Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 4. Sezon (793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.212
Cevap
409
Favori
685.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence de barbar değilseniz (ki barbar da bile maks shako ile grandfather anca) uber itemlere gerek yok.

    Hatta build o esya olmadan olmuyorsa, mesela tornado kurtadam daki tempest roar gibi, eşsiz esyalara da gerek yok. Ya da 4.sezonda gelecek yeni büyücü ateş oku eldiveni gibi. Kesinlikle bu sezon uzak durunuz.


    Edit: istisna eşsiz eşyalar var tabi büyücü Tal raşa yüzüğü gibi %60 fazla hasar az buz değil.

    Edit 2: tabi 3 ya da 4 grater affixli grandfather gibi bir iteme hiç biri yaklaşamaz. Ama grandfather ile nekro da sadece 1 build yapılıyor ve bilin bakalım o build e de nerf geldi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 3 Mayıs 2024; 13:23:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sezondur oynamıyorum unutmuşum oyunu.Aspect olayını çözdülerse gerçekten oyuna başlayabilirim tekrardan. Bir kaç defa daha yazmıştım sırf bu aspect muhabbeti yüzünden her gün 2 saat envanter düzenliyordum boşa yer kaplıyordu. O kadar nefret ettirdi ki beni kusasım geliyordu artık.

  • Oyundaki önemli yeniliklerden biri Legendary itemlerin artık sarı itemlere göre +1 alt özelliği (affix) olması. Artık sarı ile legendary arasındaki fark aspect olmayacak sadece.

  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Şuan büyücü ile oynuyorum, diğerlerini de sezon bitmeden karakter açıp deneyeceğim kısa süreli de olsa.

    Teşekkürler bilgilendirmeler için.

  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    İlk başta düştüğünde öyle ama sonra tempering de yeni affix takamıyormuyuz demirciye. Eşitlenebiliyor affix sayısı diye aklımda kalmış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu sezon güç sıralaması yapamayacağım. muhtemelen tahmini bir şeyler diyebilirim ama kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum. çünkü tempering özelliklerinin ne olduğunu bilmiyoruz. çoğu özelliği değiştirdik diye patch notu var. daha doğrusu çoğu özellik ya olması gereğinden çok ya da az etki katıyor diye, geliştiricilerin aklını da okuyamadığım için yardımcı olamıyorum.


    • Many Tempering affixes that were either over-performing or under-performing have been adjusted to meet intended power levels.


    bu patch notu yüzünden içeriden bilgi alanlar dışında kimse birşey bilmiyor. atıyorum, test server ında %90 olan özellik %45 e düşürülmüş olabilir ya da %180 e çıkarılmış olabilir, bilmiyoruz.


    build ve güç sıralaması paylaşanları çok ciddiye almayın. açıkçası patch notlarını tekrardan okuyunca ben bile ne yapacağımı nasıl başlayacağımı bilmiyorum.



    edit : bunların hiç biri barbar ın üstün karakter olduğu gerçeğini değiştirmiyor. ekstra 4 item takma ofansif olarak çok fark ettirir. petçi nekro diyorlar ama nekro nun çok hasar çıkarabilmesi için zaman gerekiyor. barbar gidiyor vuruyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 3 Mayıs 2024; 20:34:54 >




  • Illusive Man kullanıcısına yanıt
    Ne kadar denesem de bulamadım hocam. Girip yan görev yaparak bitirdim harita görevlerini. Aşırı saçma grind olmuş oyunun en keyifsiz saatleriydi benim için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shockwave error kullanıcısına yanıt

    Diablo sinema uyarlamasının çekilmesi isteyen baya kişi vardır. Ben de isterim ama 2016 da vizyona giren Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması filminin yarattığı hayal kırıklığı sonrası Blizzard'ın başka bir yapımının sinemaya uyarlanması zor gibi. Üstelik Warcraft devam filmleri gelecekti ama uzun zamandır ses seda yok.


    IMdb puanı 6.7 ama bu denli proje için az puan.


    Ben sinema da izleyen biri olarak söz ettiğim filmi beğenmemiştim. Görsel efektler anlamında başarılı bir yapımdı ama hikaye kısmı vasattı.

