Şimdi Ara

★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
16
Favori
32.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yasin3322 Y kullanıcısına yanıt

    Ay sonundaki bakiye sonraki ayın 2. haftasında yatıyor, bakiye yatmadan önce ayın başından beri kazandıklarınız sonraki ay yatar. Eğer Eylül ayının son gününe kadar 0.25 BAT kazandıysanız bu ay o kısım yatacak Kasım ayının başından beri kazandıklarınız Aralık ayında yatacak. Yatan paralar cüzdanınızda yatmayan kısımlar tahmini kazanç bölümünde görünür. Sizin eksik yatan bakiye bundan kaynaklanıyor olabilir, eğer durum başkaysa tarayıcının forumuna yazabiliriz.

  • Brave formuna yazacağım ama yardım edecekleri kesin değil. Özelden size birkaç soru sordum.

  • Arkadaşlar tarayıcı güzel seri iyi hoşta şu bat kazanma için uphold amerikan borsasında tc kimlik onaylı hesap açmak gerekiyor bu beni tedirgin ediyor ne olduğu belli olmayan borsaya tüm kimlik bilgilerimizi vermek riskli değilmi sizce

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zuzu8845 Z kullanıcısına yanıt

    Uphold Amerika'da kriptopara borsası olmak için izinleri olan bir borsa. Bu güvenli demek değil ama bu alandaki en iyi seçenek Amerika merkezli borsalar bence, Amerika'da bu işler daha sıkı tutuluyor.

    Kriptopara borsaları kullanıcılardan kimlik bilgilerini istiyor çünkü kriptopara ile karapara aklamak ve teröre destek olmak çok kolay, borsalar bu konuda sorun yaşamamak için kimliğinizden emin olmak istiyor. BAT reklam platformu henüz tamamen blockchain üzerinde merkeziyetsiz çalışmıyor, ödemeler Brave aracılığıyla gerçekleşiyor, yasalar gereği Brave kimliğini bilmediği kişilere ödeme yapamıyor bu yüzden BAT çekebilmek için bu kurumları kullanmak gerekiyor.

  • hiddencat H kullanıcısına yanıt
    Kimlikle doğrulama yaparak hesap açtım umarım başımıza bi iş açılmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de Brave tarayıcıyı kullanmaya başladım ama herhangi bir reklam gelmedi Brave Ödülleri açık olmasına rağmen.

  • bazen reklamlar sık sık geliyor bazen hiç gelmiyor saatlerce. normal mi?

  • titndx kullanıcısına yanıt

    İşletim sistemi Brave'in bildirim göstermesini engelliyor olabilir, bildirim gösteriyor mu diye kontrol etmek için şu siteye gidin https://www.bennish.net/web-notifications.html Authorize'a tıklayın sonra sayfanın bildirim göstermesine izin verin. Show'a tıklayın, bildirimlerle ilgili bir ssorun yoksa bildirim çıkacak. Bir diğer ihtimal de tarayıcı reklam kataloğuna erişemiyor olabilir, ona bakmak için de şu siteye gidin https://sampson.codes/brave/ads/my_region/ sayfada aktif reklamlar görünüyorsa sorun yoktur. Eğer bunlardan bir sorun çıkmadıysa bir süre daha bekleyin sonra çıkmaya başlayabilir. Tarayıcı reklamların ilginizi çekmeyeceğini düşünüyor olabilir.





  • Archmeister kullanıcısına yanıt

    Normal, bende de oluyor. Türkiye'deki reklam sayısı az bu yüzden reklamlarda süreklilik olmuyor. Konunun ilk mesajının Brave Reklamları kısmında bazı sebepleri yazıyor.

  • hiddencat H kullanıcısına yanıt

    Birinci siteden dediğinizi yapıp bildirime izin verdim, ikinci sitede de reklamlar mevcut. Yardımınız için teşekkür ederim. 0.075 BAT birikmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titndx -- 2 Aralık 2021; 10:4:38 >
  • hiddencat H kullanıcısına yanıt

    hocam telefon ve pcden kullanıyorum ikisini senkronize ettim ancak ödüller farklı hesaplanıyor ödülleri birleştirmenin bir yolu var mı

  • wXeraf kullanıcısına yanıt

    İki cüzdanı da aynı Uphold hesabına bağlamanız lazım. Uphold'da 4 cihaz sınırı olduğu için 2 hakkınız gider, Brave'i kaldırıp tekrar cüzdanı bağladığınızda yine cihaz hakkınızdan düşer o yüzden dikkatli kullanmanızı öneririm.

  • geçen ayın ödülleri( 2.3 bat gibi bişi ) dün yatması lazımken hesaba geçmedi ne brave de ne uphold da gözüküyor :/ normalde yatıyordu bi kaç aydır kullanıyorum bi sorun yaşamamıştım :/


    fikri olan veya benzer durum yaşayan var mı?

