Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
42
Favori
59.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Merhaba, motor kaputunu açtınız mı? Görüntü hakkında ne düşünyorsunuz, koruma kapağının olmaması, teker millerin olduğu kısımdaki açıklık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lemor L kullanıcısına yanıt

    Evet gördüm. Bir kapak yapılsa fiilen görmezdik bunu. Kapağı ekonomik sebeplerden yapmamış olabilirler. Diğer yandan bu şekilde durmasının araca bir zararı yok ise , ki milyon milyon satılan bir araç . Benim için sakıncası olmaz çünkü o kaputu muhtemelen silecek sıvısı dolumu hariç hiç açmayacağım. Bugün neden açtım ? Belki Tesla gibi bagaj vardır diye baktım. Yokmuş. Geçen gün megane test sürüşü yaptım. Byd den sonra megane malzemesi iç tasarımı çok vasat geldi mesela. Byd de eğer sürüş özellikleri , süspansiyon vs de kurtarır cinsten ise bence o fiyata alınabilecek bir araçtır. Mesela mg nin elektrikli suv modeli vardı. Onun da malzemesi yanından geçmezdi byd nin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxfield kullanıcısına yanıt

    Bunlar alsatci galerici tayfa. Ellerinde patladi stokladigi araçlar. Cinliler fena gecirdi bunlara 😂😂

    Nerde Çinli firmanin konusu var. Gelip kötüleme derdindeler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Ben de önde küçük bir bagaj beklemiştim, grnelde elektrikli araçlara konuluyor. Kapağın ydışı araçlarda olduğu, burayada geleceğini söyledi satış temsilcisi bilmiyorum ne kadar gelir gelir mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Kapak ydışı araçlarda varmış. Satış temsilcisi geleceğini söyledi. Kaça gelir gelir mi bilmiyorum.
    En büyük artısı servis ve yağ, baskı balata fren balatası gibi kalemler. Satış temsilcisi fren balatasının 90 bin km de değiştiği söyledi,
    rejeneratif etkisi ile olur mu okadar bilmiyorum.
    Birde km maliyet sanayi elektriği ile çok hissedemesekte evde şarj imkanınolan için çok iyi
    Tabi BYD nin batarya kosunda 5000 şarj, 1 milyon km iddası da ayrı. Rakiplerin önüne geçer

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lemor L kullanıcısına yanıt

    Onu bilemiyorum. Şu an en büyük sorunumuz elimizdeki araçları satabilmek.


    byd nin yurtdışı videolarına bakmaya başladım. Menzil konusunda 400 km görebilenler var karma sürüşlerde. Belki şehir içinde artabilir. Aracı babam için alıyorum başta belirttiğim üzere. Çarpışma önleme , acil fren desteği , 360 kamera gibi özellikler yaşlı insanlar için gerekli. Hatta şart diyebilirim. Diğer yandan ben koltuk konforunu da beğendim , ne bileyim direksiyonun durduğu yerdeki yumuşaklığı bile hoşuma gitti. Aracı sürünce daha net kafamda oluşur ama şu ana kadar iyi bir izlenim bıraktı. Ayakla bagaj açılmaması kötü olmuş. Gitar telleri gereksiz , havalandırma yanındaki açma kapama anahtarları gerçekten çok kaba ve aracın geneline göre hiç yakışmamış. Gerçi bugün eqs e de bindim gözlerime inanamadım. Gla daki havalandırma türbini daha kaliteli. Nasıp bir plastik koymuşlar cidden aklım almadı.


    Apple play i type C kablo ile çalıştırmadım. Sanırım usb olması gerekiyor. Direksiyona geçince daha büyük bir araçtaymışsınız hissi veriyor. Arka koltuk mesafesi de oldukça iyi. Dıştan gla ile aynı büyüklükte gibi ama içeride daha ferah hissettim. Tabi gla da belli başlı premium marka olduğunu hissettiren detaylar var. Ama arada 1 milyon fark var. Eqa da şaft tüneli var mesela. Bunda yok.


    ekranın dönmesinin bence çok bir esprisi yok. Eşe dosta gösteri yaparsın anca o kadar olur. 3 gün sonra hangi şekline alışırsan yıllarca öyle gider.


    dc şarj hızı 88 kw. Bu düşük. Gerçi Bizde Tesla da var onun 250 ye kadar sanırım. Ben 170kw üstünü hiç görmedim bu güne kadar.


    valla bilmiyorum o fiyattaki iyi bir ürün olduğunu düşündüm. Kona ya binmemle inmem bir oldu. İonic 6 yı zaten göremedik yok hiç bir yerde. Geriye megane ve mg kalıyor. İkisinden de iyi buldum byd yi. Tabi 1 - 2 sene sonra ikinci eli ne olur , skywell gibi ya da serres gibi mi olur ya da Mazda gibi mi olur bilemeyiz. Bana sanki güçlü giriyorlar ve sağlam tutunacaklarmış gibi geldi. İlk çeyrekte seal modeli de gelecekmiş. Şu an Avrupa videolarında hep model 3 ile kıyas karşılaştırmalar mevcut. Ciddi bir rakipmiş gibi algılanıyor.


    haftaya babamın arabayı da götürüp hem fiyat alırım hem de test sürüşüne çıkarım. Anormal bir durumla karşılaşmaz isem alırım.


    not: tek pedal kullanımı olsa iyiydi. Tesla daki gibi durma fonksiyonu yok maalesef. Rejenerasyon sonrası yine frene basmak gerekiyor. Megane da öyleydi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lemor L kullanıcısına yanıt

    Yılda bir filtrelerin kontrolü dediler. Servis ücreti ne olur bilmiyorum. Balata ise Tesla da 200 bin km bile kullanırsınız. Frene basmadan km lerce sürülebiliyor şehir içinde. Ama dediğim gibi byd de tut özelliği yok. Yani her duruşta az da olsa o frene basmak gerekiyormuş.


    evden şarj en ucuzu. Özellikle 3 kademeli tarifede 1,30 kuruşa kw alındığı için 30 kuruşa gezdirir. Babam yılın 7 ayı yazlığında ve orada evden şarj imkanı olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum. Diğer yandan ev elektriğinde 2 kw / saat anca alır bu araç. Günde 100 km den fazla yapılmayacak ise yeterli olur diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Teslanın rejeneratif freni aynı zamanda ön kameraları kullanıyor ve yazılımla çalışıyor. Yani önde duran bir araç var ve gazdan çektiğinizde yapacağı freni öndeki aracın arkasında duracak şekilde ayarlıyor. Sabit bir rejeneratif fren değil , orada büyük bir yazılım desteği var. Hatta kırmızı ışığı da tespit ettiği için ona göre duruyor. Ben şimdiye kadar hiç ışığı geçip durduğuna şahit olmadım. Frene basmasam bile geçmiyor ışığı. Bunlar güzel detaylar tabi ama yeni yılda 40 bin TL ye yakın bir mtv tutarı da diyeti. Ayrıca servis ağının olmaması da can sıkıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Evde şarj 18 saat dediler o zaman dediğinize göre full ya da %80 pek mümkün değil bu saate göre.
    Vallbox gibi bir alt yapı gerekir mi ev tesisatı vs beni düşündüren ve tecrübem olmadığı konullar ben de yıllın 3 ayi yazlık da olacağım genelde denize gidip geliş kısa mesafeler garaj da var ama müteait yaptığı elektrik tesisatına güvenemiyorum komşularda elektrik yeni hat çektirenler olndu bende sorun yok olmaz inşallah
    Sanayi elektriği üzerine hızlı şarj istastonları sağlam kar koyuyor orda da sayı ve rekabet arttığında fiyatların biraz oturacağını düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Otonom yarı otonom çok iyi bit teknoloji ama Türkiye henüz hazır değil bence :)
    aten byd nin rskibi tesla değil o anlamda
    Rakipler reno, hyundai kia vs getirirse chery olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lemor L kullanıcısına yanıt

    Yani ben satıştaki arkadaşın tecrübesi üzerinden yazdım. Gelen araçları prizle 2 kw civarı hızla şarj etmişler. Tabi 3 faz elektrik ve şarj kutusu ile yükseltilebilir. Ac de 22 kw ye kadar destek var galiba. Emin değilim.


    lfp batarya olduğu için %100 e şarj etmekte sakınca yok dediler. Dolayısıyla cep telefonu gibi her akşam şarja takıp bırakmak en kolayı.


    bu hafta teslimatlarını yaparlar. Alan arkadaşlar da izlenimlerini paylaşırsa daha fazla bilgi sahibi oluruz. Takip edelim bakalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Ekran dönmesi vs katılıyorun ama ekran büyüklüğü iyi. Şunan yokmuş ama satış temsilcisi gelecek güncellemede olacağını söyledi flash tan çocuklara film açabilme iyi olacal. Tesla ile en büyük ortak yanı ekran büyükülüğü bence :) haraket anında izleme olur mu sürüş güvenliği vs nasıl olur bilmiyorum ama çocuklar için iyi olurdu :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yurtdışında satılan modellerde de hiçbir şekilde önde kaputta herhangi bir koruma ve ön bagaj kapağı yok. ekstradan ücret karşılığında (yaklaşık 175 USD) bunu sonradan alıp takabiliyorsunuz. ama bunu satan yerlerde resmi BYD kanalı değil. hatta aynı sitede kaput için amortisör dahi satıyorlar. bir kaç ay sonra ikisini de almayı planlıyorum, alıp takarsam yazarım.



    https://bydstore.online/products/frunk-for-rhd-atto3-ship-to-residential-address-only

  • arkadaşlar bir de dahili dashcam özelliğini soran oldu mu? Avrupa'da ve UK'de ne yazık ki kanunlar gereği dashcam'leri kaldırıp gönderiyorlar. aliexpress'te 80€ civarına satılıyor, montajı da çok aman aman zor değil, yapılır. Türkiye'de satılan araçlarda durum nedir, var mı bilginiz?

  • Mene kullanıcısına yanıt
    Türkiye donanımlarda geçmiyor, showroom daki araçlarda da görmedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mene kullanıcısına yanıt
    Araçta alarm var mı? Satış temsilcisi olduğu söyledi ama Tr gelen design modelin özelliklerinde yazmıyor
    11 kw on board charger standart bununla evdeki priz ile saatte 11 kw kadar şarj edebilecekmiyiz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok şarj edemiyoruz. 11kW desteği olsa da güvenlik için mevcut hattın 11kW verebileceğini belirten, o haberleşmeyi sağlayan wallbox'a ihtiyaç var. Normal evdeki priz ile 3.4kW max güç alabildim ki bu durumda full şark 24-25 saatlere denk geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lemor L kullanıcısına yanıt

    Tabii bir de 11kW almanız için, trifaze hattan 5x6’lık kablo ile bağlantı çekilmesi lazım. Yani evden olan elektrikle olacak iş değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lemor L kullanıcısına yanıt

    Özellikler nerede yazıyor hocam sitesinde göremedim

  • escala kullanıcısına yanıt
    Sitede pdf şeklinde var. Atto 3 e girin sayfayı aşağı doğru kaydırın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.