Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 4. Sezon (795. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.212
Cevap
409
Favori
685.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt

    Yeni sezonda sıfırdan başlayacağınız için eşyalar da kaybolacak, herkeste böyle bu. Eski karakteriniz ve eşyalarınız ebedi serverda durmaya devam eder.

  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Sifirdan baslamak istemiyorum ama o kadar ugrastim. Ebedi serverda normal devam edemez miyim ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt

    Devam edebilirsiniz elbette, sezon ile gelen özelliklerden ya da yeniliklerden faydalanamazsınız.

  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Olsun napalim, her seferinde yeniden baslayamam zar zor buildimi olusturdum zaten deneme yanilmayla. Ilk kez diablo oynuyorum aslinda oyun hosuma gitti, souls oyunlarina benzer yapisi var ama biraz kolay sanki, 3. Dunya kademesinde oynuyorum, su an 50 levelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 7 Mayıs 2024; 20:44:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merlininkazanı sayfasındaki bir röportajdan alıntı:


    "- Sanırım Diablo 2 konusunda çok soru alıyorsunuzdur. Blizzard neden Diablo 2'yi muhteşem yapan elementlerin bir kısmını Diablo 4'e getirmekte direniyor? Örneğin Runewords ya da Paladinler gibi.


    Bazı insanların Diablo'da gerçekten tutkuyla bağlı oldukları bir şeyi "bu harika bir özellik" gibi görmelerine karşı dirençli değiliz. Gerçek şu ki bu neden daha önce Diablo'da yok? Bir şeyleri inşa etmek zaman alıyor, bu yüzden çoğu durumda size katılıyoruz, bu gerçekten harika bir şey ama oyuna ne koyacağız gibi bir öncelik sıralaması yapmamız gerekiyor, çünkü her şeyin güzel ve istikrarlı bir duruma gelmesi için geliştirme süresi gerekiyor.


    Oyuncuların etkileşime gireceği yeni bir sınıfsa, uzun bir süredir bununla ilgili aktif tartışmalar var. Sizi temin ederim ki önceki işinizde heyecanlandığınız bir şey varsa, gelecekte getirmenin mantıklı olup olmayacağı hakkında konuşuyoruz. Bu yüzden bu konuda konuşmak iyi. Eğer böyle bir öneriniz varsa, Diablo 3 ya da Diablo 2 kesinlikle bunu gündeme getirin. Her şeye geri getirmeye olasılık olarak bakıyoruz, ancak oyuncularımız için en heyecan verici olacağını düşündüğümüz şeylerin bir listesini yaptığımızdan emin olmaya çalışıyoruz. Kesinlikle her zaman doğruyu bulacağız.

    Belki de bu eşya değişikliği gibi daha önce üzerinde çalışmalıydık, bence bu çok büyük bir fayda sağlardı. Eğer daha önce üzerinde çalışmaya başlamış olsaydık, her şey erken bir sezonda ortaya çıkabilirdi. Ancak bunları bulamazsak, gerçekten eksik olduğunu düşündükleri önceki Diablo oyunundan bir şey olup olmadığını söylemek zorundalar. Bu konuda konuştuğumuzdan emin olabilirsiniz ama lütfen geri getirmemiz gerektiğini düşündüğünüz şeyler hakkında konuşmaya devam edin."


    Soruya böyle bir cevap gelmiş Sınıf Baş Tasarımcısı Adam Jackson'dan. Bu adamlar kağnıyla hareket ediyor resmen.  





  • Evet, önceden de yazdığım gibi, ARTIK OYUN SOULS OYUNLARI GİBİ, maalesef. Diabloluktan çıktı. Hatta oyunun sonunda Diablo yok yahu  

  • darknorrec kullanıcısına yanıt

    Kağnı gibi oldukları konusunda haklısın ancak asıl sorun kağnının yavaşlığı değil gittiği yön.


