Şimdi Ara

CD Projekt RED de Cyberpunk 2077'nin 2020 için Hazır Olmadığını Biliyormuş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir oyunla, tek bir oyunla üstelik S seviye değil A seviye bir oyunla şu firma öyle bir hypelandı ki adamların resmen oturma organları kalktı. Ana akım oyunlarının her biri birbirinden kaliteli olan Nintendo böyle hypelanmadı. Niye? Çünkü seslendirme yok, grafikler gerçekçi değil... Ortalık witcher 1-2'ye burun kıvırıp witcher 3'e dünyanın en iyi oyunu diyen veledlerle doldu... Adamlar da bunu görünce biz bunlara her türlü yediririz dediler... Kısmen de başardılar. i9 10900K rtx 3090'da oynayıp "oyun möhteşem sizin pcniz kötü" diyen sığırlar var...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 16 Ocak 2021; 13:0:35 >
  • Arabalı Deus Ex bekliyordum ve beklediğimi de aldım. Yine de Deus Ex kalitesine yaklaşamayan bir oyun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yazik. Cok sey soylenir de soylenecek her sey soylenmis zaten. Gercekten cok yazik.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • WaBoSe kullanıcısına yanıt
    Witcher 3 de ps4 de kötü çalışıyordu. Cdpr oyunları için pc şart
  • Tüketicinin korunması adına önümüzdeki yıllarda oyun sektörü ile ilgili hukuki anlamda bir takım gelişmeler bekliyorum. Jason Schreier gibi kişilerin oyun sektörünün rezaletlerini ortaya çıkarmaları, bu ivmeye hızlandıracaktır. Çıkardığı kitabı da her oyunsever okumalı.

  • Geliştiricilere kalsa 2022'de çıkacakmış oyun geliştiriciler ile yöneticiler hiç mi bu durumu konuşmamışlar bence bu oyun ders olmalı 10 sene önceden oyun duyurusu yaparsanız tabi herkes size 8 senede ne yaptığınızı soracak benim oyun ile derdim oyundan çıkarılan içerik keşke Bannerlord'da olduğu gibi Early Acces çıksaymış çünkü oyun içerik olarak böyle duruyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şu haliyle beni tatmin etti. 2022’de çıksaydı nasıl olurdu allah bilir. bence her türlü gideri var oyunun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Johhny Silverhand yani Keanu müthiş adam. Olmasa çok keyifsiz olurmuş.
  • Son ertlediklerinde biliyorsunuz ölüm tehditleri bile almıştı yapımcılar. Oyuncular böyle 2 yüzlü işte şimdide bütün suçu adamların üzerine yıktılar yalancı paragöz ilan ettiler halbuki adamlar erteliyordu oyunu. Birkez daha erteleseydiler saldırılara devam ederlerdi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Üzüldüm ya. Yetiştirmek için neler neler çıkarıldı hangi mekaniklere neşter vuruldu acaba? Yazık olmuş belkide onyıllar konuşulacak bir oyun olabilirmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncular firma yalan beyanatta bulunup oyunu hazırmış gibi gösterdiği için çıkarmalarını istemiş olabilir mi? Adamlar 2 yıldır utanmadan yalan söyleyip durmuş, bunun suçlusu oyuncular mı şimdi? Baştan doğru bilgi verseler, beklenti yükseltmeseler, kısacası dolandırıcılık yapmasalar kimse oyunu çıkarın diye baskı yapmazdı bu arkadaşlara. Oyunun çıkışına 1 hafta kaldığında bile bir ton palavra sıkan bir firmadır CDPR.

    quote:

    Orjinalden alıntı: sh4dy_081991

    Son ertlediklerinde biliyorsunuz ölüm tehditleri bile almıştı yapımcılar. Oyuncular böyle 2 yüzlü işte şimdide bütün suçu adamların üzerine yıktılar yalancı paragöz ilan ettiler halbuki adamlar erteliyordu oyunu. Birkez daha erteleseydiler saldırılara devam ederlerdi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlight54

    Ne diyeceğimi artık bilemiyorum. CDPR kendi ayağına sıkmış, bundan sonra geliştirdikleri oyunlara oyuncular şüpheyle yaklaşacaklar artık. CDPR bu durumu toparlamak istiyorsa, Cyberpunk 2077’yi satıştan kaldırıp 1-2 sene daha tekrardan geliştirme aşamasına dönecekler. Tüm çıkarılan içerikleri geri ekleyecekler, en önemlisi hatasız ve pürüzsüz bir deneyim olacak. Anca bunu yaparlarsa tekrardan güven kazanabilirler.

    Kaldırırsa hissedarlara laf anlatamazlar. 1-2 sene içinde sürekli update basmaları gerek ama bu tüm çıkarılan içerikler için yeterli değil bence.

    Şuan hataları temizleyip sonra online kısmına odaklanıp 2. oyun için yol yapabilirler.

    Diğer türlü komple raydan çıkarsa bu konseptin ekmeğini başka firmalar yer.

  • Bence CDPR artık cyberpunk'ı bırakıp witcher yapmaya başlamalı. Cyberpunk kötü bir anı olarak kalsın. Witcher ile devam edelim.
  • tek kelimeyle overrated damgasını yapıştırılacak bir oyun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Innerpeace

    Johhny Silverhand yani Keanu müthiş adam. Olmasa çok keyifsiz olurmuş.


    Hödüğün teki be hocam.. (Silverhand karakterini diyorum yanlış anlaşılmasın) Ne müthişi? Yan görevleri yapmadın mı hiç :) Mezarlıktaki muhabbette bile kendi itiraf ediyor nasıl biri olduğunu.
  • Üç kağıtçı Kojima'nın durumuna düştüler.Yazık oldu canım firmaya...
  • bu adamlar ubisoftun tırnağı bile etmezler ki ben ubisoftu hiç sevmem.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Knk övenler 249 TL verenler kendilerini beğenme zorunda hissediyorlar


    Bende verdim hocam. Oyunun ne kadar kötü olduğunu söyleyince, rpg ile alakası olmadığını dile getirince git Minecraft oyna diyorlar. Bunu diyenlerin doğduğu yıllarda ben Morrowind, kalan zamanlarda da Fallout 2 oynuyordum. Aynı yorumları Last of Us Part 2 için yaptım, linç yedim.
  • Adamlar her röportajında, duyduğumuz her haberde eksik olarak çıkarttıklarını, hatalı bir halde olduğunu bildiklerini ve bunu bile bile çıkarttıklarını söylemelerine rağmen birileri çıkıp onları savunmaya çalışıyor, gidip bazı tatlı su Youtuber'ların sözlerini buraya taşıyorlar, Cyperpunk ne kadar rezalet bir çıkış yapmışsa o kadar rezalet bir şekilde savunan kesim var...
  • Gtx 1050ti ile 25 30 fps alanlar ağlıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.