Şimdi Ara

dün taburcu olduk, iyi dilekleriniz için teşekkürler. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
5
Favori
22.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle çocuğunuz hayırlı olsun, analı babalı büyüsün inşallah. Eşinizede geçmiş olsun.

    Doktorlar tabii ki önemli insanlar, onlarsız bir toplum düşünülemez ama sorumsuz ve işine gerekli önemi vermeyenleri de Allah bildiği gibi yapsın. Sonuçta bir insanın hayatını ilgilendiren bir iş yapıyorlar ve bazıları bunu pek umursamıyor.

    Dedem mide kısmından ağrı şikayeti ile hastaneye gitti. Doktor mide ilacı verip eve yolladı sonrasında rahatsızlığı devam edince başka hastaneye gitti ve doktor kalbinde sorun olduğunu tıkanık damar olduğunu söyledi. Ancak geçen süre içinde kalp çok yorulduğu için operasyon geç kalmıştı ve dedem bu sebepten vefat etti.

    Eğer ilk gittiği doktor işini düzgün yapsaydı müdahaleye geç kalınmamış ve dedem büyük olasılıkla yaşıyor olacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir kafa yapısıdır. Bir de icra katibi bu. Ben de sana diyeyim ki o zaman icra katipleri dayagi hak ediyor. Hepsi artist artist eve gelip insanlarin evini elinden aliyorlar. Cehalet almis basini gidiyor. Hastanede 1 gun dr. luk yapsa millete kafa göz dalacak adamlar dr. lar sinirli diye laf ediyor. Dr. dedigin kisi devlette gunde kac hasta bakiyor haberin var mi? Adam hangi birine yetissin? Ustune bir de gotu kalkik, kendini bi bok zannedenler surekli gelip, yok niye o once girdi, yok ben daha hastayim, yok irt, yok zirt. İnsanda kafa mi birakiyosunuz? Bu gozler acile agzim yara oluyo diye gelip, niye beni almiyosunuz beklemek zorunda miyim diyeni gordu. O sirada dr trafik kazasiyla ugrasiyordu ama umrunda mi adamin. Padisah beyefendi. Hastaneye gelince herkesin bi gotu kalkiyo. Bankada sira beklemeyi biliyosunuz ama. Senin gibiler oldugu surece bu ulke gelismez gelisemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktora vurmak bir hobi olmuş artık insanlarda. Kinleri ayyuka çıkmış. Peki bu ülkede neden hiç hakim ve savcılar tartışılmıyor. İnsan hayatıysa onlar da insan hayatı üzerine karar veriyor. Yanlış bir kararı yüzünden insanlar yıllarca cezaevinde yatıyor. Bazıları gururuna yediremeyip intihar ediyor. Bazılarının annesi babası üzüntüsünden kalp krizi geçirip ölüyor. Bazıları içeride kanser oluyor. Sonra bir özür bile dilenmeden bir yanlışlık olmuş deyip dışarı çıkıyorlar. Hakim keyfi olarak mahkemeyi bilmem kaç ay sonraya erteliyor. Sanık içeride boş yere yatıyor o tarihe kadar. Doktorların hepsinin mesleki sorumluluk sigortası yapmaları gerekiyor. Bu zorunluluk neden hakim ve savcılarda yok. Neden onlar yanlış kararları nedeniyle sorumlu olmuyorlar. Neden 2 ay adli tatil yapmalarına kimsenin sesi çıkmıyor. Hasta beklemez ama hapisteki suçlu olup olmadığı kanıtlanmayan adam bekler mi diyorsunuz? O zaman umarım siz de hakimin keyfi gelip sizin davanızı görmesini, ve hakkınızda en adil kararı vermesini yıllarca beklersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otodr -- 13 Nisan 2018; 12:27:23 >




  • ALLAH bebeğinizi size bağışlasın vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah. Birlikte güzel bir ömür dilerim hocam.



    Yaşadığınız durum içinde çok geçmiş olsun ALLAH yardımcınız olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasabalı türk

    sence ameliyattan 11 gün sonra kanayan dikiş yeri normal mi? bi git allahını seversen ya.
    Normal kardeşim. Cerrahi işlemlerden sonra bu tip istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Sen hayatın gerçeklerini kabul edemiyor olabilirsin, 'neden benim başıma geldi ki ühüüü' diye ağlaya da bilirsin ama doğru olan gerçekçi ve olgun olmaktır.
  • Ne 5-6 bini. Hastanede 5 bin maaş alan doktor bul ben sana çıkarıp 5 bin vericem. Bizim bölümde 7-8 binden aşağı alan yok. Yeni mezun hemşire 4- 4.500 TL alıyor.
  • doktor yemeğe gitti diye eleştirenler,unutmayın doktorlar da insan ve yemek yemeye su içmeye ihtiyaçları var.Hemostaz her ameliyatta olabilir,en büyük sebebi de genetiktir.Ama bizim insanımız genetik bozukluğu kendine yakıştıramadığı için doktor hatalı der çıkar
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    :) Kimsin bilmiyorum ama parayı al cerrahpaşa acile gel ben ispatlıyacam sana
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    hemostaz bozukluğu ile yapılan yetersiz hemostazı bir anladamadık gittik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma yorumlara takmayın kafanızı. Gerçekten dediğiniz gibi doktorlar mevcut ben de denk geldim. Oraya buraya yetişecem diye işi aceleye getiriyorlar bu yeminlerini ne diye ediyorlarsa artık!
    Umarım eşiniz kısa zamanda sağlığına kavuşur. İki çocuğunuzu da Allah bağışlasın nice mutlu günler görün :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muratkaya kullanıcısına yanıt
    Bak kardeş empati kurmanizi istiyorum. Lütfen. Ben orda biliyorum kâğıt imzalandığını. Hatta kağıda bile gerek yok. İstersen 100 tane kâğıt imzalarım. Ama senin insanlığın olmazsa neye yarar bu. İnsanlığın olsun yeter.



