Şimdi Ara

Dersimiz filistin Yöneticileri : TÜRKLERE ve TÜRK Ordusuna Düşmanlıkları-COCA COLA DÖKMEYİN BIRAKIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    Hocam sadece Filistin mi (58 şehit var), Suriye, Bosna, Tebriz'den şehitler var. Bunlar, Gelibolu'yu İngilizlere karşı savunmak için gelenler.


    https://canakkalesehitleri.com/index.php?page=1&il=Filistin&ilce=%C4%B0l%C3%A7e+Se%C3%A7iniz&bucak=Bucak+Se%C3%A7iniz&koy=K%C3%B6y+Se%C3%A7iniz&rutbe=R%C3%BCtbe+Se%C3%A7iniz&sinif=S%C4%B1n%C4%B1f+Se%C3%A7iniz





  • Yahu zorunlu Osmanlı askeri olan tek tük tabi vardir. Öyle bi konusuyonki tüm Araplar gelmiş Gelibolu da savaşmış. yok öyle bişey.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    Hayır öyle konuşmuyorum. Tarihte bir gerçeği yazıyorum.


    O bölgeler bizim atalarımızın yönettiği topraklardı. Filistin-İsrail, Suriye : 400 yıl yönetmişiz ya.. az mı? Yunanistan'ın bulunduğu toprakları 300 yıl yönetmişiz.


    Gün gelecek, yine yöneteceğiz çevremizdeki tüm coğrafyayı. Bu hayal değil.


    En kötü 200 yılımızın sonlarındayız. Biz görmeyiz belki de, bi 100 yıl sonra, tarih kitaplar yazar :


    "O bölgede zamanında İsrail diye devlet varmış, ABD dünyanın en büyük devleti imiş, şimdi eyaletlerin her biri devlet olmuş. Avrupa çok güçlüymüş falan filan işte..."


    tarih kitaplar da şu anda öyle işte:))

  • Hayatında Çanakkale'ye gitmediğini bu mesajıyla belli etmiş, başka konularda "ben askerim" kolpası sıkan bi bordo klavyeliye medenice konuşarak laf anlatamazsın hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kafanmi güzel. Bir ordu askeri kör etti bunlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    Bunu araştır. Amacım aklamak değil onları ama doğrusu böyle,


    15.000 Mehmetçik, Mısır'da İngilizlere esir düşüyor ve dezenfekte bahanesi ile asitli suda yıkanmaları zorlanıyor ve hepsi nerdeyse kör oluyorlar :(


    yazmak kolay da, büyük bir trajedi bu.

  • Siyonistler Osmanlı'ya ihanet eden en büyük hainlerdir. Şerif Hüseyin ve benzeri Araplar içinden çıkan hainlerin de ortakları ve ateşleyicileri siyonistlerdi. Türkçülük, Kürtçülük, Arapçılık, Ermenicilik gibi bütün etnik milliyetçi hareketlerde siyonist yahudiler hep baş rolde. Bizdeki Moiz Kohenler, Emmanuel Karossolar, Avram Galantiler... Türkçülük bu yahudilere kalmıştı, devleti yıkıp görevlerini tamamladıktan sonra defolup Avrupaya kaçtılar. Osmanlı'ya karşı toplu bir Arap isyanı değil, bölgesel kabile isyanları oldu. Öyle olmasa Osmanlı ordularının Arap birlikleri de olmazdı. İki tarafta da Arap vardı çünkü işin içine dini ve siyasi çıkarlar giriyordu. Bütün Araplar müslüman değildi, halen de değil. Kaldı ki Arap çoğunluklu ülkelerin kukla liderleriyle halkları birbirine tamamen zıttır. Kukla liderler İngiliz-Siyonist işbirlikçileridir. O sayede başa getirildiler.


