Şimdi Ara

CD Projekt RED de Cyberpunk 2077'nin 2020 için Hazır Olmadığını Biliyormuş (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hoaaydaa 50 dak. demo feyk mi CD Projekt RED de Cyberpunk 2077'nin 2020 için Hazır Olmadığını Biliyormuş 

    CD Projekt RED de Cyberpunk 2077'nin 2020 için Hazır Olmadığını Biliyormuş
  • sh4dy_081991 kullanıcısına yanıt

    Gerçekten ölüm tehditlerini ciddiye alıpta mı ertelemediklerini sanıyorsun?

  • Sildim az önce açılmıyor oyun CD Projekt RED de Cyberpunk 2077'nin 2020 için Hazır Olmadığını Biliyormuş 

  • Nolur susun artık ya, susun ve oyunu düzeltin
  • Ulan senin toz konduramadigin CD red demedi ni 1060 bu oyun için yeterli diye ne hala 1050ti ile oynayanları küçümsuyorsun oyunu alanların çoğu zaten 1060 ekran kartı olanlar pcde de iade gelsede görsek anyayi konyayi .o toz konduramadigin yapımcının çöp olduğunu
  • Gelir bunu da savunurlar anacım. Çalışanlar leşin enkazı altında kaldık diyor, ama bir kesim var "yhaa beğendik susarmısınız lütfennn .s .s" deyip insanların sinir katsayıları ile oynayıp birde oyunun bu çıplaklığını görenlere laf atıyorlardı. Son 10-15 yılın, standart tüketim-eğlence sektörünün en büyük rezaleti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 16 Ocak 2021; 19:6:54 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "E3 etkinliğinde gösterilen demo tamamen sahteymiş ve bu sahte demoyu hazırlamak için aylarca uğraşmışlar ve bu da yapım sürecinden çalmış. "


    Ahaha sonunda hizaya gelmişler.Dolandırıcılıklarını itiraf ediyorlar.Olay keşke Duke Nukem Forever gibi yılan hikayesine dönseydi , oyun yıllarca ertelenseydi de bu halde çıkmasaydı.Yapımcılar da bu kadar maskara olmasaydı.Bu saatten sonra işleri çok zor.

  • Bu süreçte en doğru hareketi seninlemi uğraşacağım diyerek oyunu store dan kaldıran sony yaptı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu oyun kötü bir oyun beğenenlerde kendilerini beğenmek zorunda hissediyor eminim .yerden yere vurulan ubisoft oyunları bu oyuna bin basar hadi çöp oyununda mutlu olmaya devam et sen
  • E3 fuarlarında gösterilen demoların yüzde 99 u sahte. Ubisoft'un demoları mesela. CDPR bunu itiraf etmiş aradaki fark bu sadece. Sony gibi dev bir firmanın bile E3 2005'te ne yaptığını biliyor herkes. Killzone ve Motorstorm dan bahsediyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • o videonun sahte olduğunu zaten herkes anladı. ama neden sahte video yapıyorsunuz cd project red beyler bayanlar? witcher 3 sahte değildi mesela. hayır şimdi 2022 diyorlar ya emin olun 2022 de de aynı oyun çıkacaktı karşımıza çünkü aman şunu ekleyelim aman şunu çıkarılım diye diye uğraşıp duracaklardı emin olun. yine bozuk çıkacaktı. cyberpunk benim hiç ilgimi çekmemişti fps diyince iyice salla gitsin moduna girmiştim açıkçası. sonra keanu reeves ı gördüm mal gibi gaza gelip ön siparişi yapıştırdım. bide pc den gift olarak satın aldığım için iade de edemedim. ha düzeltecekler mi? evet. ama değer mi? hayır. 4 sene sonra 30 liraya falan alınabilecek bir oyun olmuş. kusura bakmasın kimse.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güzel güzel. Belki millet şu körü körüne simping yapmayı bırakır artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ruh mu? Ruh ne arar la Cyperpunk'ta? Dragon Age Origins'in sırf kamp muhabbetlerinde, Mass Effect'in Normandy'deki diyaloglarında şu oyundan daha fazla ruh vardı...

  • aynen kanka baya ruh var oyunda yapay zekanın y'si yok ama ruh var.ayrıca 5 senedir manyak bi oyun yapıyoruz diye yeri göğü inletip çıkara çıkara animasyonları gta san andreas'ten bile geride bi oyun çıkardıkları için beğenmiyoruz diye beğenmeyenlere parazit demenin sebebi böylesine çöp bi oyuna o kadar parayı verdiğin için yaşadığın butthurt olmasın ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Al işte, belliydi böyle olduğu.

  • Şu CDPR Cyberpunk 2077 haberleri gerçekten baydı. Nerdeyse ekipten biri kabız olsa haber yapılacak. Balondu söndü, insanları kandırıp dolandırdınız işte yeter da. Ayrıca son zamanlarda dikkatimi çekiyor aynı veya çok benzer haberleri farklı editörler farklı haberlermiş gibi sunuyorlar. Bu haberin benzerini -hatta haberler iç içe- zaten diğer haber editörü yapmış. Bu rastladığım 2. klon haber konusu oldu. Editörler birbirlerinin paylaştıkları haberleri takip ediyorlardır umarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Ocak 2021; 4:7:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun cıkana kadar dunyanın en oyuncu dostu fırması olarak anılırken suan en nefret edılen fırmalar arasında başı çekmesi inanılmaz birşey.

    kimsenin sempatisi kalmadı firmaya karşı

  • o zaman gıdım gıdım ertelemek yerine 2-3 yıl erteleyeceksin ki bir kere tepki al kurtul

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    İnsanlar bu şekilde dolandırılma olaylarını kabullenmemeli. Firmayı savunma işleri çok saçma. Seni kandırıyorlarsa eleştireceksin ve tepki gösterip hakkını arayacaksın. Pandemi olaylarından da mı ders alınmadı? Kandırılmayı hiçbir şekilde kabul etmeyin. Firmalar bizi ilgilendirmez. Önemli olan halk. Kafanıza vuruyorlarsa itiraz edin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Ocak 2021; 10:16:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.