Şimdi Ara

★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
16
Favori
32.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiddencat

    Brave'in son sürümüyle denedim ben de sorun olmadı. Hangi işletim sistemi ve Brave sürümünü kullanıyorsunuz?

    bir süredir brave kullanıyorum şu an için takıldığım ve çözemediğim tek konu var. birden fazla sekme açık olduğunda bir süre birini kullanmadığım zaman geçiş yaptığımda sayfayı yeniliyor bununla ilgili bir bilginiz var mıdır ? otomatik yenileme yapmasın istiyorum umarım anlatabilmişimdir.

  • srtc39 kullanıcısına yanıt

    RAM kullanımıyla ilgili bir durum. brave://discards/ sayfasında sekmeler için auto discardable kapatabilirsiniz. Şuan her sekme için kesin bir çözüm yok. Linux kullanıyorsanız takas alanı kullanımını azaltmak iyi gelebilir.

  • İyi günler arkadaşlar bir sorunum var. Pc de uphold hesabımı brave e bağlayabildim ancak aynı işlemi telefonda yapamıyorum. Telefonda cüzdanı doğrula kısmı gri yanıyor ve üstüne tıklanmıyor.Bu sorunu nasıl çözerim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fingolfin kullanıcısına yanıt

    Uphold, cüzdanı onaylamak için tarayıcıda 25 BAT olması şartı koydu. Telefondaki Brave'de 25 BAT yoksa cüzdanı onaylamıyor. Birkaç ay içinde Gemine borsası da eklenecek. Gemine'da böyle bir şart olacağını sanmıyorum. O zamana kadar telefonda biriktirin ama telefona bir şey olursa cüzdana erişemeyeceksiniz.

  • hiddencat H kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkürler hocam.Benim uzun vade için binancede tuttuğum bat koinlerden atsam ilerde istediğim zaman çekebilirmiyim attığım miktarı? Birde telefona kurduğum browser da nedense hiç bat gelmiyor. 1 hafta oldu ve görünen miktar halen 0. bu normal midir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Fingolfin Upholda da Binance'de olduğu gibi istediğiniz zaman BAT yatırıp çekebilirsiniz. Bilgisayardaki hesabınızı Upholda bağladığınız için Uphold'daki BATları Brave Browser kartına taşırsanız tarayıcıdaki cüzdanda görünür. Bu BATları bahşiş verebilirsiniz. Telefondaki hesap henüz bağlı olmadığı için telefona ekleyemezsiniz. Eğer Uphold BEP ağını desteklemiyorsa Binance'den BAT göndermek, Ethereum işlem ücretleri yüzünden masraflı olur. En iyisi Algo, TRX gibi işlem ücreti az olan coini Upholda gönderip, Uphold'da bunu BATa çevirmek. Reklamdan kazandıklarınızı Uphold'dan çekerken de başka coine çevirip çekmek en ucuz yöntem olur. Eğer BEP ağı eklenir ya da Ethereum işlem ücreti düşerse direkt gönderebilirsiniz.

    Sağ üstteki ambleme tıklayınca tarayıcıdaki bakiye görünüyor, bakiyenin altındaki ayarlardan reklam ayrıntılarına tıklayınca tahmini bakiye yazar. Reklam çıktıysa buradaki tahmini bakiye artar. Her ayın 5'den sonra birkaç gün içinde tarayıcıya geçer. Tahmini bakiye artmıyorsa hata olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddencat -- 8 Nisan 2021; 16:28:35 >




  • @hiddencat Hocam ben 2017 den beri kullanıyorum Brave diye eskiyim sanıyordum, başlığını yeni gördüm, eline sağlık çok güzel de anlatmışsın. Projeyle bir bağınız var mı acaba?

  • mcagla87 M kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Aslında 2 yıldır kullanıyorum, daha önce Brave'den haberim olmamıştı. O zamandan beri kendi çapımda tanıtıyorum, Brave ile ilişiğim yok. Konuyu 2 yıl önce @kefelon'dan devraldım o yüzden eski.

  • Brave Search Beta herkesin kullanımına açıldı

    Brave geçtiğimiz aylarda açık kaynak kodlu Tailcat arama motorunu satın alıp geliştirmeye başlamıştı. Bir aydır Brave Search’ün beta sürümü kısıtlı sayıdaki kulanıcının kullanımına açıktı, dün itibariyle herkesin erişimine açıldı. Site hala beta sürümünde. Arayüzde dil seçeneği yok şimdilik ama Türkçe aramalarda başarılı.