    İngiliz masallarıyla milleti uyutmaya çalışanlar, bu şekilde İngilizlere-Siyonistlere alan açmaya çalışanlar aslında en azılı Osmanlı düşmanıdırlar. Muhtemelen konuyu açan şahıs da Osmanlı'dan nefret edenlerden biri. Osmanlı'ya ihanet edenlerin hain olduğunu kabul ediyorsanız, en büyük hainlerin bugün Türkiye sınırları içinde olduğunu da kabul ediyorsunuzdur. Malum Osmanlı'ya sövmekten ağzı yamulan milyonlar var bu ülkede... Ayrıca Siyonist hainler için açtığım konuya üç maymunu oynadı forumdaki İsrailliler.


    https://forum.donanimhaber.com/tarihteki-ilk-siyonist-askeri-birlik-1915-canakkale--157296198#157299656




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 5 Aralık 2023; 20:31:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Kanka adamlar onca savaşın içinde birde Ermenistan’a pul bastırmışlar, çok düşünceli halk :)


    Dersimiz filistin Yöneticileri : TÜRKLERE ve TÜRK Ordusuna Düşmanlıkları-COCA COLA DÖKMEYİN BIRAKIN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen nerenin göçmenisin ?

  • En büyük İngiliz işbirlikçisi siyonistlerin kendileridir. Osmanlı'yla doğrudan savaşları Çanakkale'den başlar. Osmanlı ordularında 1 tane yahudi birliği yoktu ama İngiliz ordularında vardı ve bizimle savaştılar. Hani güya ihanet etmemişler ya... Bu gerçekleri daha fazla sıvamaları mümkün değil. O yüzden kontrolsüzce saldırıyorlar sağa sola. Yalancının mumu yatsıya kadar demiş atalarımız. Yalan propagandayla anca bu kadar hasır altı edebildiler. Üstteki konuya girmeye maçası yemeyecek siyonistler, israil taparlar için kolaylık yapayım:


    "ABD Yahudi dergisinde askere alma çağrısı:


    "Siyon'un kızları sizin eski yeni ülkeniz sizin olmalı"

    "Yahudi Alayına Katılın" "



    Dersimiz filistin Yöneticileri : TÜRKLERE ve TÜRK Ordusuna Düşmanlıkları-COCA COLA DÖKMEYİN BIRAKIN


    Dersimiz filistin Yöneticileri : TÜRKLERE ve TÜRK Ordusuna Düşmanlıkları-COCA COLA DÖKMEYİN BIRAKIN


    Dersimiz filistin Yöneticileri : TÜRKLERE ve TÜRK Ordusuna Düşmanlıkları-COCA COLA DÖKMEYİN BIRAKIN


    Dersimiz filistin Yöneticileri : TÜRKLERE ve TÜRK Ordusuna Düşmanlıkları-COCA COLA DÖKMEYİN BIRAKIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 5 Aralık 2023; 21:9:36 >




  • Binlerce çocuğun bombalar altında parçalanmasını meşru göstermeye çalışan, haklı gören, iyi olmuş demeye getiren şahısları gördükçe tiksiniyorum. O zamanın insanları yada bu zamanın insanları ihanet ettiler veya etmediler. Peki bombalar altında parçalanan bebeklerin, çocukların veya kadınların suçu ne? Onların ihaneti ile ilgisi olmayan erkek veya kadın fark etmez hepsi can taşıyor, onların suçu ne? İnsan doğduğu yeri seçemiyor sonuç olarak, orada doğabilir ve orada parçalanan senin ailen, eşin, bebeğin olabilirdi. Sen orda o acıları yaşarken, klavye başında sıcacık çayını içerken haddini bilmez bir şekilde seni eleştiren insanların yazılarını görsen ne düşünürdün? Aklınızı başınıza alın, bugün varız yarın yokuz. Herkes gibi bizler de öleceğiz. İnanırsınız veya inanmazsınız, bu yazdıklarınızın da hesabı elbette ahirette sorulacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • B-veritas kullanıcısına yanıt

    Onu tanıyan gazze değil batı şeriadaki yönetim sağdan soldan yönlendirilen kukla bir oluşum yönetim, bizimde soyumuz kırılıyor diyip batıya cici görünmeye çalışıyorlar birde iran etkisi var tabi.

