Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
606
Cevap
42
Favori
59.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kamboc K kullanıcısına yanıt

    Bu servis konusu ne yazıkki teslada da var, basit bir hasar için aylarca bekleyenleri biliyorum. Servis ağı sıkıntısı da var, çoğu aracı İstanbul a götürüp sorunu gidermek durumunda kalıyorlar. Bu arada Teslayı beğeniyorum sadece eleştirmek için yazmıyorum gerçekleri de söylemek lazım. BYD almasaydım düşünürdüm, hatta şuan bile düşünürüm ama haziran -temmuz teslimli görünüyor fiyat ne olacak emin olamıyorum. Togg daki gibi kapora iadesi de yok, küçük bir donanımla fiyat 2.5 a çıkıyorken zam veya kur artışı yaşanırsa 50 bin den olmak yada 2.5 için borca girmek durumu oluşur o yüzden riske giremiyorum

  • williamwallace88 W kullanıcısına yanıt

    Hakısın otopilotu gözden kaçırarak yazmışım, diğeri sonradan alınabiliyor bu güzel bir durum. Teslayı seviyorum ama şuanki taleplere göre temmuz dan önce teslimi zor ve bu arada yaşanacak kur artışı veya zam aracı üst dilime sokabilir bu durumda 50 binden olmak veya 2.5 seviyelerine katlanmak durumu ortaya çıkabilir o yüzden ben şahsen risk edemem. Kendi aracımdan oldukça memnunum en büyük sorunu güncelleme gelmemesi ve uygulama yüklenememesi yoksa çok keyifli bir araç Atto 3.

  • Edalgic E kullanıcısına yanıt

    Kamerayı aldınız mı ? Bende düşünüyorum ama içinden kablo çıkıyor mu onu da arıca almak mı lazım bilemedim. Bazıları çıkıyor sadece kamera yeterli derken bazı arkadaşlar çıkmıyor almak kazım diyor alsak da tesisatı nasıl geçireceğiz ı da ayrı muamma olacak. Bugün aparatla takıldığı bölümü söküp bakmayı düşünüyorum umarım vardır.

  • Merhabalar,

    Bazı ülkelere aşağıdaki güncelleme gelmiş


    BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 14 Mayıs 2024; 14:21:19 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.