Şimdi Ara

ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
5
Favori
12.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam 2 sene önce aldığım asus 27" 2k rog strix pg27vq ekranım 2. kez bozulması sonucunda 10 ay önce değişim iade belgesi verdiler bu belge elime ulaştığında ilk başta çok sevinmiştim. Ancak aldığım firma ile görüştüğümde artık asus ürünü satmadıklarını ve bana yardımcı olamıyacak larını söylediler. Servisle defalarca durumu ihza etmeme rağmen ithalatçı firma olan boğaziçi bilgisayarla görüşmemi söylediler. :D Boğaziçi bilgisayarda artık asus ürün getirmediklerini söylediler. Servisle tekrar göürüşmem soncunda elimdeki formla yasal yollara başvurmamı soylediler. Thh kararı 3 ay sonra beni haklı buldu. Ardından alınan karar ile aldığım firmaya tebliğ gitti karşılık vermediler. Güncel piyasası 16-18 bin civarında olan monitöre fatura bedeli olan 4000 öderim dedi. İcra dairesinde bilirkişi istedik ilk fatura turarında olan 4000 bin tl bedel biçti. İtirazımız sonucunda herhangi bir monitor eşdeğerine bakarak 7500 değer biçti. Yıldırdılar muhattap yok devlet dairesinde tanıdığın yoksa iş yürümüyor. Çok can sıkıcı lanet olsun deyim 7500 kabul edip karşı tarafa talepte bulunacaklar. Anlıyacağınız 10 ay monitör süzlük, icra dairesi git geller. İnsanlara kendini ifade etmeye çalış ve koca bir boş. Asus markasına güvenerek üst segment bir ürün alıp mağdur olmak. Bilginize bence uzak durun.





  • tekinserkan59 T kullanıcısına yanıt

    Sizin monitörü yazınca internette ilk çıkan link bu. Direk onun parasını vermişler   Oda reklam zaten







  • Olabilir bu tuf hd bendeki rog serisi curved 2k ama sağolsun bilirkişi fazla bilgili çıktı. Bu olay tahminimce bir 10 ay daha sürer.

  • Onur BABACANyoutube
    "Y.rak Gibi Notebook : Asus Zenbook Flip 13" inceleme videosu ile ilgili güncelleme. "Y.rak Gibi Notebook" videomun linki : https://youtu.be/EUpc56tUPSY
    https://www.youtube.com/watch?v=rdC9otlHAdM
  • Başlığı açmama sebep olan ROG STRIX 2060 OC


    Ekrana görüntü gelmemesi, geldiğinde de 1-2 dk içerisinde görüntü gitmesi sebebiyle tekrar servise gönderdim.


    Lanet olsun demekten başka bişe diyemiyorum şu anda, bir yukarıda arkadaşımızın y**** gibi notebook dediği gibi... ... gibi marka. ... gibi servis.

  • Merhaba, Benim elimde Asus'un eski problemli bir telefonu var ben bunun için Asus'un sitesinden "Onarım Talebi" oluşturacağım fakat artık garanti dışı olduğu için ücret alacaklardır. Hatayı tespit ettikten sonra onarımı yapmadan benden ücreti alma onayı isteyecekler mi yoksa sormadan direkt onarımı yapıp faturayı kesiyorlar mı? Eğer 500 tl gibi bir fiyatın üstünde fatura çıkarırlarsa ödeyecek durumum yok çünkü telefonu satarım daha iyi.

  • Nitril_Eldiven kullanıcısına yanıt

    Servisin numarası vardı oradan ayrıntılı sorabilirsin sormadan bence servis kaydı açma. Ama ücreti şu kadar tutar yapalım mı diye sorarlar bence sormadan tamir etmezler. Ama arayıp sormakta fayda var boşuna vakit kaybı olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus öyle bir Noktaya geldiki Türkiyede.

    Turbox-Izoly-Asus seviyesine kadar düştü maalesef. Aynı klasmandalar.

    3-4 yıl önce en Kral Premium olan bir marka. Son 3-4 yılda dibe doğru koşuyor.

    Hala youtuberlara yayıncılara para harcayıp ASUS reklamı yaptırma derdindeler.


    Kardeşim reklama ihtiyacın yok artk. Teknik servisine para harca biraz daha kalifiye işinin ehli insanlar bul.

    Asgari ücretle serviste eleman çalıştırırsan k.bakma o paraya ben bile gelen ekran kartını monitöri bişeyi yok bunun deyip kutular geri gönderrim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 29 Haziran 2023; 12:0:22 >
  • Ben buradan Asusla ilgili sorun yaşayanlara şunu önerebilirim; Arızalı olan Asus ürününüz için ASUS Rog forumlarında başlık açıp sorunu ekran görüntüleri ile belirtin. Oradaki Asus yetkilileri direkt olarak Tayvanda oldukları için size yardımcı oluyorlar.


    Başımdan geçeni basitçe anlatayım; Asus ROG Crosshair VIII anakartların bazı modellerinde (Hero/Dark/Formula) BIOS updateleri sonrası ECN yonga sorunu meydana geliyordu. Anakart bazen başlatmak isteyince yeniden başlamıyordu. Gücü kesip açınca sorun düzeliyordu. Onlarca kişi ROG forumlarında bunu belirtince ekran görüntüleri ile vs. oradaki Asus yetkili benden Asus Türkiyeye kartı göndermemi ve hangi servise gittiyse o servisi bilgilerini istedi. Kendisine PM yolu ile gönderdim. Ve sorunu 10 günde çözdüler.


    Tayvandaki yetkili Türkiyedeki teknik servise yapmaları gerekenleri ve sorunun nasıl çözüleceği ile ilgili detaylı teknik tamir vb. materyal anlatıp sorunumu direkt oradan çözülmesini sağladı.


    Türkiyedeki servislerin durumu ortada. O yüzden sorununuzu direk ROG forumlarında başlık açıp belirtin. Yardımcı oluyorlar. Yoksa türkiyedekilerin sorun falan çözeceği yok.





  • snakefatih kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim.

  • Ben de aranıza katıldım, ilgili konu linkini ekliyorum.


    https://forum.donanimhaber.com/ince-hesap-ve-asus-service-point-rezilligi--156219509

  • ***@rmour*** kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

    Saçmalama konusunda çığır açtıkları bir gerçek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orodruin kullanıcısına yanıt
    %100 başarı sonucu garanti değil, bence %40.

    Sizinkinin istisna olduğunu düşünüyorum. Ama mutlaka denenmeli.

    Ben bunuda yapmıştım fakat sonuç olumsuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 5 Temmuz 2023; 22:46:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Asus rezaletleri devam ediyor

    Şikayetvar da yine onlarca rezil mağduriyetler..

    https://www.sikayetvar.com/servispoint/servispoint-tarafindan-deforme-edilen-slot

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.