    Her toplumun iyi yönleri var kötü yönleri var,yönetimi bunu yaptı diyede suçsuz günahsız halkına iyki ölüyorlar deme hakkın insani değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Aralık 2023; 23:31:51 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    İşinize gelmeyen her şey yanlış zaten. O döneme ışınlansak beraber adam evet biz osmanlıya ihanet ediyoruz dese sen yine inanmazsın.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Aynen kanka, israil halkıda iyi olabilir. Sonuçta yönetim öldürüyor insanları, halkın ne suçu var. Bu arap düşmanlığını anlamıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım çok boş yapıyorsunuz. Sırf Arap nefreti ile sırf Müslüman veya İslam nefreti ile günümüzü yanlış yorumluyorsunuz...


    Velevki bize ihanet bile etmiş olsa ben oradaki insanlık ölenleri savunamam ki. Hee bize 3 kuşak önceki dedeleri ahinlik etti o zaman ölsünler gebersinler diyemem ki. Normal bir insanın dememesi lazım.


    Veya orada iki devletli bir çözümü savunmak oradaki 8-10 milyon filistinlinin öldürerek bitmeyeceği gerçeğini değiştirmiyor 100 sene önce olanlar üstünden günümüzü yorumlayamazsın siz bunu anlamıyorsunuz inatla.


    GÜNCELE BAKACAKSIN ! Şuan Filistin yönetimi ne yapıyor ne diyor. Alalasız alakasız yok 100 yıl önce bu olmuş yok kim demiş ne demiş bilinmeyen yalan yanlış söylemler üstünden olmayan şeyleri var göstererek İSRAİL GÜZELLEMSİ YAPARAK OLMAZ BU İŞLER... Resmi olarak filistinli kim tanımış mesela Ermeni Soykırımını veyak kim demiş Kürtler bağımsız devlet kursun diye ! Ve kim demiş Kıbrıs'ta Türkler işgalci diye. Kulaktan dolma eksik esik bilgiler bunlar hep...


    Yaa en bastinden Yunanistan'a veya Ermenistan'a bayılıyom mu ben ? Ama yarın Azerbaycan gitsin Ermenistan bize saldırdı o yüzden sivilleri vuracaz şehirlerini bombalayacaz desin onada karşı çıkarım ben. Hamas saldırdıysa hamas'ı vuracan hamas milisleri vursunlar silahlı gurupları vursunlar kim ne diyecek !!! şurda 1.5-2 ay oldu mu saldırılar başlayalı 16 bini geçti ölü sayısı ve bunun 7000'den fazlası ÇOCUK ömrü Filistin'in Türklere hainlikte olsa ben savunamam bu olayı bu kadar BASİT... Çocuğun dini milleti ırkı olmaz benim dünya görüşüme göre.





  • kendilerine demokrat diyen faşist bir çok insanın bu gün israili desteklemesinin altında asıl yatan sebep filistinin osmanlıdan ayrılma sürecinde yaşanan olaylardır.

    israilin haklı olması vs umurlarında değil.sadece açıkça söyleyecek medeni cesaretten yoksunlar.

    kendi kaderini tayin hakkını savunan bir ulusu hain ilan etme kafasıyla oh olsun çeken bi namussuzlar dincilerden daha tehlikelidir.

    bir yandan ümmetçiliğin bitirilip ulusçuluğun başlamasını kutlarlar diğer ayandan ümmetçiliğin garantörü emperyalist devletin dağılmasında rol oynayan uluslara düşmanlık ederler.:)

    bu ruh hali yerine göre kravatta giydirir şalvarda.bukalemun gibiler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 6 Aralık 2023; 1:0:24 >
  • Çöl faresi sevdalıları yine seri üzgün.

  • Bir arabı destekleyeceğime yahudiyi desklemeyi yeğlerim en azından düşmanım belli olmuş olur araplar sırtlan gibi ne yapacaklarını asla kestiremezsin.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.