Şimdi Ara

Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Lansmanı Canlı Yayını (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
7
Favori
42.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefonuyla uzaya çıkacağını düşünen arkadaşlar kötülemeye devam etsin. yukarıda bi arkadaşın da dediği gibi, senin kullanımın ne olabilir ki? mail kontrol et, film izle, fotoğraf çek, sosyal medyayı kullan, internette surf yap mesajlaş oyun oyna. bunlar yetmiyor mu? insaf yani o zaman. e tabi kullanım artık bunun üstüne geçiyor yavaş yavaş. telefonun cüzdanın oluyor. bunların hepsini bir iphone ile yapıyorsun zaten, en akıcı en uzun süreli. ve batarya konusunda cidden sıkıntıları olsa da tüm gün açık havada mısın kardeşim? yemek yemeğe gidiyorsun öyle olsa da, aralıksız kullansan bile seni saatlerce götürür. o kapasite sende varsa zaten kapalı alandasındır işin gücün yoktur gün içinde tekrar şarj et. imkansızmış gibi konuşmayın.

    son yorumum ise isteyen istediğini alır size ne kardeşim. adam iphone alacam yok plus mı alayım şu renk mi alayım diye sorar siz gider aynı fiyata şu androidi al bilmem ne dersiniz. bırakın, telefonunuzu kullanın, karışmayın başkasının seçimine. takım tutar gibi oldu bu, lider de belli uzatmanın gereği yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

    quote:

    Orijinalden alıntı: gbzlim

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

    1 gb ram se çöp diyorlar. Yav adamlar çift çekirdek, yardımcı işlemci, 1gb ram le bizim 3gb ramli 8 çekirdekli telefonlarla benzer performansı veriyor. Hala yok 1gb ram çok az falan filan konuşuyorlar. Performansı yüksek olduktan sonra ne önemi var? Daha az donanımla daha yüksek performans vermesi mühendisliğinin daha iyi olduğu anlamına gelmiyor mu? Belki 2 de gelebilir...

    2 sene sonra ram az diyerek güncelleme vermeyince görürsün.
    1gb ramle cihaz uçuyorsa 2 gb ramle çok daha iyi olur geleceğe yatırım olur.
    Adamlar ne dese savunuyosunuz sizin gibiler oldukça iphone 8 de bile 1 gb ram olur kraldan çok kralcısınız.


    İphonecu değilim, zaten android kullanıyorum. Ama 2 sene sonra falan güncelleme desteğinin kesileceğini falan da düşünmüyorum zira 4 yıllık 512mb ramli 4s bile ios9 a güncellenecek yanlış bilmiyorsam. 2gb ram ile gelmesin de demedim inşallah gelir dediğim gibi 1gb ramle bile donanımı basan android cihazlarla yarışıyor. Ama insanlar çöp terimini çok basit bir şekilde kullanıyor.

    Güncelleme geliyoda ne oluyo git gide yavaşlıyo cihaz forumda sonra herkes ios6 ya 7 ye döndermeye çalışıyo.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kungfukid

    quote:

    Orijinalden alıntı: Elite Build

    Eksileyenler ömründe iOS kalitesini tatmamış parası yetmediği için en iyi mobil işletim sistemini karalayan arkadaşlar

    i6 kullanıcısıyım bastım eksiyi

    En azından doğru tercihi yapmışsınız
  • Dün bence çok etkileyici bir sunum gerçekleştirdi Apple. Urünlere ve özelliklerine baktığımız zaman etkilenmemek mümkün değil. Belli ki üzerinde çok düşünülmüş çok kafa yorulmus. Apple'ın ilk günden beri sürekli yapageldiği sekilde üretkenliği arttıran, daha kullanıcı dostu teknolojiler sergilemeye çalışmislar. Evet bazilari yeni olmayabilir ancak digerlerine gore daha alti dolu ozellikler oldugu icin hayatimizda kolaylikla yer edinebiliyorlar.

    Bugün kabul edelim ya da etmeyelim telefonun işlemcisinin kaç çekirdekli yada ne kadar fazla bellege sahip olduğu gibi özellikler kullaniciyi cokta ilgilendirmiyor, bizi ilgilendiren cihazın ne sundugu, isteklerimizi ne olcude ve nasil gerceklestirebildigi.

