Şimdi Ara

★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
16
Favori
32.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • BRAVE BROWSER - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ
    (GÜNCELLEMELERDEN VE YENİ ÖZELLİKLERDEN HABERDAR OLABİLMEK İÇİN KONUYU FAVORİLERİNİZE EKLEMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN)


    Özetle, Brave Browser daha güvenli bir internet ortamı oluşturmak amacıyla Mozilla Vakfının kurucularından ve Javascriptin yaratısıcı Brendan Eich öncülüğünde geliştirilmeye başlandı. Diğer çok kullanılan tarayıcılara göre daha hızlı ve performanlı. Takipçileri ve 3. taraf reklamları engelleyerek veri ve zaman tasarrufu sağlıyor. Reklam servisi sayesinde gizlilik esaslı reklam hizmeti veriyor ve reklam izleyenlere de bu gelirden pay veriyor. Reklam servisi Brave'den bağımsız bir vizyona sahip, ileride bu servise diğer tarayıcılardan da eklenti üzerinden ulaşılabilecek.
    Ayrıntılı bilgiye yazının devamından ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz ve eklemek istediğiniz bir şey olursa mesaj atın lütfen. Brave Türkiye topluluğu braveturkiye.com websitesi üzerinden gelişmeleri ve blog çevirilerini paylaşıyor, üye olup katkı sağlayabilir ve daha fazla bilgi için takip edebilirsiniz.


    Brave Browser Nedir?

    Brave Chromium tabanlı ve açık kaynak bir internet tarayıcısı. bu tarayıcının mottosu "fix the web" yani interneti düzelt. Brave kullanıcıların izlenmesine ve bilgilerinin alışverişi üzerinden internetin fonlanmasına karşı. Bunu sağlamak için taratıcısında bazı özellikler ve hizmetler sunuyor. Brave, kullanıcıları takip etmeden reklam hizmeti sunuyor. Bu sayede içerik oluşturucular ve Brave para kazanıyor. Brave, kullanıcıları takip eden reklamları ve diğer site içeriklerini engelliyor.

    İzlenmek neden kötü bir şey?
    Çoğumuz bu konunun öneminin farkında değiliz. Gizleyecek bir şeyim yok diyoruz. İlgileneceğimiz reklamlar gösterdiği için yararlı olduğunu düşünüyoruz. Artık internetteki hayatımız sadece bulunduğumuz site ile aramızda değil. Üçüncü taraf takipçiler sayesinde internetteki her adımımız izlenebiliyor. Bu bilgilerin ne kadar büyük sonuçlarının olabileceğini görmek için şu konuyu inceleyebilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/online-gizlilik-neden-onemli-neler-yapilabilir--141727809
    Google gizli sekmede bile izliyor
    Geçtiğimiz haftalarda, geliştiriciler Brave geliştirmek için çalışırken Chrome'un gizli sekmede dolaşırken kullanıcılar hakkımda bilgi toplamak için gizli web sayfaları oluşturduğunu keşfetti. Bunun üzerinde daha fazla araştırma yaptıklarımda her Chrome'da her gizli sekme açıldığı da Google'un onlar için bir web sayfası oluşturup bilgilerini orada topladığını ve buradan çeşitli kaynaklara gönderdiğini keşfetti.[2]