    15+ yıldır böyle Blizzard. Tutturmuşlar bir "listening community" geyiği. Yok oyuncuları dinliyoruz, ona göre geliştiriyoruz vs. Tamam da kardeşim hangi oyuncuları dinliyorsunuz? Adamların community'den anladığı pasif twitch izleyicileriyle reddit ağlakları. Daha bir Blizzard oyununda oyun içi (gerçek oyuncularla) anket yapıldığını hatırlamıyorum.


    Wow'u da böyle böyle yediler. Uçan mount isterük, transmog isterük, kolay leveling isterük... Ortaya çıkan şey 20 yıl önceki haline bile tercih edilmeyen bir kakafoni. Düşünsene her gün gelişen bir teknoloji şirketisin ve 20 yıl önce yaptığın şey, 20 yıl boyunca her gün çalışıp geliştirdiğin(!) şeyin iki katı ilgi çekiyor. Büyük rezalet.


    Bir de hala runewords falan diyenler var, sormuşlar da ciddi ciddi. Komedi gibi. Ya oyunun drop kalabalığı sorunlu zaten. Oldu, bir de 925 x soketli beyaz item düşsün t4'te. Üstelik oyunda soket açma vs var, istediklerinin uygulanabilirliği de yok. Ayrıca rune işi getirildiğinde d2 zaten en tepedeydi. Ayrıca s4 yeni max codex arama işinin Ber düşürmeye çalışmaktan ne farkı var? Olsun "isterük".


    Hepimiz sürekli en sevdiğimiz oyunların en sevdiğimiz yönlerini istiyoruz ve bir süre sonra çorba oluyor her Blizzard oyunu.


    Kısacası, dinlemeyin ulan bizi! Siz kendi oynayacağınız oyunu yapın eskisi gibi. Geliştirici ekip oyuncuysa zaten ortaya kötü bir şey çıkmaz. Gerçi campfire'ları izledik o kadar, o uzun saçlı kavruk dışında hiçbirinde oyuncu tipi yok. Tipik beyaz yakalı nazik marketing cemaatine dönmüş Blizzard. Büyümenin negatif etkileri. Eskisi gibi oturtsunlar oraya üç beş hayatsız nerd, bak bakalım ne çıkıyor :)





  • yazar11 kullanıcısına yanıt

    dostum oyun zor değil. neredeyse hiç ölmüyorsun oynarken. hadi öldün diyelim bir şey kaybetmiyorsun yattığın yerden kalkıyorsun. uber lilith dışında mekaniğini çözmek zorunda olduğun boss yok. oynarken sinirin bile bozulmuyor. ikidir nasıl bu oyunun soulslike olduğunu iddia edebiliyorsun ve asla anlamıyorum. trollüyor musun acaba. :D

  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt

    Dostum sana tavsiyem sezon gelince sezonluk karakter aç ve sezonu oyna. Ana oyundan deneyimli oldugun icin daha rahat ilerleyeceksin ve karakteri daha rahat kasacaksin. Hikayeyi de yeniden oynamak zorunda degilsin.


    Sezonluk eventlerede bolca esya dusurme sansin oluyor. Deli gibi farm yapiyorsun. Yeniden build yapmakta zorlanmayacaksin emin ol. Sezon bitince de karakterin ana dunyaya aktarilacagi icin bir sonraki sezonu oynamayip ana dunyada yeni karakterinle devam edersin.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salı günü yeni sezon başlıyor. Hangi karakterin hangi build leri ile oynayacaksınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Su sorcun buzla patlatan buildi veya minion necro

    Build tavsiyelerine acigim abi🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    barbar hota işini hala ne kadar anladım bilmiyorum ama yine tekrardan barbar hota oynarım gibi geliyor, ikinci bir karakter olarak buz büyücü yapacağım sanırım ama barbar kesin  

  • 3. sezonu pas geçmiştim. Preseason, s1, s2'de oynadığım gibi thorns barb main yine. Gerçi büyük ihtimalle 2. hafta gelmeden thorns/hp için ağır hotfix yiyecek, canı sağ olsun en kötü zamanlarında da vazgeçmedik thorns'tan :)

  • Benim büyücü oynayasım var ama tank oynamayı sevdiğim için kararsızım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

    Ocak’taki sezonda ben de Sorc buz oynamıştım. Gayet zevkli build.


