Şimdi Ara

APPLE STORE AKASYA DEĞİŞİM YERİNE TAMİRAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

    Apple da çalışmanın verdiği özgüven ile kıçları kalkmış durumda malesef bazı çalışanların..acı ama gerçek..

    Sana demiyorum yanlis anlama ,
    Calisanlara hayvan gibi davranilirsa oradaki calisanda cileden cikar , sonucta o da insan
    Konuyu acan kisi ne diyor ?
    Degistirmedigi icin biraz cagirdim
    Bu resmen cirkeflige gider
    Prosedur var gerekirse telefon degisir gerekmezse ariza giderilir
    Milletimizin apple hizmetini suistimal etmesinden kaynaklanan sebebler nedeniyle eskiye nazaran daha az degisim yapiyorlar
    Birisi konu acmisti 2-3 ay once
    Konunun icerigi"apple store 'da cihaz degistirme taktikleri"
    Tabi konunun basligi bu degil icerigi bu sekilde sadece
    Konunun icine yazmis " telefonunuzun %20 de kapandigini soyleyin , bazen dokunmayik algilamiyor diyin, 3 g bazen kopuyor diyin degistirirler"
    Bu gibi zihniyete sahip olunan bir ulkede hersey yasanir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Johnny B. Goode J kullanıcısına yanıt
    Samsung store çok daha berbat. Ankaranın seçkin avmlerinden birinde tab4 bakmak için girmiştim, adam ilgilenmediği gibi note 10.1 ile aynı olduğunu, bu modele bakmamı, beğenirsem içeriden getirebileceğini söyledi. Ben de kalsın dedim çıktım.

    Yüzünde sakal, üstü kırışık, sanki gece kulübünden direk mesaiye gelmiş gibi, konuşması gevşek...

    Hemen yanındaki lydiaya giriyorsun, hoşgeldiniz diye karşılıyorlar, çok saçma sapan bir şey bile sorsanız, sakince cevap veriyorlar.

    Müşteri temsilcileri de insan, hergün kaç değişik tiple karşılaşıyorlar. Türkiye için ayrı eğitim vermeli Apple zira bizim memleketin eşi benzeri yok . Sizden önceki, adamın sinirlerini laçka etmiştir, adam size patlamıştır.

    Konuyu açan arkadaş da kışkırtıcı tavır takınmış. Sen tüm kinini kusacaksın, adam robot gibi evet efendim, sepet efendim diyecek. Türk insanı bunu yapamaz.

    Para verip ürün alıyorsun ama müşteri temsilcisinin efendisi olmuyorsun. Yine de elinden geleni yapmış, ürünü sorunsuz hale getirmek için yolları söylemiş. Neden illa değişim diye diretmiş ki konu sahibi arkadaş? Önemli olan cihazı sorunsuz olarak kullanmaksa, ha değiştirmişsin, ha tamir ettirmişsin. Ne fark edecek? Sen halen değişim diye diretirsen, müşteri temsilcisi de haklı olarak bunda art niyet arar.




  • Ekranı kırılan iphone 5s'in değişim imkanı var mı acaba? Bazılarına 290 liraya falan yeni tel veriyorlarmış bir seferlik. İlla ki apple store'a mı götürmek lazım bunun için bilen var mı?
  • greenleafffff G kullanıcısına yanıt
    Kendi 5s 'imde aynı problemi yaşadım. 1 ay önce randevu alıp Akasya Apple Store'a gittim. Gösterdim cihazı. Camı oynuyordu. Orada Genius bayan tamir edicez dedi. Peki dedim, ertesi gün gidip teslim aldım. Hiçbir sıkıntı yoktu. Geçen hafta tekrar gittim, bu kez babamın 5s'ini tamire. Aynı sorun vardı.. Ekran oynaması. Genius arkadaş geldi, durumu anlattım. "Bu size aynı şikayetle getirdiğim ikinci cihaz" dedim. Üretim hatası mı var diye sordum. Genius bize bildirilen herhangi bir üretim hatası bulunmamaktadır dedi. Sizin telefonunuzu yenisiyle değiştirelim dedi ve değiştirdi. Tamamen size bakan Genius'un insafına kalmış bir durum.. Malesef insanımız bu durumu suistimal ettiği için aldığımız hizmette buna bağlı olarak azaldı.. Bana göre ekran oynaması üretim hatasıdır. Sonuçta telefonda darbe izini geçin çizik bile yok. Yani telefon durup dururken niye böyle olur! Bu gibi durumlarda cihaz değişimi olması gerekiyor. Çünkü kullanıcı kaynaklı bir durum değil. Bu nedenle Apple Store'da ki davranışınıza değil ama yeni cihaz talebinize hak veriyorum..




  • Verdiği değişim cihazı zaten 0 değil ki tamir görmesinde bir sorun yok bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran diyo batarya diyo cizik cuzuktan degistirmek istemiyo adam apple o telefonu essek gibi degistirmek zorunda insanlarin agzina bal calip sonrada cakallik yapmanin alemi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica calisanlarinda yuzde 90 i numune garip garip modeller hepsinde bir hava firinci sahibi gibi sanki arkada uretmis onde satiyo zirtolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.