    Brave Özellekleri
    Reklam ve takip engelleyici, javascript kapatma özelliği, her sitede https ile gezmeyi sağlama. Bu özellikleri Firefoxda üç ayrı eklentiyle tarayıcınıza ekleyebiliyorsunuz. Torrent ve tor ağlarını kendinden destekliyor. Gizli sekmedeyken tor ağına bağlanabiliyorsunuz. Bir sitede dolaşırken sadece o sitenin çerezleri aktif oluyor, bu sayede sizi internette nerede olursanız olun izlemeye çalışan servislerden korunuyorsunuz. Bu özelliği 3. taraf çerezlere izin vererek ya da engelleyerek yönetebilirsiniz. Brave, kullanıcıların ayırt edici özelliklerini, web sayfalarını bozmadan saklamak için özel bir yöntem kullanıyor [4]. Bu sayede kullanıcıların internet üzerinde parmak izi bırakmasını engellemeye çalışıyor. Bazı tarayıcılarda da bu özellik açılabiliyor ama gizlilik ve kullanılabilirlik olarak daha başarısız bir teknik kullanıyorlar. Varsayılan olarak, arama çuğuna yazılanların sızmaması için arama motoru önerileri kapalı. Brave geri bildirim olarak ayırt edici bilgi toplamayarak diğer tarayıcılardan ayrışıyor[5].
    8 kata kadar daha hızlı
    Brave reklam ve takipçileri engelleyerek 2den 8 kata kadar daha hızlı internette dolaşmayı vaat ediyor. Ortalama kullanıcıların reklam ve takipçi kodları indirirken ayda 23 dolarlık ek bir indirme yaptığını söyllüyor. UBlock Origin ve Ghostery'den ilham alarak geliştirdikleri reklam engelleyicinin Rust dilinde yazıldığı ve tarayıcıya entegre olduğu olduğu için 69 kat daha hızlı çalıştığını görmüşler.[3]

    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★
    Bazı sitelerin reklam ve içeriklerini indirmenin bedeli(Turuncu olan kısım reklamlar, gri kısım içerik)

    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★


    Brave Reklamları Ayarlardan etkinleştirmeniz gerekiyor
    Brave internette içerik üreticilerin kullanıcıları takip etmeden para kazanabilmeleri için reklam platformu geliştiriyor. Bu reklam platformu şuan geliştirme aşamasında ve bazı reklam verenler dışında reklam almıyor. Şuan aktif olan Kullanıcı Reklamlarının çalışma sistemi şöyle; izleyebileceğiniz bir reklam olduğunda bir bildirim alıyorsunuz, isterseniz bu bildirime tıplayıp yeni bir sekmede reklamı görüyorsunuz. Brave reklamlarının özelliği kullanıcı bilgilerinin paylaşılmadan ilgili reklamların kullanıcılara gösterilmesi. Bu sistemde her kullanıcı kendi bilgisayarındaki algoritmaların hesaplamalarıyla reklamlarla karşılaşıyor ve bu hesaplamayı Brave dahil kimse göremiyor ve müdehale edemiyor. Bu reklam gelirlerinin %70i reklam izleyenlerine veriliyor. Siz Brave'de reklam bildirimi aldığınızda tıklayıp bakmasanız da tarayıcı içindeki hesabınıza para yatıyor. Daha sonra bu parayı istediğiniz gibi kullanıyorsunuz. Kazandığınız BATları sitelere bahşiş verebiliyorsunuz. 2022 yılı içinde yayıncılar da reklam yayınlayıp direkt olarak reklam geliri elde edebilecek. Brave'in hedefleri arasında uygulama içi reklam hizmeti de bulunuyor.
    Android ve Windows cihazlarda reklam bildirimi:
    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★

    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★
    Brave reklamları gizliliği nasıl sağlıyor?
    Cihazınızda kullandığınız Brave, bütün reklamlarının bulunduğu kataloğunu indiriyor ve içinden ilgili olanları makine öğrenimi teknolojisi sayesinde kendisi seçip uygun zamanda size gösteriyor. Bilgileriniz cihazınızdan hiç ayrılmıyor.
    Neden hep aynı reklamları görüyorum?
    Şuan Brave'de erken denemeye katılan bazı yayıncılar reklam yayınlayabiliyor, bunlar dışında Brave reklam yayını almıyor. Bu yüzden bu az sayıdaki yayıncılardan Türkiye'de reklam yayınlamak isteyenlerin reklamlarıyla karşılaşıyoruz. Bu yayıncılar da doğal olarak global olarak hizmet veren VPN şirketleri ve kriptopara hizmetleri veren şirketler. Aynı reklamlar tekrar tekrar denk gelse de ilk günkü kadar fazla reklam görmüyorsunuz.
    Neden Brave reklamı göremiyorum artık?
    Bir üsteki açıklamada anlatılan sebepten dolayı, saatte 5 reklam görmeye ayarlasanız da reklam görmediğiniz günler bile olabiliyor.
    Neden istediğim kadar Brave reklamı göremiyorum?
    Ayarlardan reklam sıklığını ayarlayabiliyorsunuz ama bu o miktarda reklam görmenizi garanti etmiyor. Eğer istediğiniz miktarda uygun reklam yoksa Brave size reklam gösteremiyor.