  • Yaw bu Butcher, dünya canavarı denen olaylardan mı? Arada zindanlarda çıkıyor, ben 25 lvl.ken o da 25 lvl geldi. Ama öldürmek ne mümkün???

    Saçma ama, illa 4 5 kişi kesin olayı. İşte bu oyunun Diablo olmamasının sebeplerinden biri de bu, Souls oyunlarına özenti olmuş..

  • yazar11 kullanıcısına yanıt
    Hayır değil. Dünya Canavarı haritanın 3-4 Farklı yerinde çıkıyor ve aynı anda 8 kişi kesiyorsun. Butcher olayı farklı bir mevzu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt
    kasap geldiğinde tek başına kesemiyorsan build’inde bir sorun var demektir. level’dan tamamen bağımsız turnusol kağıdı gibi bir şey o. oyuna hakim olduğunda çözersin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt

    Kasabı barbar ve necroyla 4-5 defa öldürmüşümdür. Kolyenizde can tazeleme özelliği varsa mesela her türlü yenersiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanevi esyalarda turuncu renkte bir yazi oluyor bunlar bufflar, bunlari cikarip baska zirha falan takmak mumkun mu ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt

    böyle bir şey halk arasında denmez... souls oyunları dediğinz şeylerin geçmişi 10 küsür sene. kaldı ki şuan aklıma ilk gelen oyun "blade of darkness" o bile 2001 yılında çıktı (daha eskileri de vardır ama aklıma blade of darkness geldi ispanyollar para bulsa idi 2.sini de yapacaklardı ama para bulamadılar neyse geçmiş zaman) yani ilk souls oyunundan 8 sene önce. hani ilk diablo 96 yılında piyasaya sürülmüştü hatırlatayım...


    demem şu, souls tipi oyunlar japonlar yapmadan yıllar önce bile piyasada iken, blizzard yaptığı oyunda öyle sağdan soldan esinlenmedi. şu son 10 senede bu tarz oyunlara izometrik arpg deniyor, öncesinde diablo klonu denirdi..



    neyse hocam 25lvl de butcher ı kesemen zaten, çok da takılma. oyunu öğren iyice, belki 10. karakterin ile 25lvl iken butcher denk gelirse kesebilirsin.

  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt

    büyük şehirlerde okultist diye bir npc var hocam, oradaki menüleri kurcaladığın zaman göreceksin. turuncu renkli özelliği söküp başka eşyaya takabiliyorsun. bu süreçte eski eşya kayboluyor tabi.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    blizzard yaptığı en iyi şeyi yapabilir aslında. uzun metrajlı sinematik... şöyle ultra gore bi diablo yapılabilinir. hatta diablo 4 ün ortamı da çok müsait. warcraft gibi çiçekli böçekli renkli neşeli gibi de olmaz hani. diablo 4 den kazandıkları para ile yaparlar belki. ama sinema filmi yapmasınlar hele ki mevcut holywood ile.

  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Cikardim, ama takamiyorum soluk gozukuyor, galiba her yuzu her seye takamiyoruz, cok derinlemesine cesitlendirmisler oyunun boyle seylerini

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Bir bos yuva daha ekledim esyaya ki 2 yuz takabileyim ama takarken diger yuvanin yerine takiyor ve yuvanin biri yine bos kaliyor, bunu nasil cozebilirim ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • diablo oyununu ilk defa deneyimleyen birisi olarak birkaç yorum yapmak istiyorum


    oyuna yaklaşık 1 ay önce başladım hikayeyi bitirdim sonra tier yükseltip gerekli birçok şeyi yaptım sezon etkinliklerini de tamamladım şu an 85 level frost sorc oynuyorum güzel itemlerde dizdim fakat oyuncuların neden oyundan sıkıldığını anladım oyun şu andan itibaren level kas item düşürden fazlası değil yapılan her şey kendini tekrar ediyor o yüzden 100 level bile olmadan biraz saldım oyunu yeni sezon güzel değişiklikler gelir umarım

  • Aspectlerin inventoryde ayrı ayrı değil de codexte toplanmasını 4.sezonda yapmaları bile şaşkınlık verici, oyun early access tadı veriyor. Yani oyun 3.oyunun üzerine gelen bi oyun ve qol açısından 3.oyunundan 10 kat daha beter durumda çıktı, çok ilginç buluyorum.

  • 
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.