    Bu sefer yine ilk başladığım karaktere ynai druide dönesim var eğer oynarsam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak oyunun zorluğundan bahsediyorsan açık ara en kolay Diablo bu.

    Bu oyunda ölmek tüm diablolardan daha zor gerçekten.

    Mesela D2 immune olayı başlı başına bir zorluk ve tabiki güzellik, level 99 dahi olsan Stygian dolls gibi minicik bir mob ruhuna rahmet okutabiliyor yada lightning resist max değilse daha ekranda görmeden Gloam gibi moblar saniyede yere serebiliyor. Çok kısa örnekler vermek istedim detaya girmeden.

    Diablo 3 ilk çıktığı zaman inferno da skeleton king önce bir tokatlıyordu, act 2 de belial fişini çekiyordu zorluk olarak. Oyuncular oyunun zor olduğundan serzenişte bulununca kolaylaştırdılar, sonra bu kolay oldu diyerek ek Torment zorluk getirdiler, ekleye ekleye 16 torment e çıktılar ki oda çerez gibi hala.

    Neden bu örnekleri verdim; çünkü günümüzde çoğu kişi zor oyun istemiyor, bir an önce seri olarak tüketip endgame dedikleri yere gelmek istiyorlar.

    Hal böyle olunca karşımıza Diablo 3 ün son hali gibi kolay bir oyun çıkıyor. Artık live service tarzı oyun benimsendiği için minimum zorluk ile maksimum oyuncu tutmaya çalışıyorlar.

    Yukarıdaki mesajlarınızda Diablo oyunlarını uzun süredir oynadığınızı ve yaşınızdan bahsetmiştiniz, emin olun Diablo topluluğunda olan çoğu kişi o yaşlarda ve çoğu oyunu oynamış kişiler.

    Diablo da hala oynamaya devam ettiğim oyun 2 ve 4. İkinci oyun bana daha çok hitap ediyor ancak dördüncü oyunda gayet keyifli bir oyun.

    Tüm oyunları genelde Hardcore oynuyorum Xbox ta, hem 2 hem 3 te max level hc karakterim var ancak 4 te yok. Neden dersen çünkü oyun o kadar kolay ki death evasion potion var, ölümden kaçabiliyorsun kısacası hc nin tüm anlamı gidiyor. Neyse ki akıl edip 4. Sezonda kaldıracaklarmış.

    İyi oyunlar dilerim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • rob'un s4 buildlerinin çoğu hatalı gibi geliyor bana. adama saygı duyuyorum, inceliyorum ama yok. paragonlar, pasifler çok anlamsız. yanlış mıyım yoksa meta build yapıcam diyerek clickbait peşinde mi

  • MechanicsSolid kullanıcısına yanıt
    rob barbar dışındaki class’ların build’lerini genelde oynayarak değil oynayanları gözlemleyerek yapıyor. deneme yanılmayla kendi build’inizi yapın arada çok aşırı fark olmuyor zaten. geçen sezon benim kendi yaptığım shako’lu lightning storm druid tempest roar’lu rob’un ls druid’inden daha çok vuruyordu. onda çok fazla board açma hastalığı var bi de altıncı yedinci board’u koymadan rahat edemiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

  • Adamlar 1 sene sonrasını düşünmüşler. Blizzard ise daha çok para için genel kitleye basit ve sığ oyun yaptığından 2 ay sonrasını göremiyor. Last epoch, poe nin peşinde, diablo 4 ü kaale bile almıyorlar.

  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    POE nedir?

  • 
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.