    BATSense
    BATSense internet sitelerinin yayınladığı Brave reklamları. Bu reklam türü geliştirilme aşamasında, 2022 içinde hazır olması planlanıyor. Kullanıcılar kendi bilgisayarında yapılan hesaplamalarla, sitenin içeriği ve kendi ilgisine göre reklamlar görebilecek. Brave, bu reklamların rahatsız edici olmayan, makul reklamlar olacağını duyurdu. Brave'in ayrıntılı olmayan açıklamalarından anlaşıldığına göre, yayıncılar yayınlamak istesikleri reklamların boyutu ve özelliklerini seçebilecek ve kullanıcıların da görmek istesikleri reklamlar için filtre seçenekleri olacak. BATSense'de reklam gelirlerinin hangi oranda paylaşılacağı hala açıklanmadı.
    BAT(Basic Attention Token)
    Brave reklamlar ile içerik oluşturucu ve reklam izleyenleri anonim bir şekilde fonlamak için BAT ismindeki cryptoparayı kullanıyor. Proje tamamlandığında BAT, reklam verenleri, reklam alanları ve kullanıcıları bir merkezi sisteme ihtiyaç duymadan bir araya getirecek araç olarak kullanılacak. Bunu başka bir para birimine ya da kripto paraya çevirebiliyorsunuz. Şuan yasalar gereği anonim olarak BAT çekmek mümkün değil. Brave bu soruna çözüm bulmaya çalışıyor. Geçici çözüm olarak kazandığınız BATlar sadece Uphold kriptopara borsasındaki hesabınıza yatırılıyor. Uphold'u kullanmak istemezseniz BATları tarayıcınızda biriktirebilirsiniz.
    Uphold kullanmanın bir eksisi de Türk bankalarına para transferi yapmaması. BATları Türk Lirası olarak çekmek için, Uphold'dan Bitay kriptopara borsasındaki hesabınıza transfer edebilirsiniz. Bu işlem için Uphold komisyon almıyor, BAT transferi için Ethereum ağına birkaç kuruşluk ödeme yapılıyor(Son dönemde bu miktar arttı, son cümleye bakınız). Bitay en az 100TL çekmeye izin veriyor ve 2,5TL masraflar için kesiyor. Son zamanlarda Ethereum ağındaki yoğunluk yüzünden BAT transfer ücretleri yükseldi, Ethereum POS sistemine geçene kadar BAT'ları Uphold'da ya da tarayıcınızda saklamanızı öneririm.
    Brave tarayıcı cüzdanını yedeklemek
    Brave ödülleri şuanda teknik ve yasal sebeplerden dolayı anlık olarak Ethereum cüzdanınıza yatırılmıyor, ayda bir anlaşmalı Uphold hesabınıza yatıyor. Bu sayede yasal zorunluluk olan kimlik doğrulanması yapılmış oluyor ve Ethereum ağının yüksek gönderim ücreti ödenmemiş oluyor. Tarayıcınızı kaldırmak, bilgisayara format atmak gibi durumlarda cüzdanınızı kurtarmanın tek yolu Uphold hesabınızı bağlamanız. Brave gelecekte bu süreci merkezi olmayan ağ üzerinde, borsalardan bağımsız gerçekleştirmeyi hedefleriyor.


    Brave Ödülleri
    Brave kullanırken reklam verenlerin ödediği ücretin %70'i kullanıcılara veriliyor. Bir Brave reklamı çıktığında tıklamasanızda BAT olarak ödül kazanıyorsunuz. Bunlara Brave ödülleri deniyor. Bu ödülleri borsada TL'ye çevirebiliyor ya da tarayıcı üzerinden istediğiniz sitelere bahşiş veriyorsunuz. Bunları doğrulanmış sitelere, Youtube kanallarına, Twitch kanallarına vb. bağışlayabiliyorsunuz. Doğrulanmış bazı siteler ve kanallar: Wikipedia, Khan Academy, The Guardian, Duckduckgo, Chip Online, The Washington Post, Human Right Foundation, Lichess. Türkçe yayın yapan yayıncılaın listesine şu konudan ulaşabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/brave-turkce-onayli-siteler-kanallar--141174994#141174994
    Brave'de bahşiş gönderme
    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★


