Şimdi Ara

ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
5
Favori
12.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • freqX kullanıcısına yanıt

    Para iadesi gayet makul bir çözüm olsa da ülkemizdeki çok yüksek enflasyon yüzünden pek de iyi bir seçenek olarak kalmıyor. Diyelim 50 bin TL'ye Asus rtx 4090 aldınız 1 sene sonra bozuldu ve kur ve enflasyon yüzünden. kart 1 senede fiyat olarak ikiye katladı ve 100 bin TL oldu 50 bin₺ ile aynı kartı almak imkansız hale geliyor. Kart fiyatlarının aşırı uçtuğu bir dönemde elimizde kart yok para iadesi yapacağız diyen firmalar oldu ben çok şikayet okudum bu konuda. Adam çırpınıyor ben o parayı ne yapayım bana ekran kartı lazım verecekleri parayla ekran kartı almam imkansız diyorlardı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redoracle R kullanıcısına yanıt

    Asusun geçmişe yönelik eski işlemci fanlarina desteği var. Ben costum sıvı soğutma kullaniyorum. Msi anakart icimden geçmiyor değil ama msi yada gigabyte alırsam cpu bloğu da değiştirmem gerekecek. nereden bakarsan 2 bin masraf çıkacak. Anakarta şuan sözde dayanıklılık testi uygulanıyor. Z690 g almayı düşünüyorum.

    Maalesef 3 büyüklere aynı servis bozuntusu bakiyor. Thh'ye başvuru yaptım. Ama sonuçlanması 6 aydan fazla sürecek ve çokta ümidim yok. hakem heyeti ne kadar bilgi o ayrı bir konu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)Onur BABACANyoutube
    Yarak gibi notebook : Asus Zenbook Flip 13 Dünyanın gelmiş geçmiş en objektif, en samimi ürün incelemesi. Asus Zenbook Flip 13 incelemesi.
    https://www.youtube.com/watch?v=EUpc56tUPSY&ab_channel=OnurBABACAN
  • MTMAN kullanıcısına yanıt
    Üsluba çok güldüm, ama hak ediyor Asus.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • armax kullanıcısına yanıt

    az bile söylemiş hocam ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) 

  • Bu adamın cevabını globale taşımak lazım ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) dinsizin hakkından imansız gelirmiş, zaten bu konular çoğaldıkça bilinç artıcaktır daha az kişi tercih edecektir, kendi ayaklarına sıkıyorlar, çok mu zor bir teknik servis açmak adam gibi işleyecek hale getirecek.


    Hayır bir de şimdi togg çıkacakmış e onunda servisi yerli adamlar olacak ve kalitesini de az çok tahmin edebiliyorum vestel venüs örneği ortadayken.


    Valla amazon.de bu konularda çok iyi inventustaki gibi suçu bana atmayıp ürün sizde kalsın paranızı iade ediyoruz dediler yani resim vidyo filanda atmadım işlemci soğutucusunda eksik parça vardı bu yüzden paramı iade etttiler anında defalarca aradılar üzgün olduklarını söylediler insan yerine koydular ama inventusta direkt bunu sen yaptın dediler sanki 20 yıldır bu işlerle ilgilenmiyormuşum gibi sanki daha önce hiç cpu soketi vidası sökmemişim gibi davrandılar benim o vidayı o halde anakarta montelemem mümkün değil zaten anlayan birisi anlardı ard niyet başka şey.





  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Birisi youtube yorumunda konu linkini paylaşabilir mi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MTMAN kullanıcısına yanıt

    Mükemmel video, Asus nasıl bir markadır diye soranlara izleteceğim. Not: Marka değil servis kötü demeyin, bu kötü servis kalitesinde inat ettiği için Asus kötü.

    Kendi laptopum Asus, bir sorun yaşamadım ama inşallah yaşamam, servisle işim olmasını istemiyorum.

  • armax kullanıcısına yanıt

    Ben paylaştım zaten hemen bu fırsatı kaçırırmıyım.