    Gizlilk odaklı reklam servisi ve hiçbir değişiklik yapmaya gerek kalmadan varsayılan olarak gizlilik sağlayan Brave tarayıcıyı geliştiren şirket bu projede de veri toplamadan ve kullanıcıyı takip etmeden hizmet vermeyi hedefliyor. Brave search başka arama motorlarından bağımsız tamamen kendi yazılımıyla hazırladığı sonuçlar göstermeyi hedefliyor. Sayfanın sağındaki menüde Brave Search’ün yaptığınız aramalarda ne kadar kendi sonuçlarını ne kadar başka arama moturundan aldığı sonuçları gösterdiği görünüyor. Bu hesaplama tarayıcınız tarafından dışarıya bilgi paylaşılmadan hesaplanıyor. Ben 2 haftadır tamamen Brave Search kullanıyorum, gördüğüm sonuçların %81’sı Brave’in kendi sonuçlarıymış. Bu arama motorunun diğer bir hedefi sonuçların tek kaynak tarafından hesaplanması yüzünden sonuçların tek bir bakış açısından hesaplanmasının ve isteyerek ya da istemeden sonuçlara sansür uygulanmasının önüne geçmek. Bunu sağlamak için ileride topluluğun kendi filtrelerini yaratmasına izin verecekler ve kullanıcılara filtre seçenekleri sunacaklar.

    Brave CEO’su Brendan Eich arama motorları için “Piyasadaki en gizli ve tek bağımsız arama motoru. Diğer arama motorları webi kendisi indexleyip sonuçları göstermiyor, kullanıcıların verilerini toplayan arama motorlarının sonuçlarını gösteriyorlar. Brave Search topluluğun katkılarıyla oluşturulmuş sonuçlarla ilgili sonuçlar sunarken gizliliği koruyor. Brave Search, milyonlarca insanın gözetleme ekonomisine güveni kaybettiği ve çözüm aradığı piyasada boşluğu dolduruyor.” dedi.





  • edge kullaniyorum memnun değilim. chrome güvenilir bulmuyorum


    brave chrome nazaran gerçekten güvenilir mi ?

  • Açık kaynak kodlu olması Brave'i daha şeffaf yapıyor, bu yüzden daha güvenilir diyebiliriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiddencat

    Açık kaynak kodlu olması Brave'i daha şeffaf yapıyor, bu yüzden daha güvenilir diyebiliriz.

    peki otomatik parola,kullanici adi,hotmailkullanmamda sakinca var mi


    mesela bizimkiler bazen netflix izliyor ayni şekilde onda parola,hotmail otomatik ayarlı sadece giriş yap'a tıklıyolar


    son olarak metamask kullaniyorum. brave kullanıcısında kullanmamin sakıncası var mı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 3 Temmuz 2021; 12:32:18 >
  • Şifreler cihazda tutulduğu için kullanmakta bir sakınca yok. Brave'de kurulu gelen cüzdan da Metamask, direkt onu kullanabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bekleyen 5 tokene yakın param vardı güncelleme yaptım 1,6 tokene düştü!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolfestein kullanıcısına yanıt

    Bunun için bir açıkla yaptılar özetle şöyle diyorlar: Yeni sürümde ödemelerle ilgili güncelleme yaptılar, önceden ödemeler her ayın 5'i ile 12'i arası oluyordu şimdi net bir ödeme zamanı görünecek tarayıcıda ve o tarihte aksama olmadan ödenecek BATlar. Bu güncellemeden sonra bazı kullanıcılarda hata yüzünden önceki aylardan gelen ve hesaba geçemeyen bekleyen ödemelerde azalma oldu.

    Bu hata sanırım güncellemeden kaynaklanmıyor önceden olan hatanın düzeltilmesi. Eğer cüzdanı onaylayıp Uphold'a ya da Gemine'ya bağlamadıysanız 90 gün sonra reklam gelirleri kayboluyor ama hata yüzünden tarayıcıda görünmeye devam ediyor.

    Eğer siz cüzdanı onayladıysanız ya da kaybolan BATlar o kadar eski değilse desteğe yazıp incelemelerini isteyebiliriz.

  • Hocam birden fazla telefonda uphold hesabı ile giriş yapıp token kasabilir miyiz? Yani birden fazla cihazda oturum açmaya izin veriyor mu brave?


    @hiddencat


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolfestein kullanıcısına yanıt

    Bir Uphold en fazla üç cihazda kullanılabiliyor. Bir cihazı Uphold'a bağladığınızda iptal edip başka cihazda kullanamıyorsunuz yani toplamda en fazla 3 cihaz hakkınız var. Kendine bahşiş gönderip çekenler de oluyor, kendine bahşiş gönderme önerilmiyor ama şimdiye kadar kendine bahşiş gönderip sorun yaşayan duymadım hiç.

  • Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam ??


    @hiddencat


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,2 aydır çok sık kullandığım cihazdaki ödellerimi alamıyorum.Az olan evdeki pc deki ödülleri alıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim.TEşekkür ederim.O fis pc 2 ay 4000 bat falan birikti.Ama alamadım.Yatmadı yani.

  • tarkanaslan kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen 4000 değil 4 BAT birikmiş, peki bu BAT'lar tahmini kazanç bölümünde mi yazıyor yoksa bakiye kısmında mı ve cüzdanı Uphold'a bağlıdınız mı?

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.