    Brave doğrulanmış yayıncı
    Brave, bahşişlerin yayıncının hesabına gittiğinden emin olmak için yayıncılardan hesabını doğrulamasını istiyor. Yayın yaptığınız sitenin ya da Youtube ve Twitch gibi sitelerdeki kanallarınızın sizin olduğunu ispatlarsanız Doğrulanmış yayıncı oluyorsunuz. Kullanıcılar tarayıcı üzerinden size bahşiş gönderdiğinde BAT'ların doğru hesaba gönderildiğinden emin olunuyor. Bu site üzerinden hesabınızı doğrulayabiliyorsunuz.

    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★

    Brave Kalkan Ayarları(bu alt başlığa ekleme yapılacak)
    Kalkan ayarında 5 seçenek var. Ayrıca reklam engelleme filtrelerine buradan ulalabilirsiniz: brave://adblock/ Türk kullanıcılar için Adguard Turkish Filter seçeneği yararlı olabilir. Burada etkinleştirdiğiniz filtre sayısı arttıkça performans düşebilir.
    Siteler arası iz sürücüler nedir?
    Siteler arası iz sürücüler seçeneği, girdiğiniz sitedeyken başka kaynakların çerezlerini engellemenizi sağlar. Eğer Facebook hesabınıza giriş yaptıysanız ya da Google hesabınıza, o anki bulunduğunuz sayfadaki beğen ve paylaş butonları ve reklamlar sayesinde bu büyük internet sitelerinin çerezleri de çalışır. Bu ayar bulunduğunuz interne sitesi dışındaki siteleri çerezlerini engeller. Bu ayarı aktif hale getirmek, internet sitesinin istendiği gibi çalışmamasına sebep olabilir.
    Javascript engelleme
    Javascript, web sitelerine bir çok özellik katan bir programlama dilidir. Tarayıcınızda Javascriptleri engellediğinizde çoğu internet sitesi istediğiniz gibi çalışmaz. Ayarıca Javascript web sitelerine cihazınızı kullanmak için birçok imkan tanır, cihazınız hakkında birçok bilgiye erişmeyi de sağlar. Tarayıcılar javascript kodlarını inceleyip şüpheli davranışları engeller. Tarayıcınızdaki açıklar dosyalarınıza erişilmesi, çalınması, bilgisayarınıza program kurulması gibi tehlikelere yol açabilir.
    Web siteler Javascript sayesinde cihazınızın ekran büyüklüğü, renk derinliği, zaman dilimi gibi bilgileri elde edebiliyor. Bu bilgiler ile kullanıcıları ayırt etmek mümkün olabiliyor. Javascripti kapatarak sizi diğer kullanıcılardan ayıran bilgilere erişilmesini engelleyebiliyorsunuz.
    HTTPS Everywhere
    Https, internet üzerindeki iletişiminizi şifrelemeyen yarayan bir teknoloji. Bu teknolojiden yararlanabilmek için ziyaret ettiğiniz internet sitesinin https desteklemesi gerekiyor. Https kullanan bir sitenin http ile başlayan linkine tıklasanız bile bu kalkan ayarı sizi https linkine yönlendiriyor. Eğer girmek istediğiniz sayfanın https linki yoksa http linki üzerinde sayfayı açıyorsunuz.

