Şimdi Ara

D-400 Karayolu üzerinde yol vermeyen sekiz otomobile çarparak kızını hastaneye ulaştırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
4.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gaziantep'ten, Alanya'nın Konaklı beldesine ailesiyle birlikte tatile gelen bir kişi, havuz kaydırağından düşen kızını kanlar içinde görünce çılgına döndü. Kızını kendi otomobili ile hastaneye yetiştirmek isteyen baba, D-400 Karayolu üzerinde yol vermeyen sekiz otomobile çarparak kızını hastaneye ulaştırdı. Bir diğer su kaydırağı kazasında ise 9 yaşındaki Rus çocuk başından ve ağzından yaralandı.



    YOL VERMEYEN ARABALARA ÇARPTI

    İlk olay, Konaklı beldesinde bir otelde meydana geldi. Gaziantep'ten gelip bir otele yerleşen Müslüm Yolcu'nun 9 yaşındaki kızı Helin Yolcu, su kaydırağından düşerek yaralandı. Üst dişleri kırılan ve damağı parçalanan kızını kanlar içinde gören Müslüm Yolcu, otel yetkililerinden yardım istedi. Yardımın gecikmesi üzerine kızını kullandığı 27 D 5316 plakalı otomobiline bindiren Müslüm Yolcu, son sürat Alanya'ya doğru yola çıktı. Otomobili ile yolda ilerleyen Müslüm Yolcu, yol istediği 8 sürücünün kendisine yol vermemesi üzerine bu otomobillere çarparak yolu açtı. Diğer araçları yoldan çıkararak Alanya Devlet Hastanesi kavşağına gelen babayı, polisler durdurdu. Bunun üzerine paramparça olmuş aracından inen baba, kızını orda bulunan başka bir araçla Acil Servis'e kaldırdı. Yolcu, kızının tedavisinin ardından hastaneye gelen polis ler tarafından gözaltına alındı. Müslüm Yolcu, hastane çıkışında yaptığı açıklamada "Kızım konakladığımız otelde düşerek yaralandı. Otel yetkililerinden yardım istedim ancak ilgilenmediler. Ağzından oluk oluk kan gelince kendimi kaybettim. Ortada ne hemşire ne doktor vardı. Bende arabamla hastaneye doğru yola çıktım. Korna çalıp selektör yaptığım halde bana kimse yol vermedi. Kızımın canı daha önemli yol vermeyen araçlara çarparak kendime yol açtım. Kızım için malım mülküm feda olsun. Diğer araçlarında masrafları neyse karşılamaya hazırım."

    Müslüm Yolcu polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Su kaydırağında yaralanan kızın sadece ön dişlerinin kırıldığı öğrenildi.

    Kaynak: Zamanhttp://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1337695&title=kizini-kanlar-icinde-gorunce-cilgina-dondu







  • Ne desem bilemedim şimdi.Ancak yol vermeyen kişileri kınıyorum.Ancak sürücününde arabalara çarpması pek hoş bir davranış değil.
  • Mobildeyim biri plakasını sorgulayabilirmi aracida merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol vermeyen olunca, sanırım bende aynısını yapardım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onaylanılıp aferin denilecek bir durum değil fakat babanın o an ki piskolojisini düşünemiyorum, düşünememde.
    Kendi yolunu açmış kızını hastaneye yetiştirmiş, efendilik yapıp masrafları öderim de demiş helal olsun.
  • Tabiiki o anki psikolojiyle alınmış bir karar ne kadar doğru olur orası tartışılır, ama bence yapılan yanlış. Muhtemelen kızını yetiştirmek için hızlı ve agresif kullanmıştır, diğer araçlara çarparak geçmesi bir yana, başkalarının hayatlarınıda tehklikeye atmıştır diye düşünüyorum. Ambulans'ı aramak ve beklemek bu kadar zor olmamalı. Allah kimsenin başına vermesin, kimseyi böyle bir durumda bırakmasın ama, yapılan hareket bence doğru değil.
  • kızının öldüğünü düşünen bir baba her şeyi yapabilir... Evet hoş değil belki ama insan kendini tutamayabilir. Çok anormal bir durum değil bence.
    Neyse ki ufaklıkta bir şey yok haberin en keyifli noktası bu
  • Babanın o anki psikolojisini anlıyorum da yol vermeyen iyi aile çocuklarının o anki psikolojilerini anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol vermeyen adami anlamiyorum zaten. Kadrana bakiyor ben 120 ile gidiyorum zaten yol vermeye gerek yok diyor. Halbu ki ben 200 le gidecem belki sanane. Bu nasi mantiktir ya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • babayı haklı buluyorum başıma gelse düşünmeden aynı şeyi yaparım anormal birşey olduğunu anladığı halde yol vermeyen idiotlara da müstehak diyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldsalt

    quote:

    Orijinalden alıntı: gıdıkcı

    Halbu ki ben 200 le gidecem belki sanane. Bu nasi mantiktir ya

    Mantık ; Bir izahat.



