Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla'yı Kim Çevirmeli?(ANKET) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git

Assassin's Creed Valhalla'yı Kim Çevirmeli?(ANKET)


(En Son Oy Tarihi: 23.10.2023)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: walküre

    Merhaba arkadaşlar.

    Öncelikle, siz sevgili oyunseverlere bizi bu işe uygun gördüğünüz için çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Onur ve gurur duyuyorum açıkcası. Sevgili Animus ile konuştuk ve buradan da başarılar dilemek istiyorum.

    Evet, son zamanlarda görece zor anlar yaşanmış olabilir ama zaten bu zamanlardan güç alıp, daha da güçlü yükselmez miyiz? Bize gösterdiğiniz sevgi ve destekten dolayı Anonymous bu işleri yapabiliyor ama lütfen, bir tarafı överken bir tarafı gömmeyelim. Bunu yapmak zorunda değiliz, lütfen böyle olmasın.

    Sevgili oyunseverlerden ricam, Animus'a güvenmeleridir. Ben, kendi adıma bir oyunsever olarak güveniyorum ve başarılar dilemek istiyorum. Lütfen kendileri daha fazla lince maruz kalmasınlar, birbirimizi desteklememiz gerekiyor, bakın ne güzel "hangi grup çevirsin?" diye sorabiliyoruz, bu soru "acaba birileri çevirir mi?" sorusuna dönmesin.

    Dışarıdan kolay gibi gözükebilir bu işler, ama inanın, gerçekleşmesi için çok fazla zaman ve fedakarlık gerekiyor. Lütfen bunun bilincinde olalım ve hep birlikte başarılar dileyelim.

    Sevgiler :)
    Bu kadar iyi niyet, alçak gönüllülük umarım karşılığında da aynısını getirir. Karşılığını almanız dileğiyle, iyi çalışmalar diliyorum.




  • Animus dışında herkes olabilir...
  • Arka Destroyer kullanıcısına yanıt
    dostum adamın işi var gücü var çeviriyi tamamen hobi olarak yapıyor kendisini denemek için vs.canı sıkılırsa oturur bir oyunu çevirmek için bir bakmışsın konu açılmış çeviri bitmiş yayınlanmış.kendisi böyle güzel bir insandır.prim kasmak için değil hem kendini denemek için hemde insanların yararlanması için çeviri yapıyor arada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: henrymorgan92

    Facebook sayfasında yorumlara cevaben söylediler. Ben de mesaj atıp sormuştum gelişme var mı? diye. İletişime geçtik, cevap bekliyoruz dediler. Ubisoft kabul eder mi bilmem. Ama durum bu.

    Ayrıca 23 Studios'u pek tutmadığımı söylemeliyim. Çok iyi çeviri yaptıklarını düşünmüyorum. Resmî çalışmalarına rağmen çok iyi çevirmiyorlar. Ayrıca pek samimi değiller. Samimi olsalardı Witcher 3'teki durum kesinlikle yaşanmazdı. Türk oyuncu topluluğundan çok kendilerini ve ceplerini düşünüyorlar.
    Dostum bu adamlar şirket. Ubisoft, sega, sony gibi devlerle çalışıyor. Sende çıkmış bilgi vermediler diye samimi değiller diyorsun yahu adamlar ANLAŞMA ediyor. Anlaşma ettiği için oyun şirketi gizli tutturuyor, ilerde bi sıkıntı çıkabilir sorun olabilir anlaşma bozulabilir herşeyin önlemi alınıyor. Yoksa bu adamlar mal mı türk oyunculara böyle bir haberi vermek istemesin.

    Ayrıca 23 studios gayet güzel çeviri yapmaktadır sony'nin tüm exc aaa title'ları bu ekip sayesinde türkçe altyazılı/dublajlı gelmektedir. Sony boş yere çalışmıyor bunlarla. Bak yakında The Last of Us part II ve Ghost of Tsushima'da gelecek Türkçe olarak.




  • Oyun yeni Denuvo Protect ile kurulacak ve muhtemelen kırılamayacak, yani; DLC Weapons pack vs oynamak isteyen arkadaşlar ilk başta ya 500 lira gibi ödeyecek yada indirim veya crack bekleyecek. bunları düşüne Assassin's Creed Valhalla'yı Kim Çevirmeli?(ANKET)cek olursak Türkçe yama olmamalı Ubisoft oyuna Türkçe dil desteği vermeli. Tıpkı Türkçe tanıtım videosu ve satış sayfası hazırlayabildiği gibi...




  • Anonymus
  •  Assassin's Creed Valhalla'yı Kim Çevirmeli?(ANKET)


    Adamlar yol haritası yayınlamış.Eğer o çizelgeler yamanın başlangıç bitiş tarihlerini gösteriyorsa Valhalla yaması 1.5 yıl gibi görünüyor bu çizelgeye göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 24 Mayıs 2020; 17:54:36 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.