    Haberler
    Brave, merkezi olamayan VPN teknolojileri üzerinde çalışıyor
    Tesla'nın bölüm şefinden Brave'e övgü
    Araştırmaya göre Brave en gizli tarayıcı
    BAT ile birçok markanın alışveriş kuponu alınabilecek
    IPFS Brave'e entegre edildi

    Brave referans sistemi Referans ödüllerinde hedefe ulaşıldığı için kampanya şimdilik durduruldu, bir değişiklik olduğunda duyurulacak.
    İçerik oluşturucuların takipçilerine Brave önerip karşılığında BAT kazanmasını sağlayan bir sistem. Eğer bir içerik oluşturucuysanız ve hesabınızı doğruladıysanız referans linkinizi alabiliyorsunuz. Bu link ile Brave indirip kullanan kullanıcı başına bir kereliğine ödeme alıyorsunuz. Bu uygulamanın ne zamana kadar devam edeceği belirsiz. Alacağınız ödeme miktarı tarayıcıyı indiren kişinin yaşadığı bölgeye göre değişiyor en az ödeme 1 Dolar, en yüksek ödeme 7,5 dolar. Ödemeyi o zamanki BAT/Dolar kuruna göre BAT olarak alıyorsunuz.

    Brave Kurulumu
    Windows'ahttps://brave.com/ adresinden indirip kurabilirsiniz.
    Telefonlara Play Store ve App Store'dan kurabilirsiniz.

    Ubuntu ve diğer işletim sistemlerine nasıl kurulacağıhttps://brave.com/ adresinde indirme sayfasında anlatılmış.




    Brave Browser Kullanıcılar Listesi (Ekle demeniz yeterlidir )
    1)hiddencat
    2)
    3)
    4)
    5)




    Brave Browser Kullanıcılar Kulübü İmzamız

    Önizleme;


    Kodları;
    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/brave-browser-ana-konu-kullanicilar-kulubu--115830977][image]https://store.donanimhaber.com/a4/60/bc/a460bcbaefd7bcdfca91f47746f43d8d.png[/image][/link]
    [color=#FB542B][b][link=https://forum.donanimhaber.com/brave-browser-ana-konu-kullanicilar-kulubu--115830977]BRAVE BROWSER[/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/brave-browser-ana-konu-kullanicilar-kulubu--115830977]KULLANICILAR KULÜBÜ[/link][/b][/color][/center]

    Kaynaklar
    https://brave.com/
    [2]https://brave.com/google-gdpr-workaround/

    [url=https://brave.com/improved-ad-blocker-performance/][3]
    https://brave.com/improved-ad-blocker-performance/[/url]
    [link=https://brave.com/privacy-updates/4-fingerprinting-defenses-2.0/][4]https://brave.com/privacy-updates/4-fingerprinting-defenses-2.0/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddencat -- 8 Aralık 2021; 12:32:52 >








  • -Brave Browser Masaüstü SS

    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 4 Nisan 2016; 19:42:34 >
  • Güzele benziyor denemek lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgür1616

    Güzele benziyor denemek lazım

    Para kazanma olayıda başlayınca bence çoğu kişi akın edecek .
  • hocam sayfa yükleme hızı nasıl? ve bir kaç resim yükler misin?
  • Norain kullanıcısına yanıt
    Chrome + ADP'den bir tık daha hızlı hocam. Ancak betada gibi bir şey eksikleri mevcut. Masaüstün'de Chrome'a alışınca değiştirmesi zor oluyor, biraz zorlarsan hemen alışıyorsun ve seviyorsun gerçekten. Ancak o ilk baştaki zorlamayı çoğu kişi kolay kolay yapmaz. Ancak para kazanma olayı başlarsa bu durum tersine çevrilir. Ayda 5 TL bile cebine girse çoğu kişi kullanır bu tarayıcıyı. Benim asıl sabırsızlandığım ve merakla beklediğim tarayıcının mobil versiyonlarının çıkması. Android ve iOS'da dahili reklam engelleyicili kaliteli browser yok malesef. Hep saçma saçma kişilerin yaptığı browserlar. Mobil kısmın bu yüzden daha çok tutacağını düşünüyorum masaüstüne kıyasla... Bir adet resmide konunun 2. mesajına ekledim hocam
  • sırf para olayı için bi rezleyelim şurayı.
  • son durum nedir hocam
  • Geliştirme aşamasında hocam. Para kazanma açılıncaya kadar pek kullanılası bir browser değil. Chrome dan hızlı ama alışkanlık değiştirmeye değmez.

    Para kazanma açılıncada buralar değerlenir bence :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben beğendim. Ekleyin hocam.

