Şimdi Ara

ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
5
Favori
12.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, kaymakamlık yakınsa karşı tarafın savunmasını ve bilirkişi raporununu incelemek gerekir, ben merak ettim. THH tarafında bazı hususlar eksik veya eksik değerlendirme yapılmış olmalı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • armax kullanıcısına yanıt

    Raporu burada paylaşırım üstadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus Türkiye, Asus rog Türkiye instagram hesaplarında ürün tanıtımı yapıyorlar. Sizde benim gibi başınızdan geçen olayı kısa olarak yazın. Asus ürünü almak isteyen kişilerin başına neler gelecek öğrensinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane_300 E kullanıcısına yanıt

    Ben yazdım geçen bir tanesine, konu linkini bile attım :)

  • Bugün asus tan eda hanım aradı. Servis pointin ne kadar rezil olduğunu anlattım. bu konudan da bahsettim. İlgileneceğim falan dedi. Bende dedim hep öyle yapiyorsunuz ama bir netice alamadığımı söyledim.
    17 ekimde yine islemci pinleri yamuk gelen anakarti video çekerek ince hesaba gönderdim. Özge hanım bizzat kendim takip edeceğim dedi.
    4 defa oldu bu seferde ayni şekilde gelirse vazgeçeceğim. yeni anakart alacağım temmuz ayından beri bekliyorum.
    Bütün sosyal hesaplardan ürünlerin altına sorununuzu yazın geçte olsa dönüş yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane_300 E kullanıcısına yanıt
    Eda hanım kim Özge hanım kim? (Departman?)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • efsane_300 E kullanıcısına yanıt

    umurlarında olmaz eda hanım ayşe fatma hanım sadece personel.

  • güncelleme: çizdikleri kasayı değiştireceklerini söylediler beklemedeyim.



    ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)
  • Malesef benim anakarta bilirkişi sorun yok diye rapor vermiş, zaten anlamıştım böyle olacağını adam benden tüm sistemi ve monitörü istedi bende sadece anakartı verebilirim dedim önce sistemi alacağını varsayarak 15 gün filan sürer diyen adam sonra 1 hafta sonra anakartı alırsın demişti, adamın elinde işlemci bile yoktu am4 uyumlu nerden bulacam okul açılmadan diye bana soruyordu.

  • Korgeneral kullanıcısına yanıt

    Benim de şimdi geldi e tebligatla öğrendim olumsuz rapor yazmış bilirkişi anakart sorunsuz demiş, heralde doğru düzgün incelemedi bile zaten benden full sistemimi artı bi de monitörümü istemişti 15 gün sürer demişti bende 2 hafta pc siz yapamam anakartı veririm demiştim, sadece anakartı verince haftaya alırsın demişti o an anladım zaten ben de sonucu adamın elinde am4 uyumlu işlemci yokmuş ben bulamam diyodu zaten okul açılmadan.


    Hayır ben şimdi bu anakartı 2. el köşesinden sıkıntı yok diyerek satabilirmiyim o zaman yani ama işte vicdanım elvermez,keşke forumdan kartımı inceletebileceğim şahit birisi olsaydı da video çekebilseydik beraber.


    Kart usblerden güç kesiyor bir anda sıkıntı yok deniyor kartı almak isteyen olursa uygun fiyata vericem sıkıntı çıkarsa en azından benim haklı olduğum da kanıtlanır şu an kartın günceli yaklaşık 3 bin ben 2 bine vereceğim arkadaşlar zaten sıkıntı yoksa güle güle kullansın ben kullanmıyorum öyle duruyo kart msı aldım ben usb güç kesme olayı kalmadı.





  • Geçen gün Arzum servisine termostat arızası sebebiyle ütü verdim, sorunu fazla ısınması ve ısı ayarı yapamıyor olmamdı. Onun dışında hiç bir sorunu yoktu. Bugün ütünün tabanının değişmesi gerektiğini ama temin edemedikleri için iade edeceklerini söylediler. Evde bir baktım ütü pelt. Tamamen bozuk, hiç çalışmıyor. Allah bunları bildiği gibi yapsın, servislerin hepsi çöp. Nerede eski ustalar, üstatlar. İş bilmez malları servislere doldurmuşlar. Bizim kartları, ev aletlerini boza boza öğrenecekler, olan da bize olacak. THH de bunların ekmeğine yağ sürüyor. Bilirkişi dedikleri iş bilmezlerde bizim cihazlarımıza bakmadan incelemeden rapor yazıyor. Al birini vur ötekine.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 20 Ekim 2022; 23:22:44 >
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt

    Hakkaten öyle bilirkişi benden monitör istedi(büyük olasılıkla elinde monitöe bile yok zaten am 4 işlemci yok dedi) anakart arızası için başka söze gerek yok zaten, forumdan rastgele 3-4 kişi seçsem bu adamdan bilgilidir büyük olasılıkla, sürekli çelişkili şeyler söyleyince ben anladım zaten olumsuz yazacağını(tüm sistemi ver 15 gün test edecem vermeyince haftaya alırsın anakartı,bi ara evine geleyim bende yok am4 işlemci vs sen göster dedi bende kabul ettim hatta ama gelmedi tabi vs vs).

  • Korgeneral kullanıcısına yanıt

    Benim şikayete konu STRIX RTX2060 ekran kartına ilişkin durum bildirimi yapmamıştım.. kart çalışıyor ama rgb ışıklandırması çalışmıyor.


    Kendilerini çok kurnaz zannediyorlar, seviyesiz ahlaksız utanmazlar.

  • Ben forumda çeşitli yerlerde yazdım. Görmeyen varsa benim Asus rog X670E-E anakartıma görüntü gelmeme sorunundan sadece 1 haftada iade kararı çıktı ve para iadesi oldu. Servisten memnun kalan bir tek ben varım galiba.

  • freqX kullanıcısına yanıt

    sizin konunuzu diğer amd konusundan da takip ettim.aslında bu asus dan sikayet konularından sonra sizin olayınız olmuştu. asus firmanın kulağını biraz çekmiş. bu şikayetleri görüyorlarmış ama cevap verilmiyormuş. belkide hicbir sorun yok deyip sıfır anakartın üstünde cizik kırık işlem görmüş anakartı da göndere bilirlerdi size.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Vesile olduysak ne mutlu :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • efsane_300 E kullanıcısına yanıt

    Ben zaten anakarttan ümidi baştan kesip msı almıştım çok daha memnun kaldım, yalnız sanırım asus,msi ve giganın da servisi aynıymış bozulsa vs garantisi yokmuş gibi olduğunu düşüneceğim, thh'ye başvursan onda da gördüm ki elinde işlemci bile olmayan meslek lisesi hocalarına veriliyor bilirkişilik, malesef tüketicinin yanında olmuyor çoğunlukta verilen kararlar.


    Ama msı tavsiye ederim asustan çok daha stabil çalışıyor ikisi de b450 çipsetti.

  • Koptum lan bu ne ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) 

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.