Şimdi Ara

DİKKAT! Amazon iadesinde kutu boş çıktı denildi. MNG kargo içinde olası hırsızlık şebekesi!? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
19.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sunset58 S kullanıcısına yanıt
    Onlarca kez değerli açılmış ürün, kapalı ürün, iade ürün, değişim ürününü tüm kargo firmalarıyla gönderdim. Daha bir allahın kulu açıp bakmadı. Çook ilginç.

    Gönderdiklerimden bazıları, ekran kartı, işlemci, ssd, defalarca kez cep telefonu, kulaklık, elektronik kart, tablo, bıçak. Bazıları sıfır, bazıları 2.el, bazıları açılmış iade ürünlerdi.

    Mağdur arkadaşa gelirsek, ben bir dönem masa aldım AmazonTR'den. Bacaklarından birisi eksik çıktı dendi evdekiler tarafından. Aradım böyle böyle bir durum var yardımcı olur musunuz? şeklinde. Ertesi gün arayıp kargo paketleme alanında bacağının koyulduğunun eksiksiz kargolandığının kaydı var fakat yine de mağduriyetinizi karşılamak isteriz dediler. Böyle olunca arayıp bizimkileri teyit ettim 5 bacaklı sanıyorlarmış. Fakat 4 bacaklı olan modeli almıştım, hata çıkmamıştı.

    Demem o ki paketleme alanında kayıt tutuyorlar. Zaten güven nedenleri de bu muhtemelen senin ürünü kargocular öttürmüş. Adamlara da harbiden boş koli gitmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 20 Mart 2020; 18:26:52 >




  • Ben amazon.de den 11 kilo ağırlığı olan AVR aldım, memnun kalmadım ve iade ettim, adamlar ödediğim 250 tl kargo ücretini hemen iade ettiler ve AVR nin parasını da ellerine geçer geçmez fazlası ile iade ettiler.

    İDDA ediyorum, sizin cihazı kargo şirket çalışanları hiç etmiştir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm ;

    1- Kargo fişinde 2KG-2Desi yazıyor, özetle kutu doluymuş siz teslim ettiğinizde.
    2- Kargo firması ile Amazon anlaşmalı olduğu için, 6502 yasa gereği cayma hakkı kullandığınızdan, satıcının sorunudur.
    3- Bu saatten sonra yapılacak tek şey, iade gerçekleşmezse, hakem heyetine başvurudur.
    4- Bu noktada işleyeceğiniz konu, kargo teslim tutanağında, kutunun dolu olduğunu gösterir kayıt var, satıcı kargo anlaşmalı, sizi bağlayan bir konu yok.
    5- Kargoyu teslim aldıklarına göre, içeriğini kabul etmişler. Tutanak tuttular mı diye yazarsınız dilekçenize. Madem boş, kargo görevlisi geldiğinde tutanak tutacaklardı. Nasıl sizden kırılan ürün için tutanak tutuluyorsa, o şekilde. Bu saatten sonra ispat yükü Amazondadır.


    İşte bu kadar, uğraşmayın Amazonla, kargoyla. Onlar uğraşsın.
  • Hocam sorun kargoda. Artık klasikleşmiş bir tezgah bu kimse de bir şey yapmıyor nedense. Ayrıca doğrudan firmaya dolandırıcı vs yazmanız size telefonunuzun çalınmasından daha büyük dertler açabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle son aylarda MNG kargo lakırdısını duyduğumda, pantolonumun arkasına teneke ya da bulamazsam kalınca bir karton levha yerleştirip ardıma bakmadan ortamdan uzuyorum.
  • Amazonu savunmayın beyler amazon da diğer firmalar gibi türkiyeye gelince değişiyor.THH verdim ben amazonu hakkımı istiyorum aöa vermiyorlar yasal haklarınızı kullanabilirsiniz diyorlar ee kullandım zaten thh verdim yasal belge değil mi diyorum kazanmışım diyorum.En sonunda icraya verdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Satıcı Amazon mu ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon değil ama sorun amazondan kaynaklı bir sorun.Satıcının suçu yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    problem nedir ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Amazondaki ürünlerin görsellerini amazon belirliyor mesela sen amazonda iphone 8 satıyorsun ilk satan sensin herhangi bir iphone resmi koydun senden sonra satışa koyulam bütün iphone 8 lerde o resim oluyor ürün başlıkları içinde aynı şey geçerli.Tabi bu sadece bir örnek ben oyuncak kategorisinde bi ürün için thh ye verdim amazonu.

    Bu sorunu satıcıya sordum bu bizden kaynaklı değil amazonda sorun dedi.Amazonda bu durumu kabullendi sorun bizden kaynaklı diyor ama çözüm üretmiyor.Madem çözüm bulamıyorsun o zaman ürün görsellerini ve başlıklarını satıcılara bırak sorun çözülsün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amozon kendi adını lekelemez kardeşim daha Amazon Türkiye’ye girmeden çok önce klavye almıştı garantisi bitmeden bozulmuştu servis için biseyler yaptı ürünü geri istediler daha kardeşim göndermeden yeni sıfır klavye göndermişlerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon Amerika, Amazon Almanya dan onlarca alış-veriş yaptım. Amazon Türkiye ye geldiğinden beri de hiçbir online alış-veriş sitesi kullanmadım(Amazon pahalı dahi olsa) İadelerimin hiçbirinde sorun yaşamadım. Bunun yanında diğer problemleri de hızlıcı lehime çözdüler. Kesinlikle kargo firmasında sıkıntı vardır. Elbette yasal yoldan hakkınızıda arayın. Geçmiş olsun.
  • mng çalmıştır amazona güveniyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapid Step -- 20 Mart 2020; 23:8:45 >
  • pahali urunleri acarken de gonderip teslim ederken de videoya cekerim her zaman, siz de oyle yapin, ayrica ginderi teslim kagidinda icerigin ceo telefonu oldugu yaziyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r.H kullanıcısına yanıt
    iyi de burda arkadaş haklı, gönderirken kargo için video çekilmezki, alırken neyse de...
    thh ile söke söke alır bence. açtım boş çıktı ne demek yav ....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 gün kullandığım s9 plus cihazı sorgusuz geri alan amazon 1500 TL lik cihazlamı adını lekelicek
    Sorun kargoda dır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, yanlış aldığınız ürünün kargosunu neden alıyorsunuz? Zaten iade edeceğiniz için gelen paketi reddetmeniz ve bunu Amazon'a iadesini istiyorum demeniz yeterliydi. Ürünü teslim alıp da tekrar iadeyle uğraşmak anlamsız.
  • Kerros kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle en doğruyu bilgiyi net şekilde vermişsiniz teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence konu sahibi şaibeli,kamuoyu oluşturup menfaat elde etmek istiyor
  • Bu durumda kargoyu tarttırıp, kaç gram geldi ise yazdırmak lazım. Öyle yapsaydınız çalan kişi faka basardı. Boş kutu 400gram gelecek değil ya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.