Şimdi Ara

Dersimiz filistin Yöneticileri : TÜRKLERE ve TÜRK Ordusuna Düşmanlıkları-COCA COLA DÖKMEYİN BIRAKIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir ülkeyi desteklemek yerine İNSANLIĞI DESTEKLESENİZ MESELA ? Hak hukuk adaleti desteklesiniz mesela ? Harbi harbi İsrail destekleyen tipler çıkıyor babasının oğlu gibi.


    Şuana kadar şurada 40-50 gün oldumu ilk bombardumanlar başlayalı. Ölen insan sayısı bizim Kurtuluş savaşında yani 4 yıl boyunca yaptığımız savaşlarda ölen insandan daha fazla !


    Resmi rakamlar İstiklal Savaşı'nda Türk Ordusu 15 bin 55 şehit verdi.


    Şurda 50 günde ölen Filistinli sayısı 16 bini geçti ve bunun 7-8 bini çocuk 3-4 bini kadın... Burada insanı bir durum var ama bazıları halen daha NEFRET KUSMA veya İsrail güzellemesi yapma derdinde.


    Gerçekten yazık günah... Türk insanı ne zaman bu duruma geldi ne zaman böyle gözü döndü hayret yani. Z kuşağı gerçekten çok kötü geliyor.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Sadece Batı Cephesi'nde 640.000 Türk sivil öldürüldü.


    Kurtuluş Savaşını küçümsemek için elinden geleni yapıyorsun.


    Çok değil Kurtuluş savaşından 2 yıl önce Araplar Osmanlı askerlerini katledip itlaf devletlerine Anadolu un yolunu açıyordu. Bunun için Arapları sevmiyoruz.


    Ermenilerde aynısını Rus ordusuna geçip bizi sırtımızdan vurarak yaptı.


    Rum azınlık Yunan askeri İzmir'e girdiğinde bayram varmış gibi kutluyordu.

    Araplar ise demiryollarını havaya uçuruyor, Osmanlı askerine pusu kuruyor. Hastaneleri basıp yaralı askerleri bile öldürüyorlardı.


    İşte bu yüzden size ülkeye mülteci doldurmayın ümmetçilik şu bu zırvalarıyla milleti uyutmayın diyoruz. Bedeli çok ağır olur bu yaptıklarınızın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 6 Aralık 2023; 8:5:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 77 tane yahudi şehit olduğunu mu biliyor musun Çanakkale'de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Ne İsrail e ne de Filistin e destek veririm. Osmanlı yı geç daha yakın zamanda Suriye ve Kuzey Irak operasyonlarında karşımızda oldular. PKK yı destekliyorlar. Filistin ve İsrail benim gözümde ikisi de Terörist devlettir. Bizim herhangi bir şekilde buna karşımamıza gerek yoktur. Teröristler bırakın yesinler birbirini. İnsani durum varsa önce kendi vatandaşımıza sahip çıkalım. Ülkede herşey güllük gülistanlık bi Filistin i İsrail i eksik. Müslüman ise zengin Arap devletleri de müslüman onlar karışsın hem ırk hem de din kardeşleri nasılsa


    Ayrıca şu Kurtuluş Savaşını küçümsemeyi bırakın. 15 Temmuz ile kıyaslayan dengesizler bile var. O Kurtuluş Savaşı olmasaydı eğer yaşıyor olsaydın şuan adın Özkan değil Yorgo olurdu. Müslüman da olmazdın. Bunu kafanıza sokun artık!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 6 Aralık 2023; 12:0:44 >
  • Konu sahibi az bile yazmiş.


    1970ler, Filistinliler Ürdünde yerel hükümeti devirmeye çalişip, büyük bir askeri karişikliğa sebep olmalari yüzünden Ürdünden sürüldüler.


    Ürdünden sürülenler Lübnana gitti, Lübnanda küçük bir devlet oluşturup, Lübnan iç savaşina neden oldular ve oradan da sürüldüler.


    Kuveyt, Kuveyt-İrak savaşinda Filistinliler Saddami destekledi ve oradan da sürüldüler.


    Bunlar gittikleri her yerde devlet kurmaya merakli olduklari için her yerden sürüldüler. Bugün, bunlari destekleyen Arap ülkesi yok Katar ve Cezayir dişinda. Bugün hiçbir Arap ülkesi onlari istemiyor ülkesinde. Misir, şu anda sinirini güçlendiriyor.