    Ha tabi görünür mü onca yorumdan ayrı.

  • redoracle R kullanıcısına yanıt

    ben instagramdan attım kendisine gördü ve cevapladı :)

  • MTMAN kullanıcısına yanıt
    Ne dedi :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • armax kullanıcısına yanıt

    Dinsizin hakkından imansız gelirASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) 

  • MTMAN kullanıcısına yanıt
    O arkadaşla görüşmek isterim :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • güncelleme: geçen ayın 17'sinde yolladığım ekran kartım dün yani 9'u itibari ile asus servisinde olan 20 iş günü doldu.Bugün kendilerine durumu anlattığımda talebi işleme aldılar 1 saat sonra bir bayan aradı tekrar ve bana parçanın geldiğini beklemeye devam edersem 3 aylık garanti uzatabileceklerini söylediler bende kabul etmedim ve ücret iadesi talep ettiğimi belirttim tekrar işleme alıcağını aksi durumda iletişime geçeceklerini söylediler 1.5 saat sonra tekrar arandım ve bana 20 iş gününün bugün dolacağını akşam üstü kargoya verileceğini söyledi.Bende şaka yapıp yapmadıklarını sordum ve servisin doğru sayı saymayı bilmediğini anlattım.Ya ürün ücretinin iadesini yaparsınız yada thh giderim dedim.Tekrar incelemeye alacaklarını söylediler kapattık telefonu sonra alo 175'i aradım memur bayan kargoyu yollarlarsa almamamı ve satın aldığım firmaya olayı anlatmamı ve ücret iadesini onlardan istememi söyledi keza kanunen 20 iş gününü doldurduğunu asusla muhatap olmama gerek kalmadığını söyledi bende gaming.gen.tr'ye mail attım şu an bekliyorum.Bu firmanın ne olduğunu iyi görün.Adamlar kanun da tanımıyor tüketiciye aptal muamelesi yapıyorlar Allah bunları bildiği gibi yapsın.Kartı yollarlarsa almayacağım ve tüketici hakem heyetine başvuracağım.Gelişmeleri yazarım.


    güncelleme: Aranızda sayı saymayı bilen arkadaşlar var mı yoksa bizde mi bir arıza var? Yok bence bunlar bizimle dalga geçiyor bu gerçek olamaz ya ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) bu asus gerçekten şaka mı yapıyor bilale anlatır gibi anlattım bundan sonrası mahkemede




    ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)






    Takvimi açıp işaretleyip anlattım son kez artık yordular mahkemeye verdim kendileriniASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) 




    ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTMAN -- 10 Kasım 2022; 17:53:48 >




  • ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)


    ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)


    ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU)

    Nihayet benim mağduriyetimle ilgili THH'den karar çıktı. Şimdiki sorun ise ürün değişimi yerine para iadesi yapmak istemeleri zira bilgisayarın fiyatı katlandı. Umarım bu şekilde ikinci bir mağduriyet oluşturmazlar bu durumda maddi-manevi tazminat davası açmak gerekecek sanırım:(





  • remurat R kullanıcısına yanıt

    ayıpsız misli diyor hocam. sana ellerinde varsa aynı ürünü yoksa bir üst modelini vermek zorundalar bu talebi mail olarak ilet gelen cevap olumsuz olursa ilamlı icra takibi başlatacaksın dosya ücretini ödeyeceksin ve 7 iş günü içinde talebini yerine getirmek zorundalar ayrıca icra masraflarını da ödeyecekler.Acıma vur kırbacı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTMAN -- 17 Kasım 2022; 17:4:53 >
  • remurat R kullanıcısına yanıt
    Yazılı olarak icra takibi başlatılacağını bildir hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • armax kullanıcısına yanıt

    hocam ona da gerek yok 15 iş günü içinde temyize gidebilir asus. arkadaşın yerinde olsam ölü taklidi yaparım 15 gün bitince direkt ilamlı icraya veririm bunlarla muhatap olmaya bile değmez.

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.