Şimdi Ara

iphone 11 şarj durumu? saatte ne kadar şarj gitmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni iphone 11 aldım bugün ilk defa kullanıyorum. telefonu ilk açtığımda normal sosyal medyada gezmekten başka bir şey yapmadığım halde şarjın çabuk bittiğini fark ettim. dakikada %1 falan gidiyordu neredeyse hatta belki daha bile fazla. apple desteğe yazdım, test yapıldığında donanımsal bir sorun görmediğini söyledi. sürümüm güncel değilmiş güncellerseniz yüksek ihtimalle düzelir dediler, bende ios 15.2.1 den 15.4.1 e güncelledim. %80 e kadar şarj ettim, %80'den 79 a düşmesi çok uzun sürdü ama sonra sanki yine hzılıca 78'e düşmüş gibi geldi. pil sağlığım %100 bu arada tabii ki. siz telefonu aldığınızda aktif kullanımda saatte ortalama % kaç şarj gidiyordu hatırlayanlar varsa yazabilir mi? 5000 mAh bataryalı telefondan geçtiğim için de bana böyle geliyor olabilir belki.




  • 5020 mAH bataryalı redmi note 10 pro’dan iphone 11 e geçtim andoid cihazımın bataryasından çok memnundum hatta iphone geçinceki en büyük korkum batarya idi. Halbuki bu korku yersizmiş mevcutta kullanmakta olduğum iphone 11 imle günde net 5-7 saat arası ekran süresi alıyorum.
    Öyle bataryanın saatte kaç yüzde gitmesine hiçbir şekilde takılmana gerek yok. Bataryanı %100 doldur ve Gün sonu Ayarlar>Ekran süresin’den ortalama ekran sürene bak Sosyal medya ağırlıklı takılıyosan eminim sende o oranlarda geziceksin.
    Kendimden örnek vereyim bu telefona o kadar değer veriyorumki masaya koyarken cepten çıkarırken çok titiz kullanıyorum geçen bir baktım arka camda kılcal çizik olmuş kendi kendime dedim ya seni ben ne zaman kılıfından çıkardımki çizildin! Uzun lafın kısası sakındığın göze gerçekten çöp batıyor. Oyüzden artık cihazı kollamak için kendimi zerre kasmıyorum.. Tavsiyem kafana asla takma.




  • %100 den kaca kadar kullanip o ekran suresini aliyorsun. ben batarya sagligi icin 20-80 arasi kullanmaya calisiyorum. snapchat cok kullaniyorum o yuzden fazla gidiyor da olabilir. bi 100 e kadar sarj edip ekran sureme bakmayi deneyeyim o zaman hallederim. ben de cidden cok kasiyorum bir sey olmasin diye surekli pil sagligini kontrol ediyorum telefonu bi yere koyarken bile yavas koyuyorum. cok takmamak lazim cidden takinca sorunlar daha cok cikiyor sanki.

  • iphone şarjının en az 1 gün net gitmesi gerekir dostum... teşekkürler...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.