  • Ben de 1 ay önce kurdum Brave'i ilk ödemem dün yatması gerekiyordu heyecanlanmıştım 5-6 gündür sayaç gibi yazı vardı ödemelerin işlenmesine şu kadar gün kaldı diye ama yatmadı dolandırılmış gibi hissediyorum :( O kadar reklama boşuna tıklamışım. Sıradaki ödeme tarihi 7 Aralıktı şimdi 7 ocak diyor. Brave'i sileceğim 1-2 gün içinde yatmazsa. Ayrıca Brave forumunda bununla ilgili post açtığımda anında hesabı askıya aldılar. Sırf bunu yazabilmek için buraya kayıt oldum.

  • Metalhead_59 M kullanıcısına yanıt

    aynen google da aratınca onların forumlarda yardım isteyen veya şikayet edenleri direk banlıyorlarmış ki tam bi saçmalık...


    demmek ki tek sorun yaşayan ben değilim.. ne uphold da ne brave tarayıcıda gözüküyor... mobil brave e de uphold u entegre ettim,1 bat vardı eskiden kalan anında hesaba geçti masaüstü brave den bakınca da direk o 1 bat gözüküyor yani hesaplarla ilgil isorun yok, brave bat ların üstüne yattı galiba :D

  • https://twitter.com/brave


    bi çok kişinin son 3-4 gönderi altına BAtlarının hesaplarına yansıtılmadığına dair yazıları var.. demek ki genel bi sorun

  • https://community.brave.com/t/ads-payout-status-update/287895

    evet buradan ödemeler durumunu takip edebiliyoruz galiba

    Doğrulanmış Uphold cüzdanları: Bekleyen Ödemeler.

    Doğrulanmış Gemini cüzdanları: Bekleyen Ödemeler.

    Doğrulanmamış cüzdanlar: Talepler Mevcuttur. yazıyor.


    Şimdilik durum böyle belki sonra değişir ve ödemelerimizi alırız uphold ile bağlıyım ben de.

    Mobilde 3.5 bat yattı ama cüzdan doğrulanmıyor tarayıcıda duruyor 15 bat olmadan çekemiyoruz galiba. Mobilden kendime bağış falan denerim olmadı :D.





  • Metalhead_59 M kullanıcısına yanıt

    Öncelikle reklamlara tıklamanıza gerek yok, reklam çıktığında ödülü alıyorsunuz. Konunun ilk mesajında reklamlar hakkında ayrıntılı bilgi var, incelemenizi öneririm.

    Ödemeler hâlâ işlemde yazıyor sitede, bir kaç gün daha bekleyin bazen ayın 13'üne kadar sarkabiliyor ve herkese aynı anda yatmıyor.

    Community.brave.com sitesi hakkında bir bilgim yok ama konuya sabitlenmiş mesajda ödemelerin işlemde olduğu ve beklenmesi gerektiği yazıyor bu yüzden mesajlar silinmiş olabilir. Varsa açtığınız konunun linkini, kullanıcı adını, silindiğine dair mail geldiyse onu ya da başka bir şeyi yazabilir misiniz? Eğer haksız yere konuları siliyorlarsa Reddit'te yazabilirim, böyle bir şey varsa herkesin görmesi lazım. Bir hafta daha bekleyin ödeme gelmezse ondan sonra yazın. Eskiden ödemelerde çok sorun oluyordu ama ben uzun zamandır sorun yaşamıyorum internetteki şikayetlerde nerdeyse bitti. Ödemeler yavaş yavaş geçtiği için biraz daha beklemek lazım.

    Bir de otomatik katkıyı kontrol edin, açıksa girdiğiniz sitelere ay sonunda bahşiş gönderir.

    @xpugur





  • hiddencat H kullanıcısına yanıt

    Bilgiler için teşekkürler. Sanırsam geçici askıya aldılar hesabı brave forumda, biraz sitemkarca aceleci davranarak ödemelerin yatmadığını yazmıştım ondan oldu herhalde. Benim kafamı kurcalayan tek bir soru var. Pc'de Brave Browser üzerinde toplamda 4 farklı profil oluşturdum daha hızlı bat kazanabilmek için. Daha sonra android telefonuma da brave kurdum oradan bu sabah 3.5 bat kazandım(bir ay sonunda). 15 bat olunca mobilde çekebiliyormuşuz. Fakat toplamda böylece 5 profil olmuş olacak. Uphold hesap limiti 4müş. Yani telefondaki batlar çekmeden yanacak galiba o biraz üzdü. Bir youtube kanalında maksimium 4 profil+ telefon sayılmaz demişlerdi bilseydim 3 pcde+1 mobilde kurardım.Sizin bilginiz var mı nasıl bir yol izlemeliyim ayrıca banlanma tehlikesi olur mu ilerde telefonu uphold'a bağlamaya çalıştığımda (15 bat biriktiği zaman şu an 3.5).

  • Şimdi kontrol ettim 1.profilden topladığım batlar yatmış fakat daha 3 profilden de gelmesi lazımdı sonradan gelir mı sizce 15 bat'a yakın batım olması gerekiyor. yoksa yandı mı onlar. bir anda değil de parça parça mı yatıyor?

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.