha uzatıyorsun dövmek lazım demedim şiddeti hakediyor dedim. Ne yapacaktı karşınızdaki adam siz bağırıp çağırıp insan yerine koymazken üstüne teşekkür mü etmesini bekliyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Sen niye yağcılık yapıyorsun bende onu anlamadım. Ayrıca o yazdığım şey eğlencesine bişeydi. Konuyla hiç alakası olmayan şeyi getirip buraya malzeme yapıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Babam da doktor iken o civarda kazandığını söylüyor ancak şu an uzman doktor ve daha fazla kazanıyor. Hastanedeki diğer doktorların da bordrosuna ulaşamam. Bu kadar eminsen gel hastaneye tek tek o doktorlarla konuşturayım seni. Hepsi 5-6 bin alıyor. Parayı hazırla gel ben iddiaya hazırım hepsini tanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.