Şimdi Ara

★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
16
Favori
32.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Der Meister.

    Tam olarak neyi soruyorsunuz? Özelleştirmelerim dediğim Chrome'da kullandığım eklentiler, flags ve yer imlerimden oluşuyor. Eklentileri "bu" sayfadan ekleyebilirsiniz.
    Ben sandım ki chrome içindeki eklentileri vs ne varsa eşitlemeyle aldınız ya da user data'dan alıp brave'e koydunuz. Bu yüzden nasıl yaptın diye sordum. Eşitleme yok çünkü brave'de. Data'dan her şeyimi brave'e aldım ama kayıtlı şifreler ve eklentileri alamadım.




  • Merhabalar. Brave yeni bir VPN teknolojisi üzerinde çalıştığını duyurdu. Bloglarında yayınladıkları yazıya göre, blokzincir teknolojisi gibi merkezi olmayan VPN (dVPN) teknolojisi üzerine yeni bir VPN protokolü geliştiriyorlar. VPN0 ismini kodukları bu teknolojiyi geliştirme amaçları, dVPNe göre daha performanslı ve daha gizlilik sağlayan ve merkezi bir VPN sağlayıcısı olmayan ağ geliştirmek. Brave, merkezi bir otoritenin olmasını gizlilik için bir tehdit olarak görüyor. Bu haberi gelecek Brave sürümleri dahili VPN ile gelecek olarak algılayabiliriz bence. Ancak, Blokzinciri hakkında yazılar yazan Hash.fail, VPN0 hakkındaki yazısında bu teknolojiyi gereksiz bulmuş: https://medium.com/@hashfail/reviewing-bat-teams-decentralized-vpn-whitepaper-proposal-a-critique-1e22303e4acf
    Yazının linki: https://brave.com/vpn0-a-privacy-preserving-distributed-virtual-private-network.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • (Bu bir bugmış, 2 günlüğüne reklam görebildik) Brave reklamları Türkiye'de yayınlanmaya başladı
    Türkiye'de Brave reklamlarının yayınlanmaya başladığı hakkında herhangi bir duyuru olamamasına rağmen dün geceden beri Android telefonumda 5 tane reklam gördüm. Windows'ta da reklamlar yayınlanmaya başlamış. "VPNsiz internette gezerken kendini güvende hissetmiyorsan Express VPN'i dene" diye bildirim aldım, tıklayınca Express VPN'in sitesi açıldı ve 0.01 BAT kazandım. Diğer reklamlar da İnsan Hakları Örgütü'nden(HRF), NordVPN'den ve BATcomunity.org'dandı. Şuan çok reklam olmadığı için aynı reklamları tekrar tekrar gösteriyor. Ayarlardan saatte kaç tane reklam görmek istediğinizi şeçebiliyorsunuz, ama bu istediğinşz kadar reklam görmenizi garanti etmiyor. Bunun sebebi de şu an reklam yayınlayanların az olması.

    Bu bir reklamın bildirimi, tıklayınca site açılıyor ve ödeme hesabına yazılıyor:
    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★

    Bu da reklamladan kazandıklarım:
    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★

    Ödemeler reklamdan reklama değişiyor. Ben hep 0.01 BAT kazandım.

    Resimlerin ingilizce olmasının sebebi benim telefonu ingilizce kullanmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddencat -- 15 Aralık 2019; 23:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün ayın 5'i yani ödeme günü. 20 BAT hesabıma yattı. 0,4 BAT reklamlardan kazandım diğerleri de Brave Ödülleri sanırım.
    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddencat -- 5 Kasım 2019; 3:15:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiddencat H kullanıcısına yanıt
    Hola gibi olabilir. Kullanan kişilerin internetini sömürüyordu başkası için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 17 Kasım 2019; 2:48:59 >
  • ShadyMM kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediniz?
    Edit: tamam anladım. Uçtan uca olacağı için öyle dediniz. Bittiğinde göreceğiz nasıl olduğunu. Zahmetli bir sistem olursa tercih edilmez bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddencat -- 17 Kasım 2019; 4:44:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla'nın yapay zeka ekinin başı Andrej Karpathy tweetinde Brave'den övgüyle bahsetti. "Gübenliğim için, Brave tarayıcıyı, arama moturu olarak Duckduckgo'yu ve VPN kullanıyorum. Şİmdilik her şey güzel. Brave'in BAT'ı internette kazanç elde etmek için bugünkü kullandığımız teknolojiden daha çok umut vaad ediyor."
    https://twitter.com/karpathy/status/1196524791433330688?s=20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddencat -- 1 Ocak 2020; 15:19:47 >
  • Evrensel Gazetesi Brave Onaylı Yayıncı Oldu
    Artık Evrensel Gazetesi websitesi ve Twitter hesabı bahşiş kabul ediyor.https://evrensel.nethttps://twitter.com/evrenselgzt

