Şimdi Ara

D-400 Karayolu üzerinde yol vermeyen sekiz otomobile çarparak kızını hastaneye ulaştırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
4.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende olsam aynısını yaparım. Helal olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eli öpülecek bir baba helal olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah baslara vermesin kiz erkek farketmez bende aynisini yaparim.Sol seritte yol vermiyen odunlari anlamiyorum adamin acelesi var birak gitsin at kndini saga mis her yol ankara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evli degilim ama hep aklima gelen senaryodur, yapacagim da aynisidir. evlat soz konusu olunca kimse kusura bakmasin medeniyet, nezaket vs. tum kurallar devre disi kalir bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldsalt

    quote:

    Orijinalden alıntı: gıdıkcı

    Buna siradan bir surucunun karisma hakki yoktur. Ya haberde ki gibi hastam vardir yada baska onemli bir is. Ha bi polis durdurur derdimi anlatir devam ederim. Zevk icin hizli gidiyorsam gereken neyse yapilir

    Ne yazdığınızı tekrar okur musunuz? Başkaları yokmuş gibi davranma hakkını kendinizde buluyorsunuz fakat başkalarının ayni sizin yaptığınız gibi sizi yok sayamayacağını düşünüyorsunuz. Siz yaptıktan sonra elbet sizin gibi düşünen başkaları da sizi yok sayabilir. Netice yol kenarında kavga , yaralanma ve ölüm.

    Adam can derdinde, sen neyin derdindesin acaba?

    Her mesajın millete muhalaefet!

    Eğer sana ters geliyorsa bana ters geliyor de olsun bitsin, canı yanmış birisinin acısını dahi bilmeden körü körüne inat etme.




  • Bazı üyeler şaka gibi değer kaybı davası uğraştırır, sonucunu düşünmeden kalkışmış yazmışlar.

    Yahu bu can, üstelik küçücük bir evladın canı. İnsan o anda ne değer kaybı düşünür ne de başka bir şey. Üstelik yol vermeleri zorunluydu. İlla tepeye çakar lamba mı lazım!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haktan.528

    Mobildeyim biri plakasını sorgulayabilirmi aracida merak ettim

    2010 model beyaz audi
  • Rahat zamanda ve yerde yaşıyoruz. İnsanlar nerelerden geçmişler, ne savaşlar ve felaketler olmuş, hala oluyor, yine olabilir. En son Marmara depreminde insanların ölülerini saydıklarını, parçalarını birleştirdiklerini gördüm. Bu hallerden çevresini kurtarabilenler, güçlü kalıp soğukkanlılıklarını ve medeniyetlerini koruyabilenler oluyor.

    Diğer araçlardakilerin içinde acaba çocuğu olanlar var mıydı? İçlerinden biri aynı yolda aynı hastaneye gidiyor olabilir mi? Diğer araçların da içinde başka çocuklar olabilir mi? Mesela bu dokuz arabadan birine tesadüf etmiş bir bebek hayatlarının geri kalanı boyunca sakat kalabilir miydi?
  • Hadi diyelim zevk için yol istiyor sandılar ve yol vermediler.
    Eminimki kızın babası korna ve sellektörün yanında araç içerisinden önündeki sürücünün göreceği şekilde "Yol ver" babında el kol hareketleri yapmıştır.
    Hiçmi merak etmezsin adamın derdini anlamaya çalışmazsın eyy an daval.
  • Ne için isterse istesin, yol isteyene veririm. Yol vermemek kadar saçma bir hareket yok trafikte. Neymiş? hızlı gidiyormuş, banane yahu cehenneme gitsin. Çekilirim önünden ne hali varsa görsün.
  • iyi yapmış
  • Babanın soğukkanlılığını kaybetmesi bence gayet normal..Yol vermeme olayını çözemiyorum ben asıl.
  • Çokda iyi yapmış. Yol vermeyen 9 araba hak etmiş. Sol şeridi zaptedip inatla yol vermeyenlere duyurulur. YOL VERİN!!!! Bırak adam senden hızlı ise yol ver. Hız sınırını aşıyorsa aşsın sana ne!!! Genelde işe sabahın 06:00'ında çıkıyorum ve yol boş oluyor. Buna rağmen sol şeride geçip 70 80 ile gidip orta ve sağ şerit boş olmasına rağmen inatla yol vermeyenler oluyor. Resmen öpüyorum tamponunu ama nafile. Sağından geçiyorum ve bu sefer bana sellektör yapıp korna çalıyor. Ver işte yoluda basıp gideyim. SOL HASTASI insanlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karbon 12

    Rahat zamanda ve yerde yaşıyoruz. İnsanlar nerelerden geçmişler, ne savaşlar ve felaketler olmuş, hala oluyor, yine olabilir. En son Marmara depreminde insanların ölülerini saydıklarını, parçalarını birleştirdiklerini gördüm. Bu hallerden çevresini kurtarabilenler, güçlü kalıp soğukkanlılıklarını ve medeniyetlerini koruyabilenler oluyor.

    Diğer araçlardakilerin içinde acaba çocuğu olanlar var mıydı? İçlerinden biri aynı yolda aynı hastaneye gidiyor olabilir mi? Diğer araçların da içinde başka çocuklar olabilir mi? Mesela bu dokuz arabadan birine tesadüf etmiş bir bebek hayatlarının geri kalanı boyunca sakat kalabilir miydi?





    Senin oğlun veya kızın ölümle burun buruna gelse sende aynısını yapardın. Emin ol buna.

    Geçen yaz annem ve kız kardeşim ile birlikte AVM'ye gittik. AVM kapısından içeri girdik ve teyzem bizi arıyor ki erkek kardeşimin evde burnu kanamış ve kendini kaybetmiş. Çünkü erkek kardeşim bizi aramış ama duymamışız o da gidip teyzemi aramış, teyzemde bizi aradı ve Allahtan duydukta açtık telefonu öğrendik. Bunu duyar duymaz var gücümüzle arabaya koştuk ama elimiz ayağımız resmen kesildi. Bacaklarım sanki beton gibi oldu. Çünkü 10 yıl önce babamı ani kalpten kaybetmişiz. Ne kırmızı ışık dinledim, ne hız sınırıymış, emniyet şeridiymiş dinledim. Makas ata ata boş bulduğum boşluklara gire gire 18 yıllık sürücülük hayatımda ilk kez makas atarak eve geldim. Çünkü çocuğun ölüsünü bulacağız evde diye geçiriyoruz aklımızdan. Şükür ki geldik eve kapıyı açtı, aldığımız gibi götürdük hastaneye. Sıcaklardan tansiyonu düşmüş ve narkoz filan verdiler kendine geldide eve döndük. İnsanın başına gelince o an hiç bir şey ama hiç bir şey düşünmüyor. Seninde başına gelsin düşünmezsin diğer arabaları ve insanları.




  • yazacaklarımı okumadan google dan ambulans ve trafik kazası diye önce bir aratsınlar

    kimsenin canı bir başkasıkinden kıymetli değil. yok babaymış yok evlatmış. burada kimse kahraman baba demesin.ancak ve ancak bencil ve cahil bir baba var. diğer 9 araba sürücüsünü ve yolcularını hayatını tehlikeye atmış.

    sol şeriti kullanmayı bilmememizde ayrı bir sorun. sol şerit sürekli işgal edilecek bir şerit değil. ama bir canı kurtaracam diye hız sınırlarını aşmak da suçtur, hatadır, bencilliktir.

    not: buna benzer başka konularda da yazdım. mesleğim doktor.
  • İyi bakalım, bu babayı suçlu bulanların çocukları kan revan içerisinde ölüm ile burun buruna gelsinlerde göreyim onları burada yazdıklarınımı uygularlar, yoksa o babanın yaptıklarınımı?
  • OLDSLAT;

    Satırlarca yazmışsın ama şu benzetmen çok saçma.

    Aklı başında ülkelerde çocuğuna yeterli ilk yardımı yapamayan, tehlikeli araç kullanmak suretiyle tehlikeye atan ebeveynlerin çocuklarını ellerinden alıyorlar.

    Bu şimdi aklı başındalıkmı? Kimse benim çocuğumu gelipde de bu sebepten elimden alamaz. Avrupa da böyle diye bu çok doğru birşeymi? Avrupada çocuğuna sesini yükselten ceza bile alabiliyor. O yüzden zaten orada 18 yaşını dolduran "ben istediğimi yaparım" deyip ayrı bir eve çıkabiliyor. Sonunda zaten onlara benzedik. Bizim güzelim ülkemizde de 18 yaşını dolduran ayrı eve çıkıyor. Maalesef güzelim aile kültürümüz bu şekilde yavaş yavaş gidiyor. Ben Türk'üm arkadaş. Beni Avrupalı bağlamaz. Ben Türk örf ve adetlerine göre yaşarım. Çocuğuma hatası varsa kızarım, gerekirse lafla söylerim gerekirse hafif bir tokat ile yapmaması gerektiğin isöylerim. Bizler öyle büyüdük ve öyle yetiştik. Belki geri kafalıyım ama kafamdan memnunum. Çocuğum yok, evli değilim ama bende olsam aynısını yapardım. İNATLA SOL ŞERİTTE YOL VERMEYENLERE İSE AYRICA SEVGİLER...




  • Ben bu olayın hızlı kan bir trafikte değil de kavşak gibi bir yerde belki de araçlar dururken olduğunu düşünüyorum. Belki de adamın yol istediği sürücüler ne olduğunu bile anlayamadan yani yol vermeye fırsatları bile olmadan çarptı geçti adamcağız.

    Babayı eleştiren arkadaşlar, kendi parmaklarının ucu kesilsin acaba sukunetle yara bantı arayabiliyorlar mı merak ettim.

    Ağzı burnu dağılmış kanlar içindeki bir çocuğun çok hoş görüntü vermeyeceğini düşünüyorum yani daha büyük bir yaralanma olduğu düşünülebilir ki bu kadar telaş da böyle düşünüldüğünü gösteriyor.

    Bakın ambulanstan bahsediyorsunuz ama aynı durumda belki sizlerde beklemezdiniz. Çünkü ambulansların geç geldiği, içinde doktor bulunmadığı ya da tam teşekküllü ile nekledilmesi gereken hastaların sıradan araçlarla taşındığı ya da hastanın ambuans yerine özel araçla gönderildiği hep olan şeyler ülkemizde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 27 Ağustos 2012; 8:24:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldsalt

    Türkiye İnsani Gelişmişlik Endeksi’nde 92. Sırada

    UNDP 2011 İnsani Gelişme Raporuna göre 187 ülke içinde Türkiye 92. sırada. Listenin en üstünde Norveç, en altında ise Kongo yer alıyor.

    http://bianet.org/bianet/bianet/133842-turkiye-insani-gelismislik-endeksi-nde-92-sirada


    Forumu takip ettiğimden beri dünyadaki yerimize nedense şaşırmıyorum.

    Allah aşkına yeter yahu. Bir kendimizi beğenememezliktir gidiyor. Ben dünyada ki yerimi de beğeniyorum, isterse en son sırada olalım!!!




  • yol vemeyen hödükler utansın.bazen denk geliyor korna çalan 4 lüleri yanık halde giden arabalar ve ben yol veriyorum.gerçekten acil durumu var ya da yok orasını bilemeyiz ama ben üzerime düşeni yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.