    Fiyata gelince, Apple'in bunlari yaparken digerlerine oranla daha yuksek bedeller talep ettigini hepimiz biliyoruz, o yuzden buraya gelipte fiyat tartismasi yapmanin da bir alemi bence yok, sonuc olarak isteyen istedigi cihazi alir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İpad air den mutluyum ama mobilite amaçlı cihaz düşünyodum(foto vs. için)İpad pro güzel bir seçim gibi ama apple ın fiyat politikası beni delirtiyo.
    Sd kart okuyucu pahalı da olsa aldım(s4 de 8 liralık otg kablosu ile 1tb hardiski bile bağlıyorum)Şimdi kalemide 99 dolar demişler yanında vermek varken niye sineğin yağından para kazanma isteği?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synaesthesia


    4k mevzusuna gelince, androidde 4k var falan demişsiniz, bi ara gidin 4k retinalı macleri bi görün derim apple store'da, ne anlattığımı anlarsınız.



    Merhaba. iPhone 6s'in ekran çözünürlüğü 4K değil. iPhone 6s'in 1334 x 750, iPhone 6s Plus'ın 1920x1080.

    Burada Androdde 4k var diye bahsedilen kameraların video çekme çözünürlüğü. Ekran çözünürlükleri değil yani.
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Apple'in yaptığı en başarılı telefon bence 4s..
    bende hemen hemen 3 senedir kullanıyorum, çok sık düşürmemden dolayı sesim karşı tarafa eko yaparak gidiyor başka bir sorunu yok.
    Başka herhangi bir telefonu bu kadar düşürsem çoktan pert olmuşta. 4s taş gibi çalışıyor.
    Bir tek güncelleme yapmadım. 7,1 sürümünü kullanıyorum.
  • 6 turkcellde 2449 tl ye düşmüş akşam gidip alıyorum 2900den aşağı gelmez 6s bence çok fazla aradaki fark
  • 90 dolar karsiliginda amerikadan temin edilmektedir.

  • iPhone 3ten beri tüm iphone serilerini kullandım. Bunun haricinde Samsungun "amiral gemisi" denilen tüm akıllı telefonları kullandım. Samsung telefonlar isterse uzaya çıkartsın bizi o android olduğu sürece çöp olmaya mahkumdur o telefonlar. Yazın başında büyük bir salaklık yapıp, tasarıma kanıp 6plusımı satıp s6 edge aldım. Klasik android sorunu kasılmalar 1.5 ay sonra başladı ve bu bahsettiğimiz 3bin liralık telefon. Sadece 3 ay dayanabildim ve 2 hafta önce onu satıp 5s kullanmaya başladım. İncelemelerde görürsünüz sıfır telefonları alırlar performans karşılaştırması yaparlar. Sıfır telefon olarak tüm telefonların performansı iyidir zaten önemli olan geleceğe yönelik bakmak gerek. Kullansınlar bakayım samsung bi telefonu 3-4 ay ondan sonra yapsınlar performans karşılaştırmasını. Bu sadece telefon kısmı bunun bir de teknik destek kısmı var. Annemde bi s3 vardı ekranı çatladı. Konuştuk samsungla 400 lira dediler tamam dedik ama garantisini vermiyoruz değişimden sonra ekran sorunları oluşabilir dediler. Dünya devi samsung. Kız arkadaşımda 5s var. 5s kullananlar bilirler ekranın köşelerinden ekran oynamaya başlar düşürürseniz çıkıntı yapar köşelerden. Kız arkadaşım düşürdü telefonu bi çok kez böyle bi sorun oluştu. Benimde ipad airimin ekranı çatladı. Neyse aldık randevuyu gittik zorluya. Kız arkadaşıma ücretsiz değişim yaptılar. (Pilinde de sıkıntı varmış. Tek ekran sorun olduğunda ekranı değiştiriyorlar ücretsiz.) Benden de 600 lira para aldılar sıfır ipad air verdiler ve bunlar 1 saat içinde oldu. Mutlu bir şekilde ayrıldık oradan. Şimdi soruyorum. Böyle bir sorunda Samsung böyle bir şey yapar mıydı ? Telefonlarının arkasında durur muydu ? Hadi durdu diyelim bu işlemleri 1 saat içinde halledebilir miydi ? İşte bu yüzden Apple dünya devi. İşte bu yüzden Apple sınıfında tek. 4k video androide 2 yıl önce geldi. Evet doğru ama 6s çıksın aradaki çekim farkını görürsünüz. Kalem kaç senedir samsungda var. Evet var kullananlardan biri de bendim. Daha doğrusu kullanmaya çalışanlardan biri. Kalem yaptık demekle bitmiyor bu işler. O kalemin en iyi şekilde kullanılabilmesini sağlayacaksın ki o kalem bir işe yarasın. Samsung veya android Appleın alternatifi olamaz. Applea 3bin lira verirsin ama o paranın karşılığını da alırsın. Ben yıllardır androidden alamıyorum o paranın karşılığını ama samsungun hakkını da yemeyeyim. Evimde samsung buzdolabı var gayet kulanışlı.