    Diğer onaylı hesapları şu başlıktan takip edebilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/brave-turkce-onayli-siteler-kanallar--141174994#141174994




  • Ben bu browserı aralık ayından beri kullanıyorum cüzdan onayladım her şey doğru ancak 2fa şifresini unuttuğum için kilit kaldırma talebinde bulundum ve kaldırıldı.Şu ana kadar ödeme alamadım.Payout progress bölümünde ''At the time we generated the payout report your account was in locked status from removing your 2FA.
    You will not be able to receive payment for this cycle." yazıyor.Ödeme alabilmem için ne yapmam lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperuygun26 A kullanıcısına yanıt
    https://publishers.basicattentiontoken.org/ adresinden bahşiş ve referans linkinden kazandıklarınızı yönetiyorsunuz. Bu gelirler 5 BAT ve üzeri olduğunda Uphold hesabına otomatik olarak geçiyor.
    Reklam gelirlerinden bahsediyorsanız, tarayıcıdaki cüzdanı onayladıktan sonra BATları Uphold'da görebilmeniz lazım.
  • hiddencat H kullanıcısına yanıt
    2 aydır 0 bat hocam hiç bir türlü uphold hesabıma aktarılan bat yok.Reklam gelirleri de aynı şekilde reklam görüyorum ama bat alamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperuygun26 A kullanıcısına yanıt
    BATların hepsi bir anda mı sıfırlandı hiç mi gelmedi? Tarayıcıdaki cüzdana hiç BAT geldi mi? Reklam çıktığında görülen reklam sayısı değişiyor muydu? Otomatik-katkı ile bahşiş olarak dağıtılmış olabilir mi?
    Bir hata var 1.3 sürümüne yükseltirken bazı hesapların bakiyesi sıfırlandı, eğer sorun buysa kaybı geri getirmenin bir yolu var, değilse sorunu bildiririz.
  • hiddencat H kullanıcısına yanıt
    Otomatik katkı ilk günden beri kapalı,reklam sayısında artış var ama bakiyede gözüken 0.Brave'in bahşiş gönderebileceğimiz hediye batları da gelmedi.Hem mobilde hem de laptopta aynı sorun devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemiz için reklamlardan bat vb kazanç saglanması yok.
  • 7 aydır kullanıyorum ve yabancı arkadaşlarım sağolsun biraz BAT geliyor.
    TR de uphold kullanılamıyor o yüzden 1 tane ABD li arkadaşıma uphold hesabı açtırttım. Baya bi dolambaçlı yollarla alabiliyorum.
    ★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★
    Gelecek vaadediyor bu BAT olayı bakın buraya da yazıyorum. Bu tarayıcı patlayacak ve insanlar deli gibi BAT kazanmaya çalışacaklar.




  • Türkiye'den Uphold hesabı açabiliyorsunuz ama dolar ya da lira olarak para çekemiyorsunuz. Batları liraya çevirmek için Uphold'dan başka bir kriptopara borsasına BATları gönderebilirsiniz. Göndermek istediğiniz borsadan BAT hesap adresinizi alacaksınız, Uphold'dan bu adrese göndereceksiniz. Uphold bu işlem için bir kesinti yapmıyor ama kriptopara transferlerinde ağa ödeme yapmanız gerekiyor. Bu miktar şuan ortalama 0.006$, 100000 BAT gönderseniz de 1 BAT gönderseniz de bu kadar ödüyorsunuz, kriptoparaların güzel yanlarından biri. Turkiye merkezli Bitay.com'da BAT işlem görüyor. Bu siteden en az 100 TL çekebiliyorsunuz ve 2,5 TL kesiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddencat -- 22 Şubat 2020; 0:56:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kalkanlar açık, saatte 5 reklam yaptım. Bu şekilde reklam görür müyüm, yoksa kalkanları kapatmam mı lazım?
  • C_K kullanıcısına yanıt
    Kalkanlar Brave reklamlarını engellemez. Tarayıcının bildirim göstermesini engelleyen bir şey yoksa reklam görebilirsiniz. Reklam platformu daha tamamlanmadı bu yüzden az reklam görmeniz mümkün. Konunun ilk mesajında daha ayrıntılı bilgiler var.
  • hiddencat H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler cevabınız ve faydalı konunuz için. Elinize sağlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bat kazanma olayını bir ben yapamadım sanırım ayrıntılı bir rehber şart.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.