Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla'yı Kim Çevirmeli?(ANKET) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Assassin's Creed Valhalla'yı Kim Çevirmeli?(ANKET)


(En Son Oy Tarihi: 23.10.2023)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assassins123

    Neden bu konu var ki oyun zaten Türkçe olarak gelecek.
    Kanıt? Resmi açıklama var mı? Yoksa boşyere umut verme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ankete bakılırsa yamayı satın alıb oynayacak arkadaşların büyük çoğunluğu kararını vermiş. Lütfen AnonymousÇeviri ekipi üzerine düşeni yapsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • animus çevirmesin başka bir şey istemiyorum senelerce bekle bekle dur alpha sürüm beta sürüm falan filan saçmalıklarıyla uğraşamam
  • Anonymous kendine düşeni yapmalı ve animus da çevirse bile buna rağmen acv yi çevirmeli. Zaten çok çabuk çevirecekleri için animus un yamasının bir anlamı kalmayacaktır.
  • Anketteki son duruma gore durum ortada buyuk bir kullanici destegi var.Anoymous ceviri ekibine.
    Bundan sonra her 2 ceviri grupunun da kullanici isteklerini dikkate alip sonuca gore karar vermeleri en dogru bir karar olur
    Ayni oyunun 2 yamasi olmasini sahsen istemiyorum. Animustaki arkadaslarin bu ceviriden vazgecmeleri en güzel yol olur diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 2 Mayıs 2020; 14:52:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kim çevirirse çevirsin. Yeter ki hızlı çevirsin. Yıllarca Dragon Age ve Mass Effect andromeda bekledim.
    AC odyssey için iki kere para ödedim Animus'a. Şimdi oyuna güncelleme gelse yine para isteyecekler.
    Madem para önemli o zaman hızlı yapsınlar ama o da yok. Aylık 15 liralık abonelik nedir bi kere senede 180 lira yapar. Kaç kişi verebilir bunu? Yapsınlar yıllık 50 lira. Çevirileri de hızlandırsınlar. Oyun çıktıktan 5 sene sonra çeviri değil, zamanında başlasınlar çevirilere. O zaman rüzgar tersine döner. Her türlü destek gelir.

    Dragon age ve mass effect çıkınca yine parasını verip alıcam. Yine emeği geçene teşekkür edicem. Emeğe saygı duyucam ama artık gözleri kör olmasın. Hatalarını kabul etsinler. Düzeltsinler kendilerini. Para alıyorsan müşteri şikayetini de dinleyeceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 2 Mayıs 2020; 15:28:50 >
  • Kusura bakmayın da beyler buldunuzda bunuyorsunuz bu bakış açısı ancak çeviri yapan bir kısmı küstürür sonra MGS phantom pain çevirisi gibi oyun kütüphanede çürür gider.Birçok insan sabretmeyi bile bilmediği için bir sürü çevirmen bıraktı bu işi bu yaptığınız Assassins Creed serisini Türkçe'ye kazandıranların yaptığı işe burun kıvırmak diğer grup alınmasın hızlı ve güzel iş yapıyorlar onlarada bir sözüm yok iki grupta sağolsunlar varolsunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki oyunun Türkçe gelmeyeceği kesin mi arkadaşlar. ? Umarım çevirmeye gerek kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (alpaslan) kullanıcısına yanıt
    Animus Projesi 2 sene beklettikten sonra %100 bile olmayan yamayı 30-40 liradan sana satmaya kalktığında görürsün o zaman. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 2 Mayıs 2020; 19:19:13 >
  • Kimseye zorla yama satmıyorlar hocam şimdi kısır bir tartışmaya girmeyelim.Yamayı başka bi grubun çevirmesini tabiki herkes isteyebilir ama daha oyun duyurulur duyurulmaz anket açıp şu çevirsin bu çevirsin demek kesinlikle hoş değil zaten seriden durumu biliyoruz uzun bir çeviri olacak orası belli ve kimsede kolay kolay heves etmiyor böyle zor bir yükün altına girmeye.Benim derdim en azından yapan bir grup var bari onları küstürmeyin çünkü başlık anket konusu yorumların durumu ortada neyse herkes kendi bilir.Herkese hayırlı ramazanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu anket açılmadan önce Animus projesi biz çevireceğiz demişti facebook sayfasında o zaman onların oyun çıkmadan bu paylaşımı ne oluyor acaba?
  • Anonymous çevirmeli bence, ikiside kaliteli ekip ama Anonymous halka açık ve çok hızlı. Yama süreçlerinden ücretsiz bilgilendiriliyoruz. Sorduğumuza ücretsiz yanıt alıyoruz. Sonra yama tek seferlik ücreti 15 tl iken 40 tl ye fırlamıyor!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • (alpaslan) kullanıcısına yanıt
    Onlar mı bizi küstürdü yoksa biz mi onları?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

    Öncelikle, siz sevgili oyunseverlere bizi bu işe uygun gördüğünüz için çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Onur ve gurur duyuyorum açıkcası. Sevgili Animus ile konuştuk ve buradan da başarılar dilemek istiyorum.

    Evet, son zamanlarda görece zor anlar yaşanmış olabilir ama zaten bu zamanlardan güç alıp, daha da güçlü yükselmez miyiz? Bize gösterdiğiniz sevgi ve destekten dolayı Anonymous bu işleri yapabiliyor ama lütfen, bir tarafı överken bir tarafı gömmeyelim. Bunu yapmak zorunda değiliz, lütfen böyle olmasın.

    Sevgili oyunseverlerden ricam, Animus'a güvenmeleridir. Ben, kendi adıma bir oyunsever olarak güveniyorum ve başarılar dilemek istiyorum. Lütfen kendileri daha fazla lince maruz kalmasınlar, birbirimizi desteklememiz gerekiyor, bakın ne güzel "hangi grup çevirsin?" diye sorabiliyoruz, bu soru "acaba birileri çevirir mi?" sorusuna dönmesin.

    Dışarıdan kolay gibi gözükebilir bu işler, ama inanın, gerçekleşmesi için çok fazla zaman ve fedakarlık gerekiyor. Lütfen bunun bilincinde olalım ve hep birlikte başarılar dileyelim.

    Sevgiler :)




  • walküre kullanıcısına yanıt
    Konuşmak için öncesinde bağış istediler mi sizden :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 2 Mayıs 2020; 22:49:0 >
  • walküre kullanıcısına yanıt
    Anladığımız kadarıyla Animus projesi çevirecek ben açıksası güvenmiyorum onlara. Animus projesi soyut laflarla değil insanlara garanti vermesini beklerdim bu konu üzerinden cevap yazarak bu yamada aksilikler yaşanmayacağıyla ilgili.
    konuyuda kapatmayacağım yapacakları yamada herhangi bir gecikme olursa burdan insanlar tepkisini gösterirler.
  • Yıllardır Animus Projesi çeviriyor AC oyunlarını o yüzden yine onların çevireceğini düşünüyorum. Tabi benim için fark etmez hızlı olan iyi çevirsin iki gruptan da memnunum ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,Öncelikle şunu belirtmek istiyorum oyu verdim evet ama artık dayanamadım bu yorumlara. Arkadaşlar lütfen sadece kendimizi düşünüp karar vermeyelim evet Animus Projesi yavaşlamış olabilirler ama şunu da belirtmek isterim onlar sayesinde 1.oyun dışında hepsini bize eksiksiz oynattılar.Yapılan bu olayın gerçekten ayıp olduğunu düşünüyorum bu benim düşüncem. İki ekipte ki insanlar mükemmel insanlar ama şunu da bilelim bu iki ekip dost halin de inşallah bozulmaz dostlukları.Anonymous tarafından bakın böyle bir olaya girişmek isterler mi sizce yıllardır aynı seriyi çeviren Assassin's Creed diyince Türkiye de neredeyse akla ilk gelen ekip lütfen artık bizim tarafımızdan değil de çift taraflı düşünmemiz gerektiğini düşünüyorum. Animus Projesi'ne başarılar diliyorum güvenim tam bizleri yarı yolda bırakmazlar onlar da bu durumun farkındalar ders çıkarttıklarından eminim iyi günler iyi oyunlar herkese :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.