Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla'yı Kim Çevirmeli?(ANKET) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Assassin's Creed Valhalla'yı Kim Çevirmeli?(ANKET)


(En Son Oy Tarihi: 23.10.2023)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baaburcan

    Anketin amacı Dh deki arkadaşların fikirlerini görmek Animus sanki AC resmi çeviri şirketi gibi yazanlar var. ben bir yama için 2-3 sene bekleyemem.bir oyunu bir grup çevirmesin diye anket açtıracak seviyeye getirdilerse bir oturup düşünmeleri gerekiyor
    Son cümlen biraz saçma olmuş. Buradaki ortam yüzünden animus forumdan çekildi duyuru ve konuları kendi kanallarından yapıyorlar. Anonymous grubu için ise daha yeni adamlar hangi oyunu çevirelim diye anket açtılar burada 1 gün geçmeden konunun dışına çıkıp (yeni hesapla oy vermeler, boş boş kavgalar) anketi kapattırdınız. Afedersin de burada anca kavga edip grupların dagılmasını ya da buradan kopmasını sağlamaktan başka bir işe yaramıyor yaptıklarınız.

    Yazdıklarımın çoğu forumdakiler için konu sahibine şahsi değildir ama bu anketle biraz da bu ayrışmaya çanak tuttugunu da belirteyim.




  • adam çevireceği şeyi niye size sorsun ki? ergen tartışması bunlar. Hayır 3. bir grupta çıkabilir size ne kime ne.
  • Bu arada Animus Projesi Facebook sayfasının yöneticisi çok pozitif ve iyi biri belli ki. Hiçbir zaman üslubundan ödün vermiyor ama maalesef bu özellik grubun geneline sirayet etmemiş. Üzücü.
    https://www.facebook.com/AnimusProjesi/posts/707062270033671
  • Anonymous'un çevirmesi taraftarıyım.Animus taaaa ne zamandan dragon age inquisition yamasına başladıklarını söylemişti fakat sanki asırlardır askıda.Yanlış anlamayın suçladığım yok fakat işler bukadar yavaş ilerliyorsa önce ellerindeki projeleri bitirsinler.Anonymous'un mazereti yok,aylarca kimseyi bekletmiyorlar,ilham gelmesini beklemiyorlar ve bu işe el atarsalar kaliteli bir sonuç ortaya çıkar diye düşünüyorum.Ac Odyssey yamasını 1.5 yılda çıkarıp 40 lira almak kendilerine etik geliyorsa bence anonymous'un el atmasında bir problem yok.Yama 6 ayda çıksa ve 40 lira isteseler başım gözüm üstüne ama çıkana kadar bekar iken çoluk çocuğa karışacağım.Yamalarına 40 lira verip aldım ve gerçekten çok güzel iş çıkarmışlar,imkanınız varsa alın ama ben 1.5 yılda çıkardığım ve sadece ana oyunu kapsayan bir yamayı 40 liradan satmazdım.Sorry💞He bu arada umarım "bakın biz düzeldik"deyip ağzımıza bir parmak bal çalıp tekrar eski rutinlerine dönmezler inşAllah💞



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 1 Mayıs 2020; 4:29:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Qnoops



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrmesports -- 1 Mayıs 2020; 4:56:47 >
  • Qnoops
  • Qnoops diyorsunuz, yazık. Qnoops'u bekliyorsanyz vay halinize. Siz oyuna katkı vermeyen kişilersiniz gidin Inglizce öğrenin oyun sektörüne zarar veren kişilersiniz daha. Ingilizce bilmiyorsunuz. Gidin QnoopS bekleyin. Size yapar ama rüyanizda. Gidin biraz Ingilizce ögrenin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compressionXFB -- 1 Mayıs 2020; 4:28:47 >
  • Anonymous tabiki(hızlı çeviri için)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 1 Mayıs 2020; 5:48:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Qnoops
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunKey

    Ya oyun resmi olarak Türkçe gelirse?
    uplay sayfası açıldı, desteklenen diller arasında türkçe yok
  • Eşşekherif cevirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polonya oyun sektörü bizden kat kat büyük.

    Ubisoft norvecce bile eklememiş Türkçe mi ekleyecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimin çevireceğini biz seçemeyiz ki isteyen çevirsin. Siz özellikle birisinin çevirmesini istiyorsanız onunla iletişim kurun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anonymous Çeviri, RDR2 deki ilerleyiş hızı ile kendini kanıtladı.
  • Arkadaşlar bu anketin bu kadar ilgi görmesi gerçekten çok güzel benim gibi düşünen insanların sayısının az olmaması sevindirici.
    Özellikle belirtmek istiyorum burdaki amaç grupları birbirine düşürmek filan değil Tek amaç Bu sene çıkacak olan, Assassin's Creed Valhalla en kısa sürede Türkçe görmek için kendi ve birçok arkadaşın beklentisini dile getirmek ve anket yoluyla bu isteğimizi dile getirmek.
    Animus Projesi Dh deki konularını kapatmış olabilir fakat birçoğumuz bu forumda tanıdı onları.
    Kendi adıma söylemek gerekiyorsa Animus Projesi ilk patreon sistemine geçtiğinde ilk abone olanlardan biri benim 8-9 ay olarak da abone olarak kaldım bunları şundan yazıyorum bende zamanında bu oluşuma destek verdim. Türkçe oyunçeviri dünyasına faydalı olacağını düşündüm fakat görüldüğü gibi son çeviri çalışmalarının ne kadar uzadığı hepimizin malumu.

    Anoymous çeviri ekibi 11 ayda 9 yama ve dlc leri çıkarmış Animus projesi 2018 mayıs hazıran ayında abonelik sitemine geçmişti bu süre zarfında kaç yama çalışması mevcut?
    Bir Türkçeoyunsever olarak her 2 grupunda yaşadığı zorluklar olabilir(özel hayat,teknik sorunlar vs.)fakat duruma sağından,solundan bakıyorum Animus projesinin yamalarının bu kadar uzamasının hiçbir bahanesi olamaz.
    Bunları göze alarak insanların kısa zamanda daha fazla Türkçe oyun oynaması için bu oyun özelinde Animus projesinin bu oyunu çevirmemesini istiyorum.
    Anketin açılma sebebini tekrar yazıyorum benim gibi düşünen insanların çoğunlukta olduğunun bilinmesi.




  • anonymous tercihim. Bu ekip kimseye üstten bakmıyor ve ücretini sonuna kadar hak ediyor.
  • Keşke anonymous çevirse yeni oyunu böylece 4 ayda oynardık. Animus a kalırsak ancak artık 2021 sonunda belki oynarız, ACO çevirisinin 1,5 yıl sonra ki hali ortada sonuçta..Gerçi hiç sanmıyorum okuduğum kadarı ile bu 2 grubun araları iyiymiş desenize yine animus a kaldık malesef...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 1 Mayıs 2020; 16:23:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.