Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
34
Favori
96.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Helal olsun. Resmen internette devrim niteliğinde bir karar. Türk Telekom hala 16 mbite kadar 50 gb AKK 2 sene taahhütlü paketi 50-60 liraya vermeye devam etsin.
  • Yeni ev için bağlatmak istiyorum. Özel bir altyapı gerekiyor mu bunun için?
  • Selam Türknet bey,

    Ekim sonu gibi ttnet taahhüdün bitiyor. Size geçeyim mi?



    Ama benim telefon hattım yok, yalın internet kullanıyordum, nasıl olacak bu durumda fiyatlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hiçbiri

    Selam Türknet bey,

    Ekim sonu gibi ttnet taahhüdün bitiyor. Size geçeyim mi?



    Ama benim telefon hattım yok, yalın internet kullanıyordum, nasıl olacak bu durumda fiyatlar?



    İkinci kısmı Turknet Bey'in adına cevaplayayım. Size bir telefon numarası tahsis edilir, aylık 60 liraya kullanmaya başlarsınız. Telefonu ister kullanın ister kullanmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02.10.2017 mutlu son editi;
    30.09.2017 tarihinde gelip tekrar hat kontrolü yaptılar. Çevir sesi düzgün geliyordu fakat modemde sinyal devamlı kopuyordu. İnşaatın orada 4 kere kopup yeniden onarılıp yama yapılan kabloyu sıfır kablo ile değiştirdikleri anda sorunum düzeldi.

    Sorun tamemen TT denen şirket çalışanlarının insiyatifinde. İnşaat yüzünden 4 kere koparılan kabloyu en başında yenisi ile değiştirip birazcık da uzun bıraksalar kablo hareket edebilecek ve kesilmek zorunda da kalmayacaktı. Bu sorunların hiçbiri de yaşanmayacaktı.



    22.08.2017 tarihinden beri düzelmeyen internetim ve buna rağmen kredi kartımdan otomatik çektiğiniz iki fatura... Ne yapsanız boş. Çözmek istiyorsan pm'den yazayım admin ne dersin?



    Sokakta inşaat başladı kabloyu ezdiler. Ev tesisatında sorun var dediler. Modemden ankastreye Cat6 çektirdim. Sorun düzelmedi. Modemde sorun var dediler. Asus dsl-n16 aldım. Sorun düzelmedi. Ankastreyi kontrole geldiler. Sokaktaki kablo bozuk dediler. Sokaktaki kabloyu ezik yerden kesip tekrar bağladılar, internet düzelmeden bu sefer de temel kazmak için tekrar iş makinesi geldi tekrar ezdi. Tekrar yalan oldu. 23.08.2017 tarihinde açılan arıza kaydını da işgüzar elemanınız iç tesisat bozuk gerekçesiyle kapatmış. Halbuki iç tesisat Cat6 ile değiştirilip elektrikçide 2 kere kontrol ettim. Bir ton para saydım cebimden. Bu süre zarfında defalarca randevu verildi. Hepsine ya gelmediler, ya da günler sonra geldiler. 4 hafta oldu sorunum çözülmedi. Başından savmak için de genel arıza diyorlar. Çözüm zamanı veremiyoruz diyorlar. Genel arıza olsa sokakta başkaları nasıl kullanabiliyor diyorsun, müşteri hizmetleri ERROR veriyor. Ezbere cümleleri kuruyorlar. Gelinmeyen randevu için de gelmişler bilmem ne diyor. Bir de giriş katta oturuyorum. Sokaktan her geçeni, apartmana her giren çıkanı görebiliyorum. Böyle yalancılık olmaz...





    Arıza sırasında defalarca yurtdışına çıkacağım bir tek bu bayram tatilim var gelin yapın dedim. İpleyen olmadı. Yurtdışına çıktım. Kardeşim defalarca abimin numarasını değil beni arayın diye not bıraktı. Notları okumaktan aciz işgüzar çalışanlarınız hala beni arıyorlarmış. Sözde tabi. Benim telefonum çalmadı. Roaming açık olmasına rağmen... Konu sahibi TurkNet çalışanı arkadaş, çözmeye yardımcı olacaksan benden istersin arıza kayıt numaralarını.







    Turknete geçmeyi düşünen arkadaşlar; Turknet kullanma, kullandırma. Turknet pişmanlıktır 75 mbit abonesiyim. Kullanamadıktan sonra isterse 300mbit olsun arkadaşlar. Evde eski 16mbitlik pakedimizi bile arar olduk. Resmen işkence bu devirde internetsizlik. Geçmeyi düşünen arkadaşlar iyi düşünsün. İstanbul'da oturduğum halde durum böyle.



    Sorunumu çözmediğiniz sürece de bu notum burada ve her yerde kalacak.

    28.09.2017 düzenlemesi;
    Allah kahretsin sizin şirket gibi şirketinizi.
    14531391 arıza kayıtlı sorun için hala adım atılmadı. 22.08.2017'den beri interneti adam gibi kullanamıyorum. Hattı iptal ettirmek için illaki dilekçe mi yazıp göndermeliyim şimdi ben he?