    Her gelen hastaya aman ne yaparsam yapayım, bana bir şey diyemesin. Diyen olursa da pimpirikli diyeyim denir mi. Bilgi verirsin, önceki mesajımda da dedim. Riskli olursa genel anestezi, gerek yoksa lokal anestezi olur dersin. Bilgi verirsin aciklarsin. Ki sonra da lokal anestezi de yapıldı. Durumu da önceki mesajımda belirtmiştim. Tansiyon v.s. onlar da vardi belirtmedim mesajımda. Çok mu zor kardeşim bilgi vermek, karşındaki insan yerine koymak, aman bana bir sey demesin diye boyle insanlara pimpirikli demek güzel bir şey mi oluyor. Sen karşındaki denek mi görüyorsun İnsan mı?



    Önemli olan insanlığındir. İnsanlara böyle aşağılar gibi küçümser gibi konusamazsin. Nasıl olsa kâğıt imzalanmış istediğim gibi davranirim, mecbursun v.s. demek insanlığa sığar mı sence.



    Ayrıca ben orada doktora bilgi vermek istedim Annemin durumuyla ilgili. Bilgi verme, konuşma, denek gibi mi olalım yani. Bak konuda kaç kişi sorun yaşamış. Ben İyi niyetli, İnsanlığı olan doktor ve hemşireleri demiyorum ki zaten. Bunu anlayın lutfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Maaş bordrosunda ekler dahil 5 BİN TL maaş olduğunu kanıtla geleceğim. Hekim ünvanına sahipsin birde dimi?
  • Geçmiş olsun.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Gel gel evet merak etme ben yoksam başka bir asistan a söyle o gerekeni yapar,5000 TL ile beraber gel boş gelme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpika A kullanıcısına yanıt
    Bana saldıran bağıran insanlara bile doktorların vatandaşa davrandığından daha insancıl davrandığım oluyor benim sen geç bunları sağlık çalışanları her zaman insanlara kötü muamele yapıyor yeri geliyor sonucunu da dayakla alıyor. Diğer konuya gelirsek borcunu ödemeyen adam icra memuru evine gelince mahremdir şudur budur zırvalıyor. Ama nedense son ana kadar mahremi düşünmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strongergo S kullanıcısına yanıt
    Hocam dr olarak sizi haklı buluyorum.Dr ameliyattan önce bilgi vermeli ve kararı hastaya bırakmalıdır.Daha sonra da o formu hastaya ve bir yakınan imzalatmalıdır.Ayrıca kağıt imzalatmaya laf edenler olmuş.O yasal zorunluluk imzalatmak zorunda.Hekimler olarak da bizim eksikliğimiz bilgi vermemek bence.Özellikle hocalarımızda bu durum dikkatimi çekiyor.Eski sistem alışmışlar.Ben hasta için en iyisini bilirim bilgi vermeme gerek yok kafasındalar.
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Hocam siz de her zaman kötü muamele yapıyorsunuz geçin onları.Siz de dayağı hak ediyorsunuz.Hepiniz aynısınız.Bilmeden mesleğin içini yargılamak ne kolay değil mi?Adam borcunu ödememiş mahrem diyor diyorsun.Ev onun mahremi o zaman haklı adam.Ne diye taciz ediyorsun.Ah ah adam olmazsınız siz.
  • SAKIN DAVA AÇMAYIN KEZA DOKTOR HATASI YOKTUR KOMPLIKASYON VARDIR , SUÇ SİZDEDİR HASTANENİN VEYA DOKTORUN SUÇU ASLA OLMAZ , AYRICA AVUKATLARIN ELİNE DÜŞECEKSİNİZ ( ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESIN) PARASINI VERDIGINIZ AVUKATIN İŞİNİ YAPMASI İÇİN PEŞINDEN KOŞACAKSINIZ, ASLA HAKKINIZI ARAMAYIN CÜNKU HAKKINIZ YOK BUNA , HANGI ULKEDE YAŞADIGINIZI HATIRLAYIN .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşin taburcu olmuş. Geçmiş olsun. Artık başlığı düzelt istersen. Yeni okuyanlar hala hastanede yatıyor sanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun abi insallah bundan baska sorun yasamazsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.