    Ekleme------>

    Linux performansını merak ettim, denersem bu mesajı güncellerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 31 Mayıs 2016; 22:57:05 >
  • Takip
  • Android sürümünü kullanıyorum, dahili reklam engellemesi çok iyi pil performansını da beğendim gayet de hızlı çalışıyor. Bana göre tek eksiği Chrome ile senkronize değil, yani burda eklediğim yer imi google hesabına kaydolmuyor, veya girdiğim site google geçmişinde görünmüyor. Onun dışında gayet hızlı



    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★




  • Peki Opera'dan daha hızlı mı? Ne kadar RAM kullanıyor. Chromium altyapısı mı kullanıyor? Hiç çökme yaşadınız mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e2200 işlemcili olan pcye hafif bir tarayıcı arıyordum ve galiba buldum ama eklenti benim için çok önemliydi.tarayıcı oyunum için detaylı gösteren bir eklenti vardı ve ekleyemedim.Acaba eklenti ekleyebiliyoruzda benmi bulamadım? Bana yardımcı olurmusunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberFahrer -- 23 Ağustos 2018; 16:28:46 >
  • tamamdır sorumun cevabını buldum yapılıyor ama 2 dk vakit alıyor detayı video linkinde mevcuttur.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZLfl3tLQmw8




  • Bugun kullanmaya basladim. Gerek hizi, gerek kullanim kolayligi gerekse icinde barindirdigi ****er ile gonlumu fethetti. Chrome'u silerek bu tarayiciyi kullanmaya basladim.
  • Bende bugün yükledim ve beklentilerimin çok üzerinde çıktı. Gerçi, birkaç ay önce denemiştim ama pek istediğim gibi değildi. Fakat, yeni sürümleri tam anlamıyla muhteşem olmuş. Bu tarayıcı istediğim her şeyi vaat ediyor. Chrome'da ki ayarlarımı, özelleştirmelerimi de Brave'e uygulayıp Chrome'u tamamen kaldırdım. Şu an Brave ve Firefox yüklü.

    Konu sahibi browser'ın özelliklerini belirtmiş ama biraz da ben belirteyim;

    Brave açık kaynaklıdır ve Chromium motoru içerisinden Google'a giden tüm bağlantıları/sinyalleri kaldırmıştır. Aynı zamanda Brave'in kurucusu JavaScript programlama dilinin de yaratıcısıdır.

    Tarayıcının dahili reklam engelleme sistemleri Global, yani İngilizce ve ekstra olarak Regional olarak çalışıyor. İçerisine temel düzeyde AdGuard'ı entegre etmişler. Ben zaten AdGuard Premium kullandığım için, Regional reklam engellemeye ihtiyaç duymadım. Tarayıcıyı Türkçe kullanırsanız otomatik aktif olur.

    Takipçi engelleme mekanizması kendisine ait ve oldukça başarılı buldum. Bu tarayıcı fingerprinting koruması da sunuyor. HTTPS Everywhere'i de tarayıcının içerisine entegre etmişler.

    Yeni sekme açtığınız da engellenen reklam/takipçi miktarını ve bunlardan kazanılan zamanı da gösteriyor. Size bilgi veriyor..

    Brave aynı zamanda Private Window with Tor özelliği ile bir nevi Tor'u da içerisin de barındırıyor. Yani, yeni pencere de açılan gizli bir oturum.

    Ekran görüntüsünde göründüğü gibi Dark teması da var. Ben arama motoru olarakta StartPage kullanıyorum. Sonuçlarını Google üzerinden sunuyor.

    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★

    Takipçi engelleme mekanızmasından bir örnek;

    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★

    Edit: İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 27 Aralık 2018; 19:50:38 >




  • Bu menüde neden yeni sekmede aç vs yok? Bir yerlerden açılabiliyor mu? Baktım ama bulamadım.

    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrome'da ki ayarlarımı, özelleştirmelerimi de Brave'e uygulayıp

    nasıl yaptınız ?
  • ShadyMM kullanıcısına yanıt
    Tam olarak neyi soruyorsunuz? Özelleştirmelerim dediğim Chrome'da kullandığım eklentiler, flags ve yer imlerimden oluşuyor. Eklentileri "bu" sayfadan ekleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.