  • Fiyat konusu şöyle; kontratlı alınırsa 299$+24*31$=1043$. yani iki yıl ödemeli 1043$ satın alabiliyorsun.
  • Mesut Çevik de Tam bir IOS haterıymış.Bir insan IOS cihazlarını sevmeyebilir de ama herşeyi bu derece eleştirmek de çok komik olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mağdur Adam


    quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mağdur Adam


    quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

    Beyler suan lg g2 kullaniyorum 16gb garantisi yok iphone 6s 16gb ile kafa kafaya takas yapabilirim. Teklifler pmden


    LG G2'yi iPad Pro'nun kalemi ile takas edebilirsin.

    LG G2 sifir 1000Tl ikinci el 500TL. ipad pro kalemi 100 dolar yani 300TL



    Boş konuşma şampiyon lg g2 ayfondan daha işlevlidir internet pakedi olmadan radyo dinleyebiliyom ben sen 3 bin verirsin dinleyemezsin.

    iPhone'u satıp androide gectim uzun sureden beri Xperia Z2 kullaniyorum.

    Sizin 2.el LG G2 yi, sifir iphone 6s ile takas etmek istemenizden daha mantikli bir secenek sundum size. Kaldi ki lg g2 den memnunsaniz neden takas etmek istiyorsunuz orayi da anlayamadim.

    Dolar artinca fiyati da artiyor dolar 4 lira olacak diyolar takas yapinca bi kac ay sonra satip gelen paraya g3 alazam şanpiyon.

    LG G2 eyn iygidir ayfon iyirenc ama takras edeceyim ya da bozver dalar 4 tle olug g3 un fiyatig daolar 4 tlu olunga aynig alacagi icinm satjp g3 alazam g3 sanpiyon çünkü.

    Diye böyle yazıyorsun hocam biraz düzelt yazını bu ney

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baba Zaman

    Apple'in yaptığı en başarılı telefon bence 4s..
    bende hemen hemen 3 senedir kullanıyorum, çok sık düşürmemden dolayı sesim karşı tarafa eko yaparak gidiyor başka bir sorunu yok.
    Başka herhangi bir telefonu bu kadar düşürsem çoktan pert olmuşta. 4s taş gibi çalışıyor.
    Bir tek güncelleme yapmadım. 7,1 sürümünü kullanıyorum.


    polis dinliyor olabilir
  • Pil pil pil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tahminim 6s 2850den başlar.
    Bakın burda 649 dolardan başlayacağı söyleniyor =>http://shiftdelete.net/iphone-6s-ve-iphone-6s-plus-fiyat-listesi-aciklandi-63843
    649x3,04=1972,96 600 lirada devlet eklesin ona 2572,96 getiren firmada ekler bi 250 lira 2822 lira.
    Zaten lansmanda 6 fiyatında sunulacağı söylenmişti.
  • 2999 gelirse şaşırmam
  • Turkiye'de iphone her zaman 1000 dolar. Vestel vergisi haric 3000 civar gelecegi kesin gibi.. 2850 minumum
  • Arkadaşlar Ram %90 2 Gb gibi yani kesinleşti gibi eli kulağında.
    Böyle bir durumda 2. el böbrek satışlarında artış olurmu




    Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Lansmanı Canlı Yayını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 10 Eylül 2015; 16:00:28 >
  • Sıfır tel alıcak olsam Apple tarafından gider 5s alırdım.
    6s min 2750 TL'den satışa çıkacaktır.Bir telefona 2000 TL max çok istesem de gözümdeki verilebilir fiyat.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.