    Elemanın biri arayıp genel arıza var ne zaman çözülür bilemiyoruz diyor.

    Arkadaşlar, 07 Eylül-26 Eylül arası Moldova'daydim. Bu ülke Avrupa'nın en fakir ülkesi. Bu ülkedeki dağ başındaki bir köyde kaldım 3 hafta. Ve bu köyde bile 20mbit sınırsız internet vardı. Bir kere bile kesilmesi, bir kere bile hız dalgalanması yaşanmadı. Benim evim ise İstanbul Küçükçekmece'de. Megapolde yaşadığım halde sorunum çözülmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saab9000 -- 2 Ekim 2017; 11:49:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Nautilus-

    @TurkNetDestek, bilindiği gibi Turk Telekom bakır altyapısı olmayan yerlere hizmet veremiyorsunuz. Mevcut abonenizim ve bulunduğum bölgedeki bakır altyapı fiberle değiştiriliyor. Bu benim aboneliğimi etkileyecek mi?



    Lütfen cevabı buradan yazın. Çünkü kullanıcıların çoğunu ilgilendirecek bir konu.

    Bu arada müşteri yararına çalışmalarınız için teşekkürler.

    Bu konuda ne diyorsunuz? Yeni bir ISS aramaya başlayayım mı?
  • TÜRKNET'e birkaç ay önce TTNET'den yalın internet kullanırken taahhütümün bitmesine 5 gün kala başvurdum. Taahhüdümün bittiği gün geçiş işlemlerini yaptılar internetim hiç kesilmeden geçişim sağlandı portum da değişmedi ve hattımın alabileceği en yüksek hızı aldım o kadar olumsuz yorumdan sonra kararsızdım fakat ben çok memnun kaldım arkadaşlar. Mevcut hattından memnun olan arkadaşlar hiç düşünmeden başvurabilirler

    Mevcut hızım
    Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet
    Sormak istediğiniz başka bir şey olursa yardımcı olurum.


    Yeni üyelikte ücretsiz bir ay kullanım kampanyasına katılmak isteyen arkadaşlar



    TÜRKNET'E YENİ ABONE OLACAKLARA ÖZEL 1 AY ÜCRETSİZ KULLANIM İÇİN DAVET KODU:
    FXS55LB16WAJ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprhtc -- 20 Eylül 2017; 13:52:51 >




  • alprhtc kullanıcısına yanıt
    Kac liraya kac mbit hiz alıyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüylerim tiken tiken oldu la. Türknet lütfen boynuma dolayın (kravat)
  • Bizde yeni evimiz için Turknet'e geçmek istiyoruz ama ev telefonumuz yok. Abonelik için ev telefonu zorunlu mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 ayda abone olamadıgım firma. iki defa evraklar göndermek için kargo ücreti ödedim. Her defasında evraklarla ilgili sorunlar çıktı. Gittim sıfır modem aldım. Abone yapamadıkları için yarı fiyatına sattım. Bir de oradan zarar verdiler. Bana maliyetleri yaklaşık 170 lira oldu ve abone de yapamadılar. İyi ki de yapamamışlar. Superonlinedan hizmet alıyorum ve tek bir sıkıntı bile yaşamıyorum. Kendileri gelip, kurdular. Modem onlara ait. Canavar gibi hız var ve asla kayıp hız yok. Bilakis daha fazlasını alıyorum. Amatör ve Merdiven altı bir firmadan başka bir şey değil TurkNet. Bulaşmayın derdim. Memnun olanı da vardır elbet ama 10 kişiden 3 üdür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 20 Eylül 2017; 14:2:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

    Kac liraya kac mbit hiz alıyorsunuz ?

    59,99 tl 75 mbps hız verdiler hocam bana TTNET den direkt geçiş yaptırdım Türknet'e.
  • 30 ekimde tyrksat sözleşmem bitiyor bu gidişle ben de bunlara geçerim : ) bu arada teledünya kutusunu geri veriyor muyuz ?
  • Arkadaşlar Türknet'te AKN, AKK, Kota Uygulaması Tüm Kullanıcılar için Artık Kaldırılmış. Helal Olsun be Türknet'e. Diğer İSS lere Örnek Olsun.
  • Adresinizde bakır altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz nedir ya anlamadım ben ttnet fiber kullanıyorum bu hangi altyapıyla bağlanıyor internete.
  • Fiber altyapi yok bizim burda. Kullanamiyor muyum ben bu neti?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kullanıcılar maksimum 35 mbps mi alacaklar?
  • Babam gitti TT ile attı sözleşmeyi el mahkum ama biter bitmez Turknete geçecem.Helal olsun adamlara
  • Merhabalar, ben Ankara'dan hizmet almak istemiştim fakat bulunduğum mahallede fiber altyapı olduğunu ve bu yüzden geçiş yapılamadığını söylemişlerdi, bu halen devam ediyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirizma -- 20 Eylül 2017; 14:15:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Adresinizde bakır altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz nedir ya anlamadım ben ttnet fiber kullanıyorum bu hangi altyapıyla bağlanıyor internete.

    Bana da benzer bir cevap vermişlerdi, fiber altyapıyı kullanabilme hakları yok muhtemelen.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.