Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
34
Favori
96.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tüm kullanıcılarımın AKN'leri sistemsel olarak gün içerisinde kaldırılacaktır. Herhangi bir yeri aramanazı gerek yok.
  • forumagir F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet. Eğer VDSL hizmet almak istiyorsanız VDSL özellikli modeme ihtiyacınız vardır. Modem satışlarımız var. Peşin fiyatı 160 TL, 6 Ay taksitli fiyatı 180 TL'dir.
  • goku2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben size yardımcı olacağım. Hizmetinize ulaşabilmem için GSM numaranızı PM olarak iletir misiniz? Tabii yaşadığınız sorunun detaylarınada ihtiyacım var.
  • Allahın izniyle bu hamle Türk Telekom gaddarlığına ölümcül darbeyi indirir de bu hizmetiniz bütün Türkiye için bir devrim olur . Hızların da stabil olması dileğiyle başarılarınız daim ve devamlı olsun .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goku2

    Türk Telekom'dan TürkNet'e geçiş yaptım. 12 gün boyunca internetim sorunsuz çalıştı diyebilirim. 16.09 tarihinde bir kopma yaşadım bir dahada internetim gelmedi. Müşteri hizmetleriyle her gün defalarca iletişime geçiyorum fakat söyledikleri hep aynı! En geç 2 iş günü içinde sorunu çözeceklerine dair vaat vermelerine rağmen bu sözlerinde durmadılar. Cidden muhatap bulmanız o kadar zor ki sorun yaşayınca bunu göreceksiniz. Tatillerde bir sorun yaşarsanız yada hafta sonu olursa o zaman yandınız çünkü hiç bir şey yapamıyorlar. Müşteri hizmetlerine istediğinizi söyleyin aşağı yukarı aynı cevapları veriyorlar. Arıza kaydı açtıysanız müşteri hizmetlerine teknik departmandan bağlanamıyorsunuz telefondan. Tekrar aynı arıza kaydı şekli için meşgul etmenizi istemiyorlar. TürkNet Online İşlem merkezinden Canlı İletişim ile iletişime geçmeye çalışırsanız saçma sapan genel cevaplar yazıyorlar. Üstelemeye çalışınca direk iletişimi kapatıyorlar. TürkNet'e geçecek arkadaşlar bu sorunları göz önünde bulundurarak geçerse iyi olur. Benim internetim hâla yok. Gelişme olursa güncelleyeceğim mesajımı.

    aynı sorunları yaşadım. Hatta buradaki turknetdestek hesabı da konuya el attı. Sonuç mu? 15 gün boyunca bağlanmayan internet. Turk telekomu gerçekten sevmem ama, dondurduğum türk telekom hizmetini açtırıp apartman girişinden kabloları bağladığımda anında internete bağlanabildim. Bunun açıklaması şu. Ya beceriksizler ya da çok umurlarında değildi.
    Turknet'i denemeyin demiyorum tabi ki. Bence mevcut aboneliğinizi dondurun ve deneyin. Başarılı bir şekilde internet kullanabiliyorsanız bir süre sonra turkneti dondurup diğer aboneliğizin taahhüt süresini tamamlayıp tekrar türknet'e geçersiniz.




  • helal olsun
  • @TurkNetDestek, bilindiği gibi Turk Telekom bakır altyapısı olmayan yerlere hizmet veremiyorsunuz. Mevcut abonenizim ve bulunduğum bölgedeki bakır altyapı fiberle değiştiriliyor. Bu benim aboneliğimi etkileyecek mi?



    Lütfen cevabı buradan yazın. Çünkü kullanıcıların çoğunu ilgilendirecek bir konu.

    Bu arada müşteri yararına çalışmalarınız için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 20 Eylül 2017; 11:47:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vavvv süper bişey. Gerçi bana kota fazla geliyord. Ama arkadaşlara katılıyorum sorun olunca bir türlü çözülmüyor. Papağan gibi 2 iş günü diyip kapıyolar. Her aradığında 2 iş günü. Kırmızı çarşamba gibi bişey. Ama sorun olmuyuncada süper ötesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 2 hafta önce ttnet ile sözleşme imzaladım. Şimdi aknsiz bölgeye geçmişim kafa mı duvarlara vuruyorum :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Taahhüt bozma bedelini TTNet'ten öğrenin. 120 liraya kadar olan kısmı Turknet karşılıyor. 2 hafta için daha fazla bedel çıkarmazlar herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Sadece bağlantı ücreti 190 lira rahat 500-600 çıkar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam bir de telekomdan alıp onlara para ödüyor, sol ve başta ttnet nasıl bir soygun yapıyor. Herkese turknet onermeliyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir haftadır nakil bekliyorum kafalarına göre siz nakil işlemini iptal etmişsiniz diyen firma bulaşmayın 3 ay telefon ücreti alırlar ama telefon bağlamazlar bulaşmayın arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kül Tablası -- 20 Eylül 2017; 12:13:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Ben eski aboneliğin devamı diye düşündüm. Siz yine de MH'yi arayıp bedeli öğrenin. Bağlantı ücreti ve şu an kullandığınız paketin kampanyasız (taahhütsüz) 2 haftalık ücreti haricinde para çıkmaması lazım. Modem vs almadıysanız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 20 Eylül 2017; 12:13:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Türknet,helal olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler türknet..
  • Hocam şu altyapı işinede bir el atın, eveden alabildiğim hız zaten yavaş. 150GB akn yi nolmal sartlarda bitmiyordu.

    Walla benim eve kadar bir kablo çekinde AKN olmadan nasılmış bir tadına bakalım, baklava da çıkar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 20 Eylül 2017; 12:45:42 >
  • Gerçekten müşteri memnuniyeti için çalışan ilk ve tek Türk firması! İsteyin 120 ay taahhüt imzalayayım! Bu adamlar dururken Arap Telekom'a para kazandıran her türlü muameleyi hak ediyor.
  • Paketteki upload hızı nedir hiçbir yerde bulamadım.
  • Bu karar şimdi yürürlüğe girdi mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.