    Arap ülkeleri bunlari israilin başina bela ettiler.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Keroboy araplari savundugun kadar turkleri savunmadin su forumda

    ne diyelim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türklere ihanetlerini yazmanıza gerek yok Eyyubi Kudüs'ü geri almaya çalışırken Filistin halkı Haçlı ordusuyla beraber müslüman kardeşlerine karşı savaşıyor.
    E hani kudüs İslam davasıydı mümin dostlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım benim öyle bir abartıyorusnuzki sanki araplarla,türkler karşı karşıya gelmiş 1 milyon türk askerini öldürmüş bir algı kasıyorsunuz onu yapan araplar değil aşık hastası olduğunuz batı yaptı.Dersimiz filistin Yöneticileri : TÜRKLERE ve TÜRK Ordusuna Düşmanlıkları-COCA COLA DÖKMEYİN BIRAKIN 

    Benim duyduğum deniz savaşında 1 dünya savaşındayken askeri techzihat beklerken lewrence takımındaki kandırılmış araplar bize sabun göndermiş koli koli ,arap sabunu lafı ordan gelir derler Dersimiz filistin Yöneticileri : TÜRKLERE ve TÜRK Ordusuna Düşmanlıkları-COCA COLA DÖKMEYİN BIRAKIN  bazılarının yamuklukları hainlikleri olmuş tabi ama böyle çok üst perdeden değil onlarda coğrafyanın yeni napolyon modasına uyarak ırk devleti hanedanı olmak istedi bir kısımı bir olamamanın, bölünmenin diyetini ödüyor coğrafya şu an biz dahil müslümanları böcek gibi eziyorlar daha bu küçük bir başlangıç çok daha beter günlere hazırlanın.Dersimiz filistin Yöneticileri : TÜRKLERE ve TÜRK Ordusuna Düşmanlıkları-COCA COLA DÖKMEYİN BIRAKIN 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2023; 14:15:30 >




  • erkahn kullanıcısına yanıt

    Adam herbokolog, her şeyi en çok en doğru o biliyor :D

  • B-veritas kullanıcısına yanıt

    Bana Doğu Türkistanda öldürülen bir tane kadın çocuk kız videosu atarmsın ? Çin devleti ordusu tarafında. Teknoloji çağındayız Çin eğer futursuzca evleri camileri fabrikaları vuruyorsa sosyal medyada yayınlasınlar tutan engelleyen yok sonra gel hep birlikte tepkimizi koyalım. Sonuna kadar varım. ( Çin kendi içindeki ayrılıkçı gurupları vuruyorsa bir şey diyemem. Aynısı bizdede var çünkü PKK'lı vurduk diye biz nasıl kimseye hesap vermiyorsak Çin'de kimseye hesap vermez. Devletinden ayrılmak toprak koparmak isteyen varsa. Bu dünya genelinde böyledir. Bunu yapmak isteyenler benim soyumdan olması beni haklı yapmıyor ne yazık ki. )


    Bak aynı şeyi Fİlistin içinde söylerim. Hamas vurulursa savaş bu vurmakta var vurulmakta ölmekte var öldürmekte. İsrail hamas'a terör örgütü deyip ondan daha beterini yapıyor. Terör örgütü her türlü saldırıyı yapabilir Ama devlet isen sen yapamasın. İsrail istediği kadar Hamas'a operasyon yapabilir. Silahı eline alan ölümüde göze almış demektir. Ama Siviller vuruluyorsa çocuklar kadınlar vuruluyorsa hastaneler camiler vurulıyorsa rastgele top atışları yapılıyorsa ben buna karşıyım bu insanlık değil. Veya insan haklarına saygılı olmak modern olmak İsrail'i ölümüne savunmak değil.


    İŞİD e karşı yapılan operasyonları ben sonuna kadar destekledim Türk askerinin Suriye'de olmasınıda sonuna kadar destekliyorum yanlış adama akıl vermeye çalışıyorsun sanki.



    Not: Bu sizin söylemleriniz hareketleriniz yaptıklarınız Türklük değil ne yazık ki. Siz Irkçılık yapıyorsunuz alenen. Türklük kesinlikle bu değil. Çanakkale savaşında ölenlerin konumuz ile alakası nedir ? Savaşta ölenler kendi isteği ile cepheye gidenleri silah alanları konuşmuyoruz burada halen anlamıyor musuun ! şehir merkezinin sivillerin vurulması mesele... Çocukların kadınların vurulması mesele. Filistin burada 1 suçluysa İsrail 10 suçlu ama sizin gibiler halen İsrail güzellemesi yapma derdinde.





  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Cahil! GİT BİRAZ Filistin cephesini oku. Şam'ı HALEP'i FAHRETTİN PAŞA'NIN MEDİNE SAVUNMASINI askerlerimizin midesinde Elmas var diyerek nasıl işkence edildiğini oku

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • B-veritas kullanıcısına yanıt

    Öyle bir şey olsa ABD veya Avrupa sadece Çin'e yükleniyor olurdu. Ambargolar yaptırımlar havada uçuşurdu. İnsanlık dersi hak hukuk edebiyatı yapıyor olurdular...


    Arama motorlarına sen dikkatli bak asıl bak bu Çin ile TÜrk edebiyatı yapan haber siteleri hep ya ABD'ye yakın yada ALman Avrupa menşeili siteler. Düzgün bir belge yok bilgi yok resim yok video yok hep iddia ve söylem üstüne giden işler...


    Tekrar söylüyorum durup dururken TÜrklere işkence eden varsa sivilleri çocukları öldüren bombalayan varsa gel hep birlikte karşı çıkalım. Ama sen orada ben ayrı devlet kuracam Çin'den ayrılacam dediğin an iş başka boyuta gider. Onu savunursak yarın PKK'yı savunanlara TEK KELİME EDEMEZ HALE GELİRİZ...

  • malkolingesas M kullanıcısına yanıt

    onların çoğu ingiliz askeriydi ingiliz lerle boğuştuk yine orda ne arabı yahu arplar işgalde zaten ,savaşı kaybedince ingilizler cetvelle devletleri çizdi orda o israil bile ingiliz ürünü arap arap diye dolan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2023; 20:17:52 >
  • Arap yalakalarını, Arap emperyalizminin ilmeğini gönüllü olarak boynuna geçirmiş,ne üdüğü belirsiz Arap kırmalarına tarih anlatmakla uğraşmayın. İhvancı ürünü hepsi.

    Geçen sene bunlardan birisi benimle "Arap üstün ırk" diye kavga ediyordu.
    Bilmezler yada bilmemezlikten gelirler o bayrakların isyanları simgelediğini.

    İşlerine gelince Abdülhamid diye nagra atarlar ama Abdülhamid döneminde isyan eden Araplara tek laf söyletmezler."Kutsal millet" ya

    Kendi hayal dünyalarında , gerçeklikten tamamen köpük kurdukları hayal evreninde yaşıyorlar.

    Bu memlekette Türkler olarak bizler azınlık olmak üzereyiz. Bu kadar çok sevdikleri Arapların ülkesinde de nedense yaşamak isteyen bir kişi dahi yok.

    Bunların Filistin davasını sahiplenmesi de ihvancıların başa geçmesiyle alakalı. 30 yıl öncesine kadar umurlarında değildi Filistin.
    Filistin Kurtuluş örgütü vardı solcular giderdi falan. Bu kadardı alakamız.

    Engelleyin geçin hiç muhatap olmayın,bunlar kayıp nesil. Uğraşmaya gerek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 6 Aralık 2023; 20:56:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Faik bu ne faik nerden buluyorsun bu kadar sağlamını?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdıkların tamamen senin şahsi görüşün. tarih senden önce yazılmış durumda. senin yazdıklarının tarihi değiştirmesi mümkün değil. ihanet kelimesi, bir bütünü temsil eder. filistinli yöneticiler veya araplar.. vb çoğaltılarak yapılacak olan her tür benzetmeler için de bu geçerlidir. bütünlük yok ise ihanetten bahsetmek mümkün olmaz.


    filistin bayrağı yorumun da senin şahsi görüşün. yanlış yorumluyorsun. abbasileri, emevileri, fatimileri ve haşimioğullarını okursan eğer, herkesin kendi arasında yine bir mücadelesi var. kimin nasıl var olduğu, nasıl yok olduğu ve günümüzde ne şekilde de devam ettiği bellidir.


    konu aslında şu noktaya geliyor: "bölünmüşlük"

    (bu zaten gerek kuran ayetleri, gerek sünnet ile gerekse hadisler ile herkese haber verilmiş bir durumdur. hani bir söz var, "romayı yeniden keşfetmeye gerek yok" diye.gerçi senin ki keşif değil, çarpıtma)


    bu da sadece islam alemi için değil ehli kitap için de gerçekleşeceği bilinen bir durumdur. örneğin, günümüzde kendi içimizdeki siyasi mücadelelerde bile ihtilaf vardır ve istikameti ise yine bu noktaya çıkmaktadır. bunu uzun uzadıya anlatmak yerine konuyu merak eden diğer üyeler için iki link veriyorum. okunması daha uygun olacak. vakit ayırıp sen de okursan belki senin de düşüncelerinde bir değişiklik olur.




    https://sorularlaislamiyet.com/araplar-osmanliyi-arkadan-vurmuslar-midir


    https://sorularlaislamiyet.com/ayni-dinin-mensuplari-nicin-dinde-ihtilaf-etmis-ve-73-firkaya-bolunmuslerdir





  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Dondurmanda gaymaklı olsunmu? Varmı başka isteğin?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.