Şimdi Ara

APPLE STORE AKASYA DEĞİŞİM YERİNE TAMİRAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ,

    bu zamana kadar isviçre , ingiltere , amerika , bir çok ülkenin apple storendan ürün aldım , değiştirdim , geçen gün apple store akasya ya geldim

    iphone 5s ekranın üst kısmı oynuyor , batarya çok zayıfladı , kadın tamam batarya ve ekranı değiştirirz dedi testlerden sonra ya dedim ulan o zaman tüm telefonu değiştir ...

    diyor ki AMAC'ınız bu ise yardımcı olamam , burası değiştirme merkezi değil dedi , tamam yap dedim , makine bozuk bugün yapamam dedi , ulan hani dedim aynı gün tamir sözünüz ? beni deli ettiler arkadaşlar bende kavga çıkardım güvenlik falan geldi , kadının aldığı ücretten konuşmasına her bokunu söyledim , g.t oldu kaldı ...

    ne yapıyım arkadaşlar



  • O zaman genpaya verin 20 gun sonra alirsiniz
    Biraz cirkeflesmissiniz sanirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 31 Aralık 2014; 8:54:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oradaki kişi ekmeğinin peşinde telefon değiştirmenin de belirli ölçütleri var kafasına göre değişim veremezler ben de teknoloji mağazasında çalıştım bir dönem. bence ayıp olmuş.
  • ekran ve bataryada problem varsa ve ilisinide değiştiriyorlarsa sorun nedirki? Kadının dediği gibi amaç arızayı gidermek değil telefonu değiştirmek demekki... Appleda bıktı her telefonunu satmak isteyenin önce değiştirip sıfır gibi satmaya çalışmasından...
  • arkadaşın da pek kabahati yok bence..sonuçta apple'ı biz böyle bildik..sorunlu cihazları garanti dahilinde değişim yapması ile..şimdi tamir yöntemine de başladılar..Türk milletinden sıtkı sıyrılmış olacak ki Apple Türkiye için değişim - onarım politikasını yeniden yapılandırdı herhalde.
  • Yalan söylememişki senin amacın telefonu değiştirmek koskoca apple aptal bi siz akıllısınız zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda adam haksız, ama farklı bir durum olsa çoğunluk yine bu firmanın bir yerini yalayacaktı bu bir gerçek

    Edit: ben de telefonu ekran sorunundan dolayı götürdüm yirmi dkda değiştiler. Hayal kırıklığı oldu ama yeni politikaları buymuş. Ne yapalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 1 Ocak 2015; 14:52:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen herkes çalışanları savunmuş ama bende geçen hafta gittiğim zaman Hiç hoş olmayacak sekilde karşılandım. Apple online storda gördüm bir urun var mı diye sordum Aldığım cevap aynen şu. burada bu urun satılmıyor Gidin online Storedan alın. çalışan yüzüme dahi bakmadı Bende alternatif bir urun var mı diye sordum yine hic yuzume bakmadan yok dedi basti gitti. bende Almanya ve bir çok Avrupa ülkesinde Apple store gittim hiçbirinde bu şekilde karşılanmadim sorun ve problemim ne olursa olsun güleryüzle yaklaştılar. ama bizim Turkler apple anlayisini bile Yok etmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saydam

    hemen herkes çalışanları savunmuş ama bende geçen hafta gittiğim zaman Hiç hoş olmayacak sekilde karşılandım. Apple online storda gördüm bir urun var mı diye sordum Aldığım cevap aynen şu. burada bu urun satılmıyor Gidin online Storedan alın. çalışan yüzüme dahi bakmadı Bende alternatif bir urun var mı diye sordum yine hic yuzume bakmadan yok dedi basti gitti. bende Almanya ve bir çok Avrupa ülkesinde Apple store gittim hiçbirinde bu şekilde karşılanmadim sorun ve problemim ne olursa olsun güleryüzle yaklaştılar. ama bizim Turkler apple anlayisini bile Yok etmişler

    böyle devam ederse kendi kaybeder

    apple ın en cekici özelliklerinden biri servis -anında değişim olayı
  • yav çimdi cuvaldızı kendimize batırmak lazım.

    genelleme yapıyorum. citti sorunlu olanlar haklı ama ota bok cihaz değişimi talep ederseniz olacagı son bu.

    yanlız bu olay sadece tr de geçerli değil. tüm dunyada turkler (dogru düzgün calısanları ayrı tutuyorum) nerede bir acık var , nereden ne kazanırım diye sömür babam sömür. ondan sonra yok efendim söyle böyle.
  • Arkadaş bence tamamen haksız.Konuya bu şekilde yaklaşılmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen hafta ben de telefonumu verdim ekrani degistirecegiz dediler . Tamam dedim
    3 saat sonra gittim , ekran olmamis telefonu degistirdiler .birazda kismet isi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün biz de bir cihaz için akasya avmye gittik Alp bey adında bir eleman çok sert davrandı , değişim yapmadı gerekli yerlere şikayeti vereceğiz.
  • Bu durumda konuyu açan haksız ama çalışanlar gerçekten bozdu. Akasyada yazılımsal bir sorunumun restore etmeme rağmen gitmemesine ayarlardan her şeyi sıfırla yapmanız lazım dedi yeni restorelu yedek yüklemmemiş cihazı sıfırlattı ama başka bi sorundan zaten değiştirilmesi lazımdı değiştirdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akasya'daki bazilari simarik. Musteri olarak geliyorsun seninle ilgilenmiyor. Dedim burada gorevli yok mu, Amerika'da store'a girdigimizde 3 kisi uzerimize cullaniyor, anlamadim vs. diyince cevap da veremiyor tavir yapiyor kendince. Kimsenin de ekmegi ile oynamak istemeyiz de Akasya'daki kimi calisanlarda var bir sorun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dövseydin bide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bu hic bisey aynisinin iki mislini zorlu centerda yasattilar bana,zaman gectikte daha bi kavisli kivirmali konusmaya basladi bu apple store calisanlari daha da apple urunu almamaya soz verdim kendime.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeyis T kullanıcısına yanıt
    Apple düşmanı mısın, yandaşı mısın nesin kardeş sen, çözemedim valla
  • Apple da çalışmanın verdiği özgüven ile kıçları kalkmış durumda malesef bazı çalışanların..acı ama gerçek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vialpando

    Dün biz de bir cihaz için akasya avmye gittik Alp bey adında bir eleman çok sert davrandı , değişim yapmadı gerekli yerlere şikayeti vereceğiz.

    direk merkeze mail ve telefon olarak ingilizce şikayeti yapalım -

    apple terbiyesizliği affetmez , müşteri memnuniyeti en ön plandadır -
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.