Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
43
Favori
58.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    teşekkürler. gönlümden her ne kadar kırmızı rengi de geçse, stok kalmadığı için koyu griye ok dedim. bu renk de güzel aslında.

  • Bugün bayiye ön ödemeyi yaptım . Haftaya teslim ediceklerini söylediler . Satış danışmank android ve apply car play çalıştığını hatta kendilerinin denediklerini söylediler . Haftaya teslim aldığımda resimleri paylaşacağım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmdreklam H kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pazartesi günü 100.000-TL kaparo ile yazıldığım araç.


    Fiyatın çok hassas bir çizgide olduğu ortada. En ufak bir zamda muhtemelen ÖTV dilimi değişecektir. Yılbaşında bu aracın fiyatının ciddi yükseleceğini düşünüyorum.

  • T. Hagen kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hayırlısı olsun. Genel olarak iyi ama hoşuma gitmeyen motor üstü kapak yok, kaputu açtığında motor kablolar ortada birde aradaki boşluktan teker bağlantı dingiller görünüyor ordan toz toprsk sıvı girişi olur mu gerçi o kadat satılmış dğnyada düşünülmüştür mühendislik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lemor L kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Elbette olur, komple kapalı olsa onun da kendine göre sıkıntıları olur. Yine de dediğinizde haklısınız, hiçbir şey olmazsa görüntü kirliliği. Zaten üzerine bir havuz koyup oraya da bagaj diyor bazı markalar. Ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Hagen -- 10 Kasım 2023; 13:5:12 >
  • Çin markası alınır ve binilir. 2 yıl önce leapmotor t3 aldı arkadaşım 40 bin km yaptı evinde şarj ederek. Sorun bir kez oldu şarj ünitesi arızası 2 günde çözdüler. Yani çatır çatır kullandı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Hadi kendinizin sevmediğini düşünmediğini anladık, saygı duyduk da, kullananlara, almak isteyenlere niye bir gareziniz var onu çözemedim.

    Geçen Mercedes elektiriklerinden birini görmeye gittiğimdeki satış temsilcisi de böyle kin doluydu Çinlilere, ilginç bir tesadüf.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Ne alaka, ne kadar boş bir yorum. Çin'de sizin zihninizdeki kalitesiz ürün de var, parasını verdin mi dünyadaki en kalite ürünü de alırsın. BYD gibi markalar son derece kaliteli ve de uygun fiyatlı F/P araçları çıkarıyorlar. Bende Mercedes de var, ama BYD'den sonra haftasonu gezi arabasına durumuna, ikinci araç durumuna düştü. Günlük kullanımda Atto 3 hem konfor hem de ekonomikliği ile birinci arabam oldu.

  • deli o ciddiye almayın. sıfır araç konusunda tadı kaçıncı soluğu buralarda almış. la kaptan koş polo 1m olmuş.

  • Ben bugün inceledim aracı. Malzeme kalitesi , iç tasarım derli toplu olması beklentimin epey üzerindeydi. Koltuklar çok rahat , ekran hızlı , donanım ve teknik özellikler fiyatına göre yeterli buldum. İsmimi yazdırdım , babam için bir tane almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Fiyatta bir avantaj sağlandı mı? Faizsiz kredi vs?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maxfield kullanıcısına yanıt

    Fiyat konuşmadık. Liste fiyatından 1590 TL olarak verirler diye düşünüyorum. Herhangi bir kredi kampanyası bilgisi verilmedi. Şu dönemde en büyük sorunumuz eldeki mevcut aracı nakite döndürmek.


    2. el piyasası ciddi sıkıntı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.