    Maximum speed limits place an upper limit on speed choice and if obeyed can reduce the differences in vehicle speeds by drivers using the same road at the same time.[n 9] Traffic engineers observe that the likelihood of a crash happening is significantly higher if vehicles are traveling at speeds faster or slower than the mean speed of traffic;[n 10] when severity is taken into account the risk is lowest for those traveling at or below the median speed and "increases exponentially for motorists driving faster".[n 11]
    Bir kazanın olma olasılığı trafiğin akma süratinden yavaş ya da hızlı seyredildiğinde artıyor. En az kaza riski trafiğin akma hızında ya da biraz altında seyrederken mevcut. Trafiğin akma hızından daha süratli sürücüler için risk geometrik olarak artıyor.

    It is desirable to attempt to reduce the speed of road vehicles in some circumstances because the kinetic energy involved in a motor vehicle collision is proportional to the square of the speed at impact. The probability of a fatality is, for typical collision speeds, empirically correlated to the fourth power of the speed difference (depending on the type of collision, not necessarily the same as travel speed) at impact,[58] rising much faster than kinetic energy.

    Ölüm olasılığı ampirik olarak sürat farkının dördüncü kuvveti ile orantılı.

    Trafikte trafiğin akma hızından daha hızlı araba kullanmaya kalkar iseniz herkes için kaza riskini geometrik olarak arttırırsınız.

    Buna siradan bir surucunun karisma hakki yoktur. Ya haberde ki gibi hastam vardir yada baska onemli bir is. Ha bi polis durdurur derdimi anlatir devam ederim. Zevk icin hizli gidiyorsam gereken neyse yapilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

    babayı haklı buluyorum başıma gelse düşünmeden aynı şeyi yaparım anormal birşey olduğunu anladığı halde yol vermeyen idiotlara da müstehak diyorum

    +1
  • 6 yaşında bir kız babası olarak yazıyorum.

    Eğer kazanın olduğu yerdeki görevliler yardımcı olmuyorsa, ambulans gelmiyorsa, şehir merkezi vs'den uzakta bir yerdeysem tereddüt etmeden aynısını yapabilirdim.
    O anki psikoloji apayrı bir şey.
    Allah kimsenin başına vermesin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldsalt

    quote:

    Orijinalden alıntı: gıdıkcı

    Buna siradan bir surucunun karisma hakki yoktur. Ya haberde ki gibi hastam vardir yada baska onemli bir is. Ha bi polis durdurur derdimi anlatir devam ederim. Zevk icin hizli gidiyorsam gereken neyse yapilir

    Ne yazdığınızı tekrar okur musunuz? Başkaları yokmuş gibi davranma hakkını kendinizde buluyorsunuz fakat başkalarının ayni sizin yaptığınız gibi sizi yok sayamayacağını düşünüyorsunuz. Siz yaptıktan sonra elbet sizin gibi düşünen başkaları da sizi yok sayabilir. Netice yol kenarında kavga , yaralanma ve ölüm.

    Bir gun onemli bir isiniz oldugu zaman sol seritde ki kisi size ayni mantikla yol vermezse gelin tekrar konusalim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bence en doğrusunu yapmış antalya insanına zaten söylecebılınecek tek cümle insan mısınız ?
    gözlerini para tutkusu sardığı için mrb yı parayla diyen garip memleket dolmusdan taksıne taksısınden otobusune otobusunden esnafına alayı çakal 2 defa gitme hatasın da bulundum izmirin muğlanın çanakkale ınsanının tırnağı kadar olamazlar !
  • Bence iyisini yapmış. Baba haklı kimsede demiyor bu hödükler neden yok vermiyor?
  • aynisi allah korusun oglumun basina gelse hastaneye yetistirmeye calissam ve kimi idiotlar yol vermese yol vermeyen hayvanlara carpmakla kalmazdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne desek ki duruma, iki ucu kerametli değnek..

    Neyse ki kızın birşeyi yokmuş.

    Bu arada 9 aracın sahibi değer kaybı davası açsa, 9 aracın da hasarını trafik sigortası ve kasko tamamını karşılayamasa.... Vay o babanın haline...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 26 Ağustos 2012; 22:54:38 >
  • değer kaybı davası epey uğraştırır...sonunu düşünmeden davranmak doğru değil ama o anki hali kendisi bilir ancak...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.