Şimdi Ara

★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
16
Favori
32.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E46C39862

    ayrıca 41 tl dolar 6 liradan desek 7 dolar eder nerdeeyse 70 batı nasıl kazandın ? 5-6 saate yakın kullanıyorum günde saatte 5 reklam
    yalan dolan onlar. Kaç aydır bende kullanıyorum saatte 5 reklam yaptım son 2/3 aydır hiçbir şey yok. 6 ayda toplam 0,19 USd (0,8 bat)

    Bu tarayıcının para felan verdigi yok boşuna kullanıyoruz.Para kazandım diyen bana yalan söylüyor bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 2 Temmuz 2020; 18:2:42 >
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    saatte 5 reklam dediğime bakmayın 2 gündür reklam gelmedi bana .2 hafta önce vivaldiden dönmüştüm ben, geri dönmek istiyorum da sırf login işleri için üşeniyorum geçmeye .vivaldiden şaşmam bidaha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46C39862 -- 2 Temmuz 2020; 19:6:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E46C39862

    saatte 5 reklam dediğime bakmayın 2 gündür reklam gelmedi bana .2 hafta önce vivaldiden dönmüştüm ben, geri dönmek istiyorum da sırf login işleri için üşeniyorum geçmeye .vivaldiden şaşmam bidaha
    Biliyorum bana aylardır gelmiyor. Bende sizin gibi üşeniyorum.
  • siz ne kullanıyorsunuz ana olarak?
  • @alembizim Brave'in reklam servisi geliştirilme aşamasında ve reklam yayınlamak zor. Türkiye'de 1 tane reklam var şuan. Taktikle daha fazla kazanma olayı VPN kullanıp yurtdışındaki sayısı daha fazla olan reklamları görebilmek. İlk mesajda reklam konusunu ayrıntılı anlattıp, bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddencat -- 4 Temmuz 2020; 9:45:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E46C39862

    ayrıca 41 tl dolar 6 liradan desek 7 dolar eder nerdeeyse 70 batı nasıl kazandın ? 5-6 saate yakın kullanıyorum günde saatte 5 reklam
    Arkadaşım sana yalan borcum mu var bu ay bir bölümünü erken yatırdılar ek olarak ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★




  • alembizim kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim yalan söylüyoruz :d bu sadece bir bölümü bunun da mobili de var tarayıcıyı saatlerce kullanmak ek bir kazanç sağlamıyor brave rewards bölümü bambaşka bir olay ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★
    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakarta07 -- 5 Temmuz 2020; 19:41:29 >




  • hocam yalan da söylemiyor adam. vpn kullanmazsan 2 3 reklam anca geliyor. vpn ile saatte 5 sektirmiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selam arkadaşlar,

    brave onaylı yayıncıysanız oluşturduğunuz içerikleri braveturk'te paylaşıp kanalınızı tanıtabilirsiniz.

    brave kullanıcılarını bir araya getirmeye çalışıyorum.

    beklerim herkesi.

    braveturk
  • IPFS Brave'e Entegre Edildi

    Brave son sürümüyle beraber IPFS'yi tarayıcıya entegre etti. IPFS; dosyaları, websitelerini, uygulamaları ve veriyi dağıtık olarak depolayan ve erişimi sağlayan bir sistem. Çoğunlukla kullanılan Http protokolünün aksine bu sistemde belirli hedefler arasında iletişim değil, veriye erişim sağlanıyor. Yani siz bir dosya ya da websayfasını açmak istediğinizde onun adresine değil direkt o dosyaya erişmek istiyorunuz, bu dosya kimde varsa oradan alıyorsunuz. IPFS dosyalara erişmek için server adresi yerine dosyanın Hash kodunu kullanıyor. Hash yöntemiyle her dosya için ayrı bir kod oluşturulabiliyor, dosyalar birebir aynıysa aynı kod oluşuyor eğer 1 bit bile farklıysa farklı bir kod oluşuyor. Bu sayede gelen dosyada hiçbir değişiklik yapılmadığını kesinleşmiş oluyor. IPFS üzerinden dosyaya ulaşmak istediğinizde onu hash koduyla herhangi birinden alabiliyorsunuz. Bu sistem yaygın olmadığı için bunun üzerinden erişilebilecek veriler sınırlı doğal olarak ama istediğiniz zaman dosyalarınızı erişime açıp bu yöntemden yararlanabilirsiniz.

    Merkezi olmayan bu sistem sayesinde, belirli bir servera erişim olmasa bile aradığınız veriyi başkasından alabiliyorsunuz, bu sayede merkezi yapının çökme, engellenme gibi sorunlarından etkilenmiyorsunuz. Bu sistemde de gizlilk için bazı önlemler alınması gerekebiliyor, Brave bu ağda için de gizlilik koruması sağlamaya çalışıyor.

    Ayarlardan bir siteye erişemediğinizde onu IPFS'de aramayı açabilirsiniz. Local IPFS node üzerinden erişimi açarsanız siz de eriştiğiniz bir dosyayı başkasına gerektiğinde gönderebilirsiniz, bu yüzden normal kullanıcılar için gateway kullanmak daha mantıklı.

    Örnek bir IPFS linki, Vincent van Gogh Wikipedia sayfası: ipfs://bafybeiemxf5abjwjbikoz4mc3a3dla6ual3jsgpdr4cjr3oz3evfyavhwq/wiki/Vincent_van_Gogh.html

    Kaynaklar:

    https://docs.ipfs.io/concepts/what-is-ipfs/#decentralization

    https://brave.com/ipfs-support//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddencat -- 7 Şubat 2021; 0:10:28 >




  • microsoft edge kullanıyorum fakat gizlilik ve güvenliğe önem verdiğim için brave dikkatimi çekti.


    Önerir misiniz?

  • Créw kullanıcısına yanıt

    Ben de gizliliğe önem verdiği için kullanmaya başladım kullanım olarak memnunum, hem de gizliliği standart haline getirmeye çalışması ayrı bir memnuniyet veriyor.

    Kullanırken bilmeniz gereken bazı şeyler var denerseniz diye onlardan bahsedeyim. Brave varsayılan olarak katı gizlilik ayarlarıyla geliyor eğer bir sitede sorun yaşarsanız o sitede kalkanları kapatmayı deneyin. Şimdiye kadar Microsoft Teams dışında kalkanları kapatmam gereken bir site olmadı. Reklam engellemesi yetersiz gelirse agresif modu açın. Normalde takip edilmeye karşı olarak sadece 3. taraf reklamları engelliyor, agresif modda daha fazla reklam engelliyor. Brave reklamları hakkında bilginiz yoksa kafa karışıklılığı olmaması için konunun ilk mesajındaki Brave reklamları kısmına göz atmanızı öneririm. Brave reklamları kapalı olarak geliyor ama sponsorlu resimler açık oluyor, istemezseniz ana ekrandaki özelliştir kısmından sponsorlu resimleri kapatabilirsiniz.

  • hiddencat H kullanıcısına yanıt

    Adguard kullanmaya gerek varmıdır ? Örnek veriyorum şuan adguard ile youtube dahil video içinde bile reklam görmüyorum.


    Yardım için teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 7 Şubat 2021; 10:0:59 >
  • Créw kullanıcısına yanıt

    Brave varsayılan olarak reklamların çoğunu, Youtube videoları içindeki reklamları vs. engelliyor. Agresif moda alınca daha da çok reklam engelliyor. İlk başta eklenti kullanmanızı önermem çünkü kendi reklam engelleyicisi tarayıcıya dahil olduğu için daha performanslı çalışıyor, yetersiz olursa Chrome eklentilerini kurabiliyorsunuz. Arada bazı reklamları engellemediği oluyor, öyle olduğunda güncellemeyle çözüyorlar.

  • Créw kullanıcısına yanıt

    Brave'i denediniz mi? Kullanışlılık nasıldı? Ben uzun zamandır sadece Brave kullandığım için alıştım, kötü yanı varsa farketmemişimdir, sizin yorumunuzu merak ettim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiddencat

    Brave'i denediniz mi? Kullanışlılık nasıldı? Ben uzun zamandır sadece Brave kullandığım için alıştım, kötü yanı varsa farketmemişimdir, sizin yorumunuzu merak ettim.

    Hocam merhaba,


    Tarayıcı çok güzel ve çok hızlı. Fakat youtube'da falan video izlerken fan inanılmaz gürültülü çalışıyor. Aynı linki edge tarayıcısında açıyorum gürültü kesiliyor. Bunun ince ayarı falanmı var acaba?

  • Créw kullanıcısına yanıt

    Vimeo gibi başka video sitelerinde ya da Youtube'da gizli sekmede de aynı sorun oluyor mu? Reklam engelleme filterisi eklediyseniz onu deneme amaçlı kaldırın. Olmazsa yeni bir kullanıcı profili oluşturup o profilde deneyin. Bunların hiçbiri olmazsa sistem ayarlarında donanım ivmelendirme(hardware accelaration) özelliğini kapatıp, tarayıcıyı yeniden başlatın. Şimdi aklıma gelenler bunlar, çözülmezse tarayıcının forumuna yazarız.

  • Adres çubuğundaki kalkan ayarları o sayfaya ait ayarlar. Orada yaptığınız ayarlar o sitede geçerli. Kalkan ayarlarının en altında (basit görünümden sonra) genel ayarlar yazıyor oradan yaptığınız ayarlar her sitede geçerli olur. Bunu yapmanıza rağmen ayarlar sıfırlanıyorsa hata olabilir, tarayıcı forumuna yazarız.

  • Brave'in son sürümüyle denedim ben de sorun olmadı. Hangi işletim sistemi ve Brave sürümünü kullanıyorsunuz?

  • Ben Ubuntu'da denedim. Windows'ta bug olabilir, şimdi kontrol edemiyorum